rida

Igår var jag, Aida, Adam, Tommy och Palmi hemma hos mig. Det var ju kul och så. En låt som inte går att få från huvudet från igår är Carlito, haha.

Imorse drog jag och Aida till hennes stall där hennes hästar är, Lorentino och Casper. Lorentino var snällast, Casper försökte bita axeln av mig.. Jag red också, travade och fick igång honom (Lorentino) själv. Sen käkade vi Kinamat i Märsta, jag, Aida och hennes mamma.

Ikväll ska vi förmodligen ut, sista dagen på lovet som man kan hitta på något så hoppas på nått kul. Magda är påväg hit och jag och Aida bör börja fixa oss nu. Jag är inte ett dugg taggad faktiskt men då är det väl bara att lyssna på Carlito, hahahahahaha.

Skriver senare, ha det bra så länge.

Lite söta bilder från idag i stallet, Lorentino är bruna och Casper är den gråa. Klicka på bilderna för att se dom större



    

Kväll igen

Hejsanhoppsan.

Sitter här som vanligt känns det nästan som. Idga har jag bara myst hemma. Blev ingen träning, inte ens en promenad.

Just nu sitter jag och dunkar Lady Gagas nya låt Eh Eh (nothing else i can say), väldigt bra låt tycker jag. Aida är påväg hit såklart och hon har med sig godis, underbart! Jag undrar vad som händer ikväll? Vi ska va här till och börja med sen får vi se vart vindarna tar oss.

Sitter just nu och väntar på Hämtmat, supergott! Mamma och pappa ska käka pizza men för mig blir det bland det bästa som finns, SUSHI!! wiiii

Sitter och deppar lite över att jag inte är 18 än, jag har den oturen att fylla år sent på året nämligen i september. Jag vill ju va 18 och kunna gå på alla skivor, och jag vill va 18 i sommar, tänk er bara! buhuuu. Jaja håll ut Amanda, håll uuuuut!

God morgon

God morgon alla underbara läsare.

Har nyss vaknat och jag vaknade av att min sångpeddagog ringde mig. Vi hade missförståt att jag hade tid hos henne idga, hon trodde det och jag trodde det typ inte. Så är det ingen sånglektion för mig idag. Vi bokade upp en ny nästa fredag kl 17:00 ist.

Kvällen igår tillbringades hemma hos Kim. Jag och Aida drog hem till mig vid halv två där min brorsa och hans kompisar hängde. Det blev Gitarr Hero och mat. Aida städade som vanligt, fast jag säger att hon inte ska, hon skylle på att hon har det i blodet (hon jobbar nämligen som städtant på en skola) och tycker då att när hon inte har något vettigt för sig så kan hon lika gärna städa. Det är ju egentligen jättebra men jag får lite dåligt samvete när det är hon som går runt och städar här ist för jag och min bror. Aja Aida, som sagt ingen tvingar dig!

Idag har jag inte mycket planerat. Det är fredag och solen skiner. Förmodligen ska jag ner och träna idag men det blir nog senare. Vet inte om jag sagt stt det är SATS jag tränar på..

Nu är det frukostdax, skriver mer sen. Ha en skön dag!

här kommer några mysiga bilder från kungsberget
    

TJA

Hej hej. Jag sitter här och väntar på Aida som snart kommer hit.
Igår var vi bara hemma hos mig. Det är ganska najs ändå eftersom jag och min brorsa bor själva förtillfället. Jag, Aida, Carro och Darja var här och senare kom även Adam och Palmi.
Idag har jag inte gjort mycket, Magda var här en stund under dagen och vi snackade mest och åt pizza. Sen har jag även tränat.

Ikväll ska jag och Aida antingen hem till en kille nere vid station eller så ska vi träffa Magda, Issa, Darja och Carro, eller både och kankse?

Känner att jag inte har så mycket intressan att skriva om, om ni har förslag så tipsa gärna.

Nu ska jag och spöa min brorsa och hans kompis i Gitarr Hero, KYSS

jag måste bara säga en sak

Jag är så otroligt glad över att jag har mina underbara vänner. När man behöver dom som mest så bara finns dom där och man vet att dom alltid ställer upp. 

När någonting känns jobbigt då vet jag att jag alltid har någon att vända mig till som gör just det än bra vän gör, stöttar, lyssnar och ställer upp.

Vissa har man kvar längre än andra, men sånt är väl livet. Man glider ifrån varandra.
 
En sak har jag lärt mig i alla fall, och det är att uttrycket "kärleken kommer och kärleken går men vännerna dom består" stämmer!

Alla kankse inte vet vad jag syftar på när jag skriver det där men ni som gör det, det är er jag skriver detta till.

Jag vill bara att ni ska veta hur otroligt mycket ni betyder för mig och jag vill framförallt säga tack för allt ni gjort och även gör.

Jag har inte alltid vart den där perfekta vännen och jag vill be om ursäkt för det.

Jag vill också säga att jag finns här för er always! (men det vet ni) JAG ÄLSKAR ER TJEJER, TACK!

(sen har vi ju min bästaste killkompis Andreas hultgren som även beyder otroligt, men det vet han ju redan, du är guld gubben!)

Hemma igen

Nu är jag hemma från Gävle. Mysigt har det varit och kul att få umgås med släktingarna.

Just nu sitter jag, carro, aida och darja hemma hos mig, vi ska snart dra här ifrån och förhoppningsvis blir det kul ikväll!

Har inte så mycket att säga så nu ska min Africa Queen gäst blogga lite, puss!

Hej alla söta läsare jag är för tillfället hos söta amanda somjag har saknat när hon har varit i gävle :) hon lurade mig att hon hade brutit handleden som jag gick stenhårt på men det var lite kul faktis. Söt amanda! men vi shotar för tillfället lite sambuca som är jätte gott :) ni får ha det  så bra! Hej svejs :) <3


Se upp i backen, för här kommer jag!

Idag ska ju jag åka skidor med mina kusiner i Kungsberget. Ska bli mysigt! Vilken tur att det är så bra väder.

Har inte helt bestämmt mig än för om jag åker hem idag eller imorgon. Om jag sover kvar här en natt till blir det nog hos mina småkusiner.


(Matilda, Märta och Majken)


Ha en härlig dag!

SÖNDAG

Hejhej! :D Har som sagt åkt upp till Gävle nu. Tog tåget som gick 11:49 från upplands väsby station så jag var framme på Gävle station klockan 13:30. På stationen hämtade min faster (Theresa) upp mig med en sovande bebis. Vi gick på stan och shoppade lite medans Patrik (hennes "man"),  Märta och Matilda var på bio. Efter bionm åkte vi hem till min farmor och farfar, där jag är just nu.  

Inatt ska jag sova här hos dom och imorgon ska jag åka skidor i Kungsberget med mina småkusiner, dom ska visa sina skills efter att ha gått på skidskola. Matilda min kusin som är 4år sa till mig "Amanda, jag ska lära dig hur man åker rakt ner för backen (tror hon syftade på störtlopp), ibland rammlar man, men det gör ingenting! sa hon.   Sen ska jag åka hem imorgon kväll eller på onsdag förmiddag. Har inte bestämmt mig än.

Ska dricka te nu.  Vi hörs sötisar . :)

GÄVLE HERE I COME

Hej hej! Det är ju sportlov och då passar jag på att åka upp till Gävle en sväng. Min släkt bor där och jag ska hälsa på farmor och farfar och mina kusiner. Kommer nog bli skönt att komma bort lite. Väsby är ju bara för mycket ibland.

Carro och min Africa Queen (Aida) är här och vi ahr nyss ätit frukost, scones och smoothi som min mamma gjort, mums!

Igår hängde vi i stortsett på donken, haha nej men jag och Aida, Carro och Steffi chillade bara och åkte bil typ. haha men måste ju inte alltid göra något.

Hinner tyvärr inte skriva så mycket men ska försöka hinna blogga lite där uppe. Nu ska jag hjälpa Aida som e så gullig och håller på att packa i min väska, sen måste jag dra till tåget.

PUSS KRAM

SPRING

Måste springa till bussen för jag ska till centrum med carro! jag skriver sen, PUSS


LÖRDAG

Godkväll!
Idag har jag vart på Stinsen med mamma och pappa. Vi fikade och handlade lite och sen var vi på expert och skulle byta mina ipodhörlurar som gått sönder.

När jag kom hem dröjde det inte länge innan Aida kom hit. Vi var först bara här hemma hos mig och chillade, åt middag och fixade oss lite. Sen drog vi hem till Matthis och käkade semlor, som han sjort själv, gottii! När han skulle dra till Åre med massa grabbar, drog vi hem.

Nu har Aida precis dragigt sig hemmåt, hon ska upp redan halv fem imorgon bitti och tävla i ridning. Själv  vet jag inte om jag ska gå och sova eller om jag ska dra ut, eventuellt möta upp Carro. 
Är jävligt trött efter igår men jag e ändå inte taggad på att gå och lägga mig, aaaja får helt enket se hur detta slutar. 

Pussen

juste!

Kanska ska berätta varför jag valde just blondmee som bloggnam. Vissa kanske tänker fjortis, andra kanske tänker "wannabe blondinbella" osv.
Men nej, anledninge till att jag valde blondmee var för att jag inte kunde komma på nått bättre, jag vill inte ha amandawiberg, dels så är det tråkigt och så heter de flesta för-och-efternamn. Sen har jag så dålig fantasi för att komma på nått. 
Det är faktiskt så att min hårinpackning heter blondme och jag tyckte det var coolt och dessutom kul och säga (lättroad, jag vet) så det fick det bli. Egentligen är ju inte bloggnamnet som är det viktigaste tycker jag utan det är ju det man skriver i bloggen som ska va bra, eller hur?

hur som helt, hope you like it!

min nya blogg - igen

Jag hetar Amanda Wiberg, går andra året på Vilunda Gymnasium, sam ekonomi. Jag bor med min familj, mamma, pappa, och två bröder, i Upplands Väsby.
På fritiden umgås jag med mina underbara vänner, sjunger och tränar. Jag älskar kläder och allt där till, är ett freak i godis och jag kan inte leva utan  musik.

På bloggen kommer jag att skriva om mitt liv, vad jag gör, tycker och tänker om saker och ting, varför det nu skulle vara intressant för er andra egentligen, men mest kommer jag skriva för att jag tycker det är kul och för att få skriva av mig.

Tidigare har jag bloggat på fjestis, amandawiberg och aochc som jag har tillmsammans med min kära vän caroline, kommer dock inte sluta skriva på aochc (hoppas jag) men vill lixom ha en egen blogg samtidigt.

Det var lite kort om mig, jag hoppas ni kommer gilla min blogg. Sköt om er.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0