Jeremiah AND 50 cent


Min sista onyttiga dag, buhuuu

Jag vet inte om ni vet vad jag lovade här i bloggen för ett tag sedan? Jag ska börja mitt nyttigaliv nu första februari. Fy jag vill typ inte haha. Men jag har lovat mig själv och om det ska bli något beach 2011 så måste jag ju börja nu. MEN jag har en onyttigdag kvar. Idag. Mums! Tur var väll förresten det. Mina föräldrar har ju vart bortresta under helgen och nu hade det köpt med sig massa godis hem. Toblerone, Risen, Djungelvrår och lakrits Pingviner (just nu sitter jag och mumsar på en bit toblerone). Men imorgon börjar mitt nyttigaliv. Jag bestämde mig för att börja i februari för att jag inte var motiverad i januari men inte fan är jag mer motiverad nu, hahah. Jag blir väll. Jag har faktiskt ett knep som man kan köra på. När man köper kläder så kan man ju känna att man inte vill/kan ha vissa plagg för man känner sig obekväm och stor osv. Speciellt i jeansshorts, bikinis och magtröjor men man älskar fortfarande plagget och vill mest av allt vilja kunna använda det. Eller hur? Jag har köpt plaggen som jag känt så med ändå och därmed blivit motiverad att ge mig tusan på att jag ska känna mig bekväm i plagget. Då har det blivit så att man anstränger sig lite extra för att man vet att man har de där skitsnygga jeansshortsen hängandes i garderoben och dom ska för tusan inte hänga där hela sommaren utan dom ska sitta på mig!

Nu får vi väll se hur bra detta går för mig i år....


FY så slitet

Aaaaaaaaah va skönt att få sova ut! Så sliten som jag var igår har jag aldrig vart i hela mitt liv, därför jag inte orkade blogga. I lördags hade ju jag girlsnight med Maria och Johanna. Åt massa godis, drack vin, skrattade sjuuukt mycket och pratade om allt mellan himmel och jord.

Vid tolv åkte jag och Maria ner till Fabben. Det var fest där men det var faktaikt ganskas dött. Men vi hade kul. Drack mer vin och kollade på alla gammla mammor och pappor som dansade runt på dansgolvet. FYFAAN va roligt det var, det gjorde våran kväll (speciellt arobicmammorna).

Men varför jag var så sliten igår? JO, Sov aboslut ingenting natten mellan lördag-söndag. Jag och Nicholas delade på hans 90 säng och jag fick verkligen ingen plats alls!!!! Jag sov nog inte ens två timmar och under dom två timmarna vaknade jag kanske 532 gånger (jag måste ha nässpray och många kuddar om jag ska kunna sova bra och jag hade varken eller) och gick upp klockan halv nio för att åka och jobba ett 9 timmars pass. Inte nog med det. Jag var vrålhungrig och köpte en drickyoghurt på pressbyårn till frukost, som att jag skulle klara mig på det hela dan. När jag åkte hem från jobbet igår kväll och skulle möta upp Nicholas för middag på tiger, var jag så förstörd att jag skakade som om det var jordbävning. Nicholas sa att han aldrig sett mig så hungrig och trött någon gång. När jag ätit upp nästan två maträtter på tiger höll jag på att somna med huvudet på tallriken. Så sliten var jag igår. MEN jag har ju bara mig själv att skylla.

Har dom alltid haft mingelfotografer på fabben/olive house?


Girlsnight Med Mina Änglar

Hej fina ni! Här sitter jag och klickar runt på facebook. Ikväll ska jag ha girlsnight med Maria och Johanna. Johnanna lämnar ju mig och Maria i tre veckor nu för att steka i Tahiland med sin pojkvän (jag är inte alls avundsjuk, nej nej) så vi måste ha en riktig bästiskväll ikväll innan hon dara så vi inte får värsta separationsångesten (kommer vi typ få ändå). Vi ska dricka vin och äta ost och kex och choklad, mums. Men innan det ska jag och Maria ner och äta sallad på drop in. Gotti! Ha en underbar lördag allihopa!


JAAA

Som vanligt har jag och Nicholas lite svårt för att "mysdricka", ni vet sitta hemma en fredagskväll och dricka två-tre glas vin. Det funkar med alla utom honom. Tror att det är för att vi är så lika. Båda vill alltid göra saker och är så sjukt spontana. Så som ni förstår så blev det ju ingen riktig myskväll igår. Eller vi hade jättemysigt. Men när klockan blev tolv drog vi och partade lite med nicholas grabbar och sen blev det magget!


Fredagkväll

Ikväll är det FF här på odenvägen. Andreas ska vara här med lite kompisar. Marcus har jag ingenaning om. Och jag och Nicholas ska laga middag, mysa och dricka vin! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll.


Ge mig sommar

Jag har pluggat nu på morgonen. Duktig tjej! Men nu har jag kommit av mig och står här och provar ut olika sommaroutfits (som om det är nödvändigt). Det är ju så mycket vinter det bara kan bli och tydligen ska det bli ännu värre, det ska bli mer snö, jävla skit! Inte går vi mot sommartider i alla fall. Det är ju väldigt synd med tanke på hur mycket fina outfits jag har provat ut. Jaja den som väntar på något gott... nu - plugget!


Naturboken eller CHIC?

Shit vilken hektisk dag! Jag är slut! Nu bör jag sätta mig och plugga nervceller, hjärnan, ögat och örat men jag vettetusan om jag pallar det asså. Skulle bara vilja lägga mig i sängen med min CHICtidning, 2½ men och ett glasspaket (notera paket!!) men det kan jag inte. Jag måste plugga annars klarar jag ALDRIG provet imorgon. Förstår inte att jag inte började plugga tidigare än de sista dagarna innan.  Hur som helst så kan jag gå upp tidigt imorgon och plugga innan, ska ju inte göra det förrän kavrt över tre. Dum jag är som sitter och ödslar min tid på att blogga nu. Antar att det bara är att ta fram böckerna och börja nöta. Sen får det bli CHIC och 2½ men (inte någon glass)...




Godmorgon

Hej och Godmorgon! Ska snart gå till bussen. Jobba mellan 12-21:15 idag. Sen hem och plugga så mycket jag bara orkar. Imorgon har jag prov och jag har kanppt pluggat något, fy på mig. Får läsa naturboken på bussen. Puss Puss


Tre dagar kvar på Esprit

Jag ska strax åka och jobba. Jag har tre pass kvar på Esprit sen kommer jag inte jobba kvar där längre tyvärr. Jag vet att ni är många som frågat och undrar varör jag ska sluta där och det är bara det att jag inte vet vad jag ska svara på eran fråga. Jag vet inte om jag kan/får berätta om hur det egentligen ligger till men det är inte mig det är fel på i alla fall.

Jag kommer sakna alla fina personer jag lärt känna där. MEN vi ska hålla ihop ändå, LOVA!!!!!♥♥

Hej igen

Hej på er finisar! ingen bloggning igår eller förrgår, fy på mig, haha. Jag var i alla fall och tränade på förmiddagen med mi ängel Maria förrgårr. På eftermiddagen gjorde jag en riktig rolig och spännande grej, nu blir ni nyfikna va? hihih jag ska berätta sen! Mamma, pappa och jag åt middag på någon mysig restaurang för att fira och sen vart det myskväll med mina bästisar (Johanna och Maria, om ni inte redan fattade det).

Igår var jag och lämnade ut lite CVn och var med Aida i Sollentuna centrum. Vi både åt lunch och fikade. Mötte upp Maria på tåget vid fem och vi åkte in till stan och kollade på tahiboxning. Vi är lite sugna på att börja. Sen mös jag med Nicholas. Han har precis åkt till jobbet och jag ska ta och börja plugga lite till mitt sista prov. Ha en bra dag!

Igår kväll

(Oj publicerade det inte när jag egentligen hade tänk)

Hallå snyggingar! Jag vaknade typ nyss, halv tre vaknade jag. SÅ skönt att få sova ut känns som jag inte gjort det på år. Igår drog jag till Kista och mötte upp Josse och Vivvi på jobbet där de förade och fixade sig lite vid tio. Vi åkte hem till Sanne där det var förkrök och sen blev det Café Opera. Hade verkligen skitkul!! Vi dansade, dansade och skrattade! Jag tog nattbussen hem tio i tre och var livrädd att jag skulle somna och åka för långt eftersom jag åkte själv vilket jag inte är van vid.


Igår kväll på KC


Love And Other Drugs

Igår blev det bio med tjejerna. Love And Other Drugs. En sjukt bra film, jättemysig och aboslut värd att se. Jag ska se den igen (många gånger). Jag som är en så känslomässig person, höll ju på att börja gråta typ 5 gånger under filmen MEN jag tillät mig inte för jag och Maria skulle till KC efter bion så jag var tvungen att tänka lite på att jag inte skulle vara helt svart under ögonen när vi kom dit.

Som sagt så skulle vi till KC och det var faktiskt riktigt kul. Tog två gals vin och dansade hela kvällen. Stötte på Aida och hos henne spenderade jag min natt och delade på ett litet täcke. Iadg har jag vart och fikat med mamma och pappa på konditoriet här i Väsby och handlat massa god mat för mina parents får gäster ikväll. Jag ska förmodligen ut med mina sköna jobbarkompisar. Bers eller Cafe Opra hörde jag talas om. Vi får se, annars blir det nog bara en myskväll med VäsbyGirlsen.

Ha en fin lördag!


Härligt!

Igår fikade jag med Johanna och sen pluggade jag heeeeeeeeeeela kvällen. Träffade Nicholas efter pluggningen, myspys.
Idag har jag tränat shape på SATS, ätit lunch med mamma och gjort ett naturprov på vilunda. Äntligen är jag av med ett av proven. Jag har ett till kvar sen ska jag vara klar med kursen och se till att få ett bättre betyg. Nu är jag bara hemma och ikväll blir det bio med girlsen. Vi har inte bestämt vad än, det återtår att se. Nu ska jag dricka redbull.. puuuuuss

AAAJ jag fick redbull i ögat!!!!!!!! Det svider! (vem lyckas om inte jag)


Skönhet är mer än bara ett fint yttre

Jag har tittat på Oprah och wow viklet bra program det var idag. De pratade om det som jag tänkt så många gånger, att skönhet är så mycket mer än bara ett yttre, men man lyckas alltid glömma bort det av någon konstig anledning. Det var vackra kvinnor som hunnit fylla 50-60 år som, när det var unga, var de mest attraktiva i hela världen, de levde på sitt utseende och var livrädda för vad som skulle ske när de en dag vaknar upp och fyllt 40 och inte längre var vackrast i världen. De hade sådana saker att säga så jag blev helt rörd.

Men det jag ville säga, och det är anledningen till varaför jag skriver det här. För att påminna mig själv och alla er andra om något så himla viktigt att Skönhet är så mycket mer än bara ett yttre. Har ni aldrig tänkt på det? Som att när man lär känna en person med en underbar personlighet så stärks alltid utseendet till det vackrare. Det går ju inte att vara vackrare än en god människa. Det inre gör det yttre vackert. Visst jag vet, så finns personer som ser hur bra ut som helst men som är riktiga idioter, men tänk er själva, vad är viktigast? Bli omtyckt och respekterad för utseende eller personlighet? Vi alla vet svaret. Alla är människor vackra men det är oftast personligheten som avgör vad folk runt om kring oss tycker.

Linda Evans

Sybill Shepherd

Godmorgon Världen

Är ledig nu i 6 dagar, så jäkla najs! Idag hade jag tänkt att åka och lämna ut CVn men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Ska plugga idag i alla fall och träffa Sabine över en fika. Kankse man ska pallra sig ner till SATS också? haha jag är ju fan aldrig där längre. Men jag är inte ens motiverad att äta nyttigt och träna just nu, jag vill bara chilla och äta precis det jag vill, haha. Men jag har bestämt mig att 1a februari börjar mitt nyttigaliv, nån gång måste man ju börja tänka på beach 2011.. *får lite pank*

Jag och Johanna i sommras!


Hej på er

Ja, jag har jobbat idag också men jag slutade klockan fyra, så skönt. Har även pluggat och efter det åkte jag hem till Maria. Vi har myst hela kvällen. Fixat mina naglar, kollat på TV, pratat fett (mycket fett) och träning och mycket mer, ätit bär och spanat på folk på fejjan. Nu är jag hemma och jag kollar på, såklart 2½men. Är supertrött så ska sova så fort det är slut. Sov sött!


onödigt värrepärre

Godmorgon! Nu ska jag till jobbet! Hej då.

Hejhopp

Bara jobbat idag. Inget annat. Eller, jag fick åka ett åk skidor med Nicholas idag när han ringde mig från skidbacken i fjällen, det gjorde mig avundsjuk.. och gald.. Jag vill också vara i fjällen och glida i soliga backar på dagen och dricka vin framför en öppenspis på kvällen. Mysispysis! 

Nu har jag kollat på 2½men och jag skrattar ihjäl mig. Nu - sovtime! Imorgon - jobb!

Kista med Danni

Hej sötnosar! Sitter här hemma med mitt goda te. Idag har jag hängt med Danni. Vi har vart i Kista och shoppat lite. Jag köpte de där skorna jag pratade om, en tröja och smink. Sen jag kom hem har jag pluggat, dukitig tjej! och så har jag kollat lite mer på lägenhet.

Nu ska jag bara mysa. Imorgon är det jobb, klockan 12-21:15. Längtar till 2½men ikväll!


Me and D

Hej sweethearts! Nu ska jag göra mig iordning. Ska träffa min fina Danni idag som är hemma i Stockholm nu under veckan, ska bli så himla kul! Vi ska shoppa tror jag och fika, eller hon ska shoppa jag har shoppingförbud (fast jag kommer nog köpa mig ett par skor jag suktar efter och sen måste jag köpa smink). Kankse ska ta och lämna ut lite CV också. Jag måste ha ett nytt jobb.

Förresten har jag tagigt ut min extension så nu har jag kort hår igen. Om ni vill se (hur fult dte är) så får ni kika in lite senare så lägger jag upp bild. Puss på er!


Jag och Danni fulla och glada i magaluuuuf, duff duff!


litet collage


Det är en Dröm


Tänk er. Tänk er att ha en sådan här. Som ett helt rum. Fyllt med vackra kläder. En dag. En vacker dag. (menar inte att jag är missnöjd med min walk in closet jag har idag, men en som denna skulle inte vara fel)


heeeeeeeeei

Igår jobbade jag bara, träffade Maria en stund på kvällen och sen Nicholas. Somnade inte förrens halv sex imorse och jag skulle upp klockan åtta och jobba. Jag hade sån tur att en tjej på mitt jobb hade kollat fel på schemat och var på väg till jobbet imorse, då när jag skulle dit, för att hon trodde att hon skulle jobba den tiden jag egentligen skulle alltså 10-19, så vi bytte pass och jag började klockan tre ist. Kunde gå och lägga mig igen och sova till klockan ett, tack Gud!

Ikväll har jag bara vart hemma. Ätit cheesballs och kollat 2½ men. Nu ska jag väl sova. Imorgon ska jag hänga med Danni som är nere och hälsar på här i Stockholm. Natti ♥


DISKOBOWLING

Iförrgår (fredags) kväll blev det bowling i Kista på Olearys med sköna brudar! Det dracks vin, tappades naglar och slogs en och annan strike (faktiskt). Efter bowlingen åkte jag och Maria hem till mig och var uppe och snackade nästan hela natten.


En kväll med Lisa

Har verkligen haft en jättetrevlig kväll med Lisa (fortfarande Nicholas mamma). Vi har alltid så kul. Hon shoppade massa fint, jag hade lovat mig själv att inte shoppa något (eftersom jag köpte två klänningar idag när jag var och fikade med Sabine i centrum, jättefina förresten). Men en skjotrta på rean som blir fin till jeans shorts i sommar  (endast 60spänn)blev det. Vi åt middag på Steak House och en kille frågade mig om Lisa var min mamma eller storasyster ;)

Nu ska jag sova. Imrgon väntar en dag med jobb och sedan diskoblowling med brudarna!


GE MIG


My eyes feels better, thank you God

Jag är bättre i ögonen idag, tack och lov! Det kliar inte alls lika mycket idag men däremot gör det ont, men men jag står ut med det! Jag har druckit kaffe och lyssnat på musik nu hela morgonen. Ska eventuellt ta en fika med Maria på eftermiddagen och ikväll ska jag träffa Lisa (Nicholas mamma). Vi ska äta middag och shoppa. Ska bli riktigt mnysigt, känns som evigheter sen jag träffade henne sist.

Nu ska jag platta håret och fortsätta lyssna på min asbraiga spellista på spotify! Puss på munnen


Elin Kling For H&M

Sitter och äter vindruvor och läser Elin Klings blogg. Åh jag kan knappt bärga mig tills hennes kollektion släpps på H&M. Tror det kommer bli grymt! Läääängtarrrrrrrrrr som fan.


Onsdag 12/1

Har lust att bara skära ut min ögon och stampa på dom! Jag Står Inte Ut! Dom kliar sönder! Var på apoteket för att köpa något så jag ska kunna rengöra dom och tydligen så är det inte ögoninflamation, så vad fan beror det på?????? Inte kan det beror på fransförlängningen heller eftersom jag gjort det flera gånger förut och aldrig blivit såhär. Aja det är väl bara att skölja dom typ 24/7!

Ja juste! Jag var ju på fastighetsbyrån i sollentuna för att kolla på lägenhet. Det är ju nämligen så att dom ska bygga nya typ vid sollentunastation. Det verkar som de kommer bli hur fina som helst, så vi får se hur det blir.


Ska bädda ner mig själv i min mysiga säng, dricka jättemycket av mitt supergoda te Champange Cream och kolla på film. Hoppas ni får en mysig onsdagskväll! Puss♥


På väg till Sollentuna

Yo coolingar! Nu ska jag åka och kolla på lägenhet. Det ska bli kul! Puss på er


Sluta Klia och Rinna

Hej! Mina ögon tar död på mig. Kan det vara ögoninflammation? Det rinner och kliar som bara den och så känns det som jag har grus i hela ögonen. Blir galen! Är hemma frå jobbet idag för att jag inte mår nå bra. Nu är jag hungrig och ska gå upp och äta frukost. Kankse blir fruktsallad.

Just nu skulle jag bara vilja åka till ett varmt land. Tänk er att ligga på en strand i värmen och bara vara. Det skulle jag behöva just nu.

Underbart

Ikväll har jag umgåts med världens finaste människa.


Hola

Hej mina hjärtan! Idag har jag inte lämat mitt hus. Har inte vart utanför dörren, så jäkla skönt. Är inte helt på topp på grand av min himla förkylning som precis brutit ut. Så jag behöver ta det lungt och vila upp mig. Kan inte jobba imorgon. Men förhoppningsvis är jag bättre till på fredag (när jag ska jobba).  
 
Idag har sakerna jag beställde från H&M kommit, iaf några av grejerna, mamma skulle hämta ut dom påväg hem från jobbet så ikväll får jag se vad jag fått hem och bli lite lycklig(are). Har unnat mig med att göra en så sjukt grym spellista på spotify idag. Jag delar gärna med mig.  Amanda !!!!!


Nu ska jag fortsätta slöa farmför datan. Blir en promenad med Clara också, få bort fett och jobbiga tjejtankar är det vi sysslar med.


I sommras

My beautiful Day

Hej Där! Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Åkte till solna imorse/förmiddags och fixade mina naglar. Så himla skönt att ha franskmanikyr igen efter att ha haft glitter. Jag trivs verkligen inte lika bra med glitter, tycker att det är jättefint på andra men franskmanikyr är mycket mer jag. Efter att ha suttit på Princess Nails i en och en halv timma så åkte tillbaka till Väsby och mötte upp mina fina vänner Maria, Johanna och Emma för fika och massa girltalk! Direkt efer det åkte jag till Rotebro hem till Sofia för att fia mina fransar. Fransförlängning är bland det bästa jag gjort. Så himla fint och man behöver inte sminka sig.

Nu ikväll har jag bara legat hemma och kollat på film. Så himla skönt. Fast det känns skumt att göra sådana saker själv nuförtiden, även om det kan vara ganska skönt. Måste ju däremot erkänna att jag gillar skällskap mer.


Jag heeelt osminkad, syns ju verkligen i ansiktet, men kolla mina fransr. Jag slipper ju använda mascara, så sjukt njas!!



Carrie & Mr Big, Mor & Far?!

Tagigt det lugnt ikväll och vart på promenad med Clara. Nu sitter jag och lyssnar på Robyn. Ska gå och lägga mig snart för imorgon ska jag upp och iväg och fixa naglarna och sen fika med brudarna. Ska bli skönt att fixa till naglarna igen, en är ju bruten och jag vill få bort nyårsglittret och göra franskmanikyr ny igen, som vanligt som jag brukar ha. 

JUSTE jag läste i tdningen idag att i Sex and the City 3 kommer Carrie och Mr Big bli föräldrar, whata fuck?! Kan det stämma? Jag visste inte att det kommer en 3a, så sjukt najs i sådana fall!!!!! måste googla...




God Morgon

Ska jobba till klockan sex sen vet jag inte vad som händer. Vad tusan ska jag ha på mig idag? Black or White? Good question!


Jag är trött

Jag har ängnat min kväll åt att äta god middag med familjen, kollat film med mamma och pappa, gjort hårinpackning och ansiktsmask och läst CHIC. Nu är det sovdags för imorgon väntar en dag med jobb och igår natt fick jag inte mycket sömn.


Min fredags kväll

Efter jobbet igår kom Nicholas till kista för att vi skulle se the The Tourist, den var bra och det var jättemysigt. Filmen är absolut värd att se! Efter bion gick vi till o'leary's och drack lite vin och öl, sen blev det magget. Idag har jag hängt med Frida. Vi har fikat i centrum och kollat runt i butiker och så. Ikväll blir jag bara hemma. Ska jobba imorgon så det blir tvn, chips och dipp och min Chic tidning (och kanske frida) ikväll. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll. Puss och Kram


is it true?














H&M

Ni som undart vad jag beställt från H&M, här är lite av plaggen! Jag älskar ju långklänningar och skorna kommer vara sjukt snygga till jeans!!!!!! Sötaste bikinin och lite annat.


Upp och hoppa

Sovmorgon in my as! Jag trodde jag skulle vakna pigg och glad men jag är hur trött som helst. Fast, aa, glad är jag ju iosf. Börjar jobba om tre och en halv timma. Efter jobbet ska jag på bio och se The Tourist, längtar! Den verkar så sjukt bra. Typ världens bästa skådisar.

Fundera på att åka till Kista lite tidigare innan jobbet så kanske jag hinner kika runt lite, MQ hade en trvlig rea och så måste jag kolla efter en långklänning jag sett på H&M och gått och bivit förälskad i. Fast jag får egentligen inte shoppa mer nu, shoppar alldeles för mycket. Appro på rean på MQ så köpte jag ett jättefint halsband där igår, kan visa er sen, 50% var det på det och mycket annat så det känns som jag borde gå dit idag och kolla lite mer ordentligt. Eller?

Filmen kan inte bli annat än bra med dom här som huvudskådisar (höga förväntningar) 





jobb jobb jobb och middag på tiger

Hemma igen efter en dags arbete. Måste vara himla tråkigt att bara läsa om jobb, jobb och jobb i min blogg men det är så mitt liv är jsut nu.

Så som sagt idag har jag jobbat men det var sjukt lite att göra så fick till och med gå hem tidigare. Jag har ätit middag på tiger, lika gott som vanligt och matkoma på det, och nu har jag bara tagigt det lungt här hemma. Är jättetrött så ska strax gå och lägga mig och sova. Imorgon är det fredag, måste bara säga att jag har så jävla sjukt dålig koll på dagarna nu för tiden, speciellt nu när mina föräldrar och syskon är jullediga, jag blir så virrig tror typ att det är helg hela tiden eftersom jag jobbar så olika tider och dagar. Men imorgon är det i alla fall fredag och det har jag koll på. Jag ska jobba, men bara mellan 14:00-21:15, så det blir sovmorgon och på lördag är jag ledig.

Nu är det dags att hoppa i säng. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig och att ni sover sött inatt, puss.




My feelings

Tur att det inte är rea varje dag på året. Nu förstår jag vad alla pratade om, den här rean gör mig galen, haha. Så sjukt mycket folk och det blir ju så sjukt stökigt. Vikandet är ett evighetsprojekt (för att undvika att det ska se ut som på gina tricot där allt alltid ser ut som klädberg) man bara viker och viker. När man äntligen är klar med ett bord fullt med kläder efter typ en halvtimma så kommer det någon och sabbar allt igen på typ en sekund. Vad är problemet? Måste man dra i kläderna? Är det så jävla joobbigt att lyfta på dom för att se vad det är för storlek under????? Jag måste väl erkänna att jag säkert själv vart likadan, men aldrig efter idag!!!!

Slut på klagandet. Jag gillar ju faktiskt att jobba på esprit men jag tror att detta gör alla som jobbar inom butik helt frustrerade. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för imorgon väntar en dag av jobb och slit med start klockan 11:00. Sov så gott!♥

Jag lovade att visa vad jag beställt från H&M men jag gör det imorgon för jag är så trött nu


Already Taken


Woooorking

Tjena snyggingar! Nu ska jag strax åka och jobba. Jag har blivit varnad av de andra på jobbet att det är sjukt mycket att göra när vi har rea, men jag är taggad! Jag ska själv ta och fynda lite. Hoppas att ni också har möjlighet att komma förbi.

Ikväll ska Emma och Casseys firas för att de har fyllt/fyller år men jag kan inte vara med, buhuuu! Jag jobbar till stängning ikväll och börjar jobba klockan elva imorgon så jag hinner varken vara med på middagen eller följa med ut. Det suger! Skulle vara så kul att hänga med alla fina tjejorna.

Nu måste jag göra mig iordning, ska ta bussen som går elva. Upptaterar ikväll när jag kommer hem. Puss på munnen!

Walla!!!!

God Kväll

Åååååh jag är så trött och har så ont i mina ben!

Maria kom ju hit idag och vi fixade och donade, blev superduperbra. Vi drog till centrum där jag åt thaimat och Maria drack te. Efte det åkte jag och jobbade. Skulle ju bara jobba i fyra timmar idag med det blev över fem för imorgon börjar våran sjuuuuuukt stora rea där vi kommer rea ut massa kläder hur billigt som helst, vi hade jäättejättejättemycket att fixa med idag, så om ni vill fynad esprit kläder kom till esprit i kista galleria imorgon. 

På listan idag stod ju att ringa och boka tid för naglarna och beställa kläder från H&M. Naglarna glömde jag helt bort men kläder fårn H&M har jag beställt alldeles för mycket. 

Nu ska jag strax hoppa i säng. Imorgon väntar en dag av mycket jobb och slit, wish me luck! Puss och God Natt ♥ 


Good morning sunshines!

Vaknade av sms från Maria. Hon kommer hit snart. Vi ska fixa lite saker, packa upp alla mina flyttkartonger och så. Sen ska vi åka och fika. Börjar jobba klockan fem så jobbar bra fyra sköna timmar idag.

Måste ringa och boka tid för mina nagalr också, slog min lillebror igår, på skoj såklart, men det slutar alltid ändå med att det är jag som får ont (igår bröt jag en nagel). Beställa kläder från H&M-katalogen står också på listan idag.

PUSS

Jag och min Maria

Gävle

Hej på er!
Jag var ju i Gävle med familjen idag. Sanna (min lillebros flickvän) var så söt, blev helt uppspelt över att se Gävlebocken, ni vet den som alltid bränns ner. Hon ville fotas med Andreas fremför den så dom stod där så sött och vinkade medans jag var fotograf. Vi var hos min mormor och fikade och firade jul i efterskott och så var vi och åt middag hos min farmor och farfar. Mysigt att träffa släkten och äta god mat. Nu är jag hemma och imorgon ska jag jobba men inte förrsen klockan fem så det är ju superskönt!!!


NO NO NO NO

Jag är besatt av den här låten. Min lillebros flickvän visade den för mig idag och jag kan inte sluta lyssna. Vilken jävla röst och vilken jävla känsla hon har, jag ryser!!!!!


Goden Morgen

Morrn morrn! Åh vad jag ät trött, men jag måset upp nu. Familjen ska till Gävle idag och träffa släkten. Det är i och för sig hur mysigt som helst, men just nu är jag trött och vill bara ligga och gosa i min säng. Vet ni vad jag hatar förresten? Vad jag hatar med vintern? Det här kalla på morgonen när man går upp. Asså jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är kallt på alla ställen utom sängen och den är förbjuden. Det allra omysigaste är när man duschat, en varm skön dusch och så blir man heeeelt iskall när man duschat klart ändå. Oj vad jag babblar på om inegnting, nu måste jag ta mig ur sägen och göra mig i ordning och genomlida det här kalla. Skönt det skulle vara att vara utomlands i ett varmt härligt land!


...........................................................

Du Är Bäst Nu Men Du Var Bättre Förr. Våra Brister Gör Oss Till Människor.


hey you


Grattis Baba

Nyårdagen ängnades åt att städa lokalen vi vart i på nyårsafton, fyfan va äcklig den var, men när vi gick därifrån glänste den! På kvällen igår åkte jag hem till min arbetskollega Hevi och myste. Vi åt massa gott och pratade. Sara kom förbi också (en annan arbetskollega) och även Hevis syster. Riktigt trevligt! När jag kom hem satt jag och bläddrade i HMkatalogen som vi fått hem och oj vad jag vill beställa mycket, knas.

Idag är det min babas b-day så vi ska fira honom. Sen får vi se vad som händer, är ledig imorgon också, så jälva skönt! Nu ska jag äta frukost. Ha en fin dag!

Nyår, nu kör vi 2011!

Jag har flyttat hem igen. Jag och Nicholas har gjort slut och det är som det är. Tråkigt. Mer känner jag inte att jag behöver berätta.

Jag hade iaf ett riktigt trevligt nyår. Arton brudar som åt middag och partade i en skitnajs lokal, vi lekte lekar och åt massa gott. Vi firade in det nya året med possitiva tankar och skratt. Jag som är sämst på att öppna skumpa flaskor sprutade ut hela över Maria. Efter tolv slaget och lite mer firande så drog vi vidare. Jag och Maris fick tag på en taxi klockan sex på morgonen och tog en sväng förbi donken, åkte hem till henne och åt och skrattade och somande runt klockan sju. Ett riktigt bra nyår, tack tjejer!


RSS 2.0