JUST NU; INFLYTTNINGSFEST HOS MIG

hej hej cassey här shooo hej amanda har en fin lägenhet, yummiiieeeee


Grattis Mami

Hey Babes! Igår fyllde min älskade mamma år, vi firade dte med att åka till Strängnäs och Mariestad där vi åt god mat på edsbacka bistro, fikade och gick i mysiga butiker. ÄLskar att vara med familjen. 

På kvällen åkte jag och mötte upp Johanna i stan, vi gick på allsång, Hoffmaestro var as bra. Jag såg Maria Montazami och hennes familj, ville nästan springa fram och ta idolbild (jag älskar ju henne tycker hon är så himla underbar!) men jag hejdade mig och satt kvar med Johanna ist. Lika bra, hehe. Efter allsången begav vi oss vidare till mysiga strandbryggan och tog ett glas vin. Där satt vi och pratade i några timmar innan vi drog oss hem till Väsby. Det kändes som vi blev lite förföljda av kändisar igår. Vi stötte ihop med Dolf Lundgren på NK, Maria Montazami på Skansen och Idoljury Andreas på Strandbryggan. Haha uuuuh va coolt! (eller inte)

Försöker ladda upp lite boilder i det här inlägget men det går inte så jag ska försöka lite senare så får vi se!

Perfekta inflyttningspresenten

Fick så fin inflyttnings persent av min farmor och farfar. Vinglas designade av Carolina Gynning. Älskar dom. Varje glas har ett eget budskap och har en av Carolinas fina målningar på. Det finns 6 st olika vingals, 6 st ölglas, 6 st martiniglas,  6st drinkglas och 6 st champangeglas. Nu är det bara att börja samla hela serien.


Min fina kaka


Det här bjöd jag mina gäster på i söndags!

Min vackra helg

Hej snygingar! Här hemma sitter jag och väntar på Daniella. Har inte så mycket mer att säga om det. Men min helg har vart vacker. Har jobbat fredagkväll på MR och lördag mellan 11-18 MANGO. På fredagen gjorde jag ingenting, var bara hemma på kvällen och kollade en princessas dagbok som gick på TV. I lördags där emot åkte jag direkt till Ica efter jobbet och köpte kött och massa gott sen grillade jag, nicholas och sebbe hemma hos mig och cihillade här hela kvällen. Det var jättemysigt och kul.
Gick upp ganska så tidigt igår för att fixa och dona eftersom jag skulle få finbesök från Gävle, farmor och farfar och min underbara familj förstås (minus andreas som är i magga och fuckar ur!!!!!). Vi grillade och fikade hos mig. Jag hade bakat värsta kladdkakan, kladdkaka med polkachokladgrädde. Det ni!!! Alla gillade (som tur var för det gjorde inte jag). Senare blev det tacos hemma hos familjen och på kvällen myste jag och baby hemma hos mig med gottis (som vanlig) och ÄNTLIGEN såg vi klart första delen av Harry Potter, vi har hållt på med den länge nu men lyckas aldrig kolla klart, men nu kan vi äntligen gå på bio och se del två. Är ganska nyfiken. Jag och Nicholas hade ju HP maraton (får jag entligen inte säga hehe) för inte så längesen för att komma ikapp och kunna se de här nya. Och nu så. Finally. 

BIld från helgen...


Tråkisen Sebbe som aldrig vill vara me dpå bild och min älskling som tänker helt på annat! Kärlek till er!

 

En tyst Minut för att hedra Norge

I Kista centrum hade vi nu klockan tolv en tyst minut för att hedra alla omkomna i Norge. Alla butiker och all personal. Att något så fruktansvärt har hänt i vårt grannland. Vila i Frid. 


  

Sov gott

Leker med kameran på iphonen. Imorgon är det jobb under dagen 11-18. Här kommer en liten bild på mig, (ledsen att det bara är osminkade bilder ni får se nu hela tiden, haha) Ska försölka ge er lite mer sminkade och roliga bilder i fortsättningen. Ser ni att jag har fått ett litet sår på näsan haha, fy.


 


En i gänget nu!

Nu har man joinat Iphoneträsket, äntligen är så glad för det!! Känns riktigt bra. Jag slipper gå runt med mina lånemobiler, jag lovar jag har verkligen haft lånemobil efter lånemobil efter lånemobil i snart mer än ett år nu. Men nu har jag min vita fina iphone. Det var jätteviktigt för mig att ha en vit och inte en svart ska jag tala om för er! Tror nicholas och alla andra på mobilizera (nicholas jobbar där) har lite ont i huvudet efter mig där idag. Tur att man har en underbar pojkvän som säljer mobiler och abbonemang så han kan fixa och trixa åt mig. (Tack igen älsklingen min!!!) Men fy va jobbigt det är att förstå sig på allt nu i början, hade ju inte räknat med att jag inte skulle kunna kopiera mina kontakter från sim till mobilen. Känns ganska lamt att behöva sitta och lägga in en efter en nu, ännu jobbigare eftersom jag inte kan någons nummer. Kan typ två utantill, Nicholas och pappas, gaaah det här kommer ta tid! Men glad är jag iaf och väldigt väldigt nöjd!

Är på jobbet nu också och ska jobba till stägning, 21:00. Sen får vi se vad som händer, ska träffa Nicholas ikväll i alla fall. Tänkte vara lite extra snäll och gullig idag för att han fixat med telefonen till mig så fint och bra. ;)


Galenskaparna på allsång

Måste ju visa er det här ju!!!!! Det är riktiga härliga barndomsminnen för mig, som en riktigt äkta svensk. Kolla på hela om ni orkar och står ut, jag tycker det är skitkul. Och så är jag en väldigt lättroad tjej ockås! ;) Det här var på allsången i tisdags..
Roys och Rogers mack är min favvo och det ska va gött och leva är ju också kul!


IKEA

Jag är så gladis, jag har fått hem min nya TV idag en 46tum samsung. Den blev perfekt! Har även vart förbi IKEA en liten "snabbis" efter jobbet, skulle bara in typ en halvtimma, byta en stol och köpa några smågrejor som alltid behövs men det blev ju för tusan typ 2 timmar. Det går inte att vara på IKEA bara en "snabbis". Sen vart det middag med familjen. Jättegod oxfilepasta och kladdkaka till efterätt. Vi kollade på reprisen av allsång på skansen, haha. Gamla barndomsminnen med galenskaparna. Mysigt.

Ska sova nu. Börjar inte jobba förens tre imorgon men jag har lite att hinna med innan det så ska upp vid nio. Sminket är borttaget (som ni kankse ser) och tänderna borstade. God natt.


SÖKER DATANÖRDS KOMPIS!

Håller på att fiffla lite med designen. Jag önskar jag visste hur man gjorde. Jag är verkligen sämst på det här. Jag vet exakt hur jag vill ha det och allt men jag vet inte hur man gör. Borde bli bundis med en datanörd, det skulle vara riktigt nice! Eller så skulle jag hängt med bätter på webbdesignen i skolan, och inte vart inne på facebook så mycket! Det är lätt att vara efter kolk, eller hur?


Shoes I Like


Spanish People And Redbull Saved my Day

Vad trevligt det är här på morgonen på jobbet när det kommer in härliga, glada, spansktalande kunder. Så himla tacksamma och trevliga. De gav mig lite extra energi på morgonkvisten. Och så gjorde Red bull. Två redbull tjejer skuttade in här på jobbet och gav mig ännu mer extra energi (redbull alltså) till dagen. Det börjar bra idag!




En busschafför, en busschafför, det e en man med galtt humör!

Har vart en lååång arbetsdag. Har jobbat nästan 12 timmar idag, tufft men jag hann klunka i mig en redbull mellan passen så det gick bra ändå. Har vart en ganska lugn dag i Kista centrum ändå, antagligen för att det vart fint väder och det flesta vet att det ska börja bli lite sämre nu.

Btw träffade jag världens snällaste busschafför nu när jag åkte hem från jobbet. Min buss (533an) gick nämligen inte från rotebrostation förrens om 35 min när jag kom med tåget, det var endast 529an till bollstanäs skola som gick och det är fööör far away from home.. men nu till varför han var så snäll (busschaffören på 529an) han körde sin rutt till bollstanäs sen hade han en rast på 35 min så han skjutsade hem mig med bussen så att jag slapp vänta på 533an vid rotebro. Så himla snällt!


abooo reeeh

Åh va segt att stå inne i ett köpcentrum hela dagen när det fint sommarväder ute! Speciellt när dom där hemma skulle ta vattenscotrarna och dra iväg under dagen. Man blir ju lite mer sugen på att vara ute i skärgården och sola och bada, men jag ska absolut inte klaga. Jag vill ju jobba mycket, och idag är det verkligen mycket också. Jag jobbar mellan 10-21:30. Och jag var ju faktikst ute och åkte vattenscotter i söndags. Jag, mamma och pappa åkte till vaxholm och åt glass och sen in till stan till djurgården (tog lite bilder så ska visa er dom när jag lagt in dom på datan). 

Sov hemma hos familjen inatt, för att vi hade gäster igår. God mat och trevligt sällskap. Mamma och pappas vänner som bor i Miami, dom jag och Nichoals lånde lägenheten av när vi var där. Har aldrig träffat dom så det kändes bra att få presentera sig och tacka ordentligt, helt underbara männsikor. (Hur tackar man egentlige "ordentligt" för något sånt fint och genesöst som att låna ut sin lyxlägenhet på South Beach till två personer de aldrig träffat. Helt otroligt!)

Appro på Miami så kommer jag lägga upp bilderna den här veckan i alla fall. Jag vet att ni fått vänta länge nu!

Det här är huset vi bodde i, bilderna tog jag får google nu, ni ska få se våra egna sen:)

Näe vi inte låg på stranden så låg vi vid den här, härliga poolen! Vi hade även tennisbana och gym!(inte för att vi tränade någonting men..)


Skön sommaroutfit


Hela denna mysiga outfit, jeansshort, linne, oversize cardigan och härliga skor, för bara 676 kronor!
Vill ha köp

Vill ha köp - från H&M

http://www.hm.com/se/s/014NU2

Products in this look:

Skor, &DENIM Shorts, Linne, CardiganH;amp;Mwww.hm.com

Abstinence

Fan! Jag vill träna. Har verkligen kommit av mig nu när jag jobbar all day. Jag får damp av att inte träna, jag är en person med så himla mycket energi (okej, nu har jag gjort av med den på annat) så om jag inte tränar blir jag typ grinig. Har fullt upp hela tiden och så fort jag har tid över så har jag massa annat jag vill och måste hinna med. Visst, jag prioriterar ju kanske inte träningen först nu heller men det är alltid så svårt att komma igång när man kommit av sig tycker jag. Men nu börjar jag faktkist få lite (mycket) ångest på riktigt, på sommaren äter jag så himla onyttigt också, haha. Jag älskar ju godis och mumsigheter och den här årstiden är det alltid mer "okej" att unna sig. Jag vill inte stå inne på ett svettigt gym nu så fort jag är ledig (även om jag annars typ älskar det), nu vill jag ägna min lediga tid till att dricka vin på uteserveringar, sola, bada och ha picknick typ. Aja men snart är det höst, burrr, då kan jag träna!

Här fick ni ett litet ångestladdat inlägg från mig, tack och hej!


Förra året Arazo, Bella, Lina och Jag på stockholmsveckan i Visby.


Igår

oj, vilken lång dag igår. Solen sken upp som önskat när mamma och jag åkte in till djurgården. Det blev fika och lite mysshopping på rosendals, sen lunch/middag på Stranbryggan (löve that place, har gått dit typ varje sommar sen jag var pytteliten, då det hette tvillingarna, vi brukade alltid äta där innan grönalund), efter det var det MANGO till halv tio. Träffade upp min N efter jobbet och vi mös hemma hos mig och firade vår 20 månadersdag med billyspizza, godis och harry potter! Åh jag älskar min man. 

Om idag finns det inte mycket att säga. Har jobbat hela dagen och nu ska jag äta middag med family sen blir det utgång med girlsen, är ledig imorgon så det är skönt. Ska försöka ta massa sköna pics ikväll på mina fulla babes, FKB (TKB)!!!!!!!

Godmorgon solstrålar

Hade hoppats på sol idag, mamma och jag ska nämligen in till djurgården i eftermiddag. Fika och mysa på rosendalsträdgårdar. Det är så fint där, speciellt när det är härligt sommarväder. Förhoppningsvis skiner det upp lagom tills jag slutar jobba, vi får hålla tummarna och be till vädergudarna. Jobbar på Mr nu mellan 10-14 sen på MANGO ikväll mellan 18-21:30. Ska träffa min fina Nicholas efter det. Vi ska mysa, vi firar faktiskt 20 månader idag, men det blir lugnt. Både han och jag jobbar imogonbitti.

Det känns som att det kommer vara en ganska lugn dag i Kistacentrum..

Precis i början av vårt förhållande, när Nicholas fyllde 20



idag juuu

Det har vart en tuff dag. Hoppade upp ur sängen imorse (inte för att jag var pigg, för att jag var tvungen) har haft fullt upp hela dagen verkligen. Åkte och tränade direkt när jag vaknat, efter det var det snabbt hem, göra mig iordning och fixa lite nödvändiga saker i lägenheten. Snabbt som fan in till stan på ett möte, efter det luncha med Maria på typ en halvtimma, sen raka vägen till jobbet och nu är jag äntligen hemma. Sitter i min mysiga soffa och gosar, det går någon film som jag knappt följer på 6an. Den verkar dock ganska bra. Måste lägga mig snart, för ska jobba imorgon med. Det är så himla kul på MANGO. Imorgon jobbar jag på både Mr och där.



bad

Har ingenaning om vad som hände med texten i inlägget innan, men jag är för trött (en för dålig bloggerska) för att bry mig om det ens.


Firanden i helgen

I fredags firade vi Adde, min bästa killkompis sen många åt tillbaka. Han fyllde 20 och det var en sjudrundrandes fest. Fick tyvärr inte någon bild på födelsedagsbarnet dock.

Vi började med vin hemma hos mig på min nya ballkong.. tjejmys med magdalena och maria.

Sen blev det flummmode hos Adde, jag lovar har typ en miljopn sådana här bilder på min kamera!


Lördagen, då var det Daniellas tur att fylla år. 18 barre blev hon så det firades med lite förish hemma hos henne innan vi drog in till stan och Pure. En riktigt trevlig kväll dte med.

Det var singstar och någont djspel/rapspel på förkröket och min älskling gick loss som dj (jag börjar tro att han har en hemlig dröm djupt där inne någonstans om att bli dj, när micho fyllde år för ett tag sen var hen helt lyrisk över att hänga i djbåset med honom, ni kanske såg bilderna? och sen nu, ser ni hur han går in för det haha älskling.)

Sjunga "ja må hon leva" för födelsedagsbarnet
På Pure


Nicholas bestämmde sig för att han var tvungen att äta en korv (inte de små, hen tog de största) på varje korvstånd från stureplan till t-centralen, det blev ett antal och sen donken på det. Jag förstår inte hur mycket mat som får plats i den där magen asså, men det är sjukt mycket!"Åh, ett till korvstånd, måste ha koooooorv, mums"


I söndags så fyllde världens bästa farfar, snällast i hela världen, år. Vi var i Gävle på släktkalas och träffade alla kusinerna och så, det var supermys. Bli matad med rödavinbär av små händer och byggapussel om och om igen, jag gillart.

En puppa!!!!
Jag och Farfar

Lillkusinen tyckte det var jätteroligt att använda mina smycken...

...och mina mysiga uggs :)

Fina Märta


ÄNTLIGEN, eller?

NU SÅ ska ni få lite bilder, fick endel klagomål från mina vänner igår när vi var på skansen för allsång och på grönalund. Jag är allt för dålig på att upptatera, men jag ska försöka bli bättre.

Ja som sagt så var vi på allsång igår, jättemysigt, och efter drog vi till Grönalund. Ojojoj vilka flashbacks man fick. Kommer ni ihåg när man var på grönan när man var liten typ 8 år och man var så uppjagad av glädje att man sprang mellan varje åk till nästa karusell? man hade lixom inte ens tid att gå, det var tider det. Min familj hade som tradition att åka dit på skolavslutningarna, det är fina minnen, kunde se framemot det hela våren haha :)

nej men nu ska jag sätta mig och plocka ut lite bilder till bloggen så ni blir glada :)


Favvolåtar Just Nu - blir så sommrig och glad



Jag kommer..

Snart kommer bilderna från Miami (och mycket mer) upp här på bloggen, det kan jag lova! Har tagigt tid nu. Men jag och Nicholas bestämde oss för att lägag upp alla Miamibilder tillsammans, och vi båda har jobbat så mycekt och inte haft tid över. Läser man runt på olika bloggar skriver de flesta samma sak att "upptateringen inte är speciellt bra". Men vem sitter egentligen framför datan på sommaren när det är vackert väder? Man vill ju njuta när man inte behöver stå inne och jobba. Jag gissar att jag just bevisade att ja inte är en sann bloggerska.

Hade tänkt lägga upp bilderna från helgen igår kväll, firade adde 20år i fredags, Daniella 18år på lördagen och farfar 71år på söndagen. Men jag hängde med Danni ist och sen var jag så trött. Ikväll kanske, om jag hinner.. ska möta upp Sabine efter jobbet filka och planera lite, sen blir det eventuellt allsång ikväll, har hört rykten om att veronica maggio är där på plats, det vill man ju inte missa!!

Juste jag har ju inet skrivit någonting här om MANGO, har jag ens berättat? Jag har börjat jobba på MANGO. Åh fyfan va kul det är! Verkligen ett jobb som passar mig. Kunderna, kläderna, sättet att jobba och allt! Helt lovely. Jobbar kvar på Mr Of Sweden också. Det är också roligt men det skilljer sig sjukt mycket från MANGO, med kundflöde, kläder och aa allt. Men det är roligt att lära sig så mycket olika inom samma bransch för det gör jag ju verkligen nu. Det är två helt olika tempon, på MR är det stiligt och lugnt, På MANGO är det fashion på hög nivå. Kuuuuligt värre!

Här är iaf en liten bild på farmor och farfar och alla barnbarnen från i söndags, kolla va kort jag är och jag är lixom äldst i kusinskaran. Inte ens bland småkusinerna känner jag mig stor.. Haha 




Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning


Hej på er

Brorsan har ju tagigt körkort så man fick ju skjuts hem från jobbet igår, nice! Känns dock litee jobbigt att han är två år yngre än mig och jag inte ens tagigt mitt än.. men jag jobbar på det!! Drog och tränade efter jobbet med mamma, så idag har jag sjukt mycket träningsvärk. Har ju haft semester från träning och nyttiga matvanor i Miami så min kropp tycker det är lilte jobbigt att hitta tilbaka till de vanliga rutinerna nu märker jag.. När jag körde crosstraining i en timme i fredags (som jag i vanligafall alltid gör) så höll jag rent ut sagt på att dö. Tänk va fort konditionen försvinner när man inte tränar regelbundet, men förhoppningsvis kommer den tillbaka lika fort.

Är på jobbet nu igen. Hoppas kundflödet blir lite mer idag än igår, sjukt lugnt var det. Sådana dagar är så lama. Men men nu tänker vi possitivt!

Jag kom på att jag har lovat några av er som frågat att visa min wlak in closet och hur jag sminkar mig osv. Förlåt att ni får vänta så, jag ska ta och göra det nu innan jag flyttar (iaf visa min walk in closet). Sminkningen blir svår, eftersom jag bara sminkar, haha. Jag vet inte några egentligen speciella knep hur man "ska" göra, jag har provat mig fram till vad jag tycker blir bra. Men jag ska göra vad jag kan för att visa er. :)

Kram

Under ytan

make an animation
Här har ni oss, under vattnet i Miami!! Busibusi

Halloj, 4 juli 2011.

Har gått lite segt med bloggandet sedan ajg kom hem från Miami. Det har vart mycket nu när jag köpte lägenhet precis när jag kom hem. Möten med banken och sånt. I lördags däremot (och fredags också fan) var det fest. På fredagen festade jag loss med Johanni på Magget efter att ha druckit vin och snackat skit hemma hos henne. I Lördags firade jag, Nicholas och Andreas att Andreas hade tagigt körkort. Jag var så seg från fredagen att jag höll mig till redbull(utan vodka) hela kvällen, men andreas och nicco gick bannanas! Började med Bowling och ölkannor, vidrae till något randomplace och hällde i sig redbullvodka och samboka på 13 min, vidare med taxin till statiol och köpte 3,5or som klunkades påvägen till Magget, fucka ur på Magget och sen taxi till statiol för 3,5or(igen), beställa mat på donken och samtidigt klunka 3,5or. Sedan i princip somna med en 3,5a i handen. Det var en riktigt lyckad kväll. Hade sjukt kul!! Har tyvärr inga bilder eftersom att Johanna har min kamera. Bilder från Miami kommer inom kort!
Igår, lite fix med lägenheten. Var på IKEA och köpte soffa och säng osv. Idag, jobb, träning och lägenhetfix.

Hemma från Miami Becah

Hej alla fina! Nu är jag hemkommen från Miami Beach. Det har vart en helt otrolig resa. Har massa härliga bilder som ni ska få se. Vi har solat, badat, ätit, druckit, shoppat, festat och haft mysiga hemmakvällar. Vi bodde otroligt lyxigt längst ner på spetsen av Miami Beach. Riktigt fin utsikt och sjukt fint område. På The Yacht Club.

Nu ska jag åka och köpa blommor med mamma. Puss

RSS 2.0