Fina Hannah

Sitter och läser Hannah Graafs blogg. Jag blir så lycklig. Hon är så underbart vacker. Hennes barn så himla söta. Såg att ett av barnen hette William, det har jag alltid sagt att jag vill döpa min son till, den dagen om jag får någon. Det är så fint. Längtar tills den dagen jag blir mamma. Hoppas verkligen jag och alla andra får uppleva det.

Oj vad jag blev tagen här ser jag nu, haha.

Här är iaf en blid på hanna och två av hennes barn.



GE MIG

Okej, jag tvekade på att gå in på H&Ms hemsida nu, just för att jag var rädd att jag skulle hitta något. Jag har nämligen lovat mig själv (och mina föräldrar, skämt o sido) att inte shoppa några mer kläder alls innan Miami nu. (måste spara pengar så jag kan shoppa och njuta där borta). Och när jag bestämmer mig för någontig så håller jag alltid fast vid det. Typ som nu, jag får ju bara inte köpa den här fina klänning, men det känns som att det inte finns något som jag hellre skulle göra justnu, men jag har verkligen bestämt mig för att jag inte får shoppa mer så jag kan fan inte, jäklaskit också!

Hoppas jag hittar liknande (ryggen är djuuuuup, det äslkar jag) i Miami då!



 


ROSA UGGS

Hej mina gullisnuttar!

Jag kom på att jag och Nicholas inte alls åker till Miami om tre veckor (syftar på inlägget innan) utan det är ju faktiskt om bara två veckor! Heeeeeelt sjuuuukt! längtar så galet mycket.

Ville bara visa er mina nya supersöta sommar uggs. Det var kärlek vid första ögonkastet. SÅÅÅ snygga till jeans och en gosig kofta en skön sommarkväll, och SÅÅ snygga till en söt, liten vit klänning och jeansjacka (vilket jag har på mig idag) i like!

  


MIAMI BEACH

Här hittar ni mig och Nicholas om tre veckor.


Snygga skor

Mitt internet hemma krånglar så himla mycket, därför det inte blev någon bra upptatering igår. Jag har ju lite bilder att lägga upp från i helgen så jag ska göra det så fort det funkar ordentligt igen.

Är på jobbet nu. Vi har fått in så snygga sommarskor, jag ska lätt fixa ett par till Nicholas. Dom är assommriga och ashärliga. Så ni killar (som att det är några som läser det här, får väll mer syfta på killarnas flickvänner sm läser det här), kom in på Mr Of Sweden i Kista galleria och köp era snygga sommarskor.

Puss så länge!

Tänk er de här fräscha skorna till lite smått uppkavlade jeans eller chinos. Eller till snygga shorts och en fin skjorta. (De är faktiskt snyggare i verkligheten, ser mer maskulina ut i verklighete!)


En Utekväll

Jag som var så sjukt trött igår, körde plötsligt en utgång och kom hem klockan sex imorse.

Jag och Maria, min ängel, drog först till en libanesisk restaurang och satt på uteserveringen och rökte vattenpipa och smuttade på martini bianco (min absoluta favoritdrink). Vi satt där en stund och pratade och mös innan vi drog till Entourage och mötte upp några brudar. Min bror och hans kompisar var där och röjjde också, så vi partade loss med allihopa. Efter martinin på det libanesika stället drack jag inget mer under hela kvällen, så jag var i princip nykter och hade as kul ändå. När dom stängde på entourage så drog vi vidare till lobby.

Kom som sagt hem sent så jag sov till tre idag. Så skönt.

Det är ju morsdag idag så jag har fixat en liten överraskning till min mami. Har ni?


Tyvärr så funkar det inte så bra attg ladda upp bilder nu, så bilderna från inatt får ni så fort mitt internet inte krånglar.


Allt vad en tejekväll ska innehålla

En tjejkväll. Mys, snack, ost & kex, vin i mängder, skratt och tårar. Så såg kvällen ut igår. Idag är jag seg men inte bakis. Hoppas ni mår bra en lördag som denna!


God dag

Hej solstrålar!

Imorse när jag åkte till SATS så var det regn och rusk men nu skiner solen, härligt! Perfekt också nu när vi ska ha en riktig tjejkväll hos Johanna med ost och kex, vin och massa gottis. Var så mysigt i påskas när vi satt ute på hennes balkong hela kvällen och pimplade vin och åt påskgodis.

Sittar och väntar på att mitt nagellak ska torka. Gammelrosa. Så himla gulligt och diskret. Det är förresten ta 2 betala för 1 på H&Ms nagellack, värt att passa på. Dom har ju så sjukt mycket olika färger.

Ska ner till centrum och ta en kaffe med Maria. Känns som det var år sedan jag träffade henne. Puss på er!


Maraton på G

Hej finisar. Förlåt för min dåliga uptate idag. Jag har haft fullt upp hela dagen.

Det började idag med att jag var med mamma på BodyBalance. Sen efter det hade jag körlektion, med övning att backa runt hörn osv. Direkt efter det mötte jag upp Johanna och lunchade på Waynes. Sen hem till Nicholas med tahimat för att han är sjuk och jag vill pyssla om honom lite. Vi mös och gick och solde sen åkte jag till Sofia och fixade ögonfransarna. Så nu hra jag långa och fina ögonfransar igen.

Ikväll nu ska jag och Nicholas kolla Pirates of the Caribbean. Vi har bestämt oss för att ha Pirates maraton. Det är kul. Jag gillade verkligen ettan och det är den ända jag typ sett.

Hoppas ni har en go kväll!


En klok Bob Marley

Låt oss säga såhär, jag är så jäkla bra på att överanalysera allt så att det blir jobbigt för mig själv, och andra. Jag skulle behöva lära mig ett och annat från Bob Marley! (såklart kan man ju byta ut she mot he)

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there."

Detta kan verka så himla enket. Men man är ofta väldigt bra på att glömma bort sånt här i vardagen.



Min Dag

Hej på er! Står på jobbet och dricker mitt förmiddagskaffe. Jobbar till fyra idag sen ska jag på casting för en skådespelarroll, nervöst men sjukt roligt. Efter det ska jag träffa upp Issa tror jag, och sen blir det väl förhoppningsvis träning ikväll också.


I LOVE

Som vissa kanske redan vet så är inredning ett av mina största intressen. Har väll inte visat det så mycket här i bloggen ännu med tanke på att jag fortfarande bor hemma. Men nu när jag flyttar kommmer jag antaligen skriva endel om just inredning. Här är ett litet collage där jag har plockat ihop saker från bla, IKEA, MIO, EM, H&M HOME o STOCKHOME! (älskar den virkade kudden från H&M, dock ser man inte så tydligt att den är virkad här på bilden, men den är galet söt)


På jobbet

Hej mina göttegrisar! Här är det hard work work. Nej faktiskt inte. Det är lugnt på jobbet idag. Står och väntar på att mamma ska komma med min lunch. Jag har matlåda idag. Fetaostbiffar och ungsbakade rotfrukter med tatziki, yummie! Vi har ingen micro på jobbet så jag kan inte vämra min mat. Så det är en himla tur att min mamma jobbar granne med mig så att hon kan springa över med varm matlåda idag. Så snäll! Sallad är gott men jag börjar bli lite trött på att äta det varenda dag..

När jag slutar idag, ska jag iväg på ett litet äventyr sen ska jag träffa Sabine, vet inte vad vi ska göra, lär väll bli att dricka kaffe någonstans. Sen ska jag åka och träna Body Pump, som typ varje tisdag. Jag har verkligen  bestämda träningsrutiner. De e nice!


right now

Idag har jag jobbat ju. Sen tränat och kört bil hem. Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa tror jag. Hej så läng!

@ Mr of Sweden

Ojojoj så här mycket att göra på jobbet har det inte vart på länge. Det är kul. Att hjälpa kuderna att välja ut skjortor ooch sådant som passar just dom. Jag har kappt hunnit äta min lunch ens.

Nu har det lugnat sig en aning så jag ska passa på att äta min lunch och kolla flygbiljetter till Miami. PUSS


Som sagt har jag firat hela helgen

Mina hjärtegull. Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från idag. Nu när släkten har vart här och firat min bror. Har vart en riktigt fin dag med god mat, tårta och underbara människor.


Dont lose hope!

Jag har ju lovat att visa min wlak in closet och hur jag sminkar mig och vilka produkter osv. Jag ska, har bara inte hunnit än. PUSS


Fira Danni!

VI FIRADE DANNI, DET VAR NAJS MED GODA TILLTUGG OCH ROLIGT FOLK!! GRATTIS (snart) GUMMAN! 

Rond tre

Så, nu går vi in på rond tre av alla födelsedagsfiranden den här helgen. Vi har precis väckt min brorsa med paket på sängen. Han fyller 18 år idag!!!!! Grattis älskade lillebror! Nu ska jag städa mitt rum för klockan två kommer släkten och firar! :)

Igårkväll firade vi lilla, söta Danni. Det bjöds på typiskt spanskt tilltugg, så sjukt smarrigt. När dom skulle vidrae in till stan drog jag mig ner till Olive house och hängde med Amac och Emelie, Micho var dj så det var jättekul. Satt och pratade och tog ett glas vin med dom innan jag drog hem och sov.

Har så himla mycket roliga bilder att bjuda er på mina vänner! Från både fredag och lördag. Håller på att lägga in dom just nu så snart kommer de upp på bloggen!

Jag, Marcus och Andreas!


Grattis Micho

Hej pluttisar! Det var verkligen jättetrevligt igår! Emelie hade fixat en jättefin fest åt Micho. Vi började hemma hos dom med mat och förkrök, sen hade hon fixat drinkbord på Olive House där vi fortsatte att parta. Micho var dj, så himla duktig. Hade jättetrevligt och tog massa kort. Lägger upp dom här till er sen, måste bara hem och lägga in dom på datan först.
Nicholas ligger fortfaranbde och sover, så boooring. Jag måste roa mig själv men vet inte hur.. kanske kan lägga mig på balkongen och sola lite, men det är ju så molnigt så att ena sekunden är det strålande sol och andra så är solen helt försvunnen.. vi får se helt enkelt vad jag gör, jag upptaterar er om det senare!

FREDAG, MICHO 21 ÅR!!! GRATTIIIIIIS OCH TACK FÖR EN FANTASTISK KVÄLL! ♥♥♥♥♥


Nyvaken

God morgon. Tänkte gå och lägga mig i solen en liten stund innan jag ska åka till SATS och träna.

Kanarieöarns i Höstas.

Kläder, kläder, kläder.

Sanna och jag har nyss stått och provat ut outfits i min walk in closet inför imorgon kväll. Så himla kul. Stått och planerat och testat fram och tillbaka. Jag älskar sånt. Det bästa jag vet (förutom när det känns som att man inte har någnting att ha på sig, då är det typ bland det värsta jag vet). Kläder! Jag visra bild på oss imorgon innan vi båda sticker på party!

Appro på kläder. Den här källen har jag umgåts med underbara Hevi. Min jobbarkompis från Esprit tiderna. Hon och jag kan disskuterat kläder i timmar. Vi tog en fika på Espresso House innan vi gick igenom alla(intressanta) butiker i hela kista. Fanns väll typ något i varje affär vi gick in i som vi föll pladask för. Men vi var duktiga. Men ändå. Jag sa det till Hevi när vi gick runt och "fönstershoppade", varför pålga oss själva så mycket? gå in i alla affärer, titta och leta efter fina plagg och sen när man hittar något som man bara känner att man måste ha så får man ändå inte köpa det!!? och sne kan man inte tänka på något annat än just det! det är ju ren pålgeri mot en själv, så varfrö göra så? hahah jaa man är väll lite knäpp.. Men trevligt hade vi, utan tvekan! Har saknat den där vettiga och trevliga bruden!

Fick dessutom mina presenter avklarade också. Känns skönt. Hoppas bara alla födelsedasbarn blir nöjda. Förrens de här dagarna är över kan jag inte riktigt slappna av på den fronten.

Har målat mina naglar, bytte ut det orangea mot brunt. Det matchar mer till outfiten imorgon. :)

Som ni ser så är det nattdags för mig nu. Tagigt bort sminket och norstat tänderna är redan gjort. God natt på er mysisar.


Good morning sunshines!

Hej sötisar! Har fått lite frågor om hur jag sminkar mig och vilka produkter jag avnvänder osv. Några vill också se bilder på min walk in closet, så allt detta ska jag nartuligtvis visa er. Hoppas jag hinner med det idag.

Nu ska jag äta havergrynsgöröt sen är det SATS nästa! kärlek från mig!


Titta vad jag hittade! Två jättegamla bilder. Den här är på mig och Jhonnan för snart två år sedan. Shit vad man förändras.

Det här är med Emma och Johanna Noredqvist på lobby, i början av förra sommaren!

Paketångest!

Nu är det sovdags. Imorgonbitt/förmiddag ska jag träna. Det blir BodyBalance, en blandning mellan yoga, tai chi och pilates. Under dagen sen är planerna att ungefär som idag fast med annat folk. Måste köpa massa presenter också. Har flera att köpa till. Tre stycken som firar B-day i helgen (party som fan) och vad ska man köpa? Det är frågan. Samma sak varje gång. Vad fan ska man köpa. Tycker alltid man går runt och tänker på det i 100 år utan att komma på ett skit. Jag ska köpa till en tejekompis, en killkompis och till min bror! Har ni några fina förslag på trevliag paket? Snälla hjälp mig att tänka ut något. Till en tjejkompis, killkompis och till min bror!

Nu ska jag lägga mig och läsa en tidning och sedan grubbla över presenter. Sov så sött allihopa!


Tuggat i centrum

Idag har det vart fullrulle, så himla kul. Gick upp i hyffasd tid och åkte på dubbelkörlektion, jag är alltid gladast när dom är över. Tycker det är så jobbigt att övningsköra, även fast jag vet hur man kör så gör jag fel ändå. Men men jag lär mig väll snart. Efter körlektionen möttes jag och Emelie upp på fik kardemumma och drack kaffe på deras uteservering. Sen åt vi lunch på Waynes och kollade butiker. När hon åkte till satllet mötte jag upp mina fina, Johanna och Maria. Det blev ytterligere en fika med dom. På Waynes såklart, vart annars?

Efter min vistelse i centrum hela dagen, har jag tränat. Body Pump. Nu är jag hemma, ska äta bär och grädde med mamma och pappa nu, så vi hörs senare! PUSSEN PÅ ER

Finfina Emelie idag på kardemumma <3


God Natt

Nu ska jag sova, ska bli skönt. Det har vart en lång dag idag. Tänkte ge mina ben ordentlig återfuktning under natten med Nivea Regenerador de Noche (vet inte vad dte betyder men, någon som kan översätta kanske?), har aldrig sett den i Sverige förut. Köpte den i Spanien i höstas och den är riktigt bra. Passde också på att visa mitt orange nagellack från H&M. Tycker fakstikt att kvaliteten på H&Ms nagellack är bra för att vara så pass billiga. Nej men fy vad jag pladdrar. God Natt påer sötisar!




Snälla ge mig

Snälla ge mig det här söta virkadelinnet någon!!! Jag vill bära den i sommar med mina puderrosa shorts från MANGO. Håret i hög hästsvans och blekrosaläppar. Även till mörkblå skinnyjeans och klumpiga höga klackar.. jag skulle kunna ha det när fuck som helst!
  

Lunch - fårostsallad!

Önskar jag kunde visa er mitt färgglada nagellack justnu. Målade på det imorse. Orange. Försöker vänja mig vid den fula färgen, och jag börjar fakstikt allt mer att tycka om den. Det lyser upp min dag och som jag sa tidigare så matchar den brännan (skulle behöva bättra på min). Tisdagar är ju vanligtvis inte min arbetsdag så det kändes ju lite trist att det var skinande sol ute imorse när jag åkte till jobbet och visste att jag skulle stå i ett köpcentrum hela dagen. Men jag tjänar inte pengar på att sola. Och vad är det man säger? Cash is king!! yeeeeh

Nu ska jag mumsa klart på min goda fårostsallad, så sjuktgod och fräsch (vill ta en bild på den med och visa!! vänta bara tills jag har ny telefon med bra kamera). När jag ätit min lunch ska jag damsuga, moppa, damma och putsa hela(lilla) butiken. Ni kankse ska komma hit och köpa lite skjortor av mig?  





PANIK.. eller något

Gissa vad som hände?? Jag kommer till jobbet, butiken ska vara öppnad klockan 10:00, jag är här 09:50 (i god tid eftersom det alltid är så lite att fixa med här på morgonen). Lite grund fakta: För att komma in i butiken måste man passera två dörrar, dörr nr 1 som ALLTID är öppen och dörr nr 2 som leder in till butiken, alltså den jag ska låsa upp. MEN vad händer? Dörr nr 1 är låst!!! "Vad fan gör jag nu då? jag har ingen nyckeljävel till det här låset" så tänkte jag och började få lite smått panik (ni som jobber i butik vet att om inte dörrarna är öppna när dom ska blir det en jävla massa böter, och det vill inte jag ha på mitt samvete inte). Jag ringer min chéf ett antal gånger, som inte svarar, och som salt i såren dör min telebobbo. Så jag går till väktarna (tiden tickar och jag blir allt mer stressad) dom försöker hjälpa mig men inte ens dom  har den där nyckeljäveln!!!!!!! Tillslut kommer en vakt med rätt nyckel och jag lyckas öppna butiken 10:06. Vi var ju ändå rätt snabba!!!  


Sånt här gör mig stressad!

Annars då? Hur är läget? Jag jobbar till fyra sen är jag barnvakt från 17:00, spela tvspel, byggapussel och läsa saga, med småpluttisar, mysimys!

Risk 1an, körkort på G

Ikväll har jag ägnat 3 timmar och 15 min åt att lyssna på risker i trafiken, så som alkohol, droger, tröttet och mycket mer. Missförstå mig inte. Jag tycker nämligen att det är superbra att den kursen är obligatorisk i körkortet. Många lär väll anse sig veta att allt detta är farlig osv, men ofta är man ju ändå jävligt bra på att blunad för vad som verkligen kan hända. När man får det sådär svart på vitt, det är väll först då man verkligen fattar och säger till sig själv att "det där ska jag aldrig göra". Faktan i det hela kan man ju iprincip redan men att få se och inse hur illa det kan gå, är ju ändå det som får en att förstå allvarligheten i det hela. Visste ni förresten att köra bil när man är trött är som att köra bil med 0,8 promille i blodet. Funderingar om att förbjuda nya bilförare att köra på natten är faktiskt något som disskuteras, det tyker jag är fel. Vad tycker ni?




Scarface

Igår hade vi en riktig mysdag (som jag skrev). Åt massa massa gott och kollade scarface. Måste faktiskt säga att jag tycker att dne filmen är riktigt bra (även fast jag inte sett slutet än). Det roliga är att även fast jag aldrig sett den förut känns det som att jag gjort det 50 000 gånger bara för att jag hört replikerna så många gånger. Nicholas kan nämligen vartenda ord Toni säger. Ungefär som när jag kollar Sex And The City kan jag tänka mig...


Myshelg

Myshelg är rätta namnet för helgen. Var och såg Fast 5 i fredags, Nicholas, jag, Robin och Johanna. Filmen var hur bra som helst. Igår var jag på middag hos Lisa (nicholas mamma) väldigt trevlig med jättegod mat och vin. Nicholas och jag har sovit ordentligt i helgen, jätteskönt. Idag vankade vi klockan 3, gick till ica och köpte allt man ska ha ( + lite mer) till pannkakor och scones. På hemvägen blev vi bjudna på kaffe av den übertrevliga gubben på Alexandras Grill. Efter det har vi bara myst i soffan med vaåra Scones, pannkakor, glass, godis, Scarface och Hockye VM som ändå gick åt skogen, om man kan säga så de kom ju trotts allt på andra plats. Och appro på det, kul att Saade kom tre i melodifestivaeln igår ju! 

Nu måste jag hoppa i sängs. Imorgon väntar en dag av jobb och Risk 1a. Förhoppningsvis får jag min VITA iphone 4 då också.

Nu när jag kom hem kom jag på att jag och min älskade bebbo har 19 månader idag, tiden går så fort. Älskar älskar älslar honom, titta på min fina här på bilderna nedan! 


Bortbjuden

Bortnjuden på middag till Lisa. Myspys. Jag har på mig högajensshort från H&M, spetskorsett från H&M, svartläderskärp MQ, stor kofta från Mango. Ha en bra kväll pussgurkor ♥ :):)


FLYTTA

Hej Pluttisar!

Som jag sa i förrgår så har jag en jätterolig sak att berätta för er. Jag har köpt en lägenhet! Jag är så sjukt gald. Lägenheten är ingen mindre än Sonnys lägenhet (alla känner Sonny och alla har vart hemma hos honom så behöver inte säga mer) tro det eller ej men så är det. Nu är Sonnys lägenhet Amandas lägenhet. 1a juli flyttar jag. Kan knappt bärga mig tills jag får inreda (ett av mina sörsta intressen) den som jag vill. Åh, tänk er! Grillkvällar, myskvällar, förfester, efterfester, tjejkvällar, middagar, you name it!


Filminspelning

Hej kära ni!

Idag har vart en lång dag. JAg gick upp klockan 04:50 imorse för att åka på filminspelning. Jag vet inte men jag kanske har nämt förut att jag gör lite statistjobb ibland, sist var det en mindre roll i Lil Stars musikvideo (en kille som rappat med kartellen men nu sjunger Rnb, sjukt duktig) men idag var det en långfilm. En jävligt ball långfilm. Får tyvärr inte berätta vad för någon och vad vi gjorde men jag kan säga att det var en Hollywoodfilm under regi av David Fincher som bland annat gjort Fight Club och Benjamin Buttom, så han och massa andra coola männsikor har jag spelat in film med idag och det är ju hur häftigt som helst!! Vi höll på i 12 timmar och nu är jag hemma igen.

Har bakat kladdkaka med min lilleboros flickvän. Jag gjorde en till Nicholas som jag ska åka och trösta honom med. Min stackars älskling har fått väsrta skadan på benet, han kan inte ens gå, så jag ska åka och ta hand om honom och mata honom med min god kladdkaka. Men det är en överrskning så det vet han inte än.

Har dessutom en JÄTTEROLIG sak att berätta för er. Notera jätterolig. Men för att ni ska få hinna bli lite nyfikna (ni som inte redan vet) så kommer jag att berätta det ikväll eller imorgon bitti. 

Ha en jättefinkväll så länge. Pussar och Kramar.


En vacker sak

Det farliga med att ha lite att göra på jobbet, speciellt när man jobbar i en klädbutik, är att min överflödiga tid (efter jag städat butiken typ 10 gånger och det inte finns etenda damkorn kvar) går till att kolla in alla nyheter på, bland annat, hm´s hemsida. Man kan ju inte bli annat än suktad och just då känns det så himla bra att trycka på "lägg i varukorg".. hehe låter som jag har ett  litet beroende här skämt och sido

Titta den här lilla skönheten jag just klickade hem. Orange är egentlige min absolut fuslate färg men modellen är ju så sjukt härlig och orange kan då få matcha min bränna i sommar. 




 


Nystart på bloggen

En nystart är pågång. Nu fräschare och roligare. Mer blider ska upp och jag tänker (åtminstånde försöka) lova er att inte ge upp på ett tag nu. Jag som knappt jobbar bör väll ha möjlighet att blogga nu och då.

Står på jobbet och nu är lunchen snart över för alla affärsmän här i Kista, vilket innebär inte så mycket kunder i klädbutiken på ett tag. Då ska jag passa på att äta min lunch. Det blir sushi, mums!!




LÅTAR SOM ÄR BRA JUU


oooojaa

dåååååålig upptatering

RSS 2.0