USA!!!!

Imorgon bär det av till de förenta staterna med Nicholas. Ska bli så sjukt kul! Vilken upplevalse! Vi ska åka hemifrån klockan 6 imorgon bitti, mami är snäll och skjutsar. Vi kommer landa på Newark 11:55 amerikansk tid och där kommer Nicholas släktingar och hämtar oss. I am a little bit nervous.. men det kommer gå bra säger alla. Men det är min engelska jag är orolig över, att jag kommer prata men ingen kommer förstå. Fast jag kan väl mer än vad jag tror, hehe. Hur som helt löser det sig, i värsta fall får Nicholas vara min tolk..

Jag tar med mig min lilla dator så jag kan lägga in bilder och blogga om jag har tid (om jag nu får tag på internet) så ni kan ju kika in om ni är nyfika på hur vi har dte där borta på andra sidan jorden typ.

Jag och min älskade pojkvän ska till USA, i can't belive it!!! iiiiih


igår

Igår träffade jag Danni en stund på dagen innan jobbet. På kvällen myste jag hemma med Maria, vi målade och dekorerade tånaglar, provade sminkningar och snackade om allt mellan himel och jord. En riktigt tjejkväll med andra ord.


right now

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och försöka få lite färg, ikväll blir det jobb 16-23. hejhej!!

Så kan det gå

Hade sett fram emot gårdagen länge eftersom att jag skulle få göra om mina extensions då. Jag krigar mig upp och iväg in till stan tidigt på morgonren och när jag kommer fram får jag veta att håret inte har kommit. Att det inte blir något. BLev så jäkla förbannad, mest för att jag verkligen inte vill åka till USA med så här risigt hår som jag har just nu (det är ju något fel på min extension så allt bara lossnar) men ockås för att det redan krånglat så mycket. Som tur är så har jag världens bästa frisör så hon har lyckats lösa det här nu så jag kan få fint hår till jag åker, puuuh!!

Åkte raka vägen hem till sängen, till Nisholas som låg och sov, vi sov ända till fyra. På kvällen tog jag och CLara en promenad och senare träffade jag Aidis. Sov och mös hos NIsholas sen på natten, bi hade faktiskt vart tillsamman i 9 månader igår. hihihii.


Two fantastic days

Har haft skitbra de senasatde dagarna. I fredags så var jag ute på BIrka hala dagen med familjen och famor och farfar och på kvällen var det kräftskiva hos Nisholas och Lisa. Efter en otroligt trevlig kräftskiva drog jag, David, Nisholas och Marre ner till Magget och festade vidare. Kvällen avslutades med efterfest hos Emelie med riktigt fula männsikor.

I lördags var jag helt död hela dagen men jag hann piggnatill till kvällen för att köra en utgång med Maria och Emelie. Fixade mig hos Maria, var så roligt att träffa henne efter att kanppt ha setts på tre veckor. Drog vidare till Emelie där vi förade liten innan vi drog till Ambassadeur. Hade en skitroligkväll med shots och bra musik, men en tråkig ska hände.. Vi stod inne i vipen vid ett bord och dansade och hade kul. Jag och Maria hade lagt våra väskor på bordet och när vi kollar bort i typ 30 sekunder så blir Marias väska snodd. Blev kalanbalik med alla vakter som sprang runt och letede efter killen och att det tog lång tid att spärrakort och polisanmäla var ju inte heller så bra. Men allvarligt talat, vad är det för fel på folk!!! Den här killen stod dessutom inne på vipen och lekte skitstekig och så springer han sedan och snor väskor. Sorglig människa!! Förutom det var kvällen perfect.


TYvärr så glömde jag ta med min kamera till kräftskiva så det finns inga bilder från då men från i lördags finns det...


Tisdag

Idag har jag jobbat mellan 11 och 17. åååh vad svårt jag hade att komma upp imorse, Speciellt när Nicholas fortfarande låg kvar och sov! men jag kom upp och kom i tid till jobbet. När jag slutade kom NIsholas och David ner och så satt vi där och mumsade. Nu är jag hemma och har inte riktigt bestämt hur min kväll ska få se ut. JAg funderar på att åka till Sats och gå på sats dans och kanske sola? ELler jag ska bara ta det lugnt hemma och kankse ta en promenad? hmm...


my day

Idag har jag vart lite här och där. Men jag har fikat med mamma och pappa, köpt en kjol, en skitsnygg ring och solat. Ikväll ska jag träffa Nicholas och imorgon blir det jobb. PUss

Söndags sysslor

Idag är det söndag. Igår var jag bara hemma hela dagen, eller nej jag var och solade också men annars var jag bara hemma och mös. Idag ska jag träffa Aida. Ska bli jättekul, var ju så sjukt längesen jag träffade henne. Vi som brukade hänga jämt förut..

Imorgon är jag ledig också och då ska jag kanske till Birka med familjen och farmor och farfar. Får se hur det blir med vädret och allt sådant där. Nicholas har vart på Åland nu och jag saknar honom redan så jag hoppas på att få träffa honom också. Min älskling.

Nu ska jag städa klart mitt rum. HAr sett ut som ett bomb-ned-slag här de senaste dagarna. Inte kul. Jag har fått hem lite fina saker från H&M home (dom har ju skitsnygga grejer) och köpt fina ljuslyktor från indiska, allt går i ljus rosa, så nu ska jag göra fint med det och lyssna på bra musik. Sådant får man roa sig med när vädret inte tillåter än att vara ute nu på sommaren. PUSS

PARIS

Som ni kanske minns var jag i Paris. Här ska ni äntligen få se bilder därifrån. :-)


Fira Sabine!

Igår var den min fina vän Sabines dag. Först var det middag med god mat hos henne sen drog vi ut och slog klackarna i taket på Nype. Jäkligt varmt där inne men bra musik att shakea loss till med brudarna men vissa personer är ju allt bra sjuka.. en kille som verkade tro att han var skit stekig kommer fram och häller en ramlösa över mig när jag och tjejerna står och dansar. Ja ba VA URSÄKTA??? Min första reaktion var att slå han i huvet med min kuvertväska, vad var hans jävla problem????? Han påstod att det var kul?! Men hallå kom igen tänkte jag?! Gå inte ut på krogen om det roligaste du kan få är att hälla ramlösa över folk du inte ens känner? LillaDanni blev skitirriterad och stod där och viftade med hande framför honom samtidigt som hon gav honom en rejäl utskällning precis som den söta chilenare hon är, haha. Jag hade riktigt trevligt, ett till bevis på att det går att ha roligt utan alkohol!! ;-)




JAG ÄLSKAR DIG!

Jag måste få skrtya lite om min otroligt underbara pojkvän! I torsdags bad han mig komma in till stan när han slutat jobba och så tog han mig till en uteservering vid Slussen där han bjöd mig på en god middag. Efter det ville han ta mid mig till en fin plats och tog med mig upp till ett mysigt Berg med utsilkt över, verkligen, hela Stockholm. Där satt vi i solen, högt upp och jag bara tänkte hur sjukt underbar han är och att han verkligen hittar på något sådant här extremt gulligt för oss. Då tar han halt plötsligt fram ost och kex och en flaska rosévin. Så där satt vi hela natten och pratade och drack vin. Är han inte underbar?



Ändrade planer

Familjen kommer hem ikväll så här blir det ingen fest. Istället blir det mys med Nicholas och det är ju verkligen inte något att klaga på. Idag har jag vart ledig för en gångs skull. Känns som jag jobbar dygnet runt nu för tiden och så lär det fortsätta bli fram tills USA. Men tid är pengar och pengar är-lika-med shopping i New York och det är-lika-med VÄRT!

hej blogen

NU har det länge vart tomt på ord här min lilla blogg. Men det är sommar, jag jobbar hela tiden och den överblivana tiden ängnar jag helst inte åt datorn. Sedan jag kom hem från Gotland har jag firat min mami som fyllt år, en hel dags utflykt med familjen - minus Andreas, jättemysigt puss på er, hunnit med två utgångar, fast jag lovat mig själv att ta det lugnt efter Visby och myst med boyfriend, annars har det bara vart hard work work.

Idag är det piss väder, jag som tänkte ha grillkväll här hemma med mysigt umgänge. Det ser ju inte så lockande ut just nu. Men men man kan ju alltid vara inne. Får se om det blir så eller om det bara blir filmmys med min Nicholas ikväll.

Kärlek till alla

RSS 2.0