Godmorgon solstrålar

Blev väckt tiiiiiidigt imorse av att de håller på att bygga flera nya lägenheter här utanför, det lät helt sjukt mycket, som om de sprängde hela centrum typ femtio gånger. De höll på i ungefär en timma och jag låg och muttrade över att jag skulle ringa väsbyhem och skälla ut dom för att ha hållt mig vaknen så tidigt och länge, men då märkte jag att klockan nästan var åtta, så det skulle väl inte gå hem, vanligt folk är ju uppe den tiden på vardagar.

Hur som helst. Jag har precis ätit frukost vid mitt nya fina köksbord.Nu sitter jag här med en kopp kaffe och tänker att jag måste äta nyttigt idag (inte världens lättatste när man jobbar på donken) men jag orkar inte göra iordning matlåda, antar att jag måste. Nu ska jag sminka mig lite, egentligen behövar jag inte det nu när jag gjort mina fransar så fina igår, men jag vill känna mig lite fräsch. Önska jag kunde lägga upp bilder.

Ha en fin dag!

Vill visa er!

Det blev så fint med köksbordet. Skulle så gärna vilja ta bilder och visa er hur det ser ut här hemma hos oss, men min kamera är på repation fast jag ska nog ha turen att få tillbaka den i veckan så då ska jag knäppa lite pics och visa er som undrar hur jag har det.

Nicholas har lovat mig massage nu innan jag ska sova men vi får se hur det blir med den, just nu verkar han helt fastklistrad i soffan. Typiskt.

Natti!!

God kväll

Hej säger jag från julstugan. Ja det känns nästan som en liten julstuga här hemma i våran mysiga lägenhet. Nicholas är händig och manlig och håller på att skruva ihop vårt nya köksbod medans jag tänt ljusi hela lägenheten och spelar julsånger för fullt här på spotify. Det är så himla mysigt.

Idag har jag jobbat, men inte så länge. Efter jobbet åkte jag hem till min jobbarkompis Sofia och fixade mina fransar, har gjort fransförlängning. Hon håller på att utbilda sig och hon är superduktig! När jag var färdig där kom min sambo och hans kompisar och hämtade mig så åkte vi och stor handlade så när är kylen och skafferiet fullt med mat. Under kvällen nu blev det häng på farbror (eller olive house som det nu heter) det var ju nån, tydligen jätteviktig match idag så hela stället var proppat, var inte meningen att jag hade tänkt sitta där ikväll, jag ville ju bara hem och blogga och lyssna på julmusik, men jag och Nicholas orkade inte laga middag ikväll så det blev mat där under matchen.

Nu vet ni vad jag sysslat med idag. Puss och Kram


BACK ON TRACK

ÄNTLIGEN så är jag tillbaka i bloggvärladen igen!! Tillbaka men nu är det nytt som gäller, under den här månaden med blogguppehåll har det hänt mycket. Jag bor numera tillsammans med min fina pojkvän Nicholas i en supermysig lägenhet som vi för fullt håller på att göra iordning, så ni kommer få se mycket bilder allt från mysiga hemmakvällar och middagar med min kära sambo till härliga tjejkvällar med vin och skitsnack till sköna förkrök med alla vänner samlade, allt som gör vardagen. Jobbar gör jag ju också, myyyycket. Bilder från semestern med familjen kommer också. Men som ni vet kommer jag blogga om det som faller mig in, as usual. Jag hoppas jag har några trogna bloggläsare kvar som uppskattar att läsa om mitt underbara liv. 

LOVE


 


Fron ett soligt och vart kanarieoarna

Sitter her i ett soligt och vartmt land. imorgon blir det mer sol och bad och nar jag kommer hem till sverige hoppas jag pa att kunna borja blogag ordentligt. 

RSS 2.0