vi var in maggan bitch

hemma till varkligeheten igen från ett fuckat magaluf. har haft så sjuuuuuuukt kul och jag vill tillbaka!


ännu fler bilder från magaluf typ 280 år försent, men bättre sent än aldrig!


halååå

första skoldanegn var idag, efter det åkte jag, carro, darja och ida till kista, fick med lite najsa saker hem. ikväll ska jag väl börja packa lite för på fredag drar jag och danni iväg till magaluuuuuuf.

johanna och jag ligger och snyftar


´myskväll

jag, sandra och danni är hemma hos danni och kollar på film.

sexy bitch


äntligen- magaluf bilderna, dock inte i ordning


magds muff

natt bussens låt. 

åh till magds muff styrde vi år sista resa och dom talar om mig i dig och de tiden när vi va tillsammans du och jag i magdas muff, där måsarna skrattar sig hesa när dom talar om mig i dig..

knaze

igår var jag i gävle hela dagen. på kvällen var det avskedfest för Nisse, det var knas men jävligt kul. kvällen avslutades på donken.

bus

GODNATT

godnatt

märkte att ett inlägg jag skrev tidigare idag inte publicerats, konstigt? jag har iaf vart nere och bokat tid för min tattoooo idag och jag mamma och danni kroclka me en duva, danni skratta, mamma grät och skratta och jag grät, haha stackar duva. den dog iaf inte (säger dom ja!).. :( ska sova nu, imorgon ska jag upp tidigt och ska till Gävle.

r-e-s-p-e-k-t

folk har tydligen svårt att fatta vad ordet respekt innebär eller så tror du att det är coolt att bete sig respektlöst? det är bara sjukt omoget och faktiskt väldigt pinsmat fatta att du gör bort dig, just nu är jag jävligt sur.  borde ta en resorb....

hej

vart och ätit med tjejerna ikväll, mysigt. har inte så mycket att säga, eller skulle kunna skriva en novell om de senaste dagarna men det verkar varken ni eller jag med.. synd.
jag var iaf på bio igår och såg den här snyggingen..

hej

god morgon, idag ska jag åka vattenscooter och träffa aida.


ohyes

okej, jag erkänner. Zac efron är sjukt snygg! jag har alltid tyckt att han är lite töntig, nu är han nästan en dröm..

myskväll med me myself and I

blev inga bilder, jag hann inte men jag ska.. ikväll bilr det lugnt, ska va hemma med mig själv och bara mysa, jag har hyrt tre filmer och så har jag en marabou digestive, mysfaktorn är hög. :)

tåg

hann knappt hem och landa i stockholm innan jag drog vidare till gävle därför har jag inte hunnit bliogga nått. men nu sitter jag på tåget hem, jag åkte hem tidigare. så tänkte passa på att flrdriva tid med att ladda upp bilder:)

torsdag


hej

firade crille igår som fyllde 20. det var fest, god mat, guldfiskar och heliumbalonger, kommer bilder.


RSS 2.0