WALLA

Bästa skulle kankse vara att lägga ner bloggandet helt.. men i helgen ska jag få hjälp av min datanördsvän (sanna) att fixa iordning min blogg eftersom jag är helt okunnig om hur man gör det . Som jag sa, jag borde lägga ner bloggandet.. Men jag typ vägrar. Intalar mig själv att jag kommer bli bättre så fort den är fin och färdig. Bullshit.

Aja tog mig iaf i kragen och bloggade nu..


Me And My Love

I fedags var jag och Nicholas och åt supersmarrig middag på Vapiano. Värsta pastan, värsta pizzan. Första gången jag var där faktiskt så det var lite extra kul, jag har hört så himla gott om det stället och det levde verkligen upp till mina förväntningar. Efter en sjukt god middag och helt i matkoma gick vi och såg Midnatt i Paris på Sergel bion, fyyyyyfaaan va dålig den filmen va!!! Helt sjukt! Trodde den skulle vara bra medtanke på skådisarna osv men den rent ut sagt sög! Huvudpersonen reste typ bak i tiden varje natt klockan tolv genom att hoppa in i en gammal bil men det fattade jag först efter halva filmen, Nicholas fattade det typ inte alls.... aja förutom att filmen var skit (vilket vi typ istället dog av garv av) så hade vi en riktigt bra kväll.

Igår så var det lördag och jag bara var hemma hela dagen, så himla skönt. Maria kom förbi en säng och drack coffee och skackade lite skit och på kvällen så kom min lilla pojke hem hit och mös. Vi åt donken mat och jag gjorde efterätt, banan med smält choklad, och så fastnade vi framför CSI maraton. En mysig kväll det med!!

Nu ska jag mumsa choklad och plugga körkortsteori.

På Vapiano

 



Lovely

Jag kommer strängt sitta bänkad framför TVn varje måndag 20:00-22:00 nu fram över, mina favoritorogram går nämligen då. Ensam mamma söker och Svenska Holywood Fruar! Jag som i vanliga falla aldrig kollar på TV måste typ ta ledigt från jobbet varje måndagkväll framöver. Typ.





Lite mer MIAMI


NÅGON BORTGLÖMD HELG ELLER NÅGOT


I AM BACK WHIT THIS SONG


Grönan

Förra torsdagen (jag vet typ jättelängesen) hade jag och Nichoals en mysig dag i stan. Shopping och Grönalund. Myspysigt! I helgen ska vi bo på finthotell och mysa och nästa helg är det konsert! Steeeek



RSS 2.0