myskväll i stugan

God Kväll eller God Natt kanske jag ska säga för snart ska jag sova. Imorgon väntar en till dag i de soliga backarna. Nu på kvällen har vi myst i stugan. Lagat middag och spelat spel och bastat. Nu ska jag lösa lite korsord innan det är dags att släcka lampan. Skriver imorgon igen, puss och kram så länge!



Hejhejhej

Hej på er finisar! Jag är i fjällen med min family. Det är jättemysigt och vackert väder. En jättefin stuga och jag äter gott heela tiden. Ska ta lite bilder och visa er sen men just nu har jag inga. Så länge kan jag lägga upp lite fina bilder från i fredags när jag, Nicholas, Farre, Emelie och Micho hade en trevlig kväll på Riddare Jakob. Puss och Kram


heeej

Igårkväll hade jag en jättemysig kväll med Nicholas efter en dag med träning, bodybalance, och en lång date med Maria och Johanna. Jag och Nichoals lagade middag och köpte massa gott och kollde på film (som vanligt).

Nu sitter jag och kollar på Top Model och jag blir galen på att det hela tiden pratar om att en tjej är osäker på sig själv för att hon gått upp i vikt och tycker att hon är stor. HON ÄR JU INTE ENS STOR FÖRFAN! fan hur ska jag känna mig som sitter här hemma, shit jag känner mig ju som värsta fettot!

Fall for your type


Lopez and Pitbull - On teh floor


Solsidan

Jag har slaktat första säsongen, och lite mer, av Solsidan nu. Det är ju så jääävla bra! Jag älskar verkligen Mickan och Freddes hus. Det är exakt min stil och ett sånt hus jag drömmer om. Haha. Jag antar att många av er tycker att jag är sjuktmycket efter men jag är ju inte så mycket för TV och sånt. Men Solsidan! Jag älskar det! Det var typ ett år sen (om inte mer) som alla hade sådan här "Solsidanhysteri" som jag fastnat i nu, och nu förstår jag er. För ett år sedan gick ju typ alla runt och sa "tjenare Mannen" och "schas Ove" och jag fattade inegnting, men nu gör jag.. Ett år senare... GRATTIS AMANDA! Men jag lovar jag ska inte sitta och skriva om det 24/7 som det brukar hända att jag gör när jag blir helt insatt i något, då kommer ni tröttna, ni vet nog ändå 100gånger mer om solsidan än mig. Men jag måste bara uttrycka mina känslor om en sak, jag HATAR Ove, så jobbig och snål!!!!!! (tyckte nog alla redan för ett år sedan)




IDIOT

Jag älskar Lena PHs nya singel!

Skridskoåkning på Norrviken

Igår var jag med Nicholas och Lisa och åkte långfärdsskridskor. Jag var jättenervös innan för att jag aldrig har åkt det förut men det gick faktiskt mycket mycket bättre än vad jag trodde. Vi åkte länge och sen var det jättegott att grilla korv och dricka varmchoklad. På kvällen köpte jag och Nicholas massa gottis och kollade på film och mös.
En riktigt riktigt lyckad dag!






Jag vill träna och bli frisk

Jag bloggar så himla dåligt nu när jag är hemma och är sjuk. Det finns ju lixom ingenting att skriva om typ så det blir så tråkigt att skriva något. 

Men igår så var Maria och jag här hemma hos mig och kollde film och drack kaffe (som alla andra dagara den här veckan) fast igår lagade vi tacos till lunch också. På kvällen kom Nicholas hit och vi åt middag och kollade film.

Idag är det fredag och jag är lite piggare. Jag ska nog ta en fika med Sabine idag tror jag. Skulle vilja gå och träna också men det är väll inte så smart nu när jag precis börjar bli frisk. Jag som precis hade kommit igång. Förra veckan tränade jag sex gånger och den här blir det noll..attans


The Notebook

Hej hej, idag skulle jag vart på hasseludden med min mamma men eftersom jag vart sjuk i några dagar nu så bokade vi om det. Ska dit nästa vecka och det ska bli så himla mysigt ju. Istället idag har jag myst med Mari här hemma (igår också) vi har kollat på the notebook första gången jag såg den faktiskt. Som tjej är det ju skam om man inte har sett den men, för mig var det första gången. Den var faktiskt så himla bra som alla tjejer säger, jag grät (som vanligt till filmer). Vill se den igen och igen. Hon är så vacker och han är så underbar. Tänk vilken kärlek. Tror ni att sån finns?  


Alla hjärtans Dag

Igår hade min Nicholas ordnat jättefint åt mig. Jag har världens bästa pojkvän. Han hade gjort i ordning ett jättefint fat med massa ost och kex och motötter och gurka och dipp och köpt rosevin. Jag fick en jättefin ros och ett underbart brev och så kollade vi på Love and other drugs medans han pysslade om mig. En underbar alla hjärtans dag med min älskling. I Love You

En jättegammal bild på mig och Nicholas




bra skit


helgen jaa

I fredags åt jag middag ute med mamma och pappa. Sen drog jag hem till Hevi i KIsta och hängde med henne och Sara hela kvällen.

I lördags var jag på anställnings intervju på SALT på drottninggatan och sen fikade jag och mamma och pappa på ett jättemysigt fik. Saturnus heter det. På kvällen åt vi hela familjen middag tillsammans till melodifestivalen och sen blev det deram girls!

Igår chillade jag hela dagen och tränade bodybalance med mamma och mös med min älsling ehla kvällen.

Den här hlegn har jag alltså umgåtts mycket med familjen, hur mysigt som helst.


Fiket i lördags, de har så sjukt stora kanelbullar där!

Jaadå

Igår mös jag hela dagen med mina fina vänner. Maria, jag och Sabine kikade runt lite på NK efter väskor och sen skulle Sabine tatuera sig. Efter the tattoo drog vi + Pascalle som joinat gruppen och fikade på Baresso. Vi satt där i timmar och pratade och pratade om aaaalllllt. På kvällen lagade jag Maria och Sabine jättegod och nyttig middag. Köttfärsbiffar och sallad och tatziki.

Idag har jag vart och tränat på förmiddagen, Shape, och nu på eftermiddagen har jag och Sanna (min lillebrors flickvän) gjort alla-hjärtans-dags-kort. Kankse ska på bio ikväll, annars blir dte nog bara en hemmakväll med the family.


En helt "vanlig" tjejkväll


Nu ska vi äta morötter och dipp och kolla Sex and the city <3


Hej

De två senaste dagarna har jag gått upp tidigt. Åkt och tränat. Delat ut CV hela dagarna och suttit barnvakt i tisdags och fixat fransar igår och så åt jag middag med min baby på tiger igår också sen somande vi helt mätta och belåtna. 

Nu ska jag dra och träna igen. Bodybalance som är typ massa olika yoga sorter tror jag. Det är jätteskönt. Sen ska jag in till stan, fika med Maria och kolla väskor (inte till mig, jag har shoppingförbud den här mådaden) och sen titta på när Sabine ska tatuera sig. Det blir mysigt!



heej

Idag ahr jag vart och fikat med Sabine och Pascalle på baresso. Supertrevligt. Sen har jag vart och tränat med Maria. Nu ska jag antingen sova eller kanske vänta och kolla på 2½ men. PUSS KRAM


Try again

Någon som kollade på melodifestivalen i helgen? Jag bara älskar den här låten. Jag kan inte förstå att den kom sist. Jag har en ny favvolåt! Och va söt hon är. Kan det verkligen stämma att hon är 40 år? Hon ser så himla ung ut!

Brevskrivning

Jag och pappa har vart och handlat mat. Ikväll blir det mumsigt med tacos. Nu har jag precis skrivit brev. Till min underbara gammelgammelmoster Ami (min mormors moster) det är en av mina bästa vänner och hon är vekligen helt underbra, 96 år gammal men helt klar i huvudet och så sjukt rolig. Vi brukar prata i telefon om allt men vi är vädligt dåliga på att ringa varandra så nu har vi lovat att börja skriva några rader till varandra också. Hon bor ända borta i Avesta så det är väldigt långt för att hälsa på tyvärr. Men det jag ville komma fram till är att man skriver ju för tusan aldrig brev längre. Man skickar ju inte ens kort. När man var liten hade man ju typ brevpapper och grejer och jag kommer ihåg att man hade brevvänner till och med. Kort skickade jag typ till mina kompisar varje gång jag var bortrest men inte gör man det längre. Det tekniska har verkligen tagigt över. Lite syd för jag tycker att det är ganska mysigt med berv och kort. Det blir lixom mer personligt. Och bloggar har ersatt dagboken. Aa, undra hur det ser ut om 20 år... flyger bilarna då eller?

Min helg

Fredags bowlade i på Olaerys i Kista. Nichoals vann såklart och jag kom sist. Dom påstår att det är för att jag inte orkar klotet. Vi hade iaf jättetrevligt tills jag blev full like a kastrull (det var inte lika trevligt). Man lär sig av sina misstag.  

Igår var jag på middag med Lisa (Nisholas mamma), Nicholas och Marre. Lisa lagade jättegod mat och sen kollade vi på film. En hemsk och blodig film och en rolig film.

Idag har jag bara vart med Nichoals, Marre och Kim. Jag och Kim har spelat poker och jag utklassade honom!!! woop woop

Nu är jag hemma och dicker kaffe och chillar gal1 (var tvungen att skriva galet sådär). Puss på er!

Fredag

Hej på er alla! Idag har jag och Maria vart duktiga. Vi har lämnat ut massa CVn och det tog hela dagen, shoppade lite också, fyfy. Snart ska vi äta middag och sen blir det bowlig och vin på Olearys i Kista.




Kriga för Fashion

Imorse har jag köat utanför H&M när Elin Klings kollektion släpptes. Vi var faktiskt försdt i kön och jag fick tag på det jag ville. Det super snyggahalsbandet, den stilrenaväskan, de vida vita byxorna och den gråa omlottklänningen. Nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Idag ska jag träffa Issa och sen träna (om jag orkar, är så jäkla förkyld).

Vet att det vart dåligt bloggat av mig de sensate två dagarna. ÄNDRING PÅ DET!


Idag börjar mitt nyttigaliv

Idag börjar ju mitt nyttigaliv. Det har gått bra hittills med frukost och lunch. Drack en nyttig smoothie till frukost och till lunch nu blev det omelett och avokado. Har fixat mina fransar nu på morgonen/förmiddagen så nu är jag hel igen. Skulle åkt och fikat med Vivvi men det blev så stressigt så vi bestämde oss för att ta det någon annan dag. Kankse ska träffa Maria i stället men hon är ju helt jävla omöljig att få tag på (Maria läser du det här så ska du veta att jag blir helt galen på dig hjärtat!). Jag orkar verkligen inte bara sitta hemma idag. Gjorde det hela dagen igår klarar inte av en dag till. Puss


När man ser bilder på alla vackra victoria secret modeller kan man ju inte bli annat än motiverad!


RSS 2.0