Bagarna

Det har länge vart känt jag inte är någon hemmafru som står och bakar paj. Jag kan kanppt steka korv. Men nu hörrni!! Den här sommaren har jag gjort riktiga framsteg ska ni veta. Här tillexempel bakar jag och min kära vän Johanna bullar. Detta var dagen innan jag drog till Gotland och visst blev dom fina? Skitgoda dessutom. MUMS

Nu bilr det bild upptatergingar

Nu ska jag ta mig tid att verkligen lägga in alla bilder jag inte lagt in under sommaren som verkligen måste finnas med här. Det kommer ta tid. Men det är det värt! Ute kvällar, Paris, Bullbak och Gotland!

Samanfattning

Hejhej. Allsång igår, var inte speciellt bra. Jag och Johanna träfade Cssey och Philip och hängde med dom. Gick och letade efter ett fint berg på skansen och Philip samlade vuxenpoäng. Träffade en rolig prick som tjetade om att han var snäll. Träffade upp Bella och Arazo med flera. Åkte hem och sov hos boyfriend. En Härlig kväll. :-)


 
Stockholm i mitt hjärta! Det måste vara världens vackraste stad.

Allsång på Skansen

Idag mådde jag för dåligt för att kunna gå till jobbet så jag sjukanmälde mig och har sovit i princip hela dagen. Nu har jag i alla fall nästan tillräckligt med kraft, jag måste för, ikväll ska jag på Allsång På Skansen med Johanna. Mysigt! 


STOCKHOLMSVECKAN

Hej min kära blogg. NU var det längesen jag skrev men jag har vart på Gotland med massa sköna människor och roat mig. Haft så sjuuuukt kul. Har förstårs jättemånga härliga bilder att visa er så tänkte göra det istället för att skriva om de sjuka dagarna. Ni som inte kan hålla er kan tjuvjkika på facebook ;-)

PUss på er




Eller?

Sitter och läser Kenzas blogg och måste erkänna att jag blir lite smått svartis på hennes liv. Har hon inte typ allt man kan önska sig? (Eller ser det bara så ut på bloggen?) Ska inte påstå att mitt liv är värdelöst för det är det verkligen inte. Men ni förstår vad jag menar. Ibland kan man inte rå för att man avundas andra lite grann..

right now

Just nu sitter jag här ute på min alltan med min rosa mini laptop, har ätit frukost, Yoghurt med jordgubbar och müsli. Idag är det lite kyligare så jag sitter här ute med en filt runt mig till och med. Paris bilderna? I know right! Visst är jag seg!? men jag ska. Jag kan faktikst börja med de nu. Puss.


hej hopp

De senaste dagarna har jag gått upp vid åtta, åkt och tränat, solat och badat hos mig med vänner och sen jobbaat 15-23. Finns altså inte så mycket att blogga om. Om några timmar ska jag åka och träna. Idag får jag slällskap av mami. Sen ska jag väl hem och sola och efter det blir det jobb till 23. Tjejerna ska ut ikväll och jag vill också med. Måste försöka lösa det där.




Summer night

Här om dagen grillade jag, Nicholas och min bror hemma här och chillade. Jag gjorde efterätt till oss och så satt jag, mamma, Andreas och Nicholas och fikade på kvällen. Kände mig som värsta hemmefrun för en gångs skull. Jag som inte ens kan koka makaroner. Var en riktigt mysig kväll faktiskt.


14/7

Hejsan alla ni som är vakna den här tiden. Jag har vart och tränat och snart kommer Danni hit. Vi ska bada och sola någonstans. Ikväll ska jag jobba igen 16-23, men det innnebär pengar så jag ska inte klaga. Nu tänkte jag ladda upp lite pics så kika in senare så får ni se vad som hänt de senaste dagarna. Pussen & Kramen


tuff day

En lång dag. Har tränat, solat, badat och jobbat. Nu ligger jag i sängen och kollar sex and the city.

Good Dag

Gick upp klockan åtta imorse och åt frukost i solen innan jag drog och tränade. Sedan dess har jag bara solat och badat här hemma. Ska snart åka och jobba. Jobbar till klockan elva ikväll sen blir det raka vägen hem i säng. Marcus har kommit hem från sjukhuset nu idag också. Det är ju bra. Nu får vi pyssla om honom ordentligt här hemma :-)

Puss

Lördag

I lördags så jobbade jag på dagen och på kvällen åt jag middag med mamma och Andreas på Tiger, sen var det fotbollskväll hos Nicholas.


Fredag

Det har vart ont om tid att blogga. I fredags var jag och heälsade på Marcus på sjukhuset och idag ska han oppereras. På kvällen drog jag, Issa och Sabine till stan. Vi satt på medborgarplatsen mellan fisken och kvarnen och visste inte vad stället hette. Hade tänk hänga på Snaps med det var smockfullt och jag skulle käka middag. Hade hur trevligt som helst, satt och pimplade cider och drinkar och snacka massa skit. Mötte upp Nicholas på tåget från stan och vi drog hem till Alex och festade vidare. Sen drog vi och hans grabbar på fest på Dragonvägen.

Det var min fredag.

Bilden gör mig Glad

På flaket, påminner mig om denna helt underbara dag.



Mysig sommarkväll

Jag och Johanna drog och käkade glass hos Maria på donken igår och efter det drog jag och tränade. På kvällen mös vi tre hemma hos Maria på hennes trass med ost och kex, jordgubbar och vattenpipa, som kanppt gick att få igång.

Nu har jag nyss vart och tränat vcärldens jobbigaste träningspass på SATS med mamma. Om några timmar ska vi åka och hälas på min älskade lillebror Marcus på sjukhuset. Han var med om en moppeolycka här om dagen och har legat där i tre dagar nu och kommer bli kvar i en vecka till. Men nu är han i alla fall vaken så vi kan åka och hälas på honom. Stackars.

Tills vi ska åka ska jag lägga mig på altanen och sola. Måste försöka komma ikapp Berg som är svart nu efter att ha vart i Bulgarien. Good luck säger jag till mig själv.


Softish med Berg

Hänger med Berg. Vi badar och solar hos mig. Nu ska vi ut för en walk. Kankse hälsa på Maria på Donken för att äta glass. Det är torsdag och det är steeeeeek!!!!!!


JAg och Berg för över ett är sedan.

yesterday

Igår var jag´, Danni och Elin i Edsviken med lite dudes och solade och badade. Var jättevarmt men jag vågade ändå inte bada. Jag hatar när man inte ser botten. Visst är det äckligt? På kvällen när Nicholas slutat jobbet åkte jag in till stan och mötte upp honom. Vi gick till topstreetwear och köpte present till min lillebror som ligger på sjkukhus efter en moppeolycka.. Efter det gick vi på bio, komisarie Späck. Den var inte speciellt bra enligt mig. Bara överdriven. Visst jag skrattade ibland. Sen var det ju såklart Spanien - Tyskland. Den såg vi på Fridys och åt middag samtidigt. Efter ett bra avslut på matchen åkte vi hem och sov.




Midsommar bilder!


Igår

GOd morgon allihopa! Känns som jag är uppe jättetidigt för en gångs skull. IGår jobbade jag 15-22 och efter dte var jag bara hemma och sov tidigt. Jag och Nicholas bokade hotell till New York igår också så nu är allt klart. Jag längtar! Ska bli så galet kul. Har knappt fattat det än. Jag har alltid velat åka dit och nu ska jag det, med min älskling, så underbart! Om lite mer än en månad drar vi :-)




Lovely day

Igår åkte jag, mamma, Nicholas, Andreas och Marcus och hälsade på min gammle gammel moster, Ami,  i Avesta. Var en jättemysig dag. Vi åt god mat och skrattade mycket. Man han alltid så roligt när man är med henne. Tänk att hon är 96 år gammal och fortfarande helt klar i huvudet. Tänk vilket långt liv hon levt. När vi pratade om Paris, eftersom jag nyss var där, sa hon "jaa när jag var där var gjorde väl jag och min vännina inte smma saker som er. På nätterna var vi ute på alla nattklubbar och på dagarna, vi var där för firman, så gick vi på modevisingar och köpte in massa kläder".

Hon är helt underbar och jag älskar henne starkt.

På vägen hem stannade vi och badade, eller Nicholas, mamma och Andreas badade. Var ju så sjukt varmt igår. När vi kom hem gick jag, NIchoals och mina syskon ner och åt middag på Lindas och sen mös jag och min älskling här hemme hela kvällen. :-)



God kväll

Work all day long och idag sa jag upp mig! Men inte är det slut på donkenslitet för det, jag byter bara restaurang till närmare. Nu kommer jag att jobba på donken här i rondellen. Så ni som inte vill se mig i min snygga donken outfit håll er borta.

Igår var jag och Clara och såg den nya twlight filmen som jag alltid glömmer bort vad den heter. Hur som helst var den bra, bättre än tvån. Men kändes som det var en mellanfilm.

Har vart med Cara ikväll efter jobbet. Nu kommer Nicholas snart och ger mig sovsällskap och imorgon ska vi till Avesta och hälsa på Ami.

God Natt! <3

Puss

Idag har jag häng med Maria at my place och solat och haft det trevligt. Nu är jag med Clara vi har tagigt en promenad och ätit glass och hängt vid poolen. Vi ska snart till Kista för shopping och bio, nya twlight. Enligt Clara ska den vara jättebra. Tydligen bättre än ettan och tvåan. Hoppas!

Vad skulle jag göra utan mina vänner? Clara och jag pratade om det idag. Utan sina tjejer är man aboslut ingen. Så tack för jag har er allihopa. Ni är guld värda, you know how you are!

Jag och Clara för 11 år sedan


hej

till och börja med vill jag säga att det finns en mening med allt. jag vill säga att jag älskar min pojkvän och glöm aldrig att det blir vad man gör det till.. God morgon.

Hemma från Paris

Paris var fullt av galna fransmän. Staden var stor och överskattad. Inte alls lika fin och romantisk som man kan tro och som man hela tiden får höra. Jättemånga uteliggare och smutsigt. Ändå gillade jag Paris. Shoppingen var nice även om jag inte hann med så mycket. Det känns häftigt att ha vartit uppe i Eiffeltornet, det var högt som fan, och Moulin Rouge ska vi inte tala om, så himla bra! Världens show!! Vi hann med mycket, fick se det man borde se när man är där som tillexpemel den jättefina kyrkan och nottredam. Vi var på Disney Land en dag, där vi åkte roliga berg-och-dal-banor, kollade på stuntshower, var på bio där allt kunde hända (när det regnade på filmen, regnade det på oss i biosalongen också och mycket mycket mer) vi fick se hur de hade byggt upp scener till filminspelningar och en hel del annat. Igår var i alla fall det som jag blev mest imponerad av. Vi var på Ralp Lauren butiken i Paris. Men butik kan man inte kalla den. Det var mer som ett palats. Det var ett helt hus. Rummen var inredda i olika stilar och där innen hängde det matchande kläderna. Det var inte fina kläder i ett rum, utan kläder i fina rum (OKEJ kläderna är grymt snygga men det här var otroligt). Det fanns fem våningar med fashion och på varje våning var personalen klädda på matchande vis. Jag märker nu att det inte går att förklara, det måste upplevas så om ni åker till Paris så gå dit!

Paris bör upplevas men ha inte för höga förväntningar. Stockholm är klart finare och trevligare. Men shopping hade de så den dagen jag är en rich bitch ska jag åka till Paris och shoppa i alla dyra butiker. BIlder från Paris får ni ikväll :-)

RSS 2.0