vecko revyn och sängen, åh så mysigt

nu ska jag gå och lägga mig med min vecko revyn tidning. sweet dreams


idol

två roliga program på raken. mami och jag har sett på idol och dagens man. idag var mina favoriter rasmus, erik och rabih (typ sveriges chrs brown nästan) det är mina killfavoriter ocvh jon förstårs. mamma och jag har typ samma favoriter fast hon gillar inte erik, hon säger att han är en självgod rasselsnubbe, förstår inte vad hon menar, jag tycke han är jättebra.. och snygg.


han har det

favorit sen start

love his voice, kom och sjung för mig

blä

försöker få i mig mitt mellis, keso och brocoli men jag tycker inte om keso så det är svårt. men men det är bara att bita ihop och äta.

mer videos på bloggen!

fan va jag tycker det är kul när man lyckas att fånga upp roliga stunder med kameran, speciellt med film. därför försöker jag filma mycket och har ni tur eller otur får ni kanske se dom på min blogg. me likelike i gonna doitdoit i gonna flmifilmi




hahah slitet i maggan!


tonfisk

nu är det dax för lunch, det jag får stoppa i mig nu är 100 g tonfisk och ett glas vatten. lets eat!


såja

nu är jag hemma igen. hade bara en lektioin, svenka. efter det gjorde jag synundersökning för körkortet och sen åkte jag och handlade mat till min diet, såhär såg handlingslistan ut:

ägg
naturell lättyoghurt
grönt te
lättost
tonfisk
lättkeso
brocoli
grönsallad
kräftor
räkor
kokta grönsaker

detta ska jag alltså leva på nu i fas 1, låter inte så gott eller hur? men i fas två kommer jag få lit roligare mat schema.

by

nu har jag sprutat på min parfym och nu ska jag rusa till bussen, ha en fin dag!

.

jag kommer komma försent. börjar nu och jag sitter här. men helt ärligt orkar jag inte bry mig om musiken idag, är så irriterad från förra lektionen eftersom min grupp är så oseriös. men men måste ändå skynda mig nu.

rivstart

godmorgon sötnosar. fick ett ryck  nu på morgonen och började med en diet, ni vet den jag körde i början på sommaren. så nu sitter jag här med min frukost som består utav ett ägg, 2½ dl lättyoghurt, en kopp grönt te och ett glas vatten. känner att jag måste komma igång med nått nu innan jag blir smällfet. därför ser jag inte fram emot de här dagarna eftersom att maten är helt smaklös, men vill man va fin får man lida pin helt enkelt. deal whit it!

mitt nästa köp

haha pratade precis med aida och jag har sagt till henne hela dagen idag att jag vill ha en paljettkjol och så ringer hon mig nu och säger att hon hittat en. fan va jjag älslkar den där bruden. men blir ändå deprimerad eftersom jag verkligen inte har råd att köpa den nu när jag klickat hem det andra. men men så kan det gå.


najs

klickade hem dom ursnygga jackora och den sjukt snygga pälsvästen från hm nu, var bara tvungen. så nu blir det till att leva på vatten och bröd hela oktober, men vem skulle inte gör det för att få tre snygga ytterplagg hem skickade på posten den här kalla årstiden? jag bangant!


nej inget dh för mig idag

kunde ju avsnitten helt utantill när jag började kolla så inget dh för mig idag, håller mig för nästa vecka kommer de nya avsnitten, ohyeah! däremot tycktejag att det var skitul att elin kling är stylist på idol, det gör ju det ännu roligare att titta.

nu ist ska jag ta en dusch, och sen kommer jag väl fastna framför datan här igen. skulle gärna ta en promenad ist så är nån sugen, hör av er!


tv

snart kommer mamma och pappa hem och dom har med sig thaimat. sen är jag bänkad framför tv mellan 20:00-23:00, först idol kl åtta och sen dubbel avsnitt av DH, äntligen sätter dte igång igen


amanda knows best

hot... mycket tatueringar (på killar) finns nästan inget hetare, jag älskar när armarna är täckta av dom. grr

or not... kylan! för fan va jag inte gillar att vi går mot kallare tider. jag tror jag går i ide.


give me money to this!


cant hold us down

har aldrig tänkt på vad dom sjunger i den här låten förens idag och fan va den är grym, och stämmer det inte? joho!


nuså

urdålig bloggning! förtlåt förlåt förlåt men det har vart några dagar som har vart fullsmockade med roliga saker så har inte haft tid, kan berätta lite snabbt vad som hänt.

ja i fredags fyllde ju jag år och jag firades av mna söta vänner här hemma hos mig och sen blev det ju utgång. höll på att bli nekad på royal garden, hade mitt pass eftesom jag tapat blot mitt leg, och men ser knappt att det är jag på passet, men jag kom in och den kvällen tjänade jag faktiskt pengar på att va ute, fick nämligen 500 spänn ev nån dude som envisades med att en röding inte hade nån betydelse alls för honom. efterfest hos matthis med tbå vandrande chipspåsar och massa kinderägg.

lördag, chilla på dagen med pizza på il poste med johanna och på kvällen var det dags för utgång igen, the bridge. där var musiken bättre men folket var roligare på royal. på nattbussen hem sov jag och snadra som stockar tills vi vaknade till av att alex skriker att tjejer borde brännas och gabbe blir slagen av en teje som inte kunde prata riktigt.

i söndags så var släkte på mammas sida här och firade lilla mig. det var trevligt, kul att träffa ami. fick
 fina presenter och god smörgåstårta. på kvällen var jag helt slut.

igår var jag i skolan, sen var dte snabbt hem och seniväg in till stan där jag köpte skitsnygga skor! se var det match och aik (som gjort mål varje match nu den här säsongen) van ju såkart mot aporna. hur känns det att vara djurgårdare nu? inte så kul kan jag tänka mig haha


fredag
 




lördag


utgång

det blir krogen ikväll. måste börja fixa mig nu. puss´

lägger in bilder sen från yesterday


min tattoo

ser väldigt kladdigt ut nu men det är för att jag nyss smörjt in den och den ser lite blåt ut men det är för att han ju tryckte dit den först, men det försvinner ju.

nu kör vi

hemma nu! har tatuerat mig visar sen! ;)

18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

wohooooooooo, drömmde inatt att jag var på laryo, eller var det royal garden? anyway man gjorde cirkuskullerbyttor i trappan och så var det typ 5 våningar. sjöng singstar på våning två och allt såg ut som en cicus.

IKVÄLL KÖR VI, JARÅ!!!

YES

nu ska jag lämna datan nästa gång jag skriver är jag18!!!

nerräkning

bara en och en halv timme


haha

i konw you want me, you konw i want yah!  haha vem kan det vara?

bara 3 tmmar kvar

säg inte att durna går vidare! isf ska jon vidare också! var ock tränade mellan halv sju och halv åtta och sen kollade jag på idol som ni förstår. börjar bli rktigt nervös inför när jag ska tatuera mig imorgon.

idolfjasko

nu är jag jättesur! varför ska dom tänka över durna men inte felix för, visst det gick dåligt för felix men han har ju ändp as grym röst, duram sjunger ju förfan falskt! in med felix och ut med durma!


TAGGA

mamma och jag har vart och handlat mycket gott. nu känns det verkligen att dte inte är långt kvar. haha imorgon kör vi!

i skolan

sitter i skolan vid datorerna i biblan med ida. vi har svenska egentligen men cassey har literertseminarium (stavs det så? nej! men aja) så vi kan inte arbeta eftersom hon har alla grejer.  vi ligger ändå bra till så det gör inget. har inegnting vettigt atty skriva så vi höres!

hej bloggen

äter frukost, ska snart till skolan (som vanligt). har engelska nu på morgonen, egentligen ska jag ju inte ha det eftersom jag går i trean men jag klarade den inte i tvån så jag går om kursen nu. det är en grupp för dom med dyslexi, låter som värsta gruppen med handikappade barn men men haha. efter skolan iidag ska mitt uf företag gå och handla inför imorgon när vi ska prova våran idé, hoppas det blir bra med oss som ett team borde dte bli det! efter det ska jag och mamma iväg och handla allt inför min födelsedag (som är imorgon wohooo) sen blir det sats ikväll, måste träna måste träna måste träna! det jobbiga är att jag inte har nån aptit när jag tränar, jag hatar att äta haha. jobbigt läge! :) ha en fin dag.

god natt

som ni märkte blev det hemma, ingen mer träning idag. men imorgon kör jag igen då ska jag få hjälp av en pt typ. men innan det, skola, köpa grejs till uf, och sen handla iför fredag och söndag med mami!


spex sp07


idol

nej lilla felix! fan hans röst var ju helt uderbar och så kommer han inte ihåg texten. fuck! och jag sägar bara såhär om inte jon går vidare då tänker jag strejka, han måste han är ju så bra! och rasmus, shit säger jag bara så jävla söt och grym sångröst, han kommer gå långt. och så gillar jag hamburgarstekar killen, skit fin röst!


hos matthis


tränat

har vart über duktigt och vart och tränat med ida och elin efter skolan, blev en timmes hård och då menar jag verkligen hård konditionsträning. nu ska jag duscha och bara ta det lungt. planera lite inför fredag. sne får vi se om jag kanske orkar dra ner och köra shape passet ikväll också. ska jag orka det?

musik

sitter i skolan. har musik fast ändå inte. simon och anton är inte här så vi kan inte göra vårt arbete. fan börjar bli lite stressad över det nu. vi måste välja en ballad och en snabb låt att spela/sjunga upp för klassen, men först mårste vi ju välja låtar och öva in dom med olika stämmor och instrument. hur fan ska vi hinna, när man aldrig är här smatidigt? fan det är dax att sätta igång nu!

äntligen igång

sitter och äter middag. har vart så bra och vart och tränat i två timmar, äntligen igång. var lite i gymmet och gick på satsdans och core. så är alltså helt slut nu. ska dusch och sen kolla på idol som jag bad pappa att splea in, haha. var det bra idag?

ska lägga in bilder fån helgen sen, inge märkvärdigt men jag vet några som vi se så kika in!

 

jay z och alicia keys


hej

mötet imorse var jättebra. efter det så käkade jag lunch med mamma och pappa och sen hade jag två lektioner i skolan.

är ju inte många dagar kvar till min födelsedag nu, och vi borde väl bestäma vart vi ska ut på fredag. några förslag?

möte

nu ska jag till skolan. ska ha möte med mina lärare om hur jag ska arbeta när jag har dyslexi. feting jobbigt. men det blir ju förhoppnigsvis väldigt bra när allt blir bestämt och klart.

svenska hollywood fruar

Nu har jag kollat på tv och är på mycket bättre humör. I love the program och jag älskar Maria Montazami. Haha hon är så jävla gullig. Tänke gifta mig med hennes bror nu, har var ju riktigt söt! Sen köper Marias rika man oss ett flott hus och sen blir min man rik och så blir jag också en svensk hoollywood fru, håller det tror ni? haha nej men en sak som är säker är att jag inte skulle banga på ett sånt där liv. give it to me!



fuck that shit!

är på dåligt humör. var på den där dyslexi grejen idag ju, det var hur drygt som helst. fick sitta och rabbla upp meningar baklänges, säga vad ord betydde, titta på bilder och säga vad dte var på, läsa texter, säga efter vad hon sa, rabbla upp siffror, göra saker i olika ordning osv. ja ni fattar ju hur drygt det var, höll på i 2 timmar dessutom så är helt slut och inte bättre blir det väl då att jag måste plugga rättskunskap hela kvällen. hade tänkt träna men det lär jag ju inte göra. fan va jag hatar skolan, just nu känns det som den förstör mitt liv.

...

att känna sig helt misslyckad...

måndag

godmorgon. sitter och käkar frukost och ska snart till skolan. i eftermiddag ska jag på nån konstig sak (jag har ju dyslexsi, som ni säkert har märkt) så jag ska till nått ställe och fixa någonting om den, asså jag har ingenaing om vad jag ska göra där vet bara att jag ska dit mellan 13-15. kan berätta sen.

igår var iaf en mysig kväll. jag badade, bastade och kollade film. pluggade dock ingenting igår, vilket var lite (läs mycket) dåligt. så idag måste jag rå plugga. usch, hatar att jag alltid sparar allt till sista sekund. jag är expert på att skjuta upp saker.

nu måste jag till skolan. ha en bra dag!


sommar med familjen

västkusten

Gävle


Mammas födelsedag

Scootrarna i skärgården och stan


chillination

sämst bloggning idag med. men jag har i princip sovit hela dagen och mitt internet har inte funkat.

igår var väl lite mer av en fuckad kväll, hade kul fast mitt öga svullnade upp och jag hade solskyddsfaktor i hela håret. lägger in bilder senare.

måste egentligen plugga lite, men har ingen som helst ork till det. men antagligen blir det väl bara att bita ihop och sätta sig med den där jobbiga rättskunskap boken. tycker iofs att det är rätt intresant, men att plugga är väl inte direkt något man hurrar för.

jag har hyrt film, dumpa honom. så jävla as bra. så ikväll blir det filmmys men innan det ska jag basta och bada jacce.

nej fy va jag är trött! man kanske borde ta den sista energin man har kvar till att lägga på plugget, har ju ändå prov på tisdag och än så länge ligger jag ju inte så bra till där.


lördagkväll

aidis är påväg och sen ska vi till matthis. vet inte om vi blir kvar där hela kvällen eller om det bär av nån annanstans sen (kan hända i princip allt när man är med matthis och robin). time will tell!

nu kör vi!


jag vill inte ha höst, ge mig sommar


häst




måste ju lägga upp


nya malin baryard

har inte bloggat på hela dagen. men så fort jag och aida vaknade var vvi tvugna att skynda till bussen för att vi skulle till hennes stall. ja, jag har ridit idag, tredje gången i mitt liv men jag tycker att det går rätt bra. fast jag är typ rädd för hästarna, dom är så stora ju, men jag vänjer mig. snart kommer jag va nya malin baryard, heter hon så? anyway, det var kul och jag har inte gjort mycket annat alls. ikväll får vi se vad som händer, kom på att jag kanske skulle träffa magda? annars blir det nog rätt lugnt ikväll. skulle inte banga på en fet godis påse och en bra film.


GOD NATT

 

buuuuu

hökarängen S-Ö-G! otroligt tråkigt och ovärt. men men nu vet vi det. träffade nån tjej och snackade om korv med bröd.

fekke bror

nu blev det plötsligt hökarängen.. haha


kryssning

några roliga filmklipp
 

MAGALUF REUNION

nu är det bokat och klart! fan va najs, 13-15 november är det magaluf kryssning. vad gör vi, nu kör vi!



powerwalk

Johanna och jag har vart och powerwalkat två vara i sandaspåret. duktigt! skönt med fredag idag förresten

 



låter för barnen

låter för barnen. sitter och lyssnar på ken ring. ryser över hela kroppen. det hemska är att detta verkligen är sant. lyssna på låten. inse hur bra vi har det.


kissie

nån mer en jag som kollade på vakna med the voice imorse när kissie var där? hon verkade ju ganska normal tycker jag. klart man fattar att hon provocerar i bloggen fast ibland går hon ju lite för långt kan jag tycka. jag gillar inte kissie och hon sa ju faktiskt att 80% hatar henne medans 20% förstår att hon bara provocerar. jag förstår att hon provocerar men tycker ändå inte om henne för hon går för långt. tycker inte ni det? som tillexempel när hon snackar skit om folk. sitter och skriver att dom är tjocka och fula osv. visst hon provocerar men det går ju för långt? hon satt och sa att hon bara snackar skit om catrin och blondinbella men det är ju inte sant! jag tror hon skämms lite egentligen och själv vet att hon går för långt. men men hon får ju pengar för det, hon kanske inte bryr sig då? jag läser den och den är ju underhållande men ändå ganska sorligt att hon blir så desperat så hon trycker ner andra för att själv komma till toppen.


UF

igår var det inte så bra bloggande´för att mitt internet var fuckt up.
nu har vi UF, yummie heter vårt företag men jag tänker inte avslöja vad vi gör. ni kankse kan gissa på namnet?

efter det här har vi spexfoto, sen slutar jag. då ska jag hämta min klocka och så ska jag till banken och fixa nytt leg. nu måste jag jobba, skriva loggbok.

filmklipp

kollar på videos från kryssningen och sitter här och skrattar. tänkte lägga in några klipp, så kika in senare :)


skolfoto och studentfix

hade ju skolfoto idag, samma sak som vanligt och lika fult som vanligt. efter skolan drog jag, danni och elin in till stan och fixade flak till studenten. jävligt dyrt eftersom att 60 av 80 skolor tar studenten den 4 juni. men vill man ha ett bra flak så får man betala 23000. vi fick ändå 2000 kr i rabatt eftersom vi bokar flak och skiva av samma "företag". våran skiva kommer att vara på skyddsrummet och den kommer bli grym för dte har jag bestämt!

 


skynda

nu måste jag rusa till bussen, ha en underbar dag!

nyvaken

god morgon. nu ska jag gå upp och fixa mig, håll tummarna att jag har en bra dag idga, det är ju skolfoto. fan jag hatar det haha. nu måste jag skynda har en timme på mig bara. kyss

bild från maggan med tjejerna


gosnatt

nu ska jag verkligen sova, vi hörs imorgon mysisar!

nu måste vi dra

jag har brun utan solat mig och målat naglarna, naglarna blev dock inge bra. sitter och repetar ken ring- nu måste vi dra. så jävla as bra. nu vill jag bara fylla år och tatuera mig. men inte långt kvar. ska borsta gaddarna och sen sova. är faktiskt trött men känner att jag skulle kunna sitta vid datan i timmar. jaja nu måste jag dra ;)

god kväll

nu har jag just kollat på IDOL och sjungit i köket med mamma. nu ska jag duscha och ta en kopp te. sen är det väl snart dags att sova, har fotografering imorgon på förmiddan och man vill ju inte gärna se helt död ut (viklet jag antagligen kommer eftersom jag alltid blir misslyckad på skolfoton). anyway ska hoppa in i duschen nu. puss



me like

läst typ 20 bloggar och nu ska jag åka och hämta ett paket, har beställt några saker från h&m, visar sen om ni har tur :)

puss

haha nu är jag helt besatt


EMINEM MTV Video Music Awards 2009


MTV Video Music Awards 2009

okej, nu har jag suttit och kollat på reprisen av MTV Video Music Awards 2009. fy va bra! såg att min älskling eminem fick pris, jag kanske är lite efter men jag har inte velat ta reda på nått innan jag sett programmet. han förtjänar lätt priset, och när han höll sitt tal så var det inte långt ifrån att tåranan kom. åh jag ska fan gifta mig med honom!
nån mer som var asgrym var ju förstås beyoncé, alltid lika bra! grym på att dansa och sjunga, skulle ju inte tacka nej till att va hon.
klippet till Michael Jackson var fint. och jay-z var lika cool som vanligt.

såg bara från när beyoncé gjorde sitt framträdande (som var grymt) så missade ju en del innan. hörde att kanye west betedde sig som en idiot, stackar taylor det går ju repris imorgon också så då blir det till att spela in.

förresten vatusan hade lady gaga på sig?



 














ja

hemma från skolan, kort dag idag vilket var jävligt skönt! endast musik, svenska och information & layout. nu ska jag bara ta det lugnt kanske fixar leg foto senare idag.


musik

sitter på musiken och väntar på att sinom ska stämma klart sin gitarr. idag ska min grupp bestämma två låtar som vi ska sjunga och spela upp inför klasse, det ska va en lugn och en snabb låt. några förslag?

dags för skolan

idag är det riktigt höstväder. jag gillar inte hösten men den här kommer nog bli bra! ska till skolan nu, har induviduellt val första lektionen då jag valt musik, så det är kul. har kort skoldag idag så det är skönt, ska försöka fixa legfoto när jag slutat.


ikea

nu ska jag sova. pappa och jag var på ikea. fick många bra idéer till min walk in chloset. tror det kommer bli grymt! vill bara få klart allt nu, men den som väntar på nått gott! åh äntligen får jag de jag alltid drömmt om. sov gott. 


spexfoto - yrken?

hemma från skolan, huvudvärk idag igen. skolan ger mig huvudvärk. haha. efer skolan gick jag och cassey till centrum där jag köpte några jättefina armband från h&m. ska till ikea med pappa ska kolla lite saker till min wlak in chloset. ska eventuellt träffa aida idag också och sen är det ju IDOL ikväll.

idag bestämde vi temat till vårat spexfoto, temat är yrken. jag har ingen som helst aning om vad jag kan vara, några förslag?


school

drar till skolan, har inte speciellt lång dag idag :) puss


sov gott bloggen

min blogg är urtråkig idag, det beror på att jag inte kan lägga upp blider, det bara blir knas. hoppas att det funkar imorgon så bloggen ser lite roligare ut. jag ska väl ta och sova snart, klockan är ju ändå elva och jag ska upp till skolan imorgon. att sova ordentligt ingår ju såklart i det här att jag ska försdöka vara nyttig, det är väl det som också är den svåraste biten för mig. jag har aldrig behövt sova mycket för att vara pigg men nu så är väl det viktgt också. aja kommer bara kunna sova 7 timmar inatt vilket är för lite. typiskt! god natt!

ge mig en miljonär

nu har jag kollat på svenska hollywood fruar och det var ju skitbra! haha. jag vill bli, jag vill leva sådär lyxigt, fast vem vill inte?

nu ska jag chilla framför datan en stud och äta fruktsalld, kex med mögelost och dricka 1liter vatten :) puss




svenska hollywood fruar.

när jag kom hem tog jag en ipren och gick och la mig, men min huvudvärk har fotrfarande inte försvunnit! jag vill inte bli sjuk igen.
nu har jag inte gjort någonting sen jag vaknade, har bara ätit middag och kollat lite tv. ikväll börjar ju ett nytt program på 3an svenska hollywood fruar, det får man ju bara inte missa. jag ska sitta bänkad, med fruktsallad. måste ta mig tid att skrubba mig idag också. bäst att jag gör det nu.

håller förressten på att boka biljetterna till aik-djurgården den 28e, vi ses på NORRA STÅ!!!


smidigt

jag kom till skolan och trodde att jag hade lyckats komma i tid endå (börjar kvart i tio) men jag såg inte en ända från min klass. kollar på klockan och ser att den är kvart i elva och inte kvart i tio som jag trott hela tiden.
jag som var skitnöjd imorse att jag ändå hade hunnit fixat mig på en kvart och kom i tid till skolan och allt fast jag försov mig. jag missade UF, tusan!

ojoj

ok, jag har försovit mig! men jag hann fixa mig på en kvart, så nu måste jag gå till bussen så jag inte missar den också. ha en bra dag alla! :D

gott sov

klockan är för mycket. jag borde sova för längesen. jag skulle vilja ha sovmorgon imorgon. natt god!


back up

okej, fick lite panki nu när jag läste kenzas blogg. hon skrev att hennes data hade gått sönder eller nått men att hon lyckades rädda alla bilder och så. därför fick jag panki nu när jag insåg att min data inte heller är i topskick och att den typ kommer ge upp snart också. därför måste jag göra nån slags back up till alla mina bilder och filer. haha fan va stressad jag blev helt plötsligt, knaaaas!

nothing hill

kan nog vara en av världens bäst gjorda filmer. den är så fin. jag älskar den här scenen

mys

nu blir det nothing hill med mami! puss

sista fettodagen

nu har jag nyss duschat. var kul att träffa frida, vi kikade runt lite och jag hittade en t-shirt, inget speciellet, men ändå najs, från bikbok var den. skulle egentligen kolla skor men jag hittade inte ett ända par.
påvägen hem hade nån lagt en stikbomb på bussen så frida höll på att spy men jag räddade oss genom att spruta parfym under näsan. när vi kom till ststion gick inte min buss förens efter 40 min så jag gick hem.

när jag kom hem åt jag god middag och sen kollade jag på ensam mamma söker och åt chip och dip, jag älskar det pprogrammet haha. idag har jag min sista tjockis dag innan min födelsedag, är iofs bara 12 dagar kvar men jag ska va nyttig och träna som en idiot, nu måste jag sätta igång med det, har inte tränat sen innan sommarlovet, usch!

nu har jag som sagt precis duschat och nu ska jag gå och hämta choklad och cola, haha är det sista fettodagen så är det, visst!? :D


kistagalleria

nu ska jag ta en dusch och fixa mig och slänga i mig nån frukost. sen ska jag och frida till kista. längesen jag träffade henne nu så det blir kul. skönt att klockan inte är mer än tolv.


jag och frida har endel sjuka minnen tillsammans, alltid lika kul att tänka tillbaka på de.

godmorgon

nu har jag ju vaknat och så, vaknade vid halv elva och inatt har jag faktiskt sovit 12 timmar. det behövde jag! men inatt ringde matthis mig halv tre tror jag och då blev ajg fan taggad på att dra ut, men jag gjorde det kloka valet att sova vidare.


hey


helt sjukt!


Somtimes, the feeling is right
You fall in love for the first time
Heartbeat, and kisses so sweet
Summertime love in the moonlight

Now the summer is gone
You had to go back home
Please come and see me again
I never felt more alone

Baby, I am missing you
I want you by my side
And I hope you'll miss me too
Come back and stay
I think about you every day
I really want you too
You swept my feet right off the ground, you're the love I found

All I think of is you, and all of the things we had
Doctor, what can I do?
Why does it have to be like that?

Baby, I am missing you
I want you by my side
And I hope you'll miss me too
Come back and stay
I think about you every day
I really want you too
You swept my feet right off the ground, you're the love I found

Please, please cure me
Please, please cure me
Please, please cure me
Please, please cure me



buhu

det blir nog rätt lugnt för mig ikväll, alla ska typ ut på krogen och jag som inte är tillräckligt gammal än kan inte följa med. lyckades inte fixa nått falskleg heller. lika bra va väl kankse det, jag känner att min kropp säger ifrån idag när det gäller allt som har med ordet festa att göra. min hjärna vill (men det vill den ju alltid) men som sagt min kropp säger ifrån. jag får helt enketl vänta några dagar till..

här hemma sitter en sliten amanda och väntar på att fylla år!


mums

vart och handlat med mamma. ikväll blir det gotti med kräftor, ost och kex, rostbiff med potatissallad, frukt och bröd. har inga som helst fler planer, får se om det blir att va hemma ikväll eller om man ska ut(?) klockan är ju inte så mycket än så.. känns nästan som att jag håller på att bli lite sjuk igen vilket suger får knarka vitaminer och klä mig varmt så är det inga problem.

jag borde ta att städa rummet men orkar jag det? hmm... NEJ! det får bli imorgon eller nått nu ska jag lyssna på scotts och norsk hiphop, härlig blandning inte sant?

host host

fan vilken hosta jag har! och så är jag hes så jag knappt kan prata, men så kan det gå...

här bjussar jag på en sjukt bra låt.(gillar egentligen inte dansband, men vissa låter är bra och den här tycker jag att dom gör så bra)




jaja

väldigt få och väldigt tråkiga

goddag

hej hej! idag är jag på dåligt humör, antagligen för att jag inte sovit nått inatt och inte ätit speciellt mycket idag, så jag antar att jag får skylla mig själv!
jag har vart i cenrum med mamma, pappa och marcus. jag lämnade tillbaka en klänning på Gina och kikade runt.

jag är jättetrött men jag pallar inte gå och lägga mig. nu regnar det också, great!

tänkte lägga upp lite bilder från igår om dte finns några roliga.

god morgon

Jag kan inte sova, inte alls. det suger för jag komer fucka upp mitt dygn ännu mer än vad jag gjort. Idag är det iaf lördag, det blir nog lugnt eller? ikväll kommer jag vilja köra igen säkert. skriver sen puss

sov gott

nu ligger jag här efter en galen kväll, och när jag säger galen menar jag verkligen galen! god natt säger jag till er :)

byebye

Nu drar jag iväg vi hörs sen! puss

karpe diem


im back on track

Nu har jag iaf sovit ett par timmar, gjorde det ändå för det kändes som att jag höll på att få migrän så jag kastade mig i sängen och somnade såklart på en gång.
Nu ska jag snart äta pizza och sen ska jag börja fixa mig. Skriver mer sen. PUSSEN

bilder kryssningen

Nu har första uppladdningen med bilder kommit upp, det är dom från min kamera. Sen kommer det fler från Mickes kamera, men dom får vi vänta lite på.

Har inte sovit än, vet inte kankse skiter i det, jag är dötrött men jag mår alltid så dåligt när jag sover på dagen, jag tror jag knarkar lite redbull ist, det är mer min grej, hahah!

kryssningen 9/9-10/9




äckel toan

Gör oss redo för kvällen


Förkrök i Sviten

Jag och Elin

Elina Annica och Jag

Erica och Sandra dansade med småbarnen

Hanna Snygging

Emma och GrabbarnaGRus, hahah

Uppsala killarna

Damn you so sexy bitch

Scotts

Söta Hanna och Andre

Andre och Micke

Nej men det är okej!

Dom: det här är Thomas Ravellis son (pekade på sin kompis)
Danni: Aha är det en trollkarl? :D
Sen var Thomas Ravellis son sur hela kvällen

"kändissonen"

Cassey och hennes pojkvän

casseys pojkvän :)

mr breakedance!

Konka! Spring naken i korridoren!

Dagen efter!

Leka lite

Peace out!

heeeeeeelt slut

hallå! överlevde kryssningen men är ändå helt död, har haft skitkul med skit roliga människor och så. hängde med scotts och stötte på en och annan konstig människa.
båten kom ju fram klockan halv sju typ? då drog vi och "käka" donken på centralen och sen tåget hem, eller hem kom vi inte, först tog vi ett stopp på fabben och vissa fortsatte festandet där. jag kom hem vid 11 och somnade på en gång i min sköna säng.

sov åtta timmar men är som sagt ändå helt död idag så nu ska jag gå och sova en stund så vi orkar köra ikväll igen. känns som vi fått en extra lång helg nu vilket ju är helt underbart!

håller på och lägger in bilderna nu så dom får ni se sen.


scotts- jag tror på oss eller ner för backen


i got a feeling that to night is gonna be a good fucking night!!

Här hemma dunkar jag 107,5, ni skulle se mig nu när jag springer runt här hemma för att hinna med allting, eller springer gör jag inte jag dansar, haha måste ju ladda till ikväll, wohooooooooooooo nu kör vi tjejer!!!!!!!!!

kameran är med så kika in imorgon så får ni se lite schysta bilder!!! loveh


skynda

nu ska jag duscha och packa osv, sen ska jag åka mot elin strax efter fem. försöker så jag hinner blogga innan. blev förresten jätteglad när så många hade kommenterat förut, keep up the good work! puss på er

JON

juste!!!!!!! såg ni idol igår? såg ni Jon? jag säger bara SHIT! shit vliken stjärna! han kommer bli min älskling, lyssna



bajsdata

nu är jag hemma och är arg för att min data har flippat! kan alltså inte använda min så nu sitter jag vid min lillebrorsdata (hoppas han inte kommer hem och vill ha den snart bara). slutade ett och då gick jag maria och johanna till centrum, jag köpte ett par byxor och ett armband på hm och sen åt jag och johanna glass i solen.

nu är jag hemma och ska fixa lite allt möjligt. vi ska ju på kryssning ikväll. ska ringa danni nu och kolla hur det blir för henne, hoppas hon är tillräckligt pigg för att hänga med, det är ju i stort sätt hennes skull vi åker på kryssningen, för att fira henne.

nu ska jag sätta på partymsuiken på högsta volym och tagga tagga tagga! skriver lite senare puss!


shopping

jag har vart i skolan till 1 sen åkte jag hem en snabbis för atts sedan åka ner till centrum och möta Aida, vi köpte present till Danni och jag köpte en klänning (som jag kanske har på mig imorgon på kryssningen) och en väska. Är dock lite osäker på båda sakerna, får se om dom stannar hos mig eller dom får lämnas tillbaka.

väntar bara på att pappa ska komma hem nu så han kan instalera word på min data så jag kan börja med uppsatsen, stressad nu!

GARTTIS

grattis måste jag säga till min älskade vän Daniella! nu är du äntligen 18 hun, synd bara att du är sjuk nu, jrya på dig och grattis igen pudding!


god natt bloggen

märker att klockan är på tok för mycket, jag skulle ha gått och lagt mig för två timmar sig om jag ska hålla på dte som jag hade bestämt mig för när skolan precis började. därför måste jag sova nu även fast jag inte är trött. typiskt! fast om jag inte går och lägger mig nu kommer jag va helt död imorgon i skolan och det har jag inte råd med nu, jag måset hänga med på lektionerna och göra bra ifrån mig nu när jag missat så mycket när jag var utomlands och sen sjuk, inte bra inte bra. men men som sagt för att vara pigg och glad imorgon också är det dax att sova nu så jag får allt försöka, hihi.

ska va vaken i tio minuter till iaf för om tio minuter fyller danni år och då ska jag skicka ett stort grattis sms till henne (hur nu ett sms kan va stort? långt kan det ju va men stort?, nä) skulle helst vilja ringa och sjunga en truddelutt men det vågar jag inte, eftersom hon är sjuk den stackarn på sin födelsedag, haha vet nog ingen som väntat så länge på den här dagen som hon och nu är hon sjuk, tycker grymt synd om dig danni!

oj fan av långt det blev! ni får en god natt låt av mig, den låten är verkliegn grym, i just love it påminner mig om luncherna i magaluf hah! värd att lyssna på. sweet dreams!


9år

HAHAHAHAHAHAHAHAHahAHAHAHAHAH jag döööööör av kul! fyfan vilken jävla skön unge asså! såg denna i ericas blogg nyss och dog lite, 9 år är han dessutom (det som gör dte så jävla roligt) självklart är detta en parodi på "amanda var det"


karpe diem

håller på att fixa naglarna just nu och lyssnar på norska hiphop gruppen karpe diem, riktigt bra lyssna på dom ni!


!

now is alla bilder uppe! nu - dusch, brunutansol, te och nagelfixning.


magaluf 21/8-29/8 del 3


partyhattar fick vi, haha.

från balkongen

maten som rent ut sagt smakade svett! fyfan


danni langar posen

peace!




älsklingsdrinken som hon senare....

tappar ut över hela toaletten... haha


kör ba!

ojoj.. bara en powernap

leka med kameran på flygplatsen!

boring!

har inte kommit så långt men noarbetet men jag har hittat massa böcker som måste lämnas tillbaka till skolan och det är ju också bra! sjukt jobbigt, för konstigt nog så har jag inte word på min data, vilket jag behöver för att kunna skriva mitt arbete, men det ska pappa fixa imorgon, så no problems. hade dock vart skönt att börja skriva idag men får leta efter fakta istället.

nog prat om skolan. nu ska jag städa mitt rum, woho!


goddag

hemma efter en lång skoldag som ändå flöt på ganska bra.
nu ska jag vara bra och ta tag i ett noarbete, jag ska nog skriva om första gången nån var på månen. ha mycket att göra så bäst att jag sätter igång nu.

nu är dte inte långt kvar till kryssningen, jag hoppas att alla är taggade, och ni som inte bokat, bokanu! det är inte försten än och hytterna är galet billiga. :D

dröm sött

har vart hemma hela dagen. har gjort många nyttiga saker :) nu ska jag snart sova men inna det ska jag kolla på björn gustafsson dvdn, haha jag älskar honom.

nu är jag len också och imorgon kanske det kommer upp mer bilder från partyön! hoppas alla haft en fin kväll, puss och god natt.


hej

sitter hemma och laddar upp magalufbilder och lyssnar på underbra norsk hiphop. nu ska jag duscha och skrubba mig så jag blir jättelen. tar dte lugnt idag också med tanke på att jag inte är helt frisk än.

åh jag älskar norska, jag ska flytta till Norge sen när jag gått ut solkan och jobba. ni vet väl att norska killar är skitsnygga?

run this town



its nice, jag har min smak tillbaka och febern är borta, detta firar vi tycker jag!


NO MOTHERFUCKER

neeeeeeeeeeeeeeej, danni berätta just en sak för mig så jag ahr lite smått panik!!!!!!!!!! och eftersom hon är sämst på att förklara saken (jo ibland är du det danni) ahah och jag är typ sämst på att förstå saker ibland så gör dett att jag blir mer och mer stressad ju mer jag tänker på det. åh varför måste jag förstöra för mig själv, hahahahhahaha shit vafan!!!!

jag misstänker att danni har samma känsla just nu, right?


bilderna

så nu har bilderna iaf kommit upp, tyvärr senare än vad jag sa, men ibland krånglar det så jävla mycket när jag ska ladda upp bilder, det går bara inte, det står bara "sidan kan inte visas". men igårkväll började de funka igen, så nu ligger det fler här uppe på bloggen, bra va? är iaf inte lika seg som jag var med bilderna från förra magalufresan (dom kom ju upp precis innan jag skulle åka den här gången!) jag har blivit bättre. men jag tycker det är ett så jävla osmidigt sätt att ladda upp bilerna på här på blogg.se, jag skulle vilja att det var typ som påå fb där man kan ladda upp flera bilder itaget, visst? anyway håller på att ladda upp ännu fler maggan bilder, det blir nog sista omgången.


magaluf 21/8-29/8 del 2


äta lite på flygplatsen innan hemgång!



cool utan sol

danni och toaletttjejen :)

jag och min älsklingsdrik, salsa! me love

läskiga italienare

första kvälle, middag på Chili

smset till våra föräldrar: vi har fått jobb och kommer inte hem



jag och hästen/esther


GG daylight


steeeekarn

lappen men hela veckans citat!

tack mamma

min mamma är så snäll. jag är hungrig och grinig och kan inte laga mat så jag går i stort sett bara runt här hemma och klagar för att jag har så tråkigt och inte kan hitta på nått. så mamma drog och köpte en pastasallad till mig från sands. tack mami! <3

fler magalufbilder på G

godmorgon, hoppas alla hade dtde roligt igår. jag har fortfarande huvudvärk vilket rent ut sagt suger. jag klarar inte av attt sitta hemm och inte göra någonting så här läge. men men jag vill ju inte görna smitta ner någon annan så att den blir sjuk till på onsdag (kryssningen!) fan va jag längtar då kör vi! 

lägger upp blirde från magaluf idag också, har ändå inget bättre för mig. kika in sen! 




..

medans alla är ute och partar och har det roligt ikv'll så går jag och sover. Matthis sa iaf att han skulle parta och äta kräftor för min skull också idag, så det är snällt! good night

en trött och sjuk mandii sover i sin magaluf t-shirt inatt för att påminnas om att de kanske är värt att vara sjuk nu?


hej igen

nu ska jag upp och försöka äta frukost, håll tummarna för mig att jag har  nån smak idag så kan jag iaf ligga hemma och äta godis när alla andra är ute och roar sig en fredagskväll. buhu!

..

ellen degeneres show, opera winfrey show, tyra banks show, extreme home makeover och många fler pogram är det jag har kollat på nu den här morgonen. blir alltid så när man är hemma och är sjuk.

i ellen degeneres show var lidsey lohan och gästade. så det var intressant. i opera kommer jag typ inte ens ihåg vad det var om och i tyras show lagade dom typ abra mat.

borde äta lite, jag är hungrig, men får intre i mig nått plus att jag inte har nån smak. jag tycker typ det är värst, att tappa smaken när man är sjuk.

för att hålla humöret upp så får jag drömma mig tillbaka till maggan. det gör jag bäst med den här filmen, haha. PIPPPIIIII!!


aj

mitt huvud sprängs snart!

down


HATA JAMBA

jag hatar jamba reklamerna på MTV, asså vad fan är grejen med dom? ofta folk ens köper sånt skit?


"febern stiger fera grader per minut" haha ska nog ta och kolla på karlsson på taket

gick upp imorse för att gå till skolan och allt. men nej så blev dte inte! höll på att svimma och hade 40 graders feber. gick och la mig igen och har sovit tills nu. mår lite bättre, men inte mycket. måste bara vara hemma och ta det lugnt nu och helgen får se till att va lugn för min del så jag blir frisk till kryssningen på onsdag. nej ska man ta och äta någonting kanske? bör försöka iaf. caio! 

sov gott

var nyss en sånn här fet äcklig spindel i mitt rum, jag är livrädd för sånna. så jag sprang in till min brorsa (som också  är livrädd för dom) och tvingade honom att ta bort den. nu har han gjort det som tur är han mosade den med  in tidning, blä men men får helt enkelt välja mellan en tidning eller en läskig husspindel. nu kan jag sova lugnt iaf. måste sova nu för jag är sjuk och har feber och jag ser att tiden har rusat iväg nu när jag suttit och lagt uppp massa bilder från maggan (det kommer fler). ska pallra mig iväg till skolan imorgon trotts att jag är sjuk, msåte ställa upp för "laget" vi ska nämligen jobba med uf(ungföretagsamhet) imorgon och då måste alla va med.

nje nu ska jag sova och försöka bli av med åtminstonde febern. skriver imorgon, sov sött!
såhär ser dom ut, dock inte samma som nyss men denna är från tidigare ikväll, min pappa fick rycka in och ta bort. är dte så konstigt att man är rädd? nej juste!


magaulf 21/8-29/8, vad gör vi? NU KÖR VI

bilderna kom inte i rätt ordning, men so what!

framme på flysplatsen på mallorca

bartenderna på casablanca var ju trevliga

haha heeelt lonley

flipparn kör bara!

stackars praktikant hamnade på toan efter detta

danni och hennes favvodrikn kinky amanda, undra varför just den? hmm

jag och erik

älskar bilden! danni ser ut som en  mosad gurka, haha.


så ser jag ut egentligen! :)

en av de få dagarna vi faktiskt solade.

fulla britter finns det gått om, alla går utan kläder också!

danni hann bara locka  lite!

gävle killar
lär väl skriva det här med så jag inte får 100 pers som frågar sen: nej jag röker inte, har fortfarande aldrig gjort det. detta paketet hittade vi och tänkte va generösa och bjuda folk som ville ha.
som tillexempel han, lika bra!

army night var nice! jag och danne köpte pistoler, en vanlig och en vattenpistol, det lär ni ju se på alla bilder från army night. det var väldigt mycket pay back inne på grabbarna den kvällen om ni förstår! vi hade väl fler drinkar på oss än i oss den kvällen om man säger så ;)

katten gustav var på G
danni är redo att gå iut i krig!

förkrök på tranden!

gör oss redo för army night

fyllekäk

våran vackra ros

jag är starkast jag lovar!

OXY SHOT!

jag och toni

blue moon bar

jarråå! haha

RSS 2.0