najs

Jag, Issa och Sabine ska ner och snacka skit på fabbens uteservering. Puss


Wiiiiiiie

I'm so happy in my new hair and shoes!! Idag har jag vart hos frisören hela dagen, i hela 6 timmar satt jag där. Med håret färdigfixat och snyggt drog jag och köpte skor. Nu väntar en kväll med min snygga vän Issa, de ni!



GÄVLE


Festat i Gävle

Jag har vart i Gävle fredag till lördag och så har internet inte fungerat så därför har det vart dåligt med upptateringar här i bloggen.

Som sagt Gävle fredga till lördag. Festa på högskolan med Nicholas, hans grabbar och my best friend Danni. Vart en sjukt spårad kväll och natt. Men detta skrattar vi åt. Igår när vi kom hem var jag helt slut, har ärligt talat nog aldrig vart så trött i hela mitt liv. Så igår chillade jag med Nicholas hela kvällen.

Idag är det morsdag. Det har ni inte glömt hoppas jag? Min mamma fick en snäckram som jag gjort med ett kort på oss i. Ibland kommer pysselAmanda fram.

Ikväll ska jag på bio med Danni. Vi ska ju såklart se Sex And The City filmen, wiiiiii!! Har tyvärr hört att den inte ska vara så bra men det tror jag inte ett dugg på. SATC kan aldrig vara dåligt!

Ni ska få bilder från Gävle idag så kika in senare!


Sista riktiga skoldagen

Nu ska jag hoppa till skolan. Eller jag och Johanna ska. Hon sov här i natt. Vi hade myskväll och kollade på film och knaprade morötter med dipp.

Idag är sista riktiga skoldagen. Fyfan va skönt!!!!! I'm happy. Ska göra mitt sista prov och sen är det klart. Då kan jag bara njuta av vännena i skolan nästa vecka. Vi har lite bus planerat.

Efter skolan idag dara jag, Danni och Nicholas upp till Gävle på tunntömmning. En shot typ 15 spänn, ohyeah!

Mösspåagning kvällen DEL3


Stadsvandring

Puh! Jag är helt slut. Stadsvandring i hela Stockholm idag. Jag och Johanna berättade om stureplan och vad det där finns att erbjuda. När vi hade lunchpaus så åt jag, Maria, Matilda och Johanna på en jättemysig uteservering. Sen var det ett antal till stopp innan jag och Johanna fick möjligheten att kika i affärer. Jag hittade hur mycket fint som helst men fick bara med mig ett par ballerinaskor hem. Så är det när man måste spara alla pengar man har. Det suger, men å andra sidan kankse jag tycker att det var värt det när jag istället går och shoppar i Paris och New York i sommar... tror ni inte? 


kärlek till mina tjejer

Jag är kärleksfull idag. Därför vill jag passa på att skriva till alla mina fina och underbara vänner att jag älskar er och ni är guld värda tjejer, glöm inte det!

kärlek till mina tjejer

Jag är kärleksfull idag. Därför vill jag passa på att skriva till alla mina fina och underbara vänner att jag älskar er och ni är guld värda tjejer, glöm inte det!

myskväll

Nicholas är på väg hit. Jag ska överrsaka honom med värsta myskvällen. Jag har köpt hans favoritchips, cheesball och cola och sen fixat fruktsallad med grädde. Städat hela mitt rum så det är mys och när han kommer ska vi kolla på Avatar. Hoppas han blir glader. :) vad gör ni ikväll?


Naprapat och Solarie

Hello you! Jag har nyss kommit hem från solariet och min naprapat. Har haft så sjukt ont i ryggen än lång tid. Kankse inte så konstigt med tanke på hur stel den är. Var i skolan idag och blev klar med lite mer skolarbete, sjukt skönt. Nu ska jag plugga på redovisningen till imorgon när vi ska på stadsvandrig och jag ska snacak om Stureplan tillsammans med Johanna. Har bara två skolarbeten kvar nu. Som att man ser mållinjen, äntligen!

Ikväll kommer min alldeles egna Mr Big hit och myser med mig, längtar! Ha en fin kväll, tänkte förresten bjuda på sista delen av bilderna från mösspåtagningen idag så håll ögona öppna people! :-D


Min tidagskväll

Ikväll har jag vart barnvakt till två busungar. Söta är dom men busiga. Var inte där särskillt länge idag men att äta jordgubbar och spela tvspel hann vi åtmindstonde med. Nu har jag precis skrivit färdigt mitt svenska nationella tal som jag ska hålla imorgon. Känner mig dunderförkyld, frågan är om det är pollen eller om jag håller på att bli sick, hoppas på det förstnämda. Nu ska jag ta något och äta, hann inte det innan jag sprang iväg och blev babysitter. Undra vad jag ska hitta på för mumsigt? Klockan elva ikväll ska jag ligga ner bäddad i sängen, för då är det sex and the city time på trean, me like!

Babysitter

Hej alla fina! Nu ska jag snart skutta över till min grannar och vara barnvakt i några timmar. Undra vad vi hittar på idag? Bygger pussel och spelar tvspel som vanligt? :-) Efter det måste jag hem och skriva ett tal till svenska nationella, kul va? nää. Men imorgon är det onsdag och bara två dagar kvar av pest och pina. Helgen kommer verkligen vara efterlängtad det kan jag lova er. Ska stoppa något i magen nu vi hörs senare. Kramisar


SEX AND THE CITY

Åh igår kväll kollade jag på Med Sex And The City i New York 2. Helt jävla allvarligt, jag tror ingen förstår min längtan!! Jag drömmer om det på nätterna. Blev så sjukt avundsjuk på Sofi Fahrman som fått äran att intervjua allihopa, tänk er?! Som en lite stalker satt jag och skrev upp vart ända namn på alla gator, butiker och restauranger som de berättade om. Dit måste jag när jag och Nicholas åker till New York i sommar. Finns inte en chans att jag åker dit utan att stå på trppan utanför Carries lägenhet. Jag sa det till Nicholas och han gick med på det om vi går på nån basket match (minns inte ens vilket lag eller vare nu var) men whatever, det kan man ju lätt gå med på i sådana fall. Det skulle ju till och med va lite kul. Men det låtsas vi inte om för honom, då kanske jag inte får min SATC-runda...

Det ända sorliga med att kolla på programet igår var att jag verkligen blir intalad att SATC inte är på riktigt, för ska jag vara ärlig så har jag jämt intealat mif själv att det är på riktigt och inte bara skådespeleri. Hihi jag är ju skadad!


Mösspåagning kvällen DEL2


Snart Over

Träningen blev inte specillet utmattande. Jag tränade bara armar, så aa dom kommer i och för sig vara döda imorgon, men inte massa annat. Jag känner att jag inte är helt frisk och kry och vill aboslut inte bli sjuk nu när det är fullt upp all the time. Nicholas kommer strax hit. Vi ska kolla Avatar och mysa. Innan han kommer ska jag väl försöka bli av med lite mer skolarbete, blä. Men jag kan glatt säga till mig själv att allt snart är slut, annars hade det vart betydligt jobbigare, puh.

Puss


Träna

Nu är jag äntligen hemma efter en dag som känts oändlig. Borde sätta mig med massa skolarbete men min järna orkar inte det nu. Jag ska nog åka och träna istället, det behövs vill jag lova. Undra om det blir Yogan eller om jag bara ska gymma idag? Är nog faktsikt mest sugen på gymmet, ja det blir nog så. Hej då!!


Pojkvän eller Plugg? Det är frågan..

Shit alltså. Min koncentartion till att plugga marknadsförning ligger just nu på noll. Har vart duktig och gjort klart två svenskaarbeten idag i alla fall men tyvärr så duger inte det. Provet i marknadsföring imorgon måste jag klara. Tog en paus idag och åket och solade med Maria, i hopp om att bli brun till studenten. Nu skulle jag behöva plugga hela natten men det lockar att åka och slagga hos pojkvännen istället. Har ju inte träffat honom på några dagar nu. Åh vilket dilemma!! Pojkvän eller Plugg? Ni som känner mig vet dirket vad jag kommer välja, hihihii..

Mösspåagning kvällen DEL1


Härliga (Sommar?)kväll

Igårkväll satt vi där på Strandbryggan, åt jättegod middag och promenerade längs strandvägen och kollade på båtar i kvällssolen, som en äkta sommarkväll. Så himla skönt. Kändes verkligen som en sommarkväll fast det bara var 22 maj. Åh jag älskar sommaren och varma kvällar! :-) ♥

good morning

Godmorgon! Nu sitter jag här med plugget igen, så jävla kul! *not* Tur att vädret inte är lika bra idag i alla fall för då skulle det bli svårt att hålla sig hemma med böckerna. Nu kan jag ju stanna på mitt rum och plugga utan att få dåligt samvete att jag inte är ute och njuter av solen.

Igår kväll drog vi tjejer ner till Fabben (jag kommer nog aldrig börja kalla det för olive house) en liten stund och sen tillbaka hem till mig. Här var det drag när min bror hade grillfest. Jag däckade så fort det blev lugnt här hemma och oj va trött jag var! Nej, nu måste jag återgå till pluggningen, tråkig marknadsföring är det som gäller.. kommer lägga in massa bilder från i fredags idag så kika in senare. Puss 

Mösspåtagnings dagen


Lördag

Har inte haft tid att blogga. Idag har vart en fullproppad dag. En skön dag. Min lillebror fyller 17 år (GRATTIS  BRUR!!!!!) så vi har firat honom lite. Efter det drog jag till vattenskidklubben med Issa, Ida och Elin. Nu på kvällen var jag inne i stan och åt middag med mamma och pappa på Strandbryggan, jag älskar det stället, så himla mysigt och skitgod mat. Efter middagen skulle mamma och pappa på bio så jag åkte hem och mötte upp Issa, Sabine, Elin och Ida. Är hemma hos mig just nu och min bror har party här. Vi brudar ska ner till Fabben nu och mysa på uteserveringen. Senare får ni bilder från igår. Puss

MÖSSPÅTAGNING

Shoooooooo! Mösspåtagning på G! Tagggaa tagggaaaa tagggaa. Jag och Johanna är hemma hos mig och fixar oss lite och snart ska vi möta upp klassen! och vädret är helt underbart, fantastiskt!

Vid ett blir det lunch med alla 3or i matsalen, träna studentsången och lyssna på rektorns tal. Efter detta fortsätter festandet med party hemma hos Idaslida och sen fuckar vi ur på Fabben ikväll!!! Dagen kan bli lyckad ;-)


Love of my life


Torsdags kväll

Har vart en supermysig kväll med Issa. Vi satt och drack kaffe i timmar på uteserveringen på fabben och pratade om allt, verkligen allt. Efter några timmar kom Sonny förbi och sen hakade vi på hem till honom där vi chillat ett tag nu på kvällen. Nu är jag supermegatrött och ska hoppa i säng.

Tack för ikväll Issa!!



mys

Åååå va jag ser framemot imorgon! Möss på tagning, wiii!! Nu ska jag ner till Fabben och träffa min fina vän Issa. Mysigt att sitta ute och prata och dricka kaffe en kväll när det är sånt härligt sommarväder :)

Kram Kram

Han ÄR kärlek


i'm sorry

Hej. Jag måste bara få klaga lite på allt som har med skolan att göra (förutom studenten) men helt allvarligt så förstör den mitt liv just nu. Den tar all min energi och jag går runt och blir irriterad för minsta lilla och detta går ut över alla i min närhet som jag tycker om. Nej detta är inte okej! Samtidigt finns det inte mycket att göra åt saken. Måste helt enkelt acceptera att det kommer va såhär i nån vecka till. Men förlåt allihopa som tycker att jag är pain just nu. Snart är jag tilbaka igen och då är skolan över och jag kommer förmodligen vara gladare än någonsin.

Peace and Love / Amanda


God Natti


FREDAGS

Ett smakprov, imorgon fler


Coffeeeee

Jag är överlycklig! Pappa har köpt en riktigt nice kaffemaskin. Nu behöver jag aldrig mer hålla på med värsta processen när jag ska göra kaffe. Nu behöver jag bara trycka på en knapp sen, klart! Men inte bara det, nu kan jag ju få exakt viket kaffe jag vill.. fast ska jag erkänna är ju vanligt kaffe med mjölk godast.. hur som helst nu går det fort i alla fall!!

Brun hit och brun dit

Vad händer då? Hemma hos mig pluggas det på som aldrig förr. Jag vill åka och sola eftersom att vädret inte tillåter det utomhus idag. Jag vill åtminstonde vara lite brun på studenten. Jag brukar ju vanligtvis aldrig sola solarium men nu vill jag inte b-u-sa mig heller när sommaren kommer. Blir så jobbigt sen när det ska bort och grejer. Känns som man kommer bli skitfläckig när man blir brun av solen då? kanske bara inbillning men jag vågar inte chansa. Soltabletterna som jag äter verkar i alla fall funka i år igen, visst jag är inte brun än men efter att ha leget i solen i bara två dagar så har jag redan rätt tydliga linjer, och förra året efter Magaluf såg jag ju ut som en pepparkaka tack vare att jag knaprat soltabletter i några månader.

Nog pratat om att bli brun.. Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från när vi var hos Matilda i frdags, det finns en hel del. Nog att det var ett tag sen men det är ju bättre sent än aldrig! :-)

Rodovisningen & Nu Plugga Internationell Ekonomi

Nu kan jag bocka av Redovsningen fårn den långa listan med plugg, skönt! Det gick väl ganska bra även om jag var skitnervös. Det duger i alla fall även om det kanske inte var så kul att titta på. Vi hade ju ändå gjort ett litet roligt bildspel med massa biler från UFåret som vi kunde visa upp. Nu är det ju i alla fall gjort och jag kan sluta tänka på det. Men för att redovsningen är färdig betyder inte det att resten är det. Nu ska jag sätta mig och råplugga Internationell Ekonimi. Har prov imorgon och jag måste klara det.

Frågan är om man kan sola eller är det alldeles för monligt idag? Skulle va skönt att ta böckerna och lägga mig i solstolen och plugga, då får jag mest gjort. Annars, om jag sitter inne, kommer jag inte kunna slita mig från datorn.



Tjocka sig.. I wish

Idag har jag vart så duktig. (Måste få berömma mig själv lite, så jag keep up the good work) Pluggar som aldrig förr just nu.

Nicholas kom precis hit. Vi har precis gjort iordning lite att äta nu och detta gör mig lite smått avundsjuk. Nicco gjorde värsta goda pankakstallriken med massa pankakor, chokladsås, grädde och glass. Ni skulle sett vilket gott lass. Själv sitter jag här med min torra hårdmacka. hahaha nej men lite (läs mycket) småsugen blir man ju på att tjocka i sig också. Men ska jag. På min studentdag. Då ska jag äta exakt det jag känner för. Ska jag vara ärlig har jag redan en liten lista på nya godsaker som jag ska trycka i mig. Bland annat den nya marabou chokladen med polkagrisar i och de här ballerina kladdkaka kakorna och sen har det ju kommit ut ahlgrensbilar saltlakrits. Ja som ni ser har jag endel godsaker som väntar. Mohahaha...

Skolan är mitt liv just nu

Gör en favorit i repris och lägger mig och pluggar i solen. Förhoppningsvis får man nån typ av bränna. Skulle mer än gärna vara brun till studenten men sån tur lär man väl inte ha?

Idag måste jag förbereda redovisningen som vi har imorgon också. Den här stora, feta redovisningen om vårt UF företag. Måste plugga massa Internationell Ekonomi också eftersom jag har prov på torsdag igen. Jag kan i alla fall gjädja mig åt att provet jag hade idag gick bra. 

Min blogg måste vara hur tråkig som helst just nu när det ända jag skiver om är plugg. Men det är i princip det ända mitt liv har tid att innehålla just nu. Fick till och med säga till jobbet att jag inte kan jobba på hela veckan på grund utav skolan. Körlektionerna och Risk Ettan fick jag också avboka för att hinna med allt. Ni förstår, skolan äter upp mig..

God kväll

Hej hej. Hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till pluggning. Men så kommer det vara nu på slutet ju. Bara att hålla ut. Nu ska jag hem till Nicholas jag ska tvinga honom att förhöra mig på det sista på ekonomin. Puss och Kram

hata skolan

Var på så sjukt bra humör hela dagen tills jag satte mig med den där jävla internationella ekonomin. Shit jag brinner just nu!!!!!!!! pallar inte ens blogga, fuck off!

Happy

Åh vilket underbart väder! Jag blir så lycklig när det är såhär. Gick upp nyss, så idag fick jag lite sovmorgon och det var riktigt skönt kan jag meddela. Nu ska jag upp och göra frukost. Smoothie blir det, kanske hinner jag sätta mig ute och äta? haha. Sen är det som vanligt dags för skola. Usch! Skolan tynger mig just nu. Har så sjkut, sjkut mycket att göra nu de sista veckorna. Men jag kan gatt intala mig själv att det bara är några få veckor kvar. Får hoppas på att det mysiga vädret åller i sig till i eftermifddag så att jag kan plugga ute i solen, och kanske slå två flugor i en smäll och sola lite, låter inte dumt... ;-)

Puss Puss Sötisar

Picknick på Djurgården

Igår var en helt underbar dag. Vädret var superfint hela dagen och på kvällen köpte jag och min älskling jordgubbar och ost och kex och hade en mysmysig pickninck på djurgården vid vattnet för att fira att vi vart tillsammans i sex hela månader. Jag älskar Nicholas så hilma mycket, går verkligen inte att beskriva. De här 6 månaderna har gått så fort sjukt fort, jag kan knappt fatta det och samtidigt det har vart en av de bästa tiderna i mitt liv. Som sagt, jag älskar dig älskling. 

Vi igår :)

Fredag

Fredag var riktigt lyckad! Var en rolig och trevlig kväll hos Matida. Har massvis av bilder som jag ska bjuda er på. Har vart riktigt kass på att blogga nu i helgen men jag har verkligen haft fullt upp. Men imorgon kommer bilderna, bättre sent än aldrig..




Nice Fredag

Hejsan. Har vart en jätteskön dag hittils. Vaknade ganska tidigt och gick upp och gjortde klart lite plugg medans Nicholas sov. Resten av dagen har jag bara myst med honom. Nu ska jag snart dra och träna med Maria. Ikväll är det paty hos Tilda. Vi ska äta middag och fira henne för att hon fyllt år. Se! nu har solen kommit farm också, sjukt lovely!

Kram Kram

Torsdags kväll

Är hemma och chillar ikväll. Är alldeles för trött för att orka gå ut och hitta på något. Tänkte gå och göra en ansiktsmask nu innan Nicholas kommer hit. Sånt hinner jag aldrig med nu för tiden. Allt annat kommer före men nu ska jag äntligen ta mig lite tid och pyssla om mig själv lite. Ansiktsmask och kanske ett fotbad medans jag läser nya Vecko Revyn? Låter inte helt fel tycker jag. Puss på er


Naturs skiva


Torsdag 13 maj

Jag och tjejerna har vart hemma hos mig och pluggat idag. Vi har hållt på med vårt UF företag och fixat inför redovisningen för skolan som är på onsdag. Har nyss vart och handlat med mamma. Nu sitter jag här med massa annanas, vindruvor och nya vecko revyn, mys va?

Juste igår! Det blev inte så nyktert. Även fast jag har lovat mig själv att inte dricka förrens mösspåtagningen. Hur som helst var kvällen lyckad. Spårad - men lyckad. Har lite bilder jag tänkte bjuda på här. Puss så länge

Uptate

Nu ska jag ner till Ellströms på körlektion. Sen blir dte skola och efter det måste jag hem och plugga järnet! Förhoppningsvis hinner jag dra och träna lite innan skivan ikväll också. Puss och Kram Ha en underbar dag!

Vi Just Nu

MY LOVE <3

Såhär jobbig är jag på honom.

fullsmockad dag

Dagen har vart fullsmockad. Skola med massor att göra. Hem och plugga svenska. Ner till SATS och träna crosstraining och ben. Hem och duscha och fixa mig. Ner till Vilundavallen och kolla på pojkvännens fotbollsmatch. Hem till honom och dricka te. Hem till mig och göra klart plugget. 

Jag blev precis klar med plugget för idag. Tur jag har som har min duktiga Nicholas som kan hjälpa mig så att det går snabbt och bra. Nu ska jag krypa ner i sängen och pussa på honom för att han varit så snäll. Puss på er också!!

skol dags

Dåligt upptaterat! Det blev pojkvännen igår istället för träning. Mysigt värre. Nu ska jag gå till skolan snart. Jag och Johanna är duktiga och promenarar. Jag är hur trött som helst idag och jag kan inte förstå hur jag ska klara av en skoldag som är ända till klockan fem. Blä på det! Men det är bara att bita ihop nu den sista tiden. Visst? Puss

Genetik och Genteknik

Sitter här hemma och pluggar genetik och genteknik. Hur kul som helst!!!!!! *not* Antingen ska jag träffa Nicholas eller träna ikväll. Har hunnit tagigt en promenad i alla fall så jag har rört på mig lite. Nu ska jag äta middag och sen får vi se hur det blir. Pojkvännen eller Träning? Puss Puss

bra att veta

Igår tog jag det jättelugnt under kvällen. Jag och Nicco gick och hyrde en film som var skitbra, Law abiting citizen.
Vaknade tidigt i morse och åkte hem och började planera lite studentsaker med mami innan jag blev hämtad och skulle åka och kolla på fotbollsmatch.


mirakel lypsyl!

Måste bara tippsa er!! Mina läppar var verkligen supertorra och Nicco var jättegullig och köpte lypsyl till mig ,antingen för att han tyckte synd om mig eller för att han tycket det var helt disgusting att pussa mig (jag väljer att tro det förstnämda). NIVEA angel star, heter det i alla fall och det är hur bra som hlst. Förpackningen är jättefin, rosa med blommor, ger ett ljusrosa skimmer och och smakar hur gott som helst! Mina läppar är redan helt bra! Kommer vara skitfint när man är brun också. Ni måste testa! Tack älskling!!!


Duktig donkenflicka

Hemma efter en dags slitande. Jobba över gjorde jag också. Duktigt! Nu är jag helt slut men jag orkar inte bara sitta här och inte göra någonting. Det är ju lördag ffs!


jobb, jobb, jobb...

Igår hann jag aldrig med att blogga. Tror inte ens att jag var hemma något igår. Hade skola och prov. Direkt efter det var det bara att åka och jobba, till 22.

Idag har jag haft nationellt prov i engelska, ätit sushi med Nicco och jobbat. Kom precis hem från jobbet, 16:00 - 23:00 idag. Hur jobbigt som helst och tiden gick verkligen lååååångsamt! Nu ska jag bädda ner mig i sängen framför TV. Kankse nån bra film? Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för mer jobb. 10:00 - 15:00.

Puss och Kram

Nicco


Ha en underbar dag!


Plugga i solen

Igår kollade jag på Nicholas träning i solen och pluggade samtidigt, märkte att det var väldigt effektivt för helt plötsligt blev pluggningen det intressanta. Nej jag skämtar, men det gick i alla fall mycket bra att plugga igår. Kankse inte blev så mycket som det behövdes men det dög.

Idag måste jag plugga desto mer. Ska på körlektion snart också, så nu måste jag sätta igång och fixa mig. Ha en fin dag! ♥

in school

Yogan igår gjorde mig bara ännu mer slö. Blve ingen pluggning alls. I stället träffade jag Nicholas och vi hyrde film och klöpte glass, yoghurt galss med bara 70 kalc för 2 skopor, hur god som helst, smaka precis som vanlig glass, men den här tränar man bort fortare. ;-)

Sitter i skolan nu och jag vill bara hem. Har en lektion till efter denna och det är filosofi i två timmar. Hej på dig hej!!


Yoga

Nu ska jag snart iväg och yoga. Åh så skönt! Det behövs verkligen nu i all stress och hets. Kanske får lite nya krafter till att sätta mig och plugga lite(mycket) marknadsföring, för det behövs verkligen! ojojoj...

SMIN skivans Bilder


SMINs skiva

Igår var en hettsig dag. Träna med Sabine, jobba, SMINs skiva och sova med Nicholas. Kul var det i alla fall. Vi var först på Nivå 22 innan vi drog till skivan som var på Metro. Roligt folk och bra drag! Lyckad kväll.


Skiva på G

Hann bara hem från jobbet och snabbt fixa iordning mig och nu ska jag iväg på SMINS skiva. Kameran är laddad och med. Kyssis!!

Morgon Gympa

Det blev bara chill igårkväll. Jag och Sabine myset hemma hos mig och kollade film och pratade. Imorse vaknade vi tidigt, redan kvart över nio. Måste berott på att vi somnade så tidigt igår. Hur som helst så var vi träningssugna när vi vaknade så vi drog dirkt till SATS och tränade, först i gymmet sen gick vi på Body Pump. 

Nu ska jag ta en dusch och äta lie lunch sen väntar jobbet. Puss och Kram 

Myskväll med Sabine

Sabine och jag myyyser. Vi sitter i min säng och pratar, äter ost och kex, fruktsallad och grönsaker med dipp medans vi kollar på nån film med Scarlett Johannsen på 4an. Mys va? 


New York here I come!!

Nu är biljetterna till för mig och min fina pojkvän bokade! Den 18 augusti åker vi till New York i två veckor! Can't wait! Jag älskar dig Nicholas Hernandez


Valborg på Collage

Igår kväll grillade vi hemma hos Mätti. Ganska mycket folk, hur trevligt som helst. Efter middagen och förkröket fick vi skjuts in till stan till Collage. Ska jag var helt ärlig var det inte så roligt ställe, gammlingar och tråkig musik men en väldigt fräsh lokal. Hur som helst så vart det roligt att dra ut och parta med de tre snyggingarna. Här några bilder från yesterday.


RSS 2.0