fujhbk


spåra spåra spåra

idag ska vi spåra. det är premiär på montage och jag har hört rykten om att det ska bli sjukt mycket folk. vi ska föra hos Issa men först ska jag på middag hos David, Niccos morbror.

har lite panki över vad jag ska ha på mig. jag har ju förfan inegnting att ha på mig. men förhoppningsvis löser det sig.

självklart ska jag ta mycket kort, så det får ni se imorgon.

usch

hej bloggen. idag har jag pluggat och vart ocg fixat mina naglar i solna. när jag skulle hem så var et världens förseningar, tåget var försenat mer än en timma vilket i sin tur gjorde att jag missa min buss. har inte frusit såhär mycket i hela mitt liv tror jag som jag gjorde då. hatar att det har blivit snöigt och sjukt kallt igen, jag vill ju ha vår!!!

flytta

hej hej. rätt så dålig bloggning igår. jag var som sagt och köpte ny mobil, ganska najs faktiskt. sen gjorde jag inte mycket mer. jag och Nicco var och käkade på drop in, sen kollade vi paradise och sommaren med Göran.

blev fett ledsen att Cimon åkte ut. Loiza bryr jag mig inte så mycket om, jag har inget emot henne men jag tycker inte att hon är en värdig vinnare eftersom hon kom in nyss, (även fast jag vet att Jackie vinner, så ingen behöver kommentera nått och tro att dom lyckas förstöra för mig)

jag är hemma från skolan idag eftersom jag inte är frisk än, men ändå ska jag till Gävle och hjälpa Nicco att flytta ner alla sina saker till Väsby. jag blir så jävla rastlös av att bara sitta hemma, men jag mår för dåligt för att gå i skolan och orka anstränga mig.

det här inlägget blev sämst, men det struntar jag i just nu för nu har jag iaf bloggat lite. puss

bjuder på några bra låtar

melissa horn - tyck synd om mig nu

secondhand serenade - fall for you 

talor swift - breath

rihanna - rude boy

chris brown - lucky me


drake, kanye west, lil wayne, eminem - forever

collie buddz - young girl 2 rude

darius & finlay feat. nicco - destination (club mix)

karpe diem - fireogtyvegods

sick

idag sjukanmälde jag mig från skolan för att jag mådde piss igårkväll. hadevärldens huvudvärk och typ feber. nu är dte lite bättre men huvudvärken är fortfarande kvar. förhoppningsvis försvinner även den under dagen. om den försvinner och jag orkar ska jag åka och kolla på ny telefon idag. känns som på tiden att få en riktigt mobil och inte gå runt medlånetelefon som jag gjort i ett år nu.




melissa horn

måste bara förklara min kärlek till melissa horns texter och röst. det är meditation för mig. så jävla underbart. just nu sitter jag hemma i mitt rum, helt själv, doftljus och melissa horn. det här är underabrt. livet är jävligt skönt ibland.


<3

för mig är han perfekt på alla sätt och vis.


fler bilder från fredagen hos frida


chillkväll



Jag som skulle va fett duktig idag och plugga till mitt svenska prov som jag har imorgon, har inte böckerna. Hade lånat ut dom till Ida under helgen för hon tappat bort sin, så glömmer hon att ta och ge den till mig. Så nu blir det inget plugg och jag ska inte träna idag heller. Kommer inte hinna gå på mitt pass och har inte lust att gymma idag så det får bli imorgon ist. Nu är jag fett hungrig så ska gå och ta något att äta sen blir det chillmode hela kvällen. Paradise ikväll också, very nice!

första körlektionen

idag har jag vart skitnervös hela dagen. vaknade imorse gick till skolan och det ända jag tänkte på är att jag hade körlektion, har typ nojjat sen jag fick dom i julklapp. men så farlig var det ju inte. jag trodde jag skulle krocka sönder bilen eller typ köra över en hund. men nej, det gick bra, fick till och med köra på vägen. behövde inte ens börja på en parkering, trotts att jag bara kört en ändå gång förut och inte ens kan grunderna. men jag var grym och min körlärare eller vad jag ska kalla det var också skitbra. om en vecka kör vi igen!


hos Frida i fredags

Det var kul men kände nästan inte en jävel.


min lördag

som jag sa så hann jag inte blogga igår men nu är jag tillbaka.

igår var jag i Gävle, min lilla kusin fyllde 2 år och så var vi på hockey, brynäs - djurgården. Brynäs vann med 4-1 och djurgården  spelade fult. Hade några gubbar (brynäsare) som hade platser bakom mig som var heeeeeelt galna. Dom satt och skrek för minste lilla, dom skrek så mycket att jag nästan kände deras andatag i nacken, ställde sig upp och gjorde värsta rörelserna och när en av djurgårdens spelare tacklade målvaken i brynäs så fick dom psykbryt, helt sjuuuka.
efter matchen åt vi middag hos farmor och farfar och sen åktre vi hem.

var hemma med Nicco och Marre på kvällen och kollade film.''

Idag har vi vart i Sollentuna och käkat och så och ikväll blir det mys.

puss

i got a feeling

nu har jag fixat mig och väntar på att simon ska komma och hämta mig så han kan skjutsa mig till Frida. Ikväll kör vi hårt, för Frida.

Brynäs-Djurgården

Andreas lagade makaroner och kötbullar och så har vi spelat mario, haha. Ska börja fixa lite till ikväll nu. Ska va hos Frida kl 7 men det är lika bra att börja lite smått.

imorgon ska jag upp till Gävle på hockey Brynäs - Djurgården och såklart håller jag på Brynäs, därför kan det hända att det inte blir bloggande förrens på kvällen för åker tidigt imorgon. Men jag ska göra så gott jag kan att hionna och isf får ni ju se bidlerna då också. puss


taylor rappar?

haha jag hittade en låt där Taylor Swift rappar?! är det verkligen hon jag kan inte tänka mig henne göra en rapplåt

fucka ur

har precis kommit hem från skolan.

igår var en jättemysig kväll, jag, Ida och Maria tränade, köpte sallad på Drop In och käkade hemma hos Ida medans vi tittade på I Love You, Man. En riktigt bra film. Vi blev jättekära och myssugna så jag var tvungen att åka hem och sova hos Nicco efter.

Ikväll är det party. Frida ska firas och det ska göras stort! håller redan på att bestämma kläder och jag tror det blir en svart klännig som jag lånat av Danni. Tänkte kanske locka håret också, får se om jag har några skillis i det annars blir det rakt as usual. Kamran ska ju såklart med så förhoppningsvis får i semånga bilder sen.

puss

bilder lördag


inga snoppar välkommna

Nu ska jag vila ett tag sen ska jag till sats med Maria och Ida och träna dansstep, roligaste på hela sats! sen ska vi hem till Ida, kolla film och äta sallad från Drop In. Blir en riktigt tjejkväll med mys och tjejsnack, inga snoppar är välkommna!

ge mig vår

jag har precis vart ute på en power walk med johanna. var ett tag sen vi gick sist men nu ska vi komma igång igen. jag längtar så mycket till våren och sommaren. jag vill ha värme nu och slippa det här mörkret. tänk va skönt att slippa alla varma viterkläder och skor och ist kunna gå ut i bara en vanlig tröja och ballerinaskor utan att frysa. ge mig vår!

visste ni att...

Att jag vill - ha värme
Att min senaste kyss - var av min Nicco
Att jag lyssnar mest på - mitt hjärta
Att jag pratar - lite för mycket
Att jag inte gillar - folk som inte ger saker/personer en chans
Att min första riktiga kyss - var när jag var 13
Att kärlek är - ingenting man känner utan någonting man gör
Att jag gillar att - sjunga
Att jag alltid kommer att - älska
Att jag är hemligt förälskad i - oc seth
Att sist jag grät var - i lördags
Att min mobiltelefon är - en lånetelefon
Att när jag vaknar på morgonen - vill jag bara ligga kvar
Att innan jag går och lägger mig - kollar jag på how i met your mother
Att idag har jag - haft grym träningsvärk i ryggen
Att jag just nu tänker på - ikväll
Att i kväll ska jag - träna och sen mysa med tjejerna
Att i morgon kommer jag - fira min kära vän frida
Att jag hoppas - snön försvinner snart
Att jag verkligen vill - kunna prata norska, spela gitarr och surfa
Att jag tog - den här listan av Glitz
Att jag helst - skulle vilja köpa nya kläder


Grattis Frida

hej bloggen. nu ligger jag i sängen med min älskling och har precis badat jacce. har tränat idag med ida och det gick ju bra, körde bara styrka idag men ibland behövs det också.

en sak som är väldigt viktigt att påpeka idag är att min kära vän Glitz fyller 18 år!! wohooooo nu kan hon ändtligen hänga med oss stora barn på krogen. haha. men Grattis Frida älskling!

old days, jag och frida


godkväll

idag åker min bästa vän till taihland i 2 veckor. hur ska jag klara mig när hon är där borta? tur är ju iaf att det finns telefoner och internet.

ikväll ska jag ner och träna med Ida. det är väl det som står på planeringen, inte mycket mer.

jag var med danni en stund idag och vi satt och asgarvade åt alla maggan bilder, ( jag vet att jag alltid tjatar om magaluf och att jag allid lägger upp bilder) shit vad jag saknar det, att vara där i värmen, festa, träffa roligt folk och bara njuta. hoppas att hon får det minst lika bra nu med janni i tahliand, åh jag vill också åka!


bloggen

hej bloggen, idag ska jga blogga mycket, jag lovar. nu ska jag fiax ´mig sen skolan puss.

en jobbig dag

hej hej. förlåt för att jag bloggat så himla as dåligt nu senaste tiden. ska ändå på det lovar!

idag har jag vart i skolan mellan halv nio och halv fem. sjukt jobbigt, kunde knappt hålla mig vaken. efter skolan gick jag och Danni hem till Mikkis, sen har jag vart och handlat med mamma och nu precis ätit middag. Ska snart till Maria sen ska hon, jag och Ida pumpa på sats. Mer än träning och Paradise har jag inte planerat ikväll. Sjukt orättvist att Catja åkte ut igår. Får se vem som blir hem skickad idagens program. puss


ovettigt

Hej bloggen. Idag har vart en vanlig måndag. Gick till skola, hade prov som gick sådär. Åkte hem, chillade. Jag och Nicco gick till centrum och mötte Sebbe. Fick i fyrtal i ess på jack vegas!

har faktsikt verkligen inget vettigt att skriva. ska göra en powerpoint om alkoholism ikväll och kolla på paraides hotell och lägga in bilder från lördags. puss


lördag-söndag

Igår var jag, Johanna, Nicco och Sebbe på Grodan. Vi förade hemma hos Nicco och drog sen dit. Det var en rikitigt rolig kväll, Patrik från Paradise Hotel kom fram till mig och Johanna och gjorde bort sig lite, men det jämande ut sig när jag sen lite senare gjorde bort mig framför honom.
Nicco och Sebbe torterade mig med en basker dom hade fixat fram som present till mig, haha. Vi kom hem halv 8 imorse och jag vet inte hur det kunde ta så lång tid. Hade i varje fall riktigt kul, jag och Johanna lyckas jämt! :D

idag sov vi till tre, har vi chillat och så och Nicco har hjälpt mig att plugga till mitt prov imorgon, Hyresrätt & Bostadsrätt och Eget hus, tur att jag har en pojkvän som pluggar till fastighetsmäklare.

Nu ligger vi i sägen och har vart och hyrt film, the wrestler, vi har fixat med grönsaker och dipp och nu blir det bara mys!

bilder kommer imorgon

bilder från igår


snabb info

ska hinna blogga lite snabbt innan jag ska iväg igen tänkte jag.

igår gick jag skolan short time. mötte upp Nicco och på kvällen gick vi på prämieren av Sabba Cash inne i stan. Måste ju säga att jag blev lite besviken på filmen men den var ändå bra för att vara svensk. Efter bio drog jag hem till Elin, fixade mig lite och sen drog vi massa brudar till KC. Hade ganska kul. Jag var nykter och alla andra jättefulla, men oftast brukar ju det bara va kul.

Jag sov hemma hos Nicco men gick upp tidigt imorse och åkte och trönade SatsPowerStep. Nu resten av dagen har jag myst, pluggat och nu ska jag fixa mig sen hem till Nicco där det blir förkrök ikväll, sen utgång då jag och Johanna ska köra all in med favorit i repris!

hoppas ni får en fin kväll <3

Dagens..

DAGENS Vill ha: Pengar 
DAGENS Klädsel: Svarta Jesns, svart bas tröja, vit/svart sjal, skinnjacka och pälsväst, höga klackar.
DAGENS Smink: Det vanliga
DAGENS Frisyr: uppsatt, knut
DAGENS Händelse: Skriva rättskunskaps uppsats
DAGENS Låt:  
DAGENS Planer:  skolan, plugga, träna
DAGENS Saknad: Sommaren
DAGENS Dummaste: Allt plugg 
DAGENS förvånade: 
DAGENS Behov: Redbull
DAGENS Bästa: Fredag imorgon!
DAGENS Köp: frukost i skolan
DAGENS Humör: trött, stressad, glad och myshumör

fall for you


drömmer mig bort


inget vettigt

vi har ingen svenska så jag danni och ida sitter och muppar oss i bibblan. har en lektion kvar idag, internationell ekonomi. idag efter skolan ska jag skriva en rättskunskaps uppsats om anställning och sen blir det träning, dansstep.


demarco


just chillin

hej bloggen. nu har jag vart och tränat. ska plugga lite och sen just chillin. ska kanske lägga in lite bilder. puss

abo

hemma från skolan. var en bra dag idag. kul med musik och psykologi. jag vill träna så jag funderar på att dra till sats. om jag ska träna idag borde jag göra det nu typ annars kommer det inte finnas tid. aja hur som helst nu ska jag äta en apelsin och kanske göra klart ressumen. puss

blåbärssoppa

(gästinlägg för övrigt)

Tjena bloggen! :) Simon Katila is wrajting bah;)
Idag har det inte hänt någonting speciellt förutom att jag går i skolan för en gångs skull hihihihihi buws.
Idag har jag på mig kläder (?)
Hoppas det blir god mat för jag ska å träna sen
PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ

xoxo LoverBoy91


musiiiiic

jag har musik. vi håller på att planera lite inför sommaravslutningen och sjunger chariot. vi funderar på att göra en riktigt kul grej. förhoppningsvis blir det av och förhoppningsvis blir det bra, men vi måste få ihop många duktiga personer. så alla som kan och vill får vara med.

eftrer den här lektionen - svenska sen blir det psykologi. sen slut för idag. ikväll måste jag träna och plugga. skriver mer sen puss

ledsen för tjatet

förlåt om jag tjatar hela tiden om PH men jag måste bara säga att jag älskade catjas, cimons och getas pakt och att dom fick ut ramin, detta måste nästan firas :)

årsressume del 2 kommer

Nu ska jag gå och sätta mig och kolla på Paradise hotel, såklart!

kom på att jag inte lagt upp årsressume del 2 på bloggen än, okej så många kanske inte bryr sig, men den gör jag mest för min egen skull. ska ifa göra klart den så fort jag hinner. men inte nu. nu är det the favorite program. kyss

barnvakt

är hos mina grannar. är barnvakt åt dom småsöta som jag nämt förut, men nu sover dom. Vi har byggt pussel, lekt mamma, pappa, barn, kollat på disney channle, läst böcker och ätit pankakor.

ikväll är det paradise hotell, woho! Nicco kommer nog ner hit senare ikväll också så ska träffa honom sen. jag är skittrött och skitstressad. har hur mycket plugg som helst och så måste jag skaffa ett jobb. jaja ska inte klaga.

såg just att det är svenska hollywood fruar på 3an nu. det gillar vi! see yah

skolan

information & layout nu och sen filosofi. slutar 16:45 men förhoppningsvis tidigare. puss


natto

ikväll blev det träning på sats med frida och sen paradise hotel. nu är det sov dags, sov gott!


fler bilder helgen


paradise hotel

oväntat att jag skriver nått om det? nej!

Dalin åkte ju ut. Heller det än Greta. Jag gillar inte alls Ramin. Jag älskar Jackie. Jag älskar Cimon. Kommer Francesca tillbaka? Längtar till imorgon.

Juste glömde bort den nya killen, inte så kostigt kanske. Jag håller med Stefan, fett tråkigt kille.

oviktigt

har fett tråkigt så kan lika gäran passa på att blogga.

igår var jag ju med marre och nicco. vi kollade fotboll och johan falk. jag har aldrig sett johan falk förut men nu är jag förälskad.

idag ska jag träna och kanske gå promenad. får inte missa paradise hotel ikväll heller, lääängtar! höhö.

nej fyfan vad jag inte har nått vettigt att skriva. puss påre

i skolan

nu har skolan satt igång. det känns ju inte så kul men sånt är livet. sitter i skolans bibliotek just nu. har musik och ska leta reda på nån låt jag kan sjunga, men kommer inte på nån, vet ni nån najs?

slutar efter den här lektionen. då ska jag och Danni hem till mig och spela Super Mario och äta mellis. hahah jävla småbarn.


fotbollskväll

jag, nicco och marre har vart nere i centrum. Nu är vi hemma hos mig och chillar. Ikväll blire fotboll för hela slanten, Real Madrid tar emot Mallorca på hemmaplan och sen efter det blir det att glo på Barcelona borta mot Xirez :D men lite i en annan del av köping också :D


skolan imorgon, usch och fy

Nu är det söndag, helgen är snart sluut och skolan börjar imorgon. Det känns inte så bra. Känns verkligen som att det kommer vara mycket att göra eftersom att vi tar studenten. Det är dock jävligt trevligt. Kommer bli många roliga skivor och mycket pengar kommer brännas, därför behöver jag ett jobb. Det är något jag måste fixa.

Hur som helst den här helgen har ända vart jävligt bra. I fredags kom Nicco hem och vi festade och hade kul. Igår var alla ute och festade igen men då kändes det väldigt bra att bara ligga hemma med min älskling och kolla på film och mysa, skönt att ha han hemma igen! Fick reda på en riktigt trevlig nyhet nu när Nicco kom hem också och det är att han flyttar till Väsby nu. Det är ju sjukt najs. Puss på det!

Nu ska jag fixa mig lite, sitter här nyduschad, blöt i håret, i min morgonrock och så kan jag väl inte ha det? nä puss hej

party

hej hej. bloggen har blivit lite lidande sen Nicco kom hem, men det kanske inte är så kostigt?

som jag skrev förut så var vi hos emma, på tresexti och KC i fredags, men jag hade glömt kameran hemma så tyvärr blir det inga bilder. Hittde dock några bilder på tresextis och KCs hemsidor men dom är sjukt fula (okej inte alla men dom på mig). Men fula bilder är bättre än inga bilder så här från ni, enjoy!


här har ni oss, ett ganska stort gäng var ute och gjorde stockholm osäker, ojaa det kan jag lova.


sötabella och stördajag












igår

Det var jättekul igår. Vi var först hemma hos Emma och förade och firade Cassey och Emma. Sen drog vi alla vidare till tresexti, det var ganska najs men inte tillräckligt så jag, Danni och Elin drog till KC och träffade Mikkis, Sara och Nicco och hans kompisar. Där var det mycket roligare. Bussresan hem var också rätt rolig. Vi kom hem till Nicco.


YOOOOOOOU

lifes a bitch! and you know it. eller jag vet ialf. är hemma hos emma. vi kör. vi super.vi spårar. vi kan våran grej. vi är arga. vi är kära. vi är spårare. vi är målare. vi är bloggarna. vi är drickarna. vi är bäst.

eran alldeles egna daniella edholm som älskar världen!


ps. puss. ds.

MItt underbara år del1

Mitt år 2009 har vart det bästa året i mitt liv. Inte nog för allt roligt jag vart med om och allt roligt jag har gjort utan framför allt alla underbara männsikor jag lärt känna. Aboslut finns det ju saker man ångrat att man gjort och inte gjort men i det stora hela är allt perfekt. Här kommer en kort summering av allt.

Januari: Umgicks jag mycket med Carro. Jag red på Carros häst. Det var den allra första gången jag red. Innan dess hade jag bara ridit på skansen, ni vet när man får sitta på en häst och dom leder den. Carro fyllde även 18 och hade lokalfest. Det var här min och Aidas vänskap startades. Jag dejtade en kändis. Jag var på Chris Browns konsert, den var sjukt grym!Det var även här jag började umgås mycket med Fredrik och Darius.
Har tyvärr inga bilder från den här tiden.
 
Februari: Det var jag och Aida min africa queen, always! Kommer ihåg en kväll vi blev hembjudna till Matthis på semlor och vi kände honom inte ens då. Men där satt vi käkade semlor (som han bakat) och hade det riktigt trevligt. På det sättet började jag umgås med honom. I februari fick vi en stor vattenskada här hemma och var nära på att få flytta under ombygnationerna, men ist löste vi det så att jag och min bror fick bo i en barack, Barack Obama som vi kallade den. Här bodde vi ända fram till sommaren. Jag gillade det inte men nu när jag tänker tillbaka på det så var det fan kul. 
På sportlovet var jag uppe i Gävle och hälsade på mina släktingar. Var och åkte skidor i Kungsberget med mina småkusiner. Jag gick även och sjöng endel hos min superduktigta sångpedagog, Ceca. Fick även mer erfarenhet av hästar, tack vare Aida. 
I februari finns det kvällar jag gärna glömmer och som jag försöker förtränga, men fortfarande så är det sjukt roliga minnen.
Har tyvärr inga bilder rån den här tiden.

Mars: Jag hade mer och mer fått tillbaka min kontakt med min gammla bästis Clara. Här började resan till Magaluf att planeras allt mer och mer. Ett stort behov av pengar med andra ord.
Jag kommer ihåg en fest som jag, Carro och Aida var på. Jag och Carro kom vilse på vägen dit och när vi kom fram var det tårtkrig och helt galet. 
Jag började hänga endel med Danni, Sandra och Hanna och dom. Det var då jag och Danni började få tillbaka vår vänskap igen vilket är bland det allra bästa som hänt mig. Vi var mycket hemma och festade hos Sandras farmor. Många roliga "repliker" från den här tiden. Bland annat, Danni:Asså jag är inte din bebis!, Galen taxi chofför: DET FUNKAR INTE SÅÅÅÅ! och fler. Sträckte min rumpa när vi dansade hos farmor en kväll, kommer fortfarande ihåg min smärta, groooov! Lärde känna folk som hade "Caps lock" intatuerat på rumpan. Folk bastade med kläderna på.
I Mars kom jag fram till att ha pojkvän är överskattat när man inte är vuxen. Jag trodde inte på förhållanden länger, jag bestämmde mig för att inte skaffa pojkvän på än jävla massa år.
VI började umgås med Andre och grabbaran. Jag var i Ramundberget med familjen, men tog bussen hem tidigare.
Låtarna: Demarco - standing soldier, Marit Larsen - If a song could get me you, Kid cudi - day n nite och Joshua Radin blev en stor idol.


En av det kända kvällarna hos Sandras farmor.

En annan galen kväll i Mars.

Här var när vi var i Ramundberget.




April: Nu började det bli vår och sommar. Jag och Clara hade börjat få tillbaka kontakten på riktigt. Väldigt kul.
En kväll var vi några som var på fest i Rotebro, hos en av "Rotebro grabbarna". Vi började hänga endel med dom och så hängde vi mycket med Andre och Sonny bland annat. 
Det är en kväll i April jag sent kommer glömma. Det var när Matthis och Robin, satte på sig hjälmar och tog av sig kläderna och sprang runt inne på Statiol, Robin hade jag även fått äran att sminka.
Jag var på hundutställning med min mosert och blev ännu kärare i chiuhauor.
Jag och Danni och Andre tuggade mycket i Väsby.
Firade valborg i vaxhlom och då fick vi nya vänner, "Danderyd grabbarna".

Två random foton men som ändå beskriver en hel del.

kvällarna hemma hos Matthis brukade se ut ungefär så här.


Det här var en rolig kväll hemma hos Sonny. De här kvällarna saknar jag om jag ska vara ärlig.


 
Här är kvällen då Matthis och Robin klädde av sig och sprang runt på Statiol.

Andre lärde mig och Danni att Skejta i Fadderbyn.


Maj: Började umgås mer och mer med "Danderyd grabbaran". Resan till Magaluf började närma sig och man blev allt mer taggad. Jag jobbade endel på Placera Personal. Sen påsklovet hade jag hållt mig undan allt onytting och nu började jga att fundera på dieter jag skulle göra innan sommarn.
Flera kvällar hängde vi hemma hos Sandra och Partade, det var rikigt kul och galet vad jag minns. Galna fester här och där, överallt. Umgicks mycket med Fredrik och dom och vi hängde endel i vattenskidklubben. En hemsk sak hände här i Väsby, en 16 tjej blev knivhuggen. Det var helt sjukt!
Min lillebror fyllde 16.
Jag hade upptäckt en bloggare som jag gillar grymt mycket, Dollyblond!
Matilda och Johanna hade 18 års fest.

En random kväll



En kväll som började hos Sonny, då jag målade hans naglar, och avslutades med "Danderyd grabbarna"


Kvällar hemma hos Sandra.

Grilla hamburgare hemma hos Philip.


En helg med folk hos Danni, fest i Sollentuna/Danderyd och vattenskidklubben.







Juni:Juni var en av det allra allra bästa månaderna på året. Jag gick på en diet innan Maggan, som faktiskt gav resultat, för någara veckor iaf. Efter Magaluf hade man ju gått upp allt igen.
Det är en dag den här måndaen som jag aldrig kommer glömma. Jag var så lättad och lycklig av ett besked jag fick, kommer inte berätta vad det gällde tyvärr, men jag var sjuk gald. 
90orna tog studenen. Besöksrekord på bloggen. 
Magaluf DUFF DUFF, en så sjukt rolig resa. Det här var det bästa. Det går inte att beskrivas, det måste upplevas. Var iaf en av det bästa, om det inte var den bästa veckan i mitt liv. I <3 MAGALUF. Men efter Maggan blev jag jätte sjuk, och nu fick jag äta antibiotika, i proncip hela sommaren.
Hanna och Linda fyllde 18 år.
King of Pop dog, rest in peace.
Spårade kvällar i Sollentuna. Mysig dag på Kairo.

En kväll hos Adde
 

MAGALUF DUFF DUFF




Kvällar och Dagar hos Sandras farmor
 
 

Kvällar i Väaby
 
 

Days at Kairo
 

Glalna kvällar i Sollentuna och Danderyd
 
 

Ida, Jag och Johanna blev uppdragna på öldrickartävlig, vem vann? jo jag som hata öl!

Jag och Knoppe blev kompisar med några engelsmän.

En typsik kväll hos Sandras farmor



Juli:
Jag åkte till Avesta i några dagar och bodde hos Ami. Var jättetrevligt och nyttigt att vara där.
Hängde mest med "Danderyds grabbarna" men även endel med Killarna i Väsvby. Min bästa killkompis fyllde år, så han firades stort. Åkte med Fredrik och några killar till Norrtälje på fest och blev kvar där, ett riktigt kul dygn.
Var på hela västkusten med familjen, en mysig resa.
En dag som jag minns starkt från juli, är en dag och kväll jag var med Frida, på den kvällen var vi på fest hemma hos Sonny, det var galet kul. En kväll man fortfarade inte kan sluta prata om.
Min mamma fyllde år och detta firades i Gävle.
Jag, Johanna och Emma gjorde en spontanresa till Malmö och hälsade på lite folk vi lärt känna i Maggan. Här gjorde jag mitt första riktiga krogbesök i Sverige. Kommer ihåg hur nervös jag var att inte komma in, med tanke på hur olik jag var henne på legget. Men jag kom in och hade en skitkul kväll. En riktigt rolig spontanresa.  

Jag och Ami :)

Adde fyllde 18 år.


En trip till Norrtälje


Spintanishresish to MALMÖ

 Adde fyllde 18 år

en kväll hos knoppe

Malmö resan, vi byter dialekt med malmö


Augusti: Eftersom jag, emma och johanna gjorde en spontan resa till Malmö i slutet av juli så tillbringade vi de första daragrna i augusti där. Vi köpte fiskar och var på jakt efter heliumbalonger i timmar.
Var i Gävle med familjen som vi är varje sommar. Såg en sjukt bra film, LA gingalo. Me and Danni tog en sista minuten till Maggan. Var en helt spårad resa. Så jävla roligt. Har nog aldrig skrattat så mycket under en vecka förut. Pipppppiiiiii, en god jävle, typ en hund som säger typ voff, nej här var inget badkarl, sätta? och domme. Säger en hel del.

Malmö


Magaluf med Danni

 
Har nog aldrig skratat så här mycket, PIPPPPIII

Chill på hotellet


på tiden

kom på att jag kankse borde ta och göra klart min årsressume. känns som att det vore på tiden. JA!


kamerakåt eller bara kåt?

hej bloggen. ni fick lite fler bilder att skratta åt nu. jag tycker det verkar som att avve var jävligt kamerakåt den kvällen, eller så var de kameramannenagge som var jävligt kåt på avve.

tisdags


Avatar

hej nu är jag hemma. Avatar var bra, lite för lång men bra. Väldigt söta varelser det där och shit vad man hatar människan. tänkte ladde upp lite fler picsssss från tisdag om jag orkar annars får det bli imorgon. :) puss

tisdags, mer på G, lovar


middag och bio mys

nu är jag pigg, sov typ 17 timmar igår, utan att överdriva. idag har jag vart med mamma och pappa i sollentunacentrum. Det är ju nytt där, väldigt fint.

ikväll blir det middag och bio med Danni och Elin, vi ska se Avatar, har hört att den ska va bra.

hörde från Nicco nyss att dom hade kollat fel på boiljetten och flyger hem nu. Så han kommer hem imorgonbitti klockan sex och inte på kvällen klockan sex.

nu ska jga ladda upp bilderna från i tisdags, puss

Min dag

Kom hem vid två. Gick och la mig, sov till fem. Tog en macka. Gick och la mig. Sov till nio. Kollade på film, till nu. Går och lägger mig. Kollar på How I met your Mother.


frida har visst gästbloggat

förresten har ni sett fridas fina inlägg från igår???? INTE OKEJ! mamma det var inte jag, svär!

heeeeej

jag och frida har ätit nudlar hos sonny. jag har städat hans lägenhet och  frida har chillat. vi mår bra. vad är det för dag idag? 

snygg blld va? ;)

GLITZ E BÄST

jag äskar frid MED BEA MEST AV ALLT!!!!!!!!!

FY

FRIDA ÄTER macka med beasås, blä!

to night is gonna be a good night

hej bloggen. idag har jag vart och fixat mina naglar i solna och vart på ikea. nu är jag hemma och ska börja göra mig i ordning. ska ner och käka middag med tjejerna på drop in och sen ikväll blir de förmodligen party. ha en treblig kväll :)

godmorgon

jag viill bort från snön och det kalla. jag viill till ett varmt land och sola och bli brun. Jag pallar inte sverige blää.

nu ska jag upp gå upp ur sängen och börja fixa mig för jag ska till solna och fixa mina nails sen IKEA. bjuder på bilder sen idag puss och gull :)


PARADISE HOTEL

ÅH vad jag älskar det! Världens bätsa program.
Fyfan vilket svin stefan var och fyfan va cp hon nya strippan är och shit vad Erika tofflar efter stefan och shit va äcklig cimon va som höll på med strippan men sen va han ju så gullig när han satt och grät framör Greta. Jag hatar Ramin!! Ett jävla äckel. Annelie och Kristoffer är fett söta. Jag vill också vara med i paradise hotel. ÅH

Cimon is the shit!


japp

idag har jag tränat med frida, spelat tvspel och skrattat som en dåre med danni och spelat giutar hero med min lillebror. nu har äntligen mitt älsklingsprogram paradise hotel satt igång och ofc är jag bänkad..

God natt

NU har jag kollat på Mean girls. En riktigt bra film, vet inte hur många gånger jag sett den utan att tröttna, en det är många. Dom har verkligen lyckats få det så som det är i den verkliga tejvärlden, okej kanske lite överdrivet men man känner ju igen sig. Jag känner iaf inte igen mig i Regina, inte riktigt nån av dom där tjejrna men man kanske är lite av alla. Kunde dock känna igen vissa andra i rollerna, jag har en speciellt bra för Regina. Nej usch va dum jag är, men tyvärr. Undra varför tjejer ska spela sånna spel egentligen, rätt komiskt, ingen är ju sådär på riktigt.


mean girls

nu ska jag lägga mig och kolla på mean girls puss :)

sjuukt pinsamt

hej bloggen. mycket bildre och lite text. iofs kan jag tönka mig att det är kul. men hur som helst. igår kväll åkte jag ju hem till elin. Där förades det med emma, cassey och ida innan vi drog hem till alex. Partytutorna var med och humöret på topp. När vi kommer fram till Alex hus börjar Elin rycka i handaget och plinga som en galning, vadå det var ju fest? När dörren öppnas börjar vi tuta med våra partytutor. Problemat var bara att vi hade gått till fel hus. Så där stod vi och maxade på plingan, ryckte i handtaget och tutade. Sjuuuuuukt pinsamt.
Hur som helst så kom vi iaf rätt till slut men jag blev inte kvar så länge. Kände mig varken party sugen eller sugen på att gå hem i vintervädret så jag ringde pappa som fick komma och hämta mig.


pics

Har laddat upp ännu mer bilder från nyår, tror ni dte är slut nu? nej du många fler kommer, men inte idag, tror jag. kolla in imorgon och titta efter. nu ska jag nog ladda upp bilder från gårdagen.


norrtälje del 5


my day

hejhej. min dag har gått åt till att sortera kläder, ladda upp nyårs bilder at the blogg och träna. Snart ska jag fortsätta med kläderna och senare ikvll ska jag träffa Fridaslida. puuuuuss

norrtälje del 4


much tooooo doooo

jag håller på som en dåre med min årsressume men den blir ju aaaldrig klar. ska ladda upp de sisat bilderna rån nyår också. mycket att göra på bloggen jsut nu.

godkväll

nu ska jag till elin och träffa tjejerna, sen ska vi till alex på fekke brur! see youu

ohyeah

jag har varit och fikat i sigtuna med familjen eftersom att pappa fyller år. det var riktigt mysigt. nu håller jag på med upplanddning av bilder och så ska jag göra e årsressumé av år 2009 och lägga upp här.
jag har pratat med nicco som skrämmde livet ur mig när han lurade mig och sa att han tatuerat halsen och skrivit niccolitoo med skrivstil. jag höll på att dö. som tur var så var det inte sant, men han har visst tautuerat sig. men det verkade ha blivit bra iaf som tur va.

ikväll ska jag träffa tjejerna tror jag. skriver mer sen när jag vet hur kvällen ser ut. måste tipsa er som inte redan lyssnat på chris browns album, grafitti, jag kanske är efter men det är jävligt bra. jag älskar låtarna, I love U, lucky me och For ur love. bye


nyårsbilder

som ni ser har jag fått upp lite blider på bloggen från nyår. men fler kommer, många fler!


VIDEOBLOGG

hahahahah jag älskar dajjes min när han säger okej till danni när hon säger att han tror att han är i ayia napa.

norrtälje del 3


grattis pappa

igårkväll åt jag och Aida tiger, kollade på hanna monthana och jag åt godis för sista gången på 5 månader. nu blir det nyttigt och träning ända fram till sommarlovet. nu ska jag fan lyckas, haha.

idag fyller min pappa år så vi ska fira honom. bloggar mer sen :)

norrtälje del 2


norrtälje del 1


hemma igen

gott nytt år får jag väl börja med att säga till er alla. nu har jag kommit hem från norrtälje och jag är heeelt sluuut. känns som jag vart i Maglauf i en vecka. Vi har iaf haft jävligt kul och ja, det var spårat. en blid säger mer än tusen ord, eller vad man brukar säga så nu ska jág ta och ladda upp bilderna ist. puss puss

videobloggen


vi lever

hahahahah sittter ocgh pratar om gårdagen, döööör hahaha de va skojj, ciao


RSS 2.0