träna

nu har jag tränat ett jobbigt pass på sats, en timma powerstep och sen gått promenad med johannai ca en timma, så nu har jag vart ganska duktig. ska äta lite middag nu och kolla på paradise hotel som jag spelat in sen soooova.

skriver för jag inte har nått bättre för mig

nej nu pratade jag med johanna nyss så mina planer ör kvällen blev lite anorlunda, eller egentligen samma bara att vi ska ta en promenad efter jag har tränat. puss

satspowerstep

jag är helt slut eftersom jag kanppt sovit nått i natt och för att jag kanppt ätit nått idag förutom frukost. men klockan sju ska jag till sats och träna, satspowerstep, och då lär jag ju bli lite piggare, eller så är jag helt slut efter det. fast det gör ju inegnting för när jag kommer hem sen är det bara att duscha och sen gå och lägga sig och kolla paradise hotel. :)


blond eller brunett?

på onsadg gäller det. då blir jag brunett. kl 13:00 försvinner mitt blonda hår. eller? vad tycker ni? nu har ni chansen att påverka! själv får jag lite smått panik när jag tänker på det men jag kanske borde våga även fast jag typ tror att jag skulle va skitful. vad tror ni? blond eller brunett? snälla hjälp


jarrå

hittade några bilder på mig i johannas bildblogg, haha, det här var när dom som har fotografiskbild skulle ta bilder på de i msuikklassen. (jag vet jag är skitful på alla bilder men det var ändå lite kul)


ut med franscesca

eftersom jag missade paradise i torsdags fast ändå spelade in så kollade jag på det nyss så jag har en kommentarer i efterhand! varför valde inte stefan madde för, vad ser han hos franscesca? dåligt! franscesca är varken rolig, snygg eller trevlig. ut med franscesca!!!!

godkväll

nu är jag hemma igen. fan va skönt det var att träna, men nu är jag helt slut! körde crosstraining (haha har ingenaning om hur det stavas) i en timma och sen tränade jag armar. så var där i ungefär en och en halv timma. har precis duschat och snart ska jag äta. sen är det paradise hotel!!! wohoo. haha jag är verkligen paraidise nörd, men vem är inte?

söndag = chill

har suttit länge och druckit glögg och pratat i telefon med maria om sjuka människor, hehe. nu ska jag till sats och bränna massa fett. puss


hej

inte så bra bloggning den här helgen. men sen i fredags har det var sjukt lugnt. riktigt skönt. igår kväll var jag nicco, marre och aida hemma hos mig och tog det lugnt bara, mys. idag sov vi till halv tre så jag har ju iprincip nyss vaknat.

mina planer för idag är att städa rummet, träna och titta på tv, men inte på el clasico som alla andra! mihihi


change me


partyfredag

hej bloggen. åkte i till stan och mötte mamma efter skolan igår. var jättemysigt, vi shoppade, tittade på julskyltningen på NK och fikade. fick med mig en jättemysig mössa hem, chanell smink (just love it) och så köpte vi kuddar och stånt till mig säng på lexington. jag vill ju att min säng ska se sådär mysig ut som de alltid gör i filmer eller i affärer, så som man aldrig skulle orka bädda själv i sin egen, men jag ska. min säng ska va bäst. hehe.

när vi kom hem från stan var det bara att hoppa in i duschen och sen börja fixa sig eftersom jag skulle ¨på Marias och Korpens fest. jag hade jättekul och maten var grymt god! som sagt kvällen var riktigt lyckad och jag hade riktigt kul, kan va den roligaste kvällen på länge. tack tjejer.

idag blir det chill om jag förstått det hela rätt. men man vet ju aldrig, en sånn sak är svår att lova men det lutar åt det. puss


bad romance

bjuder på en stört bra låt och en störd video med lady gaga här på morgonen. jag har nyss duschat och ska börja fixa mig, sen är det ju prov. hejhejhej ig! ha en fin dag.




2½men

okej, jag kan inte somna. ist kollar jag på 2½ men. tredje gången jag ser det här avsnittet men dte är alltid lika kul. love 2½ men.


zzzzz

nu blev jag trött. lika bra att gå och lägga sig. imorgon är det prov och sen ska jag till stan med mami. sen på kvällen ska jag på lokalfesten. så det gäller att va pigg till imorgon. vill shoppa, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon. jag har inga kläder. bläää..

just so u know

Sometimes I put up walls, not to block people out, but to see who cares enough to break them down

längesen

haha mongo marre! alltid hota med att spotta när det inte går som han vill.

sant

en till sak som pluggandet förstör för mig är att jag missar paradise hotel ikväll, jävla tur att det är så  lätt att spela in, säg inte vad som händer! ;)

ig

har prov imorgon och jag kommer få IG. får jag nått annat blir jag jävligt chockad. har pluggat lite men jag är föööör trött. mamma har köpt redbull, cashewnötter och pistaschnätter så nu ska jag väll orka ta tag i dte sista iaf. det dåliga är att jag inte kommer kunna somna sen eftersom jag hällt i mig massa redbull vilket kommer resultera i att jag kommer va trött imorgon på provet och inte komma ihåg ett skit. men vad ska man göra?


haha ta mig tillbaka


njut varje sekund

mitt liv är underbart, jag älskar att leva!


Gangsta love


Everytime I go around
Shawty love me down
Run off on me like click clack
Throw it out like take that
She make it do what it do when we doing what we do in back of the lac
I'm like im up all for that , and every night her body gets straped how bout

plugga

idag måste jag plugga som en dåre! jag behöver redbull, nu! kommer aldrig palla annars. shit

spåra

hemma efter en seg dag i skolan. fick tillbaka mitt rättskunskapsprov och jag var sååååååååå nära VG. blir så jävla irriterad att jag måste ligga precis på gränsen, typiskt! men egentligen får jag inte klaga, jag satasade ju bara på G ändå... aja efter skolan gick vi till fabben och köpte förköpsbiljetter till snowflake som är den 5e, dj mario spelar så det lär bli najs! 

Maria och Korpen firar sina födelsedagar imorgon, så då ska jag på lokalfest. Ska bli jättekul, men jag tror jag kör nyktert. Tänkte spara mig till nästa helg, no money no funny. Fast funny kommer jag ha ändå, jag kör nykter som full! så imoron spårar vi! men vad ska man ha på sig?


vem var det som kasta?!


minnen


bilder från igår.


chillination

nu ska aj kolla pardise hotel (ofc), sen blir det en lång dusch med skrubbing och sen kommer ni förhoppningsvis få se ite bilder från igår, hål tummarna för att dte funkar att ladda upp sen! puss

one love


när ska man ha tid att leva?

skolan borde förbjudas. jag är så trött på allt plugg nu. vi har huuuuuuuuuuur mycket som helst. den här veckan har jag marknadsföringsprov, nästa vecka är det natur och svenska prov, sen är det rättskunskapsprov och rättskunskapsuppsats, naturprov, svenska uppsats och organisation & ledarskaps prov har säkert glömt typ 11prov och uppsatser plus att jag måste läsa typ 500 böcker och göra bokrecensioner på dom, fuck it! skolan äter upp mig!

ta bort den

hatar känslan!

för mycket fritid

jag har inget liv oxh snodde den här av kenza

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Humanoid eller Zimmer 483 (vad e de?)

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Ge
eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet
eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar (cheesballs)

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

!


cupcakes

shit vad vi har bakat idag. många cupcakes blev det. har stått och sålt dom på julmarknad hela kvällen, har vart en rolig men jobbig dag. har även hunnit gå en powerwalk med johanna. nu är jag bara hemma, ska fixa bra musik till ipoden och sen sova. jag vill ha helg nu!

tyvärr går dte i nte att ladda upp bilderna så jag gör dte imorgon :) har ni tur kommer det upp en och anna video också


spårarn

nu är dddaniiiiii tillbaka, hoppas ni tyckte mina och amandas inlägg i lördags var underhållande, hahaha spååååååra!!!!! MITT MOTTO :))))

NU ska vi smeta glasseeerryyyyiii på muffinseeen sårom blir tjockt fina! Hahahaha ja hatar att vara sreiös, här har ni mig HEJPÅDIGDU>1!!!!



btw, idag har gudrun namnsdag och vet ni va de betyder på indian språk??? Hon som kissade på golvet.  Så ett stort grattis till alla som heter GUDRUN, fortsätt kissa på golvet ;)

 

 


stackars ida

ida gråter. hon kan inte baka och när alla visade enne hur man gör förstörde hon 5 muffins, bra ida!

tro inte på inlägget innan, visst jag klaar eller vi klagar men det är för ida inte kan baka. men kan man inte ens 1+1 så blirdet ju inte så lätt att baka fina cupcakes. men ida gumman gråt inte mer det löser sig, proffsen lär dig!


ida gästaar huset

baka baka fyyy vad jobbigt det är ! amanda är såååååå över duktig så om jag sätter en liten droppe på fel plats så blir det världens undergång , säger bara såhär . baka aldrig med denna flicka ! hahaha  


hahaa  nje men du är duktig amanda , gråt inte ;)





hah Maria kan svälja !

knega

vi är hos maria, bakar som jävla bagare!

skadad

haha nu håller på att bli skadad av paradise hotel. nu drömmer jag om det på nätterna och jag att jag plastikopererar mig hit och dit. haha.

idag är jag ledig eller "ledig"  jag ska till Maria nu där vi ska baka cupcakes, alla tjejer i företaget tillsammans, det har vi inte gjort förut, hoppas det går bra. Ikväll ska vi stå på en julmarknad och sälja och vi har även en beställning på 50 muffins idag. Samanlagt kommer vi baka 100 muffins idag. men det fixar vi, vi är ju YUmmie!?


alltid kul med minnen


hejhopp

har trönat ett hårt satspowerstep pass och nu  lookar jag på paradise hotel. grymt!


me like

the hills på mtv, nu är livet underbart!


new moon

jaute måset ju berätta om filmen i fredags. nya twilight asså. den va grym! lika bra som ettan!! ni som inte sett den msåte se den. lova det, jag ska se igen!! jakob äe het!!!


helgen i bilder


Fredag


Lördag

hej ¨på dig dduuuuuuuuuudududuududuudududu

jaja sorry för spårade inlägg men just nu dansar vi som en viss **** HAHAHHAHAHA
Men vi har ialf ätit idag pizza och sallad, daniella jobbar imorgon och  det är fetttt synd om henne assååå jaa sväääääääääär...OJAAAAA!!!!!

amen guzzar nu ska vi ba kööra vidare och dra ba sådär ba, typ hafa några schöööna guzzar och bara kööööööra riight? HAAAAAAAAAAAAAAA?!?!?!??!?! ÅÅÅÅÅÅSNA IIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAA. HEIDE?????

Vi skulle bjuda på ett fett najs bild men asååå vi har tyvärr ingen webb sådäraaaa.. de är gaalet synd. FETT TJOCKT! I LIKE A TRUCK.

PEACE AND LOVE FROM YOUR BEST AMANDA AND DANIELLA WE ROCK THE WORLD, AND YOURE NOT IN IT!!!!


hej på dig DU!

nu kör vi nu kör vi kör vi körvi!!!!!! madgfhlAHFLK motherfucker!!  hahahhaha nu är vi hemma hos mickis och förar. vi ska vidare - typ fame? pusspådig


familjen söderlind/edholm <3<3<3<3<33333<<3<3<3


trululuulul

hej på dig du!
kvällen har bestått av lekar, dricka, bröst, telefon, smink, speglar, humor och tjejer.
nu ska vi vidare. kyssssss

HAHHAHHAHHAHAHAH, VEM VAR DET SOM KASTA!

asså vart man än kommer hör man alltid nån som imiterar det här.
hittade aftobladetgrejen på Kenzas blogg och jag höll på att dö av skratt. "en frispey som kastas, en kille som får dne på sig, en nerspilld skjorta och en vild diskussion" hahahhahahhaah ni måste bara kolla!!!! 

aftonblatets dokumentär
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6140216.ab


orginalet
http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E


bio mys med carro

Om ungefär en timma kommer Carro och hämtar mig och då ska vi på Twilight biokväll. Det är ju prämiär idag och så visas båda filmerna på bio. Bion börjar klockan halv tio så vi kommer väll inte dra där ifrån förrens kl halv två typ haha. Ska bli mysigt att träffa Carro och se älskade twiligt. Mysfaktor - HÖG!


fullt upp

Nu har jag precis kommit hem och får ta det lungt första gången idag på hela dan, har haft fullt upp sen jag vaknade imorse. Klockan halv åtta åket jag till älvsjömässan för att jag och cassey och några fler från min skola skulle stå och representera det nya gymnasiet. Det gick bra och var ganska kul. Efter vi var klara där drog jag till centrum och kollade runt lite och mötte upp johanna. Vi gick hem till mig så jag kunde lämna min grejer och sen tog vi en promenad. Så fort jag kommit hem bytte jag om och åkte ner till centrum igen. Där köpte jag en tröja och sen åkte jag till Danni för att hämta min kamera. Pappa har precis heämtrat mig där och nu är jag som sagt äntligen hemma efter en lång dag.


sleep tight

ikväll har jag tränat med ida och tittat på tv. nu är det sovdags och vi hoppas påå att det funkar att ladda upp bilder imorgon på bloggen så den inte blir lika tråkig som idag.nattipatti

i <3 paradise hotel

fan va skönt att inte Stefan åkte ut! jag gillar honom och John hade jag faktiskt inte fått nån uppfattning om. Andreas är ju snygg men fyfan vad jag inte klaraa av honom som person, går runt och tror att han är kungen i paradiset typ. Jackie tycker jag om och (man får inte säga så) men Franscesca är ful. Cimon är så gullig, han påminner mig om en person, men vem tänker jag inre berätta men han är riktigt söt!MEN han har percing i bröstvårtan och det hatar jag, blää. Jackie är som sagt min favorti just nu men vi får se hur länge dt håller. På söndag fortsätter det, cant wait!


pumpa!

nu har jag bytt om till träningsklädre och nu väntar sats! ska hämta ut ett paket från hm på ica också, alltid lika spännande och se om det är liak snyggt i verkligeheten som på bild! nu kör vi, träna hårt på stas och bränna fett med fett!

jobba i magaluf?

nu har jag nyss kommit hem. idag har jag fyllt i min tatuering. det blev riktigt bra. ikväll ska jag nog träna, har sånn jävla träningsvärk från igår bara. ikväll ska jag även fixa cv så jag akn börja söka jobb. borde ju va lite lättare att få tag på nått nu när man är 18. juste appro på jobb har ajg en rolig nyhet! det lutar nämligen att jag kommer jobba i magaluf i sommar. Isf åker jag ner efter jag tagigt studenten och stannar på obestämd tid. Jobbet verkar grymt kul och vem banagr på att vara i värmen i en party stad en hel sommar? inte jag!

oman


???????????????????

ÖHOOOO vem åker ut pradise? stefan?

miss


walla

har tränat, riktigt skönt. borde städa mitt rum så kanske ska göra det ikväll också. men paradise klockan 21 är ett måste så det går före. imorgon är det fredag, iaf för mig! är ledig på fredag så har bara e dag kvar med slit.


plans

planer för ikväll - träna, fixa naglarna, paradise hotell! låter som en riktigt skön kväll i mina öron. vad ska ni göra?

magaluf reunion


Psycho - 50 cent feat eminem


magaluf reunion


Så mycket kalorier bränner du om du ägnar dig åt följande i 30 minuter:

Aerobics (tuff) 242 kcal
Rida i galopp 242 kcal
Poweryoga 208 kcal
Boxning (sparring) 276 kcal
Body combat (medel) 259 kcal
Hopprep (tuff) 310 kcal
Roddmaskin (medel) 259 kcal
Spinning (medel) 242 kcal
Springa (8 km/h) 242 kcal
Motionscykel (tuff) 327 kcal
Stavgång (tuff) 184 kcal

det msåte va ett skämt

Asså jag håller på att bli galen på de jävla reklamerna på MTV! vadå jävla tånnårsmamma?! vad är det för skit, köpa en jävla kängurutröja att ha ungen i? och att ha ett skrivbolrd på banrsängen och de där örhängena? och väskan som kan bli en kudde så du kan sova vart du vill, vad är dte för shit?

jag älskar MTV men jag tål inte deras reklamer och lika med jamaba. asså ge upp ingen vill ha nån jävla apa som barkrungsbild, även om den kan röra sig och nästan ser verklig ut! och om man vill ha "i got a feeling" som ringsingnalg lägger man bara in den från datan man smsar inte ett sms till jamaba som kostar 50 spänn, fatta vi lever inte på 30 talet!!!

bah

har vart i skolan och gjort prov, gick hyffsat. sen har jag haft möte med syon. nu ska jag bara ta det lugnt, är trött fast jag sovit 9 timmar inatt. jag tror det är vädret som gör det. jag vill ah sol och varmt, jag vill till magaluf och köra!!!


god natt

vart mycket plugg idag eftersom ajg har prov imorgon. nu har jag laddat upp fler magaluf reunion bilder och har ni tur kanske ni får se några sjuka videos också. nu ska jag läsa igenom mina anteckningar inför porovet och en är det god natt. puss

magaluf reunion



sova

nu har jag kollat på paradise hotell och ätit lussebullar och druckit mjölk. som ni ser så har jag lagt upp lite bilder frå kryssmnig också men det är absolu inte alla det kommer fler imorgon- god natt.

magaluf reunion


hej

har inte bloggat på flera dagar! anledningen att jag har vart på kryssning fredag-söndag. pics kommer :D

Yummie

nu är jag i skolan, i en datasal. har svenska och snart ska jag ah rätsskunskapsprov. hjääääälp. nej men får jag G är jag nöjd. efter skolan ska jag, maria och johanna baka cupcakes till vårat uf företag Yummie. vi får lite beställningar här och var. :)

svinspruta, nja

jag har ätit tacos, gått promenad emd johanna och mina stavar,  pluggat och annat. nu väntar sängen och kanske är det nått bra på tv :) imorgon börjar jag 11:40 för att jag inte har någon natur, för på naturen ska alla som ska vacinera sig mot svininfluensan göra det och jag bangar.

senaste kryssningen


saknar så det gör ont


hela livet var ett disco

mamma ville visa mig en låt. först tänkte jag, är det ett skämt eller?! men sen va den ju riktigt bra hahah

puta lite


kryssning

som jag sa förut var jag inte så taggade till kryssningen på fredag men fan nu börjar jag bli det haha. sitter och lyssnar på olika låtar av olika artister som kommer va på båten, jag tror fan det kommer bli sjuktkul, men nu när jag lyssnar på de här låtarna får de mig att bara vilja tillbaka till magaluf, ahah går inte ens att beskriva. men saknar så det gör ont. vill utomlands med tjejerna, sola, bada och ofc festa. haha några va låtrna..

sommaren är här igen - secondtunez

jag vet du vill ha mig - kobojsarna

fest hos mig (remix) - KICK


singel och sökande - Elov & Beny

du & jag - secondtunez

müslimix

hemma från skolan, skönt att vara hemma tidigt för än gångs skull. efter skolan mötte jag upp mamma i centrum som skulle handla mat. på ica kan man blanda sn egna müsli, jätteskoj tycker jag som ska försöka äta nyttigt nu tills jag gått ner. trodde väl inte att det skulle bli så gott men det blev grymt! en sak som jag´starkt rekomenderar till er som vill äta nyttigt eller iaf veta vad ni äter. yummie!

crazy

When I don´t really want no one else

dags att sussa

nej oj va klockan är mycket måste sova nu.

BB

så nu har jag borstat tänderna och så och sitter i min säng och kollar på bigbrother, haha fyfan va kul.

blablabalblablablabal

körde coren en halvtimma och bandet en halvtimma, så nu har jag tränat lite. har plugga också nu när jag kom hem. hoppas verkligen jag klarar rättskunskapsprovet på torsdag.

today köpte jag två skitfina armband från hm och jag tänkte klicka hem en as snygg basklänning från hms hemsida nu men sen är det shoppingförbud. då får jag inte shoppa på ett tag.

nu ska jag borstatänderna så jag kan krypa ner i sängen sen och kolla på tv och kanske blogga lite till. puss


sats here i come

nej nu fick jag ångest över att jag är så tjock så även om jag inte är helt frisk så åker jag och tränar lite. haha

yes

jag vill skriva men jag vet verkligen inte vad! så jag lägger in en bra låt ist :)


självklart kommer dte bästa 4:30 i låten

skolan är mitt liv

har vart duktigt och gjort ett prov idag med,  och på torsadga och fredag blir det ett till så fyra prov på en vecka, jag är ganska stolt och sen har jag även en uppsats jag måste skriva klart den här veckan också. kvällen blir väl plugga och kankse promenad.


pluggpluggplugg

sitter i biblioteket och skriver svenskauppsats. den ska va inne idag, men good luck. jag ska ha prov idag också, organisation och ledarskap. shit jag behöver en redbull!

måste sova

om en liten stund börjar 2 ½ men. jag borde egentligen sova då men dte får vi se, antingen sover jag då eller så är jag vaken till halv två. fast det är ju inte okej med tanke på hur ite jag har sovit i helgen och eftersom jag ahr prov och behöver plugga mycket imorgon och dessutom har en lång skoldag. aja jag kankse kan kolla ett avsnitt iaf, så jag sover klockan ett. jaja nu är det scrubs.


hahaha

försöker att ändra min asfula bild som jag har som design men det går ju vrekligen inte. haha insåg att det verkligen är skitful, men lugn jag ska ändra så fort dte funkar igen. jävla blogg.se!


give me a job

åh jag blir så trött! jag hade skrivit ett helt inlägg och så fuckar hela blogg.se upp sig.  men nu har jag och johanna vart ute på powerwalk i en och en halv timma. sen har jag pluggat rättskunskap och sett över min ekonomi, hahah. men jag behöver verkligen nu när inte cashen rullar in som dom sak. haha. blev ganska glad när jag kollade på mitt konto iaf, fast för att döda mina galda känslor nu så tror jag faktiskt inte att pengarna från utgången i lördags har dragits än från mitt kort, men om dom har då blir jag riktigt happy, måste gå in och kolla. men som sagt har jag ändå pengar till kryssningen i helgen. jag och danne ska ju på magalufkryssningen. fredag till söndag. som tur är så är det ju inte galaxy eftersom vi åker till riga, så det kan nog bli rätt lyckat ändå. känns som att jag är trött på kryssningar nu, men som sagt detta är ju en anna båt och förmodligen helt anorlunda. jo men det blir fun! nu ska jag dricka te sen blir det kanske lite mer pluggiiiish! kyss


When I don´t really want no one else


fucking tierd

haha shit av seg jag är idag. mina ända kfrafter gick åt till att åka och fika med familjen. det är ju farsdag idag, ingen som glömt det? sitter och lyssnar på whatcha say om och om igen. blir nog bänkad här i min säng hela kvällen med datan och tv. är ju ensam mamma söker idag. me like like!


spårat

hade kul igår men oj vad spårat, tror jag lyckades bryta 7 av 9 partyregler. vi började hemma hos Aida och åt jättegod middag och tårta. vid elva åkte vi in till stan, det blev laroy och labbet. kom hem runt 6 imorse, hade en trevlig kväll.


utgång på ingång

snart ska vi dra ut och parta för hela slanten. ha en trevlig kväll!

läs partyrulsen

till alla partypepole

PARTYLAGAR

...som jag önskar att jag alltid kunde leva efter.


Bli aldrig för full
Det låter så enkelt. Det är så svårt. Det har ju hänt att jag brutit mot denna lag, men straffet är hårt. För få saker är mer pinsamt och patetiskt än en tjej som är för full.

Skicka enbert sms till nära tjejkompisar och familjemedlemmar efter midnatt
Sätt ett mentalt alkolås på mobilen. Intala dig själv att du absolut inte ska höra av dig till den där Kalle, eller vad han nu kan heta,  hur samrt det än kan verka när klockan närmar sig tre, för att "bara fråga om han är ute". Och ännu värre - ring inga samtal!

Drick inte sprit efter midnatt
Det låter så himla klokt när man säger dte såhär. Samtidigt verkar det alltid som en lika brilljant idé att ta en drink till när jag står där och känner mig "helt nykter" klockan två. Dagen därpå inser jag dock vilken dålig inverkan det hade på mitt huvud.

Festa i godavännerslag och håll kolla på varandra
Jag har alltid roligast när jag festar med mina tjejer som jag vet att jag alltid kan lita på om något oförutsett skulle hända. Det gäller även att ställa upp för kompisarna, om hon behöver spy en stund, så är det bara att se glad ut och haka på!

Såla inte utan ta en taxi hem
Jag vet det kostar, men du kommet i alla fall hem säkert.

Ta ine fram den tunga sminkväskan efter midnatt
Ta inte ens med den ut. Det blir inte lika snyggt som det kanske ser ut i spegeln just då när ögonen ser dubbelt. Än finns det kankse hopp om att även jag kan lära mig att leva efter denna regel.

Hångla inte in public
Vad tänker du om du ser två personer stå och grovhångla mitt på dansgolvet? tre ord räcker... get a room!

Håll koll på glaset
Sorgligt men sant så är det viktigt att hålla koll på galset när du är ute. Finns tusen anledningar.

Gå aldrig och lägg dig full
Det kan kännas som det bästa du gjort, just då. Men det är en dag imorgon också, en dag man gärna är utan huvudvärk och illamående. Gå och lägga sig full = bakfylla

/ Amanda

Grattis Aida

nu har eva (moster) och stefan vart här. fick en jättesöt "hundväska" att ha min chihuahua i, visst jag har inte än men mitt mål är att skaffa en när jag går ut gymnasiet. jag tjatar och tjatar på mamma och pappa. fick även en jättegullig berlock till thomas sabo armbandet, en liten hund (såklart).

mamma och jag har nyss vart nere i centrum och nu ska jga börja fixa mig för ikväll. min älskade vän Aida fyller ju fucking 18 år idag, GRATTIS BABY! äntligen kan vi gå ut tillsammans och ikväll börjar vi! vi ska käka middag hemma hos Aida och sen ska vi in till stan och gå på krogen. vet fortfarande inte vart vi ska men dte visar sig.

ha en jävligt kul lördagkväll! kyss


haha


saknar så det gör ont

ahhahahaa ajaaaaaaa

ajajaj

måste bara klaga en sak till, jag har så ont i mina ben! kanske kan bero på att jag och johanna gick powerwalk i två timmar och en kvart idag. bra va? :)

men ja

fyfan jag vill ha popcorn, bio popcorn. måste måla naglarna. är förkyld. är trött. måste shoppa.

just nu


några bilder från kvällen :)


peace out

                                      


i love MJ

varit och bowlat och ätit middag med tjejerna. kan stolt säga att jag vann första serien. nu är jag bara hemma, skulle dragigt på fest i hammarby sjöstad fast så blev det inte..

var ju på this is it igår. sjukt bra! vilket fin människa MJ är, känns så ´konstigt att han är borta. underbar är ett ord som bekriver både han och hans musik, han är ju underbar rakt igenom.

mina planer för kvällen är inget att skryta med. det ända som står på planerigen nu är att ruttna framför datan, läsa bloggar och lyssna på Michael Jackson. ha en fin kväll


brr

sitter här med min smoothie och fryser. ska hoppa in i duschen snart och ikväll ska jag på bio, this is it! nu ska jag få se den äntligen, hihih.


sanning eller lögn


walla

här hemma sitter jag och sjunger. funderar på att gå upp och göra en smoothie. ikväll är det ett av mina favriprgram också, inlåst! missa inte kl 21:00 4an. nu blir ska jag göra jordgubbssmoothie, byyyye :)


förlorad vänskap

en sak som jag tänkt mycke på sensate tiden är att en person som en gång var en bra vän till mig visade sig vara allt annat än den där vännen, utan visade sig var någon som jag idag varken känner igen eller skulle vilja ha som vän. en så kallad vän som skackar skit, som inte lyssnar och som vägrar förstå sanningen. trotts allt detta saknar jag den här personen idag och ibland vill jag ingenting annat än att komma tillbaka till den här tiden, om det bara så var en dag. vad hände egentligen?

en låt som passar in..


torsdag

min och marias låt!

hemma efter en till skoldag. efter skolan nu var jag på teds och fick en tid för att fylla i min tatuering, jag ska fan få vänta typ två veckor! det borde ju gå hur fort som helst att bara fylla i den, aja skitsamma, bättre sent än adrig.

nu har jag inga stora planer, är rätt trött faktiskt. borde kanske plugga lite, men jag ooooorkar inte! ska försöka få med johanna på en långpromenad sen igen om jag inte ska på bio ikväll vill säga. vill verkligen se this is it och den går väl inte på bio så länge till va?

magaluf med tjejerna, åh vad jag saknar! speciellt i dte här skit vädret.

god natt

jag och johanna tog en powerwalk i en och en halv timma sen blev det te och macka och plugg. nu ligger jag i sängen och borde sova men ist kollar jag på 2½ men, jag ska snart. puss

Plugg och Powerwalk

nu har jag pluggat rättskunskap och nu blir det powerwalk med johanna. vad gör ni ikväll?

ge mig helg

vill ha helg nu, känns som veckan går skit segt. har iaf lite att se franm emot i helgen, tillexempel ska vi fira aida på lördag som äntligen fyller 18! sen på fredag hade vi tänk bowla lite tjejer, inte varje dag man gör det men jag vet att sist jag gjorde det så vann jag, yey! haha. sen tror jag eventuellt att min moster och stefan kommer ner hit på lördag.


twilight

har kommit hem från skolan och sitter här och lyssnar på bob marley. idag ska jag plugga och gå promenad med johanna. är ju så stans förkyld så kan inte träna. därför blir det poromenad ist. idag ska jag och carro boka biljetter till twilight också, det är nån twilight kväll så först r det första filmen och sen är det andra, på bio. Jag och Carro är freaks och sen dagen vi såg första filmen var det spikat att vi måste se andra tillsammans också. Kommer ihåg den dagen, en mysig dag faktikst. Först julbord med familjen inne i stan och så mötte jag upp carro och hennes kompis och så gick vi på den omtalade twilight filmen. Var mycket tårar, speciellt från min sida när secnen i balettsalen är, ni vet blod, det tål inte jag. hahah helt sjukt. sen var det "party" här i väsby och carro och jag deckade hemma hos henne efter det. en mysig dag som sagt.

te och jackass

kollar på jackass på min babe steve o! haha han är så sjuk och jävligt het . och jonny knoxville ska vi ju inte tala om, han är inte lika sjuk men minst lika het. nu stoppade steve o nyss upp en daggmask i näsan, kanske inte så hett men men, dom har gjort värre saker. ska dricka mitt te nu, kolla jackass och sen sova.

me love

nu började the city och mitt humör steg!gjorde min kväll i love the city och the hills!


vad händer?

vad är det som händer med vackra lindsey? drogproblem har påverkat henne något och hon har aldrig vart såhär sliten.





maby baby

blir allt mer sugen på att bli brunett och skaffa extensions, tänk om jag kunde ha sånt här hår. vad tycker ni?


fuck

mitt humör är nere på noll. att shoppa skulle göra mig på bra hömör nu.

ge mig deras garderober så lovar jag att bli glad

bedtime

nej nu har jag bloggat tillräckligt, nej man kan aldrig blogga för mycket men jag har inget mer att skriva idga om vi sägaer så då. nu ska jag bortsat mina huggtänder sen är det sängdags, ska läsa lite topphälsa innan jag somnar, för nu förstår ni, nu börjar mitt nyttoiga liv, och nu gäller det, bättre sent än aldrig och ni vet att om jag bestämmer mig för nått så håller jag det. kankse berätta lite mer vad mitt "nyttigaliv" innebär. men imorgon! god natt sov sött dröm om småkryp du mött! ;)


kom hem

miss you these days


lov


 matilda 18


Gävle


världens sötaste


kryssning

erica i hennes rätt jag

DET ÄR KUL ATT VA FUL!

nu kör vi!

masken

kissie

jag ville sova, kom in i min hytt, där sitter danni med 7 killar, jag börjar styra och ställa så jag skulle kunna sova och alla blir sura:)

stolt över mitt armband

This is it

sitter och lyssnar och lyssnar och lyssnar på MICHAEL JACKSON och dte slog mig, att jag bara måste gå på filmen!!! jag måste, så nån som vill gå? jag måste! den går inte på bio föralltid heller så now or never lixxxxxom!


brb

nu ska jag ner till fabben och chilla och snackaskit med tessie, mickan, danni och pontus. byebye bebies

SMGULD

jag hade velat gå på black celebration ikväll men alla andra bangar. fan vi måste ju fira aik som tagigt SM GULD nu. en sak som gör mig lite extra gald är att hammarby åkt ner och att djurgården är på god väg, fa dte här gillar vi!

fick värsta behovet av att bloggan nu efter att haft en "pause" ett tag. känner att jag måste skriva av mig innnan mitt huvud blir överfullt, så så ni vet nu så är jag tillbaka och ska blogga på som vanligt, så mycket jag bara kan och orkar


RSS 2.0