God Natt

Var jättejättetrevligt igår! Idag har vi vart i Avesta hos Ami, min äldkade Ami. Helt underbar är hon!

Nu ska jag sova, sov bara fyra timmar inatt så är dundersupertrött. Sov Gott!

Trevlig Lördag

Hej ni fina. Sitter här och lyssnar på Oskar Linnros, han är så skööön! Imorse gick jag upp kvart över åtta och åkte och tränade, starkt av mig på en lördag! Har varit nere i centrum och lunchat med Jossan och köpt present till Lisa (Ns mamma) nu som fyllde år i tisdags och ikväll blir det trevlig middag och födelsedagsfirande. Ska starx börja göra mig iordning.

Igår jobbade jag på donken några timmar, Maria fixade sina fransar fina så jag var med. Sen var det våffelmys, med Nicholas, Lisa och Marre. Det var ju våffeldagen igår ju!

Nu ska jag hoppa in i duschen, puss och kram! Ha en trevlig lördga, det ska jag ha. :)










Erik Saade

Idag har vart en hektisk dag men väldigt rolig. Var och tränade imorse, bodybalance. Efter det var det bara hem och göra mig iordning snabbt innan jag skulle vara på inspelning av Erik Saades musikvideo för låten Popular. Fick förfrågan om att vara med i den och nu under eftermiddagen/kvällen har jag ängnat min tid åt att spela in den med massa roliga statister och Erik och hans duktiga dansare. Videon kommer att visas över hela Europa, det ska bli jättekul att se den när den blir klar. Nu ska jag sova. En rolig och fartfylld dag väntar imorgon också. Sov så Gott.


Vårväder!

Åh, när det är sådant här härligt vårväder så vill man ju bara vara ute i solen!!!!!!! Jag får lust att promenera på djurgården med en take away kaffe i handen. Det ska jag göra någon dag när jag har tid!




Viktnedgång hit, viktnedgång dit!!!

Nu börjar vi gå mot den underbara årstiden som sätter sådan sjuk press på många, jag är en av dom, tyvärr. Tror ni att det är så att man vill eller ska vara slank och smal? Tror ni att det är alla idieal som gör att man i sådana fall vill vara smal eller tror ni att utan allt dessa hets att det faktiskt skulle vara helt anorlunda. Mycket säger ju att hälsan är bra om man är smal men det idieal som säger hur smal man ska vara är ju egnetligen oftast skadligt för hälsan. Titta bara på alla modeller som sägs vara så perfekta, är dom verkligen det? De flesta är nog alldeles för smala för att det ska vara hälsosamt. Men vem bryr sig egentligen? Det är ju viktigare att vara "snygg" än att vara frisk, så tänker fakstikt mnga tjejer. Men vad är egentligen snyggt? Och något som tycks glömmas bort är ju att alla människor är olika. Alla kan inte få den där modellkroppen, hur mycket de än vill.  

Nu låter det som att jag står här och försöker försvara mig själv att "jag ska fan inte behöva gå ner i vikt för att vara snygg", och att detta är någon slags protest. Nej. Jag vill gå ner i vikt till i sommar och det är för min egna skull. Om det är för att jag verkligen tycker att det är snygg av mig självt eller om det är att jag blivit hjärntvättad hela mitt liv om att det rä snyggt att vara smal, vet jag inte. Antagligen har jag blivit hjärntvättad, men so what? Jag ska vara nöjd med mig själv, och ajg vet hur jag vill vara då, så är det bara!

Detta betyder inte att jag inte äter onyttigt över huvudtaget, man måste ju faktikst äta för själen också. ;)

Här är en av de allra snyggaste kvinnorna i världen enligt mig, Adriana Lima. Hon harju alltid vart jättesmal och enligt mig helt perfekt och som ni ser på bilden här i mitten så har hon faktsikt gått upp i vikt och hon säger att det är sexigt med kvinnor som har kurvor. En snygg och smart tjej helt enkelt!


Min Helg

Hej på er snyggingar! I helgen har det inte blivit mycket bloggning. I fredags hade jag, Johanna, Korpen och Finskas myspys hos Johanna med tacos, godis och film. På lördagen var jag så sjukt utvilad för jag sovit så mycket. Jag och Lisa (Nicholas mamma) åkte til Arninge och sen var vi och kollade på Nicholas fotbollsmatch. Det var sådant härligt vårväder i lördags!!! På lördag kväll (för att fatta mig kort) träffades jag och Frida upp på fabben och drack lite vin, sen blev det magget. Igår då? joo igår jobbade jag på donken tre timmar, 11:30-14:30. Sen blev det Bodybalance på SATS med mamma och gårdagens höjdpunkt blev myskväll med min älskling, men jag var så trött så efter en massage somande jag i hans mysiga famn.

Nu ska jag jobba på Mr Of Sweden, hörs ikväll! PUSS


Att spara pengar är jobbigt

Åh nu känner jag mig stolt över mig själv. Tog tag i det jag tänkt så länge och bokade in mig på några pass på Donken. Inga mördarpass så det ska gå bra, kommer till och med säkert bli kul att träffa alla. Eftersom jag inte jobbat nu på ett tag är jag verkligen i behov av pengar. Jag har ju ett sparkonto med ihopsparade pengar från tidigare jobb men jag känner att jag vill spara dom till i sommar, så jag säkert vet att jag kan göra en resa och leva lite. Det dumma jag gör nu är att jag går och nallar från det kontot absolut hela tiden. Därför tog jag tag i mig själv nu och bokade in mig på lite pass på donken, då kommer pengarna som jag nallar från kontot idag, för att jag känner att jag "måste" shoppa liiiite, gå plus minus noll (hoppas iaf).


Nicholas ville styla med sedelbunten i USA, synd bara att det är 1 dollarna som syns.



Mitt Underbara år del2 OBS 2009


TITTTA VAD JAG HITTADE! EN RESUME AV MITT ÅR 2009, SOM JAG ALDRIG PUBLICERADE!!!!!! NU BARA MÅSTE JHAG JU PUBLICERA! OBS! JAG HAR INTE HUNNIT LÄSA IGENOM, ANTAR ATT JAG AKNSKE SKULLE VILJA TABORT OCH ÄNDRA MASSA DÅ VILKET INTE SKULLE VARA SÅ KUL. DET HÄR VAR JAG SLUTET AV 2009!

HAR JU DÖPT DE HÄR INLÄGGEN TILL "MITT UNDERBARA ÅR" OCH AJG MSÅTE SÄGA ATT DTE VAR ETT RIKTIGT UNDERBART ÅR. om någon får lust att titta igenom del ett också http://blondmee.blogg.se/2010/january/mitt-underbara-ar-del-1.html#comment
September:
I spetember började äckliga husspindlar titta fram ordentligt och nu var det inte ovanligt att se en nästan varje dag. Här i början av septamber mådde jag inte alls bra. Magaluf hade givit mig den ökända Svininfluensan och jag var halt väck. 40 graders feber i nästan en vecka. Svimmfärdig all the time och ondare i krpooen än då har jag aldrig haft.
Danni fyllde 18 och det firade vi med kryssning. Galet kul, speciellt när Erik låg med mannen Cicci.
I september började vi med ung företagsamhet i skolan, det var nu vi satte igång med företaget Yummi som bakar cup cakes och det har ni ju fått läsa endel om.
Eminem, my boyfriend, fick pris i mtv video music awards 2009.
Studenten började planeras flitigt. Jag red för tredje gången i mitt liv, och var riktigt grym.
jag fyllder 18, hade en grym födelsedag som jag firade med mina närmsta vänner. Tatuerade mig. Lyssnade mycket på min alskade norska hiphop un der denna tid.

Kryssningen när Danni fyllde 18 år.




En dag i Aidas stall

En kväll hos Matthis som vanligt med hjälmar


JAG 18 ÅR!





Oktober: Jag fick utrett att jag har dyslexi.
Eftersom jag nyligen blivit 18 var det många utgångar under denna tid. Fastnade allt mer för programmen the city och the hills. Jag vann en tävling och fick träffa en av mina Idoler Joshua Radin, det var helt sjukt.
Minns en speciellt rolig kväll den här månaden. Det var en kväll när jag och Johanna gick ut. The bridge, slutade med att vi blev utslängda. Efter det hände också endel saker men som jag tänker hålla hemligt. En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Jag kan inte sluta skratta åt den.
Maria fyllde 18 år detta firades såklart med utgång.
Körkortskurs.
Min älskade hund Morris gick bort, det var jobbigt.
Matilda fyllde 18 år detta firades med lokalfest.
Vi fick höstlov. Jag var i Gävle, en till kryssning och en grym fest på fabben.

Dastes födelsedag

Träffa Joshua Radin

Helt sjuk utgång med Johanna och Maria 28 år
 
Matilda 18 år

Kryssning


November: AIK tog SMGULD!
började bli sugen på att bli brunett och skaffa extensions. En mysig kväll åt jag och tjejerna på tiger och var och bowlade.
Aida fyllde 18 och detta firades med en galen utgång.
Jag drunkanade i plugg jag var tvungen att ta igen.
Jag och Danni var på Magaluf Reuninon kryssning, var alltså i Riga. Mobilen, kläder och smycken kom bort. Paradise hotel blev mitt favoritprogram.
Såg nya Twlight filmen med Carro, lika som året innan.
En galen helg med mycket fest. Det bakades mycket cup cakes i företaget Yummie UF.
Folk började fatta att jag och Nicco var tillsammans.
Maria och korpen hade 18 års fest, väldigt kul.

Bowling med brudarna

Aida 18 år

Magaluf Reunion med Danni

En galen helg


December: Jag tog det stora steget till den mörka sidan och blev brunett som jag inte vart sen jag gick i 3 i lågstadiet. Fest på Fabben och Nicco fyllde 20.
Jag blev överfallen av en av de äckliga husspindlarna.
Åkte upp till Gävle, festade på bartömmning med Nicco och hans kompisar på Gävle högskola.
Min släkting Ami fyllde 95 år, och detta firades med stor fest.
Fest på Fabben och Elin fyllde 18.
Julafton närmade sig med stormsteg. Jag spelade bingolotto med Danni för första gången i hela mitt liv, på uppesittarkväll.
Julafton kom och den var jättebra, firades med farmor och farfar.
Juldagen firades på fabben med stor fest.
Min lillebror Marcus fyllde 14 och blev fjortis.
En mysig kväll med Ida och Danni med massa sex and the city avsnitt och kärleksmums och en massa tjejsnack.
Nyår firades på Arvids landställe i norrtälje, med massa roliga personer. Det braiga året avslutades bra!

MItt underbara år del 2


TITTTA VAD JAG HITTADE! EN RESUME AV MITT ÅR 2009, SOM JAG ALDRIG PUBLICERADE!!!!!! NU BARA MÅSTE JHAG JU PUBLICERA! OBS! JAG HAR INTE HUNNIT LÄSA IGENOM, ANTAR ATT JAG AKNSKE SKULLE VILJA TABORT OCH ÄNDRA MASSA DÅ VILKET INTE SKULLE VARA SÅ KUL. DET HÄR VAR JAG SLUTET AV 2009!

HAR JU DÖPT DE HÄR INLÄGGEN TILL "MITT UNDERBARA ÅR" OCH AJG MSÅTE SÄGA ATT DTE VAR ETT RIKTIGT UNDERBART ÅR. om någon får lust att titta igenom del ett också http://blondmee.blogg.se/2010/january/mitt-underbara-ar-del-1.html#comment
September:
I spetember började äckliga husspindlar titta fram ordentligt och nu var det inte ovanligt att se en nästan varje dag. Här i början av septamber mådde jag inte alls bra. Magaluf hade givit mig den ökända Svininfluensan och jag var halt väck. 40 graders feber i nästan en vecka. Svimmfärdig all the time och ondare i krpooen än då har jag aldrig haft.
Danni fyllde 18 och det firade vi med kryssning. Galet kul, speciellt när Erik låg med mannen Cicci.
I september började vi med ung företagsamhet i skolan, det var nu vi satte igång med företaget Yummi som bakar cup cakes och det har ni ju fått läsa endel om.
Eminem, my boyfriend, fick pris i mtv video music awards 2009.
Studenten började planeras flitigt. Jag red för tredje gången i mitt liv, och var riktigt grym.
jag fyllder 18, hade en grym födelsedag som jag firade med mina närmsta vänner. Tatuerade mig. Lyssnade mycket på min alskade norska hiphop un der denna tid.

Kryssningen när Danni fyllde 18 år.




En dag i Aidas stall

En kväll hos Matthis som vanligt med hjälmar


JAG 18 ÅR!





Oktober: Jag fick utrett att jag har dyslexi.
Eftersom jag nyligen blivit 18 var det många utgångar under denna tid. Fastnade allt mer för programmen the city och the hills. Jag vann en tävling och fick träffa en av mina Idoler Joshua Radin, det var helt sjukt.
Minns en speciellt rolig kväll den här månaden. Det var en kväll när jag och Johanna gick ut. The bridge, slutade med att vi blev utslängda. Efter det hände också endel saker men som jag tänker hålla hemligt. En av de roligaste kvällarna i mitt liv. Jag kan inte sluta skratta åt den.
Maria fyllde 18 år detta firades såklart med utgång.
Körkortskurs.
Min älskade hund Morris gick bort, det var jobbigt.
Matilda fyllde 18 år detta firades med lokalfest.
Vi fick höstlov. Jag var i Gävle, en till kryssning och en grym fest på fabben.

Dastes födelsedag

Träffa Joshua Radin

Helt sjuk utgång med Johanna och Maria 28 år
 
Matilda 18 år

Kryssning


November: AIK tog SMGULD!
började bli sugen på att bli brunett och skaffa extensions. En mysig kväll åt jag och tjejerna på tiger och var och bowlade.
Aida fyllde 18 och detta firades med en galen utgång.
Jag drunkanade i plugg jag var tvungen att ta igen.
Jag och Danni var på Magaluf Reuninon kryssning, var alltså i Riga. Mobilen, kläder och smycken kom bort. Paradise hotel blev mitt favoritprogram.
Såg nya Twlight filmen med Carro, lika som året innan.
En galen helg med mycket fest. Det bakades mycket cup cakes i företaget Yummie UF.
Folk började fatta att jag och Nicco var tillsammans.
Maria och korpen hade 18 års fest, väldigt kul.

Bowling med brudarna

Aida 18 år

Magaluf Reunion med Danni

En galen helg


December: Jag tog det stora steget till den mörka sidan och blev brunett som jag inte vart sen jag gick i 3 i lågstadiet. Fest på Fabben och Nicco fyllde 20.
Jag blev överfallen av en av de äckliga husspindlarna.
Åkte upp till Gävle, festade på bartömmning med Nicco och hans kompisar på Gävle högskola.
Min släkting Ami fyllde 95 år, och detta firades med stor fest.
Fest på Fabben och Elin fyllde 18.
Julafton närmade sig med stormsteg. Jag spelade bingolotto med Danni för första gången i hela mitt liv, på uppesittarkväll.
Julafton kom och den var jättebra, firades med farmor och farfar.
Juldagen firades på fabben med stor fest.
Min lillebror Marcus fyllde 14 och blev fjortis.
En mysig kväll med Ida och Danni med massa sex and the city avsnitt och kärleksmums och en massa tjejsnack.
Nyår firades på Arvids landställe i norrtälje, med massa roliga personer. Det braiga året avslutades bra!

Vi mot Världen

Hej finisar! Hade ni en bra helg? Det hade jag. I lördags kväll blev det bowling och krök på olearys i kista och magget med älskling. Händer alltid så roliga grejer när vi går ut tillsammans han och jag, det är alltid vi mot värleden. Det var as kul och hela söndagen låg vi och segade i min säng.

Today var det jobb på MR Of Sweden, 10-17. Det var väldigt lungt som vanligt på måndagar. Nu är jag hemma och imorgon är jag ledig. Blir nog bara lungt ikväll. Vi höres! ♥


Lovely day Yesterday

Igår var jag hela dagen med min baby. Vi mös hela dagen, åt mat på donken i timmar, kollade på film i ännu fler timmar och köpte godis och chips och sådant för hur många timmar som helst, sen kollade vi på film igen och sov.

Idag har jag fikat med min gamla klasskompis Jossan. Var ett år sedan sist så vi hade endel att ta igen, så kul! När hon började jobba klockan fem och Nicholas slutade jobba bjöd han mig på vin på Olive House. Nu är jag hemma och ska strax äta middag med familjen, sen får vi se vad kvällen bjuser på för festligheter. Puss

min(a) älskling(ar)

God morgon

Looooong time no blogging. Förlåt, har inte bloggat sedan jag kom hem från fjällen där jag hade jättemysigt men blev jättesjuk. Åkte på någon allvarlig typ av luftstrupskatarr, hade ingen röst, aaaaaaas ont i halsen, hosta, kände ingen smak alls och hur täppt i näsa som helst. Visst låter det kul? Men nu mår jag bätter det är nästa borta iaf. Fick någon hostmedicin och så av läkaren så jag har blivit bättre. Men fjällen. Det var bra väder de mesta dagarna men det var några som var riktiga stormdagar. En av de dagarna gick vi på Samemarknad istället nere i byn där alla utom jag och mamma åt röktrenhjärta, jag hade velta våga prova men var lite för feg, tyvärr. Hur som helst hade jag ändå inte kännt någon smak men det lät lite läskigt när Marcus berättade att man såg "kanalerna" i hjärtat och så. Något annat som vi gjorde, som vi har som taradition att göra varje gång vi är där uppe, var att äta fondue. Det är så sjukt gott och så himla mysigt. MEN tyvärr kände jag ingen smak vid denna  målitd heller :(

Åkte hem på lördagen och sen vi kom hem har jag vart på anställningsintervju på Mr Of Sweden, och jag fick jobbet. Är dock bara extra men det är bättre än ingenting. Idag ska jag jobba min första gång. Eller jag sa dit en stund ikväll och lära mig lite viktiga saker. Efter det ska jag träffa Nicholas.

Nu har jag skrivt mycket mer än vad ni orkar läsa, ha en bra dag. Puss & Kram

Lägger upp blider från fjällen sen.

RSS 2.0