God kväll

sitter här färdig fixad och ska strax gå ner till restaurangen och äta middag med familjen och mina kusiner. Blir samma ställe som igår, så grymt gott där!

idag var jag i stugan på förmiddagen för att vädret inte var på topp men på eftermiddagen blev det bättre och då gav jag mig ut och gjorde backarna osäkra, haha. nej men det går riktigt bra att åka ju, jag är som ett litet barn i backen, jag älskar att åka i skogen med alla gupp och alla träd man måste akta sig för, skulle inte förvåna mig om jag kom hem med ett brutet ben eller nått för jag tänker inte jag köööör bara ;) hahhh

dom har godaste varmchokladen här uppe måste jag bara säga, uppe i toppstugan. Äkta varm choklad, alltså riktigt choklad inte nått jävla pulver, haha. Varmchoklad är pricken över i:t när man är i fjällen. Speciellt när man vart ute och åkte ett tag och är frusen.

Nej nu ser jag att det är dags att gå ner till restaurangen, ha en bra kväll.

vart är det fina vädret?

Det snöar ute så jag vill inte ut i backarna än, jag vill ha solsken och vindstilla. förhoppningsvis kommer solen fram snart eftersom att vädret ändras hela tiden. Har hört att det är jättefint väder hemma i stockholm, typiskt när jga åker bort!  Ikväll ska vi kanske äta middag med mina kusiner som också är i fjällen, dock är dom inte på samma ställe som oss men äta middag en kväll kan vi iaf göra.

ikväll är det desperet!!!!.. och jag har inte 5an här uppe, FUCK!!!! vad ska jag ta mig till hahaha. ladda hem? aa om jag förstår mig på hur man gör det.. nu ska jag fortsätta äta frukost skriver mer sen innan middan.

God kväll

hej hej. vi har som sagt ätit middag på solbrännet och det var hur gott som helst. åt ryggbiff med potatisgratäng och pepparsås. efter middagen gick vi ner till fjällgården som det kallas, det är där hotellet är och så finns det spa och restauranger och sånt grejs. Där är det jättemysigt och vi har suttit där i sköna soffor framför en öppenspis och spelat kort. Sen har vi chillat här i stugan och kollat på tv.

Nu är jag dundertrött och ska hoppa i säng så att jag orkar med en till dag full med skidåkning imorgon, .en jävligt bra sak med att va i fjällen och att åka skidor är att man får grym motion, värsta rump-lyftar-träningen har jag läst att det är att åka slalom, vilken tur att jag gör det! haha ni som känner mig vet hur jag tjatar om att "lyfta" min rumpa, haha. Fast å andra sidan så äter och dricker man kanske inte så nyttigt när man är såhär på semester, haha.

god natt gullungarna


halloooj

hemma nu från en dag i backen, är jag helt slut och rosig om kinderna. nu ska jag sitta här och chilla i soffan en stund och sen ska jag duscha och fixa mig innan vi ska gå ner och äta middag på solbrännet. det har vart ganska bra väder idag, lite till och från med solen men inte så kallt.


Framme

Har kommit fram nu och har nyss vart nere och ätit på solbrännet. Bilresan gick bra med stopp i Gävle hos farmor och farfar med fika.


Godmorgon

nu åker jag till ramundberget och blir där en vecka. ska bli skönt! förmodligen skriver jag lite där uppifrån och tar bilder.

PEACE YAO


GOD NATT

Hej hej, ikväll har jag vart med Danni och Magda. Vid halv elva redan drog jag och Danni hem till henne och Magda drog hem till sig. har nyss kommit hem och ska hoppa i säng typ nu. Är jättetrött och ska ju upp tidigt imorgon för att åka till fjällen, skönt att komma bort en tag och bara umgås med familjen.

Nej nu skriker sängen efter mig eller jag lättare sagt skriker efter min sköna säng.. Kommer förmodligen att kunna blogga lite där ifrån, tar med min data iaf, när jag kommer hem är det ju lov också, helt underbart!

PUSS


LÖRDAG

igår var jag på tessies och mikkans lokalfest. det var kul men spårade ganska snabbt.

idag ska jag träffa magda, det var jättelängesen så det ska bli kul. jag och danni degar hemma hos mig just nu och jag vet inte men vi kanske ska ner till centrum och kolla på svarta tygskor till mig.

imorgon åker jag till ramundberget med min familj. vi ska va där en vecka så man kan ju faktiskt säga att jag redan har fått påsklov. very nice.

halloj

hejhej bloggen.

som jag sa så skulle det inte bli så mycket bloggande igår och det blev det ju inte. Har vart dålig på att blogga idag också men jag har haft fullt upp.

va på teater i skolan som var riktigt rolig, typisk min humor. två skådespelare från england som berättade som Shake spears. Dom plockade upp folk från publiken osv, det var hur som helt as kul.
Efter det hade vi religon och sen engelska. Idag har jag även ätit pizza till lunch har vart sugen på det hur länge som helst och som inte förvånat så var det skitgott. Efter det gick jag och köpte en fet godispåsen, haha. sen har jagvart och tränat.

ikväll ska jag träffa Aida såklart.

PUSS

hejhej

Aida ligger i min säng och kolla Grase och jag chillar vid datan. Har vart på konsert på Jossans skola och vart i skoaln idag.

orkar inte skriva mer idag god natt


Sov gott

Nu sitter jag här och borstar tänderna och ska alladeles strax krypa ner i min varma säng och kolla på BigBrother, myyys.

Imorgon ska jag med Jossan till hennes skola på konsert, så det kanske inte blir så mycket bloggning imorgon, jag får se, ska försöka.

jag är tvungen att skriva ett kärleksbrev här till Jocke, men vad jag tycker om honom går inte ens att beskriva med ord. haha.

måste tacka Danni också för hjälpen med provet. thanks sweetheart <3<3<3

PUSS OCH SOV SÅ GOTT

våffeldagen

Efter skolan idag hämtade Fredrik och Aida mig så åkte vi hem till mig. Senare gick jag och Aida ner och handlade på Rimi, och sen gick vi hem och gjorde våfflor, våffeldagen idga ju! egentligen tycker jag inte om våfflor men jag kom på att om man har vaniljglass och blåbär på så var det skitgott! Har ni ätit några våfflor idag? Danni kom också och vi pumpade if a song could get me you i hela huset.

Nu ikväll har jag, Aida och Danni chillat här hemma hos mig och Danni har hjälpt mig plugga till FEprovet imorgon.



Skriver kankse innan läggdags, PUSS

engelska

engelska lektion suger! Danni och jag sitter och lyssnar på if a song could get me you, den är lite konstig i början med no air men sen så.  efter den här lektionen har jag musik, det är kul och sen ska jag hem och plugga, fyfan!

Har gjort mina individuella val nu under engelskan också jag valde marknadsföring, skapande verksamhet - musik och psykologi B, organsiation och ledarskap. Det blir säkert asbra! hade lite svårt att välja mellan psykologi B, organsiation och ledarskap och matte C men jag kommer nog ha mer annvändning för psykologi och ledarskap så det blev så.

Jocke Karlsson är bäst i världen och han är så himla snygg han är verkligen underbar ♥ *not*

PUSS

måns<3


blev kär i honom i fredags när jag fastande framför tvn med mamma och pappa på så ska det låta. Jag har aldrig haft nån riktigt uppfattning om honom innan det. jag insåg då att han är skitsnygg, har en underbar röst och han verkar så himla gullig. haha just listen to this! man blir ju bara helt kär:D


shake shake

Hej hej, har nyss kollat på DH. Kom hem från SATS typ halv nio och eventuellt ska jag ut och ta en promenad snart. Jag och Carro shakade på dansen som vanligt, om ni hade haft tur hade ni kunnat se oss shaka våra stor rompooor eftersom vi vågade stå lite längre fram idag, till och med vid dörrarna, och inte längstbak bakom alla långisar som vi brukar, det går frammåt. Snart kanske vi står där längst framme med alla träningsfreaken, how knows?! ;) btw, efter satsdansen pumpade vi i gymmet, vi e så duktiga!!

Hann plugga lite till provet efter skolan men kanske inte så mycket som jag borde, får göra det imorgon, då blire råplugg, woooohooo va kul! *not* hehe

Nu ska jag städa lite i mitt rum, peace out

GODDAG

Nu är jag hemma från skolan och sitter och pluggar företagsekonomi, ska göra provet på torsdag, wish me luck!

Mitt huvud klarade av hela den långa skoldagen , jag har knappt onte längre, skönt! På lunchen idag disskuterades det om får och getter är samma sak, det är tydligen inte det, vilket nog aldrig kommer gå in i mitt huvud, allt de me baggar, får, getter, lamm och killingar, för mig är det en ända stor familj med olika pälsar bara, eller har dom päls? nej ull?! fan av förvirrande.... På svenska satt jag och Danni och smed lömska planer, höhöhöhöhöhöhöhöh

Resten av dagen ser ut såhär: plugga, träna, DH och promenad.. känns som det kommer bli ont om tid för allt, men det fixar jag!

Nu måste jag återgå till pluggandet, allt det här med tillgångar, eget kapital och skulder, kostnader hit och kostnader dit, this spinn my head right round right round, usch!

Godmorgon bloggen

Kunde inte skriva igår när jag kom hem efter träningspasset för jag fick värsta migränanfallet. När jag får migrän så kan det komma när som helst och jag kan knappt se någonting då, och jag tappar känsel i kroppsdelar, jag kan knappt prata, och jag får skitont i huvudet. Därför gick jag och la mig klockan tio igår men somnade inte förns vid tolv, gick nyss upp så har alltså sovit i nio timmar i natt, det är ju super bra!
Snart ska jag gå in och äta frukost och fixa mig och sen ska jag till skolan, har låång dag idag, går ända till 16:40 så får se om mitt huvud orkar gå hela dagen idag. Ikväll blir det träning och efter det DH, åh älskade DH!!!! :D

Ha en fantastisk dag sötnosar! PUSS

miss u


det var ett tag sen sist och jag saknar min bästavän... i want you to know that

webbdesign

Kom till skolan typ halv tio, hade vart och ätit frukost på Nya konditoriet med mami, Andreas och Marcus.
Snackade med mamma om en väska jag såg igår när jag och Danni var i Kista, en vit DKNY, skitsnygg. Måste he en vår/sommar väska nu snart ju! Har ju min bruna DKNY men de är mer höst/vinter tycker jag. Jag älskar väskorna från DKNY och nu ska jag götra allt jag kan för att få den här vita. Jag måste väl hjälpa mamma med lite saker hemma eller nått så att hon får betala den sen, eftersom att min ekonomi inte räcker. Har ju iofs ett jobb men alla pengar går till resan till Magaluf och kanske en resa till Ayia Napa om pengarna räcker till det.

Nu måste jag arbeta, ska göra nån egen hemsida typ fattar inte så mycket av det här ämnet, men men.

måndag

god morgon allihopa! jättetrött, ska iväg till sjukhuset nu. efter det blir det skola och sen jobba, ska även träna ikväll kl sju, SatsPovwerStep. kankse hör av mig lite senaare under dagen då jag har webbdesign. nu måste jag gå och platta håret och sminka mig. ha en bra dag trotts all denna äckliga snö som kom igår uuuuusch!


En shopaholics bekännelser


Filmen var bra, kärlek, shopping och humor, me like! Tyckte det gick lite väl i överdrift när jag börajde gråta över hennes gröna scarf.. Men sånn är jag, jag gråter jättelätt när jag kollar på film, knäppt. Filmen var ju som sagt bra och verkligen värd att se om man gillar just det, kärlek, shopping och humor. En riktigt Amandafilm skulle jag kalla det. :)

day n nite


yo

Kvällen igår började hos en kille i Bollstanäs och avslutades hos Avve. Hade det ganska trevligt faktiskt och kom hem vid fem.

Idag ska jag träffa Danni och vi ska gå på bio och se En shopaholics bekännelser, den verkar vara jättebra! Det lär ju bli mysig

HELGEN










sånna som du finns det inte gott om


Bra start på helgen

har nyss ätit lunch. var och tränade imorse mellan halv tio och halv tolv, därför vaken och fixad och allt redan nu.

Igår kväll var vi hemma hos Johanna Nordqvist först och kollade på film och myste. Sen drog jag, Aida och Johanna Berg hem till Wreder. Det var lit folk där och så men ändå ganska så lugnt.

Vid två skulle vi hem så Matthis var snäll och visade oss vägen genom skogen, eftersom Wreder bor mitt ute i ingenstans. Det var skitläskigt eftersom det inte fanns några lampor,  det var ju i skogen, och där gick vi i våra pumps lixom, vi blev ännu mer rädda när vi fick veta att grannen (vars tomt vi skulle gena över) brukar springa ut och jaga folk och så var vi tvugna att akta oss för all taggtråd som satt uppe på tomten, ni fattar nog.

Vi var hemma kl 3 typ och självklart hade vi varit förbi OK och köpt djungelvrål och choklad.

Jag och Aidiiiis somnade inte långt efter det.


hemma hos nordqvist

hej hej hallå bloggen! nu är det bara jag, johanna, johanna och ida kvar här. Vi "kollar" på nån krigarfilm, Braveheart typ. Vi ska snart dra här ifrån, då Johannas pojkvän är snäll och skjutsar oss. Jag, Johanna Berg och Aida ska hem till Wreder (stavas han så?)där det är folk, får se hur länge vi stannar blir nog inte för länge.

Nu ska jag sluta, ha en fortsatt trevlig fredagskväll. <3<3<3

FREDAG

Nu ska jag hem till Johanna N och kolla film och mysa men Johanna, Maria, Emma och Johanna. Får se om det blir nått annat sen.

Underhåll er med denna roliga video sålänge!

KYSS

torsdag, fredag imorgon!!!!

Hej hej. Sen förra inlägget har jag vart ute och powerwalkat i en timme med Clara och snackat om allt typ. Clara är en av mina äldsta vänner, vi kommer alltid lika bra överens och även fast vi inte umgås så jättemycket längre som vi gjorde när vi var minder och träffades i princip varje dag, så känner jag att jag kan prata med henne om vad som helst och hon känns faktiskt fortfarande som en av mina närmsta vänner.
så att ni vet så är jag brunetten, folk brukar bli chockade när dom får höra de.

Har inte gjort så mycket mer, har ju vart och tränat men det blev inte bodypump utan gym ist, tränade mellan åtta och tio så nu är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig och kolla på BigBrother, mihihi. 

Imorgon är det fredag, så jävla skönt! Tror att jag, Johanna, Maria, Johanna och Emma ska va hemma hos nån och chilla och kolla film och så, vi får se. Ska iaf in till stan imorgon efter skolan, till Ceca, min sångpedagog, så jag antar att jag kommer va hemma till halv sju.
Det är mitt favoritpass på SATS på lördag 09:30 också och det hade jag tänkt att gå på så jag måste nog ta det lungt.   

ojoj va rörigt jag skrev, orkar inte ändra. 

god natt, sov sött, dröm om småkryp du mött, pussi!


torsdag

yoyo...idag gick jag inte till skolan för jag hade prov som jag inte pluggat tillräckligt på..
så idag har jag städat mitt rum och ikväll ska jag träna bodypump, kl 20:00-20:55.

vet inte riktigt vad jag ska skriva om, vad vill ni läsa?

köpte föressten ett nytt nagellack igår, sånt som man inte målar på utan klistrar, finns på KICKS och ska tydligen hålla jättebra. Sitter just nu och fixar lite med det och det blir ganska fint, man blir dock väldigt lurad med färgerna. Jag köpte ett ljusrosa, skitgulligt i förpackningen menblir  nästan genomskinligt på, fast ganksa fint, haha.

ska bjuda på två låtar som spelas mycket i min ipod just nu, väldigt olika stilar på dom, men jag gillar mycket.

Fler bilder, men från johanna,






hej hej

Nu ska jag ju egentligen sitta och råplugga företagsekonomi eftersom jag har prov på torsdag och har dålig koll på det där, men ist ägnar jag mig åt att blogga och prata i telefon, dåligt amanda!..

Igår hann jag inte blogga för att jag gick i skolan, jobbade och tränade. idag har jag gått i skolan ända till tjugo i fem, sen gled jag och Danni runt i centrum en stund och jag köpte mig en fin kjol från gina, sen när jag var påväg hem runt halv sex kom jag på att jag hade tid hos min naprapat kl sex, så det blev snabbt hem och äta lite, speciall k red berries och mörk chooklad, sen fick pappa skjutsa mig ner till infra till naprapaten. Var där mellan sex och halv sju och sen skulle jag träna med Carro kl sju på Satsdans och sen gymma efter. Jag gick dit direkt till halv sju men fick ändå ingen plats på passtet, så jag och Carro bestämmde oss för att bara gymma, men det var ju proppfullt på hela gymmet. Träning lyckdes vi ändå få men inte lika mycket som vi tänkt, det är bra när jag och Carro tränar tillsammans för vi taggar varandra genom att säga Victoria Seecret, haha (för att få oss motiverade) ni förstår nog.
Kom hem vid nio och då kollade jag såklart på DH, åååh jag vill ju att Mike och Susan ska bli tillsammans igen!.. och  va gullig Carlos va, visst? Carlos och Gaby är så gulliga tillsammans, haha jag älskar DH!!

Nu borde jag som sagt sitta och plugga ist, men jag måste bara berätta lite om filmen jag och Danni såg i söndags dumpa honom, den var GRYM en av de bästa jag sett iaf, jag är kär i Alex i filmen. Filmen, tyckte jag, verkligen speglade hur olika relationer kan vara man kunde sätta sig in i alla personernas situation men ändå visste man vad man tycket va rätt.
Fick för mig mitt under filmen att jag inte tror på förhållanden längre, jag hade ju ett för inte så speciellt längesen, ett långt och väldigt seriöst förhållande, vill inte gå in på det men jag kände verkligen när jag tänkte tillbaka och såg filmen att jag inte tror på att ha ett förhållande, det känns som man ändåå bara blir sviken. Men va trist det låter! klart jag inte vill leva ett liv utan förhållande men jag kommer nog som sagt att ha väldigt svårt för att tro på det.. man kan nog bli sviken hur mycket som helst, sådar och få sitt hjärta krossat men kärlek är ändå något som man alltid går tillbaka till... tror ni inte?

ojoj nu kom jag in på nått helt annat en filmen kändes det som, men den är som sagt verkligen värd att se, om ni gillar romantiska filmer!

Dags att sluta, sov så gott


HELGEN

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM
 Söta                      

SÖNDAG

Igår var vi hemma hos Johanna och åt och sånt ju, det var kul. Efter att vi vart där och ätit pizza, dansat och (några) röjt, skulle jag Danni och Aida till Häggvik, Sandras framor, som i fredags. Vi hade sånn himla tur att Dannis syrra åkte förbi busshållsplatsen när vi stod där och väntade på bussen. Så vi fick skjuts ända dit och var alltså där mycket tidigare än beräknat.
Trevligt var det, mycket mer taggade personer då mot fredags. Alla dansa och sjöng, haha. Nu har vi en blid på RRRs rumpa också, han och hans kompis berättade nämigen för mig i fredags om deras lilla tabbe i Amsterdam, haha. Dom var fulla som svin och bestämmde sig för att tatuera in caps lockrumpan, och det gjorde dom. Nu har jag bildbevis också och igår bestämdes det att det skulle upp här på bloggen, och det håller vi fast vid. Har dock bara bild på en av rumporna men det är i alla fall något!
I slutet av kvällen så började det lukta rostmackor i huset, anledningen- några killar bastade med kläder på sig, svettigt!
Sen gick det för långt och alla var tvugna att dra.
 
Vi beställde en stortaxi och skulle hem hem hem. Men i stället hamnade vi nere på Upplands Väsby ststion eftersom att taxichuffören var knäpp i huvudet. Han sa att man inte fick betala me kort att han var tvungen att ha kontanter, men det ska ju gå attbetala med kort ju! Det luktar svarta pengar här... En annan taxichufför kallades in och det ända våran knäppa lilla chaffis skrek var "DET FUNKAR INTE SÅ" ett av helgens roligaste citat, eftersom att vissa inte kunde aläppa det sen och det ända dom sa/skrek var just, det funkar inte så.. Det andra citatet var från fredag och var "Asså jag är inte din bebis", ska inte förklara ni fattar. Jag kan ju säga att detta kom från miss Danni, klockrenast

Tillslut tog jag, Danni, Aida och Meki en taxi hem och sov.

Idag har jag och Danni bara spelat Mario cart och chillat och ikväll ska vi till Kista och gå på Bio och kanske äta, Dumpa honom ska vi se, den verkar skitbra, bra skådisar, bland annat Jennifer Aniston och Scarlett Johansson

Detta blev ett långt inlägg bilder kommer i nästa. PUSS

gästbloggar

Hello mother fucker!!! Just nu är vi hemma hos Johanna och taggar inför kvällen, ikväll äre party grabbar så se upp!

/Daniella :-)


LÖRDAG

helg, och veckans bästa dag, lördag!  Lördagar är helt klart bästa dagen i veckan enligt mig. Igår var det ju frdag och skolan, hade ju prov och det gick nog riktigt bra tror jag, kändes så iaf.

Igår kväll hade jag ju tänkt vara hemma och mysa med mamma, men så blev det inte. I stället så åkte jag till Häggvik på fest hos Sandra, eller lättere sgat Sandras farmor (som självklart inte var hemma dårå) det var trevligt och till en början var iaf de flesta taggade. Det var ganska mycket folk, folk som jag brukar umgås med och folk som jag inte brukar umgås med så det var ju kul med lite nya människor. Klumpig som jag är, så råkade jag typ sträcka min rumpa, gjorde skitont och jag kunde knappt gå resten av kvällen. Det var tom så att jag trodde att jag nu 2månader framåt kommer få ligga och dega med Magda i soffan hela dagarna (magda har nämligen opererat sitt knä så hon måste dega i soffan typ). Som vanligt så gled vi förbi OK påvägen hem och köppte cheesbolls och cola, mums!

Ikväll så ska jag hem till Johanna, vi är några som ska äta och sånt där innan vi drar vidare ikväll. Förhoppningsvis så hittar vi på något kul.

Togs massa roliga kort igår också, lägger upp dom på bloggen så fort jag fått dom av Sandra.

Nu ska jag fixa det sista innan jag åker hem till Johanna.

Ha en underbar lördagskväll för det ska vi ha, PUSS.


PARTYLAGAR

...som jag önskar att jag alltid kunde leva efter.


Bli aldrig för full
Det låter så enkelt. Det är så svårt. Det har ju hänt att jag brutit mot denna lag, men straffet är hårt. För få saker är mer pinsamt och patetiskt än en tjej som är för full.

Skicka enbert sms till nära tjejkompisar och familjemedlemmar efter midnatt
Sätt ett mentalt alkolås på mobilen. Intala dig själv att du absolut inte ska höra av dig till den där Kalle, eller vad han nu kan heta,  hur samrt det än kan verka när klockan närmar sig tre, för att "bara fråga om han är ute". Och ännu värre - ring inga samtal!

Drick inte sprit efter midnatt
Det låter så himla klokt när man säger dte såhär. Samtidigt verkar det alltid som en lika brilljant idé att ta en drink till när jag står där och känner mig "helt nykter" klockan två. Dagen därpå inser jag dock vilken dålig inverkan det hade på mitt huvud.

Festa i godavännerslag och håll kolla på varandra
Jag har alltid roligast när jag festar med mina tjejer som jag vet att jag alltid kan lita på om något oförutsett skulle hända. Det gäller även att ställa upp för kompisarna, om hon behöver spy en stund, så är det bara att se glad ut och haka på!

Såla inte utan ta en taxi hem
Jag vet det kostar, men du kommet i alla fall hem säkert.

Ta ine fram den tunga sminkväskan efter midnatt
Ta inte ens med den ut. Det blir inte lika snyggt som det kanske ser ut i spegeln just då när ögonen ser dubbelt. Än finns det kankse hopp om att även jag kan lära mig att leva efter denna regel.


/ Amanda

internet, back on track.

Mitt internet är back on track and so am i. Nu ska det bli bloggning varje dag, så typsikt att internet lägger ner när jag precis kommit igång. Men som sagt nu är jag tillbaka och ska inte svika denna blogg också.

Imorgon är det fredag, skönt, men jag har religonsprov, fast jag är faktiskt ganska intresserad av det. Vi har prov på kristendomen  och jag hoppas att det kommer gå bra.

Ikväll ska jag förhoppningsvis få pannkakor, mums. Har i alla fall önskat det av mammiii.

På lördag ska vi va några hemma hos johanna och äta på kvällen och så, det ser jag fram emot, det brukar va kul hos henne. Imorgon har jag tänkt att ta det lugnt, mamma och jag skulle göra ansiktsmask och kolla TV och så, lite fredagsmys, men får se om jag har nerverna till att sitta inne en helkväll.

Nu ska jag försöka plugga lite religon. PUSS PÅ ER som fortfarnde håller er kavr vid bloggen.

hej

Mitt internet fungerar inte hemma. Det är därför jag inte bloggat i helgen. Men i fredags var det bara lugnt och i lördags käkade vi tjejer hos Maria, det var jättetrevligt. Vi lagade tacos och bara myste. Sen drog jag, Carro och Aida på fest i Sollentuna. Där var det party med DJ och tårta och glada människor.

På söndan var min farmor och farfar på besök, det var kul att träffa dom igen, det blir ju inte av så ofta eftersom dom inte bor i Stockholm. På kvällen var jag hemma och tog det lugnt med min familj.

Lovad att lägga upp några random pics på bloggen från i lördags men eftersom att jag inte har interner där hemma så går dte ju inte.

/Amanda

FREDAG

och jag är sämst på att upptatera, fy på mig! men jag kan faktiskt skylla på att jag knappt vart hemma de två senste dagarna.

I går var jag i skoaln, sen var det snabbt hem och fixa och packa lite, sen drog jag till Rudbeck ock kollade på nån Show typ Vevax (eller vafan det hette, haha) , det var ganska kul. Efter det skulle jag och Aida egentligen till hennes stall men det blev inte så för hennes mamma hade fixat allt, så ist drog vi och käkade Kina mat i Märsta. Gott! Sen var det bara hem till henne och sova som gällde, vi hann äta lite god chokladhlass också iofs.

Imorse var jag med och lämnade Darius (typ världens gulligaste hund, han och Morris) på vetrinär kleniken. Han skulle opereras för att han har/hade en tumör på ena örat. Efter vi lämnat honom var det skolan som gällde. Jag hade FE (företags ekonomi) första lektionen, Sen har jag även haft religon och engelska. Efter engelskan var jag tvungen att hets renskriva min Petter uppsats innan jag skulle in till stan. Åkte in till stan vid halv fyra och där har jag träffat Lena och så har jag varit hos min sångpedagig Ceca som är grym! Det var jättekul verkligen.

Nu har jag nästan precis kommit hem och jag känner att jag borde äta något, har inte ätit sen halv elva idag och på tåget hem höll jag på att dö av hunger men så som jag är har det gått över nu och jag är inte alls hungrig eller sugen på nått längre. Det blir så när jag väntar för länge med att äta. Typiskt, men jag måste annars kommer jag bara börja må dåligt och bli grining och det vill men ju inte en fredag som denna, eller hur?

Jag känner att det här inlägget blir för lååååååångt. Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra ikväll men det lär väl dyka upp något mysigt. Slutar skriva nu och hoppas att ni orkat läsa hela inlägget. PUSS

Onsdag

Hej hej hallååååå , förlåt för dålig upptatering!

Igår hann jag typ inte för jag gick i skolan och jobbade hela kvällen. Idag har jag vart i skolan och så har jag träffat Aida, efter middagen mötte jag upp Carro och Darja. Vi fixade lite saker och sen drog jag och carro hem till henne. 

Nu e jag at hoooome och ska strax lägga mig i sängen och kolla på bb, gamla avsnitt går nu från när Linda Rosing är med, kul! Gillar dock inte marika som bara gnäller hela tiden. Gillar Big Brother låten,. 

 

Måndag, första skoldagen

Hej. Första skoldagen efter lovet gick ju bra, hade matte och webbdesign och slutade halv tolv. Efter vi slutade käkade jag, Tilda, Johanna och Maria lunch.
Jag och Johanna tog tio i tolv bussen hem till henne och hämtade hennes bankomatkort, sen åkte vi till Kista. Nu har jag nyss kommit hem från Kista där vi kollat i affärer och fikat. Vi fick med oss en varsin klänning hem, jag en från Odd Molly och hon en från Gina tricot. Riktigt fina till i sommar. Klänningen jag köpte är egentligen ett linne men eftetsom att jag är så kort så räcker det med att jag tar S i stället för XS så blir den som en klänning.

Ikväll ska jag träna på SATS, kl 19:00 SatsPowerStep, haha måste snygga till min rumpa till i sommar och då är Step bra. Ikväll ska jag också skriva en uppsats om Petter, Sveriges bästa rapare enligt mig, har en inlämning på musiken i skolan. Mer än såhär har jag inte bestämmt faktiskt, får se om det blir någon promenad ikväll också. 

 


KYSS


God morgon

Nu ska jag snart till skolan. Börjar 09:50, pappa skjutsar. Har endast matte och två lektioner webbdesign idag, men webbdesignen är så dryg så det är ändå ingen skön dag, eller jo för den är så kort. Efter skolan ska jag jobba, på mammas företag. Jag brukar få jobba extra där på personalträffar (som imorgon tillexempel, då ska jag göra det) men idag ska jag börja jobba där mer på riktigt. Jag kommer att jobba där när jag har tid förmodligen nån gång i veckan. Jag bara måååååste få ihop pengar. Jag och mina tjejer ska ju till Magaluf i sommar och resan är ju inte helt gratis.

Nu måste jag dra till skolan, skriver sen <3

 

Söndag

Hej hej hallå bloggen!

Igår hamnade vi hemma hos Kim,  han hade folk hemma hos sig och vi sjöng singstar med mera. Va som sagt inte så taggad igår kväll men det verkade alla andra vara så det var ju faktsikt ganska kul ändå. Jag hade roligast på hem vägen när jag, Aida och Magda skulle hem till mig och sova. Vi tog sällskap med Marre, eller han var lättare sagt tvungen att ta sällskap med oss, och vid bussen stötte vi på nån dude som va lite rolig.  Jag var antaligen lite övertrött och Magda och Aida var lite runda om fötterna så vid den här tiden va ju det allra mesta roligt. Vi hade iaf kul och kom hem sådär runt tre tiden.

Idag har jag vart i Kista med Clara, ätit och sett bio, Vi såg Borta Bäst Hemma Värst. Den var rolig och jag gillade den nog mest fr att jad tyckte att paret i filmen är så fina tillsammans. jag tycker den är värd att se, bra skådisar. Jag gillade

Nu är lovet slut och imorgon är det back to school som gäller tyvärr.sängen väntar på mig. Har bäddat rent i sängen, det är så skönt tycker jag. Nattiii <3

Jag och Clara som små

Paret i Filmen, Borta bäst Hemma Värst

RSS 2.0