god morgon

godmorgon, chillar i sängen, ska gå upp och sätta på  mig bikinin och sen äta frukost i solen. har inga planer för dagen, ska nog jobba lite här hemma så jag får ihop lite pegar till alla resor nu i sommar. puss och kram :)

10 minuter senare.. jag och danni ska till kairo, sen ikväll kankse det blir allsång :)

jag e dålig jag vet, på att jag inte har lagt ut bilderna från maggan. men jag ska jag lovar, nu snart, senare idag eller imorgon kanske..?

så kan det gå..

idag har jag mått skit. det var planerat filmkväll hos daste igår men riktigt så blev det ju inte. ist blev det bad på badberget mitt i natten, jättevarmt var det, spontan moppetur, bastu, stutsmatte hoppning och party för hela slanten, knappt nån sömn heller för den delen.  

just nu sitter jag här med datan i sängen och en påse svenska lantchips och e tierd. sleep tight!


de senaste dagarna

de snaste dagarna har vart chill. igår firade vi Pärra, var hemma hos honom och partade med massa folk, riktigt njas. jag och Danni var även förbi Felix en stund där det spårde ur totalt sen tog vi en sväng förbi johanna innan vi i princip hetsade hem till sängen för vi var så trötta.
 
iförr går förade vi hemma hos sandras farmor och sen drog vi på party hos John in the bush.

torsdag var en mysig dag, eller jag jobbade först i tre timmar men sen var det hem till snadras farmor och sola och bada med henne, hanna och danni. sen planerade vi en mysig kväll där och så blev det väl.

nu ringde hanna precis och sa att vi ska åka till snadra halv sex för vi ska äta middag där. så nu måste jag skynad mig för vi ska förbi rimi innan och vi måste gå förbi där klockan fem. så nu är det hets grabbar, seee yah!!!!!!!!!!!

torsdags, hos snadreas farmor



norskfylla på kvällen

hos pär igår.



hittade nån dude och dansade ;)

--



I Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,

Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

And I,
I got to be strong
Just keep pushing on,

RIP

sjukt att Michael Jackson har dött, jag kan inte fatta det. för mig k'nns det som han är odödlig, han sak ju alltid leva? en legend e han iaf, som elvis lite. en person som alltid kommer minnas av alla människor, en person som gjorde intryck på världen men framför allt en grymt bra artist. vi minns honom alltid, vila i frid Michael Jackson.

chill

hej, jag har vart i centrum med johanna. ätit mjukglass och kollat lite. igår var jag bara hemma, ganska skönt att bara chilla och vara själv ibland.

jag har en åsikt

kände att jag verkligen måste skriva en sak

tänk dig när du är på fest tillexempel, hur brukar du vara mot nya männsikor som du inte träffat? jag själv brukar i alla flesta fall presentera mig när jag träffa nya människor, det tror jag det flesta gör. Det är ju någonting man gör för att vara trevlig, eller hur? jag försöker alltid att möta alla nya jag träffar på ett bra sett. Grejen är ju att här kan man välja viklen bld man vill att folk ´ska ha av en. Träffar jag en person som jag aldrig träffat förut och aldrig hört talas om förutt så blir ju den personens första intryck så som jag kommer minnas han eller hon som, iaf tills nästa gång jag träffar den. Det vill säga är personen trevlig och kommer fram och hälsar osv är ju chansen ganska stor att man minns personen som en najs person men är personen en bitch och tror att den är bättre än alla andra så är ju chansen väldigt stor att man kommer ihåg den här personen som en väldig onajs människa, med andra ord är ju första intrycket ganska viktigt. allt detta är ju ganska självklart, men ändå tänk på det? hur vill du att folk ska komma ihåg dig? antagligen som en bra person, eller?

den senaste tiden när jag har umgåts med ett speciellt umgänge, om jag ska kalla det så, så har de nästa alltid funnits några där som vart den här onajs typen (notera att vi inte hänger me dom onajsa, utan dom vi umgås med råkar ha ett onajs sällskap (dom) och ett najs (oss) och ibland råkar alla hamna på samma ställe), jag vet inte om det är för att dom ser mig och mina tjejer som ett hot, för det känns nästan som det, hahahaha. det är ganska patetiskt hur dom beter sig. vi har bara ignorerat dom hela tiden vilket jag tror dom tycker är väldigt irriterande. det måste kännas jobbigt när vi framstår som dom mogna. vi skrattar bara åt er :)

hultsfred

jag vill dit! til´hultsfred asså, hur mycket bra artister som hellts. jag vill ju se the killers, kings of leon, petter och aa massa fler, jag skulle dock aldrig tälta sådär. aldrig! men hotell finns ju.

halloj

nu ska jag ner till fabben, för mig lär det väl bli en cola, suck! sen ska vi typ till edsbergsparken och spela kubb/bränboll. fint väder då får man passa på, vad gör ni ikväll?


kärlek


-

Sometimes I put up walls. Not to block people out, just to see who comes enough to break them down

bra eller dåligt ? - det är jag


grattis tjejer nu äre bara att kööööra

hej har vart dåligt på att upptatera för att jag inte orkat. midsommar var bra, hoppas ni hade det kul, hanna å linda hade ordnat me roliga lekar, var också hos sollner och bullen.igår va vi hos daste, i sollentuna. jag och johanna drog till johan, åt mackor och dpela tvspela. sen vidare till felix.

idag har jag bara chillat som man ska på söndagar.

snyggingarna johanna och hanna fyller år, 18 till och med. grattis tjeje

ha en skitbra midsommarkväll

har ätit god midsommar mat whit my family.ska fixa mig nu sen bär det till hanna där vi kommer att fira linda och hon. ha en sommrig midsommar.
ingen sommar utan marko

puss

godmorgon och trevlig midsommar på er alla!! jag sitter här i min säng med samma godisskål brevid mig som från i förrgår, tro det eller ej det finns fortfarande massa godis kvar. hade dte vart för ett halvår sen hade den vart tom, men nu när jag gjort mitt brake och sedan börjat igen så va dt inte lika gott, visst jag älskar godis men nä ja kan klara mig utan.

idag är det ju som sagt midsommarm, har inte kikat ut än och sett vädret men jag vet att min familj skulle åka ut med vattenscotrarna (ja, nu har vi två,när jag kom hem från magaluf hade pappa köpt en tiill, det blir kul, så vi kan reaca)

men sen ska jag fira hanna och lin¨da. 


jag borde inte få åka till magaluf när jag bara klgar såhär

känns som jag får migrän snart också? min kropp vill inte bestämma sig, känns som jag kommer får det fast det det har dte gjort nu ett tag, kommer jag få dte eller inte, det är fråga?


ännu en film som får mig att drömma mig tillbaka till maggans ganlna minnen




väskan som någon skriker, var jag ganska igenknänd för där nere, vadå man måste ju få försvara sig när "vitbyxora" kommer och försöker bära iväg på en, visst?

knoppes och mitt tragiska försök till att lära engelskmän svenska på fyllan

låter som jag gjiorde lite reklam för bloggen där också..hehe min engelska är ju bara svensk som dne kan bli, men ändå fick jag mycket berömm och dde trodde mig knappt när jag sa att jag har ig

koppe står och säger att jag är den typiskt svenska tjejen, blond och ikea osv, men är det så verklingen????????

rally brudar

nu har jag kollat på rally brudar. ganska bra. har typ inget att säga. puss

usch

har vart på sjukhuset och fått pencelin, inte kul att va sjuk imorgon på midsommar men jag har väl bara mig själv att skylla. ska äta medecin i tio dagar nu.

det som håller mitt hurör uppe är minnena från maga´uf, vill inte va hemma

sjuk

sjuk är man nu också. super hög feber och typ halsfluss. börjar bli trött nu, fast jag har sovit hela dagen, ska titta på film och äta godis, sen sova så blir nog inge mer bloggning idag. sov gott

kubb och mys med tjejerna här hemmaa

helt förstörd, men det är så det ska vara har typ inte sovit på två dygn, så just nu har jag lite svårt att komma ihåg vad jag heter. vill egentligen bara gå och lägga mig men då kommer mitt dyng fortsätta va helt knäppt så jag ska hålla mig vakne till 10 iaf. därför ska jag träffa lite folk ikväll och spela kubb. får se hur det går, men jag brukar ju inte ha problem med att hålla mig vaken.. nu ska jag pacak upp alla smutsiga kläder så mamma kan tvätta, sen ska jag ta en dusch så kanske jag piggnar till lite iaf.

MAGALUF DUFF DUFF

heeeeeelt fucking sjukt! har varit den roligaste veckan in my whole life! vill bara tillbaka, tack för hel helt underbart fuckad vecka tjejer, i love you!

så äkta magaluf


bilder kommer


magaluf, se upp för här kommer vi.

nu ska jag alldeles strax åka och hämta maria och olivia sen bäär det av mot arlanda och magaluf. ha det bäst här hemnma,många pussar.

ja kommer åkas dit och va lik partyglad


det pirrar i min mage

det är bara några timmar kvar tills vi åker nu. jag blir bara mer och mer taggad. kommer nog ha svårt att somna, viklet förmodligen kommer resultera i att jag kommer va avken hela natten, suck. måste försköa sova lite iaf. hihi

som sagt vi åker snart och innan dess måste jag försöka stänga min väska och pcaka ner de sista. har jag glömt nått viktigt? hoppas inte det.

vi ska åka kvart i fem, då mamma skjutsar.. då ska vi hämta maria och olle (olivia) innan vi åker till arlanda där vi möter de andra. kommer äta frukost där och så ska jag shoppa lite, planet går 07:15 så vi har ju två timmar på oss .


erica mår du bra? hah


halloj

har vart nere i centrum today agin. nu köpte jag ett par skor och ett par solbrillor. men jag måste ner igen, klumpig som man är, jag skulle lämnat tillbaka en svartsolhatt som jag inte längre vill ha nu när jag har min vita. fast jag hade glömt kvittot så jag fick inte, så nu ska jasg net igen, fast inte än på ett tag. det sköna är ju att jag näsyan är klar med all packning. har bara lite små saker kvaR. idagär ju sista dagen på min diet och den har faktiskt gjort resultat även fast jag inte kört den så länge som man ska . så detta kommer jag dfenitivt göra om.

ni vet förresten gucci tapeterna jag pratade om förut, jag har fått tag på det nu!!!!! haha jag är skitglad, jag har jämt velat ha en walk in closet och nu kommer jag få en med riktiga gucci tapeter. iiiiiiiiih.

imorgon åker vi ju också tjejer, jag måste erkänna att jag är skitnervös för jag har sånn flyckskräck. men vi tar väl hand om varandra, visst?

besökrekord.

en kämpig dag har det vart idag, fast har gjort mycket nytta iallafall. har vart och handlat i centan, har tömt baracken och flyttat in i mitt rum, fy va skönt!!!

var och handla godis och sånt på rimi med mamma, för på tisdag får jag ju äta sånt igen, då har jag hållt mig i två månader, är faktiskt stolt för ni som känner mig vet att jag är en riktigt godisgris, godis är det bästa jag vet.

sen kom aida, när hon såg mitt gidis blev hon sugen så vi cyklade ner till rimi, jag skjutsade och vi klarade oss utan skador, peppar pappar...

sen har jag ju packat nästa allt inför resan, bra va? nu är det bara det siasta lilla det som jag inte kan packa ner än som platttång och sånt tillexempel.

idag hade jag besöksrekord, hihihihihi



 

kan man sola ?

vädret är ju bra så nu ska jag gå ut och se om man kan sola :) kanske blåser för mycket? annars finns det massa asom jag boder fixa, fullfart!

njuder på en bra låt

halloo

tjena snyggingar! en bra sak och en dålig. vädret är bra igen´men sverige förlorade igår.. vi chillade bara hos hanna yesterday, drog hem vi tolv kanske ett vet inte, då mötte jag upp aida vi gick hem till mig och hängde sen med adde, busch och toni, najs att spela mariocart och kolla film!

idag yhar jag hunnit vara i centrum hittills.

sexiga läppar vill väl alla kyssa


go sverige go go go sverige

nu har jag fixat mig lite och ska gå över till hanna där dom kollar fotbollen, go sverige! sen ska vi iväg till nån snubbe typ, minns inte namnet eller vart han bodde men de e najs. får se om det hinner bli nå mer bloggning ikväll. nu ska jag kila puss

är det inte konstigt egntligen?

jag började plötsligt tänka på en sak som stör mig riktigt mycket.. och det är bara allmänt, inte menat mot nån speciell, just nu, och inte menar jag heller att det rör mig, det är bara allmänt.. och det är just det här med vilken stor skillnad tjejer och killar blir behandlade på, när det gäller olika saker. att killar ska göra/vara på ett speciellt sätt och tjejer på ett och om inte så snackar folk skit om en. varför? varför inser inte bara ´folk att alla är olika och att alla gillar olika saker?
ett jättevanligt "ämne" eller vad jag ska kalla det är ju sex. om en kille ligger runt och har mycket sex så är det helt okej men om en tjej skulle göra det så är det helt plötsligt fel. om en kille har haft sex med många är han kung och om en kille inte har haft det så tycker folk nästan att det är konstigt. om en tjej har haft sex med många blir det värsta skitsnacket  och om hon inte har så är hon den där blyga tjejen som inte våhgar släppa loss. såklart så handlar inte allt ´det här att killar och tjejer ses på olika sett om sex det är mycket annat också, men detta är ju ett gnaska vanligt "ämne", därför jag tog det som exempel. 

men det jag undrar är varför det är så svårt egentligen att inse och acceptera att alla är olika och vill olika saker och istället fokusera på hur man själv vill va och skita i alla andra? sluta leta "fel" på andra och börja bry dig om vem du är och hur du vill vara som person. jag tycker faktiskt att "behandla andra så som du själv vill bli behandlad" är ett jävligt bra uttryck!

bra låt


sveriges nationaldag

6 juni, sveriges nationaldag dag! vädret är inte soom dety ska  en sånn här dag tycker jag, men men ändå är jag happy idag. Tror att jag mår hyffsat bra idag jämfört med alla andra som förmodligen är bakis  efter en dag med mycket firande.

som  sagt så är det ju sveriges dag idag,´ska det firas? det vet jag inte, förhoppningsvis orkar några göra någhot idag. förra året kommer jag ihåg att jag var hemma hos carro och firade med massa folk. den kvällen glömmer nog ingen i förstataget.. heh. nej men helt allvarligt, vad händer ikväll? jag vill hitta på nått brääää!!! sjung för vårt älskade sverige haha



bilder


systrarna edholm på studentgrejen.

Hos Aspen







Hos Adde














Hos bysen,

hejhå

förlåt för kass upptatering! har haft mycket att göra. i torsdsags så var jag först i centrum med johanna, sen en lektion i skolan, sen kista med mamma (köpa sista grejerna till magaluf) sen hem å lalal. igår var jag först och såg på alla som tog studenten.  FATTA ATT JAG BLEV TAGGAD!!!!!!  jag vill ocksåååååå, men bara ett år kvar, håll uuuuuut. haha. efter det åkte jag in yill stan och shoppade, gjorde värsta kapen, hel nöjd! hittade bla en vit solhatt som jag ommer glassa runt i i magaluf, bara två dagar kvar nu ;) efter det var det att skynda hem, fixa sig lite och dra till aspen på tjejmiddag, eftersom hon fyllt 18 i tisdags :D när de flesta drog på slutskivan drog jag och sandra och mötte upp aida,  sen hem till bästisadde och parta lite med han och fler. kvällen avslutades hos bysen med massa fulla människor, själv var man helt nykter fast jag har såklart kul ändå. kom hem vid halv sju men somnade inte förens nån timme senare,  så idag e man trötter. 
nu förstår man kanske varför jag inte hunnit blogga, dessutom har mitt internet busat lite ch inte funkat hela tiden..

ipod högtalare?

Har precis kommit hem från en långpromenad med Johanna. Har bärt på mycket matkassar idag, vi gick nämligen förbi Rimi för jag ahde glömt att köpa några saker förut idag. Jag ska lägga in massa bra musik på min data och ipod nu så jag har tills vi åker. Hade vart najs om nån av tjejerna hade högtalare till ipod så vi kan dunka på rummet. Nån av er som har tjejer?  :)

lycklig!!!!!

 Har vart i centrum och på hemligt uppdrag med Aida, och nu är jag gladare än någonsin, har nog inte ens fattat att det är sant än. Jag älskar livet! Jag ska på promanad med Johanna snart, har ju inte tränat på ett tag nu eftersom att jag är megabajs förkyld, så en powerwalk sitter väl inte helt fel.

Köpte massa mat till min diet som jag fick kånka hem på, jobbigt och tungt, men värt det. Imorgon, äntligen, kommer det va lite godare saker på min matlista, kommer få äta bär iallafall vilket jag verkligen ser fram emot. Köpte även ett jättesnyggt nitskärp på Gina.

och nu är det bara några få dagar kvar tills vi åker :D :D

i want to be that handsome



oooooooost

nu ska jag gå in och äta mina 50g lättost, haha fattar ni jag sitter och knaprar i min ost, vad e grejen, haha aja man går ju ner i vikt iallafall! ;O

min roliga humor

tyvärr så gick det nte att lägga in ett youtubeklipp här i bloggen men det är så roligt så titta!

http://www.youtube.com/watch?v=4h6iCn0301M
http://www.youtube.com/watch?v=NHih3j3AsQc

ge mig mat

Godmorgon sitter här med mitt gröna te, typ det ända goda i min jävla diet. Jag är sugen på allt, jag vill äta, tänk jag som aldrig är sugen på att äta känner mig helt plötsligt som värsta matvraket, haha. Mamma sa igår att den här dieten kanske är bra för mig då, att jag får "igpng" mitt matsug och hon säger att det är så skönt att höra att säger att jag vill äta och att jag är hungrig och inte tvärt om som annaras, haha. Även om jag inte går ner i vikt nu så kanske min matlust kommer tillbaka, vilket kanske kan vara bra, eller? vet inte riktigt vad jag tycker om det, haha. Hahah jag har ändå bara mig själv att skylla, det är ju jag som valt att göra den här trista dietend.

Idga är jag ju ledig, ska träffa Danni. ha en underbar dag!

tvkväll

ikväll har jag kollat på tv ,Paris hiltons nya program Paris Hilton's My New BFF, haha vilket pinsamt program, men det är det som göre så roligt! Kommer förmodligen titta på det mer. Jag undrar om det varkligen är så att hon varkligen tror att hon kommer hitta en riktigt ny bästakompis eller om hon bara gör det för att komma med något, så hon inte blir bortglömd. Själv är jag inte alls ett sort fan av Paris hilton, tycker hon är allmänt divig och tror att hon är bäst, störst och bvackrast och mest värd. Om det nu är så att hon verkligen är ute efter att få en ny bästis så kan jag inte förstå att hon vill ha nån som tofflar sådär.. aja hon kanske gillar det och då e det ju bara bra, haha.

Sen har jag ju självklart kollat på DH, alltid lika bra! Älskar Gaby, så jävla snygg, want her body, want her face, want hair, give me her everything!!!!! Eva Longoria måste vara en av världens vackraste kvinnor.

dessa listor..


gillar bilden för här var det sommar, jag var kär och blå på tungan av alla blåbär

1. jag har insett att min senaste kyss - var mysig
2. jag lyssnar på - Erik Hassle - Bump in the Road
3. jag pratar med -  aida
4. jag älskar/tycker om - bra väder, det säger ju sig självt varför
5. min bästa vän är - har ingen speciell bästa tjejkompis, har vissa som står mig närmare än andra bara. Andreas Hultgren är min bästa killkompis. 
6. min första riktiga kyss - var med en rolig person som jag tyckte om väldigt mycket då
7. jag avskyr när folk frågar - vad jag fick när jag fyllde år
8. kärlek är - svårt men underbart
9. äktenskap är - stort
10. någonstans, tänker någon - på mig ;)
11. jag kommer alltid att - älska
12. jag är hemligt förälskad - noooohohoh
13. sist jag grät var - säkert av en film
14. min mobiltelefon - trasig
15. när jag vaknar på mornarna - vill jag bara ligga kvar
16. innan jag går och lägger mig - sitter jag vid datan / kollar satc
17. just nu tänker jag på - något riktigt hemligt och skrämmande
18. bebisar är - lovely
19. idag ska jag - idag? det är kväll och jag ska sova och kolla sex and the city
20. ikväll ska jag - samma som frågan innan
21. imorgon kommer jag -  vara ledig
22. jag vill verkligen vara - frisk

helgens bilder

FREDAG- Matildas och Johannas 18 års fest.

De fina födelsedagsbarnen.


LÖRDAG- Crewet hos Linda och hos Fredrik




SÖNDAG- Gävle


6 dagar

hemma från skolan nu och har i princip fått sommarlov, är ledig imorrgon, har endast en liektion på torsdag coh sen ledig fredag och måndag och på tisdag är det skolavslutning och då åker vi.

är helt trött och flummig idag, jag har typ skrattat hela dagen och mycket är tack vare Marre, men jag börjar fan bli rädd för honom, haha neeeej det går ju inte! Idag gömde han sig tillexempel i en stor soptunna (utan spor dock) och hoppade upp och skrämmde några som gick förbi

desperate ikväll, wiiie

försov mig.. inte så bra har redan massa frånvaro. Idag är det tisdag alltså desperate ikväll. Jag hade missat dom två avsnitten när Edie dog, och jag vägrade bli upptaterad av mina vänner vad som hänt (eftersom jag hade tänkt se på repris, men så blev det inte) så när jag då kollade sist och märkte vad som hänt blev jag såklart galen, ingen av mina hemmafruar får ju dö!!!!!! tänkte bara säga att jag hatar Dave också, jävla skummis! åh mina älskade hemmafruar, haha. jag vet jag är en nörd..

vädret är inte nå bra idag, men det hindrar mig inte från att tänka på sommarn, åh om en vecka sitteer vi på planet brudar. jag vill ha vacket väder och klä mig som heta Ashley Olsen  !


det här ska jag göra tre dagar framåt sen går jag in i fas två

Innan du börjar: 

  • Bestämm en dag när du ska börja. Boka i kalendern. Tänk positivt - tänk resultat!
  • Släng ut all onyttig mat: kakor, snask, kex, läsk, öl, gammal olja, kryddor som stått ett tag, vitt bröd, ris och pasta. Tänk fräscht - tänk gott!
  • Köp hem sallad, grönsaker, färska örtkryddor och magert protein som fisk, kalkonbröst och kyckling. Tänk magert - tänk färskt!
  • Börja gärna på en fredag. Redan i fas två får du äta betydligt mer.

Rivstart á la Jetset!

Fas 1!
fas 1 är väldigt kalorisnål vilket gör att du rasar i vikt fort. Gör aldrig denna fas mer än 3 dagar.

Frukost (160 kacl)
1 omega 3-berikat ägg (tilllagat hur du vill)
2½ dl naturell lättyoghurt
1 kopp grönt te
1 glas vatten

Mellanmål (150 kcal)
50 g lättost

Lunch (150 kcal)
1 burk (ca 100 g) tonfisk i vatten (eller kokt lax) med svartpeppar och pressad citron
1 glas vatten

Mellanmål (200 kcal)
200 g lättkeso med 1dl blomkål eller broccoli
1 glas vatten

Middag (485 kcal)
5dl grönsallad med 1 tsk derssing
100 g grillad fisk räkor, pilgrimsmusslor eller carbfish.
1dl kokta grönsaker med pressad citron'
1 glas vatten


7 dagar

vädret är underbart, idag har man väl lyckats få lite mer färg (hoppas jag iaf) om bara en vecka åker vi till magaluf tjejer! kan ni fatta det? :D bara sju dagar kvar, ingenting!

har börjat med jetset metoden, ska köra den nu fram tills vi åker, sen är ju mitt onyttighetslöfte eller vad jag ska säga batt jag kallar det slut.

asså bara sju dagar, iiiiiiih!


här har ni oss som ska åka, en till tjej som heter frida ska också med, men henne har jag aldrig träffat känns lite taskigt att inte ta med en bild på henne men blir svårt när jag inte ens vet hur hon serut. men iaf vi är tio tjejer som åker och jag ser verkligen fram emot de. hhihihi

RSS 2.0