shoppat

nu är vi i täby, vi har preci handlat mat till cirka 27 persoer som ska äta, sjukt svårt faktiskt eftersom man inte vet riktigt hur mycket man ska handla. men vi gjorde det rätt bra tror jag.. det blir ialf potatisgratäng, rostbiff, maräng swish som efterrätt.. det so var lite jobbigt att vi sprang runt där i cirka 1 timme och bara lasta ner massa i kundvagnen, hahah vi var inte så smaarta med packningen där, det längst underst blev typ mosat.

fan nu kör vi är grymt taggad och det här kommer bli ett bra nyår, de känner jag på mig.

peace från mig, eran daniella..


vi just nu i bilen


mot norrtälje

nu sitter vi i Olivers bil, jag, oliver, danni och aida. vi är flera fullproppade bilar påväg. nu ska det partas och fira in det nya året. känns lite sorligt att år 2009 snart är slut. men jag tror att 2010 kommer bli lika bra om inte bättre. jag skriver mer sen, puss och snusk. :)

Victoria´s secret fashion show 2009

Hoppas verkligen att ingen missade den grymma showen. Jag älskar den. Skulle va en dröm att va en sånn där superhet modell. Tänka att få va en av änglarna, vilken känsla att gå där. Tyckte dock att den andra tejen skulle vunnit i stället för Kylie. Men visst Kylie va söt. Hur som helst, ni som missade måste verkligen se reprisen.

nu ska jag få tag på några snygga bilder till bloggen. :)

jag är trött

håller på med det allra sista inför imorgon. ikväll är det Victoria's Secret Fashion Show 2009 kl 20:00 missa inte!


Nighti

Nu borde jag verlkligen sleepa. God natt.

??

kan nån åka och hämta min pojkvän i tahiland nu tack. jag saknar honom rätt myckrt här hemma.

ANNA GÅ NER!

hahah jag kan se den här hur många gånger som helt utan att tröttna ett dugg. det här måste vara den roligaste reklamen i hela världen. den är till och med roligare än ulf videobloggar och då är den bra!!!

hejsan

jag har vart på bio med frida. vi såg old dogs och pratade om allt. vi träffas ju inte så ofta nu för tiden så har alltid så mycket att prata om när vi väl ses. vi har många år på nacken ihop. imorgon ska jag ner till centrum med ida och köpa lite saker som behövs till nyår. nu kollar jag på 2 ½ men, gilla!


helt slut

hej, jag är helt slut. inte nog med att jag har världens träingsvärk från träningen igår, jag drog upp ida ur sängen imorrse och drog med henne på sats power step, sååååå  himmla jobbigt. nu sitter jag hemma och har duschat och ska fixa mig färdigt och sen åka till IKEA och handla lite till mitt rum och walk in chloset. måste äta nått också, blir nån en skinkmacka med senap, haha jag älskar julskinka! visst va ulfs videoblogg rolig, hahahhahaha lilla ulf :D


ett roligt sett att vakna på, me love ulf


Helloooo

Jag och Amanda har pjamasparty ikväll thihii, vi har ätit godis och skopor. mums ! och nu kollar vi på sex and the city och härmar allt dom säger och några av de roligaste kommentarerna har vi skrivit ner på bloggen.
Imorgon är planerna att vi ska upp klockan 10 och sedan åka och träna, hoppas att man kommer upp ur sängen  då bara, men amanda är en mkt pigg flicka på morgonen så litar på henne att hon drar upp mig .

nej nu ska vi kolla klart på sesong 4 och sen ska vi sova ! sov gott världen

Im a shoe

" Yeeaaah, I am a shoe. I always wanted to be one and poof now I'm."
Carrie Bradshaw, sex and the city

KISSSSAAAA

"he just wiped it out. I´m broshing, looked over and he peing!"
Maranda Hoobes, sex and the city


förlåt för stavfelen, min bortförklarning är att jag är trött/ wesslan iDa


Sex and the city is thaaa shit

"Fucking against a hand dryer!"
Samantha Jones, sex and the city

ida och jag kan inte andas

"oohaha it´s so funny! my vagina is depressed!"
charlotte york, sex and the city

för alla dom

YOYO DDANNII IS HERE! Sitter hemma hos Ida och kollar på sex and the city och har haft massa tjejsnack hela kvällen plus prat om sommaren... hur vi ska göra med deeeen!! Men det kommer nog bli bra :-) jag och amanda har ätit upp idas alla kärleksmums för dom var så goda men hon ska baka nya till en viss dag mohahah.. nyår är även planerat, vi drar ut till en kompis land med en massa roliga partypeople och bara köööööööööör!!

jaja allt för mig idag, puss och hej kyss mig ej ;)

hejhej

nyduschad och allt. sitter här i min mysiga rosa mjukisdress och väntar på middag. känns som jag vill hitta på någonting ikväll men det lär ju inte bli så. pratar med danni i telefonen nu och jag ska nog träffa henne och ida ikväll :)

dagen hittills

bloggen lider idag. men jag har haft fuuuullt upp the whole day. Aida och jag ställde klockan idag och gick upp tidigt för att hon skulle tatuera sig. Så vi åkte till Märsta där hon skulle tatuera sig och mötte Nathalie. Aida gjorde en stjärna i nacken, blev jättefint. Sen träffade vi Gandja (eller hur det nu stavas) en hund som var så hilmma gullig. En liten amstaff valp, hon var bara tre och en halv månad, ni kan ju förstå att man blev kär. Hur som helt så åkte jag til Centrum och shoppade lite på Gina och sen hem. Pappa och jag har hållt på och ska göra klart min wlak in chloset sen dess, kommer bli grym!! Men nu nyss har jag vart och tränat shape på sats, hur jobbigt som helt.

ajaajajjaja jag bloggar mer sen :)

VARNING

aiiiidiiiischh och amandiiiisch chilllisch hemmmisch. äter chirre, cupcakes och favoritdrickan REDBULL. redbull 4 liiiife madahfakka, in your face!!!

gästbloggar

tjenis penis. sitter just nu hemma hos amanda och kollar på när hon spelar guitarr hero med sin lillebror. Haha hon har fastnat här verkligen. Ska vara här och chilla en stund med henne sen ikväll ska jag till min mor och fira jul. Ska tvinga henne att äta cupcakes också, vill ha mihihi.

/daniella

you & i - medina


im a marsian från mars

kollar på bilderna från juldagen och jag ser ju inte svensk ut asså. iofs, har jag gjort det nån gång sen jag blev brunett? näääj... jag tror jag kommer från mars! aa mars äre!


grattis brur

hej jag är uppe tidigt för min brorsa fyller år så vi ska få gäster. nu är han 14 och fjortiiiiiiiZzZzZ. haha nej men 14 iaf. jag är sjuuuukt trött för att vi satt och körde tvspel hela natten typ. shit låter som jag har blivit värsta tvspels nörden, men det har jag inte.. host..

borde börja fixa mig innan alla kommer men jag palliiiiish intiiish. inte orkar jag vara seriös heller märker jag...HEJDÅ


juldagen på farboro & company


mina cupcakeszzz


hejhopp gummisnopp

hejhej. har varit en trevlig kväll hos Jossan. Nu är jag hemma och har ätit skinkmacka med farfar och farmor och nu sitter jag och äter godis.

ohoh

Bakning och kladd men Cup Cakesen blir skit snygga. Ikväll ska jag till Jossan för hon fyller år imorgon, så hon ska firas. De ska in till stan sen men jag bangar. Känner mig inte så pigg  att gå ut och parta loss idag igen. Därför ska jag bara dit en stund då dom förar och sen ska jag hem och chilla gaalet. Anledningen till att jag inte pallar idag är för att jag, som inte skulle dricka yesterday, drack ändå och jag har knappt sovit nått heller, tog en taxi hemmifrån Mikkis halv sju imorse så... ska lägga in videos och bilder från igår, så kom tillbaka ikväll så kan jag kanske bjuda på lite skoj. Peace and Understanding.

tvspel och cup cakes

tv spel med marcus hela morgonen och nu ska jag baka Cup cakes. puss


JULAFTON


Alla gästbloggar

TJOOOOOOOOOOOOOOBREEEE  bloggen. Vi är hemma hos Mikkis och förar ska till fabben nu och köraköraköra. Nu ska alla gästblogga här, ha en trevlig kväll /amanda


KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! / AIDA CHOCKOLATA! PEACE!

IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAAAAAAR VIIIIIIIIII / ISABEL LARSSON

TAAAAAAGGGAAA TAAAAGGAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAA/SABINE

IKVÄLL SKA VI SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA BRUDAR !!!! / IDA WESSEL <<3<3<3


God dag

Hello youuuu! jag har precis kommit hem från att ha vart och fikat med mamma, pappa och farmor och farfar i sigtuna. Nu blir det chill ända fram till klockan sju. Då ska jag hem till Mikkis där vi, eller rättare sagt dom ska föra, för ikväll blire fabben. Jag ska va nykter men har alltid roligt ändå. Ikväll leker jag allas mamma, fotograf och partypingla på samma gång, det kommer bli grymt!!!

tänkte ta och lägga in lite bilder från julafton och från fikat idag, så kika in senare om ni är nyfikna :)


teh holiday

Jag har nyss kollat klart på min favoritfilm the holiday och nu saknar jag Nicco ännu ännu mer, kom hem älskling! <3

chillination

nu har jag badat fotbad samtidigt som julklappsbytet. sen blir det film och ansiktsmask och fixa lite med julklapparna. myyys. ps jag väntar spänt på att danni ska ringa och berätta news, är så nyfiken, ring nu danne!!!

bloggar från min nya dator

Hej på er! hoppas ni haft en bra julafton hittills för det har jag! vi har ätit julbord, kollat Kalle Anka och öppnat julklappar och jag är super nöjd med mina, har fått fina saker från DKNY, en ny data (rosa ;) ), min älsklingsparfym, körlektioner och Giutar Hero och det här när det är ett helt band, haha jag älskar ju giutar hero och lite mer. Kan inte bli nöjdare. Nu ska jag utmana mina brorser på tv spel och sen blir det mys med The holiday, Ben & Jerrys och nya fotbadet :) ha en fortsatt bra julafton, många pussar!

GOD JUL

Godmorgon och God Jul. Vaknaed av att jag fick några "God Jul-sms" i och för sig ett väldigt trevligt sätt att bli väckt på en dag som denna, då det kanske ändå ointe hade passat att jag sov till kl ett. Idag kommer min Farmor och Farfar hit och irar med oss, myyys. Nu ska jag gå och väcka mina bröder, dom får inte heller sova bort hela julafton (; tar blider och bloggar under dagen :)


juuul

nu ska jag kolla lite på tv och sova, då blir du julafton fortare. puss

uppesittarkväll

Nu har jag precis kommit hem. Jag, Ida och Danni hade ju uppestittarkväll och spelade bingolotto. Danni vann 100kr och jag vann Miljonbingolott. Riktigt mysigt. Vi spelade Buzz och skrattade och ritade tatueringar på min kropp.:)


speak english


abo

snart ska jag lägga upp lite roliga videoinlägg, missa inteeeee!!!

maria montazami

bloggandet blir lidande idag. jag har vart och julhandlat dte sista whit mami och nu ska jag städa. har kollat på maria montazami, ni vet hon hollywoodfrun, jag bara älskar henne hon är så jävla söt!


Good morning

god morgon, fy vad jag är trött!!!!! skulle kunna sova flera timmar till men det får jag inte. har massa att fixa idag för imorgon är det ju julafton. wiiie.

jag och min fina Nellie förra julafton.


<3

nu efter idag har jag verkligen blivit påmind om hur mycket min mamma betyder för mig och hur mycket jag älskar henne. jag älskar dig mamma.
nu ska jag sova, sleep well.


spelberoende?

ligger i sängen och kollar på spin city och spelar spel på ica, http://www.lugnagatan.se/ica/g3/clear/appletindex.html. , prova man blir helt beroende. hahah kul kul.

surt

jag vill kolla på 2 ½ men och paradise hotel och oc och the hills och the city och one three hill och gossip girl och parlamentet och svenska hollywoodfruar men inget av dom programmen går nu, så typiskt!

virka och kolla bingolotto

Daniella har nyss gått hem. Vi har kollat på film Välkommen till familjen. Den var rätt bra. Konstig men bra. Imorgon ska vi typ ha uppe-sittar-kväll och kanske spela bingolotto, som två pansionärer, vi ska virka också, raggsockor till våra barnbarn. :)


klar

jag är hemma igen. har köpt de sisat klapparna nu så då var man klar. vi åt sallad på drop in och kollade lite i centrum. nu ska jag bara slappa. ikväll kanske det blir en powerwalk med johanna och så ska jag och danni ha chillkväll ikväll. det låter väl jättebra`? puss

bara babbel

nu har jag fixat mig lite, ska ta bussen snart och möta danni. ska försöka övertala henne att vi ska gå till drop in och äta sallad. mums. jag skulle behöva köpa kläder men jag kan inte, alla pengar går ju till julklappar, suck. fast jag tycker att dte är kul att köpa presenter och ge bort. fast bara till familjen och släkten, för dom vet man oftast vad man ska köpa. det är värren med kompisar och pojkvännen, tycker inte ni? att köpa till dom är så svårt för men vet aldrig vad man kan köpa. värst är ändå till killkompisar och, ja som sagt, pojkvännen. uscha. som tur är har jag bara kvar till min farmor och farfar så det lär inte bli så svårt, vet på ett ungefär vad jag kan köpa. nog babblat om ingenting. nu ska jag gå till bussen. puss.

träna och fixa jobb

jag har vart och tränat redan. annars brukar jag ju sova vid den här tiden. men jag var duktigt och gick och la mig vid tolv igår och ställde klockan på tio och gick upp och åkte och tränade stas power step. skönt att träna på mogronen tycker jag. nu ska jag duscha och fixa mig och sen ska jag ner till centrum, känns som jag bor där nu förtiden, men det blir väl så nu när det snart är jul och man måste fixa med alla julklappar. jag ska ifa möta danni där klockan två och köpa de sista klapparna och lämna ut cv:n här och där. nu måste jag ha en jobb! please i need it!!!! ska sköa på varje liten affär, i dont care jag kan städa toaletter om det nu är så.. nej okej jag skojade det skulle jag inte vilja, blääääää.


promenad

hemma igen. åkte ju ner till centrum med ida och skulle kolla hur det blir med biljetterna på fredag. efter det gick vi hem till sonny och hämtade idas saker. måste bara säga att jag blev helt kär i hans nya lägenhet, finare får man ju leta efter!!!!! nu har jag nyss kommi hem och har hunnit äta en apelsin, mumsi. pratar i telefon och ska ta och kolla på tv eller nån film. puuss

djurvännen amanda tycker till

kollade lite snabbt nu på anna ankas jul. dom åkte och skulle handa julmat och de köpte en levande anka som de skulle slakta. han höll i den och bollade runt med den och höll på och snackade om att han skulle gå och slakta den lilla ankan. sen gick han iväg bakom ett litet hus och kom tillbaka med en död anka utan fjädrar, med huvud och allt kvar. det verkade som att han tyckte att han var jätterolig. en sak som jag verkligen inte förstår är hur man kan va så okänslig. det är endå ett djur? jag fattar inte, skulle det där va roligt eller ditt jävla äckel?


träna

jag har vart och tränat med ida. jag fick ryck och gick hem till henne då när jag sa att jag hade så tråkigt, haha jag gjorde nått åt det! sen drog vi som sagt och tränade och nu har jag varit hemma en liten stund och hunnit duscha och så och nu vöntar jag på middag sen ska vi ner och kolla hur dte blir med biljetter till på fredag. Efter det ska vi ta en powerwalk med johanna. fan va jag älskar att träna!

jag vill utomlands, jag vill va blond, jag vill äta godis mhmmmm


boooring

jag har skittråkigt och jag känner mig skitful, hahah. så kan det va ibland. vad ska jag göra? jag har massor jag kan öra men jag vill inte haha. men man får inte klaga om man inte försöker göra nått åt det så nu ska jag försöka hitta på nått. hejdå :) 

träna

jag har ätit frukost och kollat gossip girl. nu ska jag fxa mig lite och sen åka och träna. har bestämmt att jag måste träna minst 3 gånger i veckan nu under lovet och förhoppningsvis kommer jag att göra det också. puss på rumpan


flumm

ska försöka ta mig i kragen och gå och börja fixa mig och äta nått och så, fast jag orkar inte. är så seeeg, fast på ett sånt där skönt sätt ni vet? när men bara vill sitta kvar och chilla för att man inte palla nått annat. men nu har jag inget val, om jag ska hinna göra allt jag måste göra idag så är det bäst att sätta fart. come on! haha okej det här lät flummigt :P


god morgon sunshines

vakande precis. idag ska jag träna och fixa lite grejer med ida och så ska jag och johanna ta en powerwalk. ingea fler planer har jag, eller jo! köpa biljett till jldagen på fabben.

god natta

nu har jag kollat på en film på 3a, denvar rolig. handlae om två svarta fbi agenter som blev tvungna att låtssas vara två vita bilondiner. nu är det sov dags, natti.

Jag älskar julen

såhär snygg är jag när jag sitter här och lyssnar på Julen är här med Amy diamond.

såhär kul har jag

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg, om det är ett humör?
Favoritgodis: Lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: blodpudding
Kläder just nu: jeans och stickadkofta
Musik just nu: på spotify
Vad sa du senast: Okej
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ingenaning
Sommarplaner: Resa, jobba och ha jävligt kul
Fisk eller badkruka: badkruka
Saft eller alkohol: beror på
Hur många kuddar sover du med: 6 st
Favoritväder: Soligt och varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: mina nära och kära och musik
Spelar du nåt instrument: nej, men jag sjunger
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: the holiday
Tror på liv på andra planeter: Ja, det är mycket möjligt, ofta vi är ensama?
Kommer du ihåg din första kärlek: Såklart
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: mer bekanta
Tror du på mirakel: Ja aboslut
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: JA
Ser du dig själv som tolerant mot andra: haha vad bertyder tolerant nu igen?
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej inte just nu
Hur många barn vill du ha när du blir stor: En Willian och en Tindra
Bio eller promenad: Gillar båda
Är du kittlig: Jag kan hålla mig
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Våg
Rädd för insekter? Ja
Äckligaste insekten: Spindlar och Harskrankar
Största svaghet: Vad jag är mest svag för eller vad min svagaste egenskap är?
Det här är jag bra på: Att vara ärlig, ha kul, bestämmer jag mig för nått gör jag det, umgås, spontan.
Bästa bok? Hatar böcker!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa tankar
Vad vill du jobba som? jag vill hålla på med musik och tv, men skulle även vilja jobba med skönhet och hälsa
Chips, morötter eller godis? Godis!!!!
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Bloggen är min dagbok
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har redan percing i öronen och naveln och tatuering på handleden.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) försöker alltid hålla det välstädat
Gungar du på stolen? Nu? nä..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Man vet aldrig vad jag får för mig
Vilken hand håller du gaffeln i ? Olika
Är du rädd för blod? SKOJAR DU ELLER?! min största fobi, jag tål det inte.
Saltar du på maten? inte ofta, men det händer ju
Gillar du att sjunga? Jag älskar det
Anser du att du är stark? Men ja? jag är starkare än pippi, höhöhö
Brukar du sola? Nej
Vad gör du om du får hicka? Hickar?
Använder du knark?  hell no
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Hahahha nejdå

godkväll

idag var jag och danne i stan, fick med mig några julklappar och har bara tre kvar nu, det hurrar vi för! sitter och lyssnar på memories med david guetta och leker med webcamen. så roligt har jag det, ni då?


4 advent

godmorgon alla snygga! har nyss ätit frukost. idag ska jag och danni till stan och fixa extensions till mig och köpanågra julklappar. känns som jag verkligen är ute i sista stund. har inte köpt en enda juulklapp än. men det går nog bra ändå, vet ju på ett ungefär vad jag kan köpa. just nu är dte nån sherekfilm om julen på 5an, den är riktigt kul, jag gillar sherek, och juste ice age som vi kollade på igår var ju rolig en inte lika som de andra ice age filmenra.
 idag är det ju 4 advent, kändes som dte var 1 advent typ igår, helt sjukrt huyr fort dte här har gått i år. fast jag måste säga att i år har jag  verkligen sett fram emot juulen , jag har verkligen tycket att det vart mysigt. nej nu ska jag duscha nu innan jag måste åka ner till centrum och möta danni! puss

tobbee


reklam på franska

asså är det alls spotify eller bara min att alla reklam är på franska? det är knäppt, hur ska jag kunna förstå dte har dom tänkt. dålig idé spotify. ;)

julmyyyyys

hej bloggen. idag har jag fikat med danni i centrum och pratat om allt som hände igår, hahahah lika kul varje gång.
när jag kom hem hade mamma bakat pepparkakor så då satt jag och gjorde glasyr på dom. nu har vi ätit middag och pappa och jag har varit och hyrt film. Ice age 3, jag älskar ice age! haha. alltså ska jag bara mysa at my place to night, kanske så  kommer Aida förbi och gör sällskap. ha en najs kväll (:

 


christmasparty @ fabben bre!!


farbror & co

godkväll. igår var det trevligt. först var vi hemma hos elin och åt god mat och förade sen drog vi vidare till julfesten på fabben. Det var kul men jag och Aida drog hem lite tdigare ändå, hahah är men trött så är man. Simon fick äran att skjutsa hem oss och Aida ville ta en sväng förbi donken och köpa cheesburgare. När vi kom hem gick jag upp och hämtade brödrosten och mackor och satt och rostade bröd på mitt golv i mitt lilla rum. Aida somnade med cheesburgaren i handen och jag väckte henne hela tiden och sa åt henne att äta. sen somnade vi. Det var min kväll det!

pics kommer!!!!


nu kör vi all in ikväll tjejer

första stopp elin, sen blir det farbror

glöm inte...

PARTYLAGAR

...som jag önskar att jag alltid kunde leva efter.


Bli aldrig för full
Det låter så enkelt. Det är så svårt. Det har ju hänt att jag brutit mot denna lag, men straffet är hårt. För få saker är mer pinsamt och patetiskt än en tjej som är för full.

Skicka enbert sms till nära tjejkompisar och familjemedlemmar efter midnatt
Sätt ett mentalt alkolås på mobilen. Intala dig själv att du absolut inte ska höra av dig till den där Kalle, eller vad han nu kan heta,  hur samrt det än kan verka när klockan närmar sig tre, för att "bara fråga om han är ute". Och ännu värre - ring inga samtal!

Drick inte sprit efter midnatt
Det låter så himla klokt när man säger dte såhär. Samtidigt verkar det alltid som en lika brilljant idé att ta en drink till när jag står där och känner mig "helt nykter" klockan två. Dagen därpå inser jag dock vilken dålig inverkan det hade på mitt huvud.

Festa i godavännerslag och håll kolla på varandra
Jag har alltid roligast när jag festar med mina tjejer som jag vet att jag alltid kan lita på om något oförutsett skulle hända. Det gäller även att ställa upp för kompisarna, om hon behöver spy en stund, så är det bara att se glad ut och haka på!

Såla inte utan ta en taxi hem
Jag vet det kostar, men du kommet i alla fall hem säkert.

Ta ine fram den tunga sminkväskan efter midnatt
Ta inte ens med den ut. Det blir inte lika snyggt som det kanske ser ut i spegeln just då när ögonen ser dubbelt. Än finns det kankse hopp om att även jag kan lära mig att leva efter denna regel.

Hångla inte in public
Vad tänker du om du ser två personer stå och grovhångla mitt på dansgolvet? tre ord räcker... get a room!

Håll koll på glaset
Sorgligt men sant så är det viktigt att hålla koll på galset när du är ute. Finns tusen anledningar.

Gå aldrig och lägg dig full
Det kan kännas som det bästa du gjort, just då. Men det är en dag imorgon också, en dag man gärna är utan huvudvärk och illamående. Gå och lägga sig full = bakfylla

Drick vatten
Att dricka vatten är ju superbra. Du blir inte för full och inte lika lätt bakis.

byebye baby

inte bra bloggning idag. men detta beror på att jag varit hemma hos Nicholas hela dagen eftersom han åker till Tahiland nu, feeetttt sköööönt (för honom alltså haha) 3 veckor. Dom släppte av mig här hemma nu nyss innnan dom åkte till Arlanda. Jag har lite brådis för jag måste fixa mig och så innnan Ida kommer och hämtar mig för att vi ska hem till Elin som fyllde 18 i tisdags. Kyss


cykla i snön

god kväll. nu ska jag och nicholas ta och cykla hem till honom igen. vi cyklade från honom i snön, till OK för att köpa cola till min bror och sen hem till mig. vi har vart här och hämtat lite av min saker och frukt. nu ska vi cykla hem till nicco och göra fruktsallad och sova. ha en bra natt. gulligull från Amanda.


FETT SMART

"ASSÅ JA E TYP FETT SMART, KOM TYP PÅ ATT VI HAR VINTER 2 GÅNGER OM ÅRET MEN BARA SOMMAR 1 GÅNG, ASSÅ JA MENAR... VINTERN ÄR JU BÅDE I SLUTEN AV ÅRET OCH BÖRJAN... MAN BÖJAR JU UNDRA LIXOM :SSS"

CITAT AMANDA WIBERG



// ER VÄN NICCO

nu är det verkligen vinter

good morning. sitter här och väntar på att Nicco ska vakna. igår gjorde jag inte speciellt mycket på min fullt upp lista, eller jo allt utom träna och paradise hotel, typ de grejer jag ville göra mest, men men. Vi tog en promenad til igår kväll och shit vad det verkligen har blivit vinter nu kände jag. Jag brukar hata vintern men i år är dte ganska mysigt. Hahahah snöboollskrig och jag vann!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, borde dra förbi skolan och fixa några grejer men får se hur det blir med det. Nu ska jag väcka Nicco, skriver mer sen. Puss och Kram


myyyyyys

här hemma sitter jag och myser. massa tända ljus och westlife. kan det bli bättre? ja det kan det, och det blir det, för snart kommer min baby hit. ibland är det mysigt med vinter och mörkt. det är det just nu. om jag hade vart kille hade jag vart bög, defenitivt!


fullt upp

nu har jag varit barnvakt, det gick bra. dom är så sjukt söta. nu ska jag städa, sen äta middag och sen kolla paradise hotel. duscha, fixa naglarna och kanske dra och ttränar men kommer nog inte hinna med det tyvärr. . aja mycket står på planeringen. men det gillar vi! kyss


viktig information

nu har jag städat lite i mitt rum och snart ska jag gå över till felix och lucas och vara barnvakt. vi ska äta pankakor och leka. men innan jag går dit ska jag borsta tänderna, bara så att ni vet!

älska allt

att jag sitter och lyssnar på Collie Buddz och sen byter till Melissa Horn får mig att verkligen inse vilken sjukt varierad musiksmak jag har. Jag gillar allt, okej inte opera, men i princip nått imon alla musikstilar.

nu kom min bror hem, och jag har hans data så måste gitta bre! kyss

apelsinkaffe!

(inga känslor inblandade i låten, den är bara sjukt bra!)

har kommit hem från skolan nu. provet gick ganska bra, fast säkert inte tillräckligt.. nu sitter jag här och dricker aplsinkaffe, det låter inte så gott men det är sjuuukt, godare än chokladkaffet fan!

idag ska jag sitta barnvakt åt mina söta grannar. puss på dig!

idag känner jag mig som jackie i paradise, fråga mig inte varför, men det känns bra!


HÖHÖ


Good morning

 nu ska jag fara iväg till skolan. Har prov idag, det får vi se hur det går. Ska försöka plugga liiiite till innan. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå till skolan. Ha en fin dag. Kärlek / Amanda


läsning

nu ska jag sova. ska läsa lite cosmopolitan och solo först och tyvärr organisation & ledarskap. tandborstnig och sminkbotrttagning next! puss


mmmmhm


:)


nästan kinky amanda


elllleah

märks det att me and danni sitter och pratar  magaluf minnen? hahha


flygfiskar?


casablanca


i maggan med klistermärkerna

såhär blir man av casablanca klistermärkerna om man somnar med dom. BILDEN ÄR FRÅN IDAG, så det går inte bort med andra ord.

höhö


95års firande i avesta

har inte vart i skolan idag, har ist vart på 95års firande i Avesta. Jättetrevligt, lägger in bilder sen :)

nu ska jag plugga lite, har prov i organisation & ledarskap imorgon. lägger in bilder från dagen senare :) puss

vart är min fjärrkontroll?

jag vill skriva jättemycket, men jag käner att jag inte har något roligt att skiva om, mitt liv är för tråkigt! ´haha nej jag skoja!!!

idag har vi haft julmarknad i skolan hela dagen, det är vi som har uf företag som har sålt våra produkter. det gick bra, vi sålde slut på alla våra cupcakes och fick gå hem tidigare än beräknat, hehe.
tänkte titta på lit tv nu men min fjärrkontroll är verkligen spårlöst försvunnen, väldigt skumt! 

imrogon ska jag inte till skolan.  

får berätta varför sen, för nu måset jag gå på skattjakt, puss.


godkväll

nu har jag kollat på PH, ofc! pratar med danni i telefon nu och snart ska jag hoppa in i duschen. bloggar snart:)

hey


shobre

hej bloggen. jag har inget vettigt att skriva alls, därför jag inte bloggat så bra. Jag tänkte ta och städa mitt rum och lite så nu. Igår var jag bara hemma med Nicco och idag är det ju söndag så det blir ju lugnt idag också. Shuuuu

bilder från fredag


hem till väsby

Rolig kväll igår. Idag är man sliten så ikväll blir det lugnt. Nu ska vi laga mat och sen ta tåget hem till Väsby. Lägger in bilder från igår på bloggen lite senare, så titta förbi sen :) puss


SPÅRA

hej bloggen! idag har det inte hänt mycket. Har vart inne i stan här i Gävle och ätit och sen bara chillat. Är hemma hos Hakim med han och Nicco nu. Dom spelar tvspel och jag sitter här. Ikväll ska vi spåra! Det är nån studentfest här, bartömmning. Billig dricka! ;D

PUSS PÅ RUMPAN

Nicco gästbloggish

heeeEEEjjjJjjjjjJJJjjj!!!!

JUST NU SPELAR VI PRO, OCH JA KNOCKAR SÖNDER ALLLLLLAAAA- PINSAMST ENKEEEELT !!!
snart ska vi hoppa in i duschen och fixa oss sådär skönt för ikväll är det CLUB KÅREN SOM GÄLLER DU VEEEEEEEEEEEEEEET, FKB MADDAFAKKAH !

jag vill bara tilläga att ja gillar fan sushi - solnedgångar och ÖGONFRANSAR , VA :S? AJA HEJ

amanda é skön, ganska iaf ! =)=)=)

hakim har blivit biff FETT KRALLIG bor på gymmet, avis TYPPPPPP


NU SKA JA BLANDA EN DRINK HEJDÅ

jag och hakim :$$$

NONONONONO

paaaaanik, paradise börjar nu och jag kan inte få på Niccos tv och han är inte hemma! faaaaaaan jag har längtat hela dan ju!

Gävle

Jag tog tåget upp till Gävle. Så nu är jag hemma hos Nicco. Han är på träning så jag tänkte åka och träffa min farmor och farfar. Min släkt bor ju här så jag kan ju passa på :) Jag skrivet mer sen, puss!

äckligaspindlar

ni kan inte ana vad som hände mig nyss! jag skulle plocka upp kläder som jag slängt på golvet, och när jag står där och plockar upp dom så märker jag att en jävla husspindel kryper på mitt bröst upp för min hals!!!!! jag är sjukträdd dför de där spindlarna och ni skulle sett min reaktion nyss. Jag skriker och sliter av mig kläderna och spreinger runt på hela nerevåningen. Efter den reaktionen, när jag började förstå vad som hänt, börjar jag skaka som en galining, ringer min mamma och börjar gråta. Satt och grät och pratade med mamma i typ 10 min. Det ända min mamma säger är att hon förstår hur det känns för att hon själv har haft en kackekacka mellan tuttarna. Fyfan för dessa äckliga kryp!

Min pappa kommer säkert bara tycka att det är kul och rätt åt mig eftersom han alltid tjatar på att jag inte ska slänga kläder på golvet.


uuuuuuuuuuuuuuu

fan jag längtar till ikväll, till paradise hotel, hahah jag är typ besatt! vem åker hem och vem får stanna?! Nu ska jag ha DH mataron.


T-shirt


Aida är en lättlurad tomte

hej, här sitter jag och leker med webbcamen, haha hur lättroad kan man få vara.

Hahha jag har lurat Aida att jag har lagt upp en film på henne, mig, Danni och Johanna här på bloggen när vi dansar. Jag har ju iofs gjort det (den här Jibjab, när vi är små tomtar och dansar hiphop) men det roliga med det hela är att hon tror att någon har filmat oss i helegn på riktigt när vi var på Fabben. Jag sa att vi fyra hader gjort värsta dansen på dansgolvet och att någon hade filmat det. Hahaha så kul eftersom hon nästan fick panki och ba "neeeeej amanda! det kommer jag inte ens ihåg!!!!!! var jag så full i lördags?!!!! shit!". Men snart kommer hon  till skolan och kommer se att det inte är sant och att det bara är vi som är små tomtar i en hiphop video! hahah Aida din lättluradejävel skulle kunna lura i dig att du gjorde vad som helst i lördags ju! hahah :D

hej, jag är störd!


Good morning

godmorgon, pratar i telefon med Aida. Nu ska jag gå upp och sätta på mitt kaffe. :)


zzz

det är läskiga tjejer på 5an nu ska jag sova, sleep tight

här har ni nått kul

Send your own ElfYourself eCards

hello

imorgon ska jag vara hemma fårn skolan, annars hade jag defenitivt behövt sova nu. Vi har ändå inget viktigt, ska bara kolla på film och fika så jag kan lika gärna va hemma och vila upp mig.

Sitter som vanligt och längter efter 2½ men, som börjar om 10 min. Så länge tänkte jag visa er nått kul i nästa inlägg..

you are the fucking best

har pratat i telefon med danni, hon är bäst!




kaffemys

här sitter jag och myser med kaffe, ja jag dricker faktiskt kaffe, inte likt mig som är en temänniska. men när jag var med mamma i te & kaffe butiken idag i centrum så blev jag grymt sugen, så jag köpte mig ett kaffe som ska smaka choklad (fast inte tycker jag att det smakar nått choklad om det här kaffet). men det var gott och mysigt har jag, det är ju huvudsaken. Du borde testa!


hahahahhahahahah

hahahhahahahahhahahahah jag bara skrattar åt stackars Franscesca mer patatisk människa får man ju leta efter. Helt ärligt är hon 23år? Hon beter sig ju förfan som om hon vore 14. Aja bra tv blir det ju!

Vinna en The hills box

Är det inte lite sjuk?! Jag satt nyss och kollade på The Hills på MTV och började tänka på att få en box med alla avsnitt skulle va en superbra julklapp. Jag älskar ju The Hills och att vinna boxen (som jag nyss märkte att man kan göra på Kenzas blogg idag) skulle ju va hur roligt som helst. Hade tänkt önska mig det i Julklapp, men nu önskar jag mig en laptop istället, och jag lär ju inte få både och. Alltså blev jag väldigt förvånad över att man har chans att vinna det idag, och hoppas verkligen att jag blir en av de 15 vinnarna!


Hemma

Idag har jag ätit lunch med mami, vi åt sushi, mums. Sen har jag vart på möte, vi på Yummie UF hade möte med vår revisor. Det gick jättebra.

Jag har shoppat lite idag också :) en skitsnygg kuvertväska med nitar och en tröja med lite paljetter på. Jag önskar att jag var mijonär, det finns så mycket fint jag vill köpa, jag blir galen och inget jobba har jag heller. Ska fan skriva cv ikväll och lämna ut imorgon. För som jjag brukar säga, man får inte klaga om man inte försöker göra nått åt det :)


Starbucks kommer till Sverige

Nu ska det öppnas ett Starbucks på Arlanda. På tiden att det kommer till Sverige tycker jag. Vet dock inte när men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Tycker dom borde öppna fler här runt om i Stockholm, men vem vet, så kanske det blir :)


good night

nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig och titta på 2½ men

snart helg

jag är bored, jag vill att 2½ men ska börja :)

imorgon är det osndag! det är alltså snart helg! fyfan va skönt!


Bilder från Marias och Knoppes fest, bättre sent än aldrig


bjuder på det

danni, hanna och jag muppar oss nån kväll i sommras

här smyfilmar visst sandra mig och hanna när vi sitter och "sjunger" så fint, haha.

me, myself and i

hade gärna tränat iikväll, men eftersom jag inte mår så bra så tar jag det lugnt. jag gillar sånna här kvällar när man kan va hemma och bara va själv. jag ska duscha och skrubba mig, göra ansiktsmask och fixa naglarna och kolla på paradis hotel. mysigt va? :)


när man inte har nått liv

och det inte går att ladda upp bilder på bloggen...

KÄRLEK OCH SEX
1. Är du singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Ja, jag antar det
4. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja det har väl alla vart nån gång
5. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej, inte vad jag minns
6. Har du sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja
7. Har du sparat något från ett gammalt förhållande? Ja
8. Har du någonsin varit kär? Ja


KOMPISAR
17. Har du någon bästa vän? Ja
18. Är du ofta med dina vänner? Ja
19. Vad brukar ni hitta på? SPÅRA, haha och mysa
20. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja absolut
21. Har du hatat din bästa vän? Nej
22. Litar du på din bästa vän? Ja
23. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja
24. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja
25. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Gillar inte skitsnack
26. Har du ljugit för någon kompis någon gång? Ja
27. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? Ja
28. Ljuger du för dina vänner ofta? Såklart inte
29. Vilken kompis var du senast med? Maria och Ida
30. Har du många kompisar i din klass? Ja
31. Vilka/Vem är du mest med i din klass? Oj, de flesta

DAGENS

Dagens låt: Rude Boy - Rihanna
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Puder och mascara
Dagens händelse: Skola
Dagens planer: Chilla Galet
Dagens vill ha: Pengar
Dagens saknad: Vettefan
Dagens drog: Läkerol
Dagens finaste: Min pojkvän
Dagens måste: Chilla
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Nötter
Dagens skönaste: bra fråga
Dagens mat: youghurt och müsli
Dagens sjuka: illamående, magont, yr, trött
Dagens kärlek: Nicco
Dagens sämsta: Naturprovet
Dagens mående: Sjuk men Glad ändå


favvolåt just nu


sjuk

är typ sjuk, mår inte bra nånstans. fyfan! jag som hade tänkt träna ikväll men det ser mörkt ut. blir nog hemma ikväll ist och tar det lugnt, attans!

information och layout

hejhejhejhej. sitter på information och layout lektion och ida kollar rsor till Gran Canaria efter nyår medans jag försöker jobba med wintouch, det programet har jag vart bra på, men inte nu när ´jag har mina naglar. Nu finns det sjukt billiga resor men nu går vi ju i skolan så det passar inte, synd! Skulle behöva jobba nu så att min lärare bilr glad på mig. puss


sant

citat om reletioner från blondinbellas blogg. jag tycker det väldigt bra.
Är det rätt så är det lätt är det lätt så är det rätt!

helgen

i fredags skrev jga vad jag gjorde. var hemma och tog det lugnt och kollade på idol och träffde Nicco.

i Lördasg så körde vi! Jag åt middag med Danni och Aida, tiger, mums! och förde ite hemma hos mig, sen drog vi vidare till Nicco och sen ofc Fabben. Tyckte inte det var lika kul som sist men jag hade ändå skoj.

Igår, lugnt hela dagen. På kvällen bastade och badade jag och nicco jacuzzi och kollade film hos mig. en riktig myskväll.

Det var min helg:) bilder ser ni här under

LÖRDAG


ädrade planer

nu ska vi äta middag på tiger ist. sen blir det hem och föra hos mig och sen förmodligen en sväng förbi och föra hos Nicco med dom. Sen kör vi FABBEN! SPÅRA


nu kör vi

sitter hemma och lyssnar på rhianns nya album, sjukt bra! ikväll ska vi ner till fabben men först ska jag, Aida, Danni och Frida laga mat och föra hemma hos Danni.

Igår tog jag det bara super lugnt. Var hemma kollade på idol och så och träffade Nicco.
idag bli det andra bullar,Det lär bli kul ikväll, party rulsen bör läsas!

PARTYLAGAR

...som jag önskar att jag alltid kunde leva efter.


Bli aldrig för full
Det låter så enkelt. Det är så svårt. Det har ju hänt att jag brutit mot denna lag, men straffet är hårt. För få saker är mer pinsamt och patetiskt än en tjej som är för full.

Skicka enbert sms till nära tjejkompisar och familjemedlemmar efter midnatt
Sätt ett mentalt alkolås på mobilen. Intala dig själv att du absolut inte ska höra av dig till den där Kalle, eller vad han nu kan heta,  hur samrt det än kan verka när klockan närmar sig tre, för att "bara fråga om han är ute". Och ännu värre - ring inga samtal!

Drick inte sprit efter midnatt
Det låter så himla klokt när man säger dte såhär. Samtidigt verkar det alltid som en lika brilljant idé att ta en drink till när jag står där och känner mig "helt nykter" klockan två. Dagen därpå inser jag dock vilken dålig inverkan det hade på mitt huvud.

Festa i godavännerslag och håll kolla på varandra
Jag har alltid roligast när jag festar med mina tjejer som jag vet att jag alltid kan lita på om något oförutsett skulle hända. Det gäller även att ställa upp för kompisarna, om hon behöver spy en stund, så är det bara att se glad ut och haka på!

Såla inte utan ta en taxi hem
Jag vet det kostar, men du kommet i alla fall hem säkert.

Ta ine fram den tunga sminkväskan efter midnatt
Ta inte ens med den ut. Det blir inte lika snyggt som det kanske ser ut i spegeln just då när ögonen ser dubbelt. Än finns det kankse hopp om att även jag kan lära mig att leva efter denna regel.

Hångla inte in public
Vad tänker du om du ser två personer stå och grovhångla mitt på dansgolvet? tre ord räcker... get a room!

Håll koll på glaset
Sorgligt men sant så är det viktigt att hålla koll på galset när du är ute. Finns tusen anledningar.

Gå aldrig och lägg dig full
Det kan kännas som det bästa du gjort, just då. Men det är en dag imorgon också, en dag man gärna är utan huvudvärk och illamående. Gå och lägga sig full = bakfylla

Drick vatten
Att dricka vatten är ju superbra. Du blir inte för full och inte lika lätt bakis.


blondmee

jag vill vara blond!

cupckaes och natur

nu har vi bakat hela dagen, jag johanna och danni. har även vart och hämtat naturböckerna i skolan, jävla skit att man måste plugga på helgen. men det får bli på söndag. inte idag och inte imorgon. puss

caps lock

jag blir tokig på min blogg, varför står allt med stoea bokstäver? är dte så för er med eller är det min dator som flippar? :P

godmorgon snyggingar

godmorgon! nu ska jag till sats och träna, jag älskar att träna på morgonen men det blir ju aldrig så. alltså får jag passa på nu när jag kan. jag är juj ledig idag så det är skönt. dte blir alltså träning, bakning och sen chill ikväll. puuuuussi


sov så gott

nu ska jag hoppa i säng, ska läsa lite bloggar innan jag somnar. godnatt.


danni
hittade dte här i dannis blogg, (hhaha sorry om jag kopierar danne;) )
detta hände i tisdags.

"både jag och amanda hade inget mat kort (vi brukar alltid dela annars) så det fick bli en macka för mig och sushi för henne. Sen blev jag sugen på att testa äta det med, vilket slutade i kaos. Amanda Ida och jag satt och as garva för jag tyckte det var så äckligt, ville bara spotta ut..
- Ida: Spotta uuut!
- Amanda: NEJJE! Vi är på resturang

Medans där sitter jag med ris och fisk i munnen och typ sätter i halsen för jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men med hjälp av handen höll jag för näsan och tuggade och svalde till slut.
En minut senare.
- Ida: Ät den här :) (lax med ris, åt den där rullen innan)
- Amanda: NEJJE! Du kommer spy"

hahaha fyfan va kul det var! jag verkligen älskar sushi men danni verkligen hatade det. hahah vi kunde ite sluta skratta. har fortfarande bilden av den där lunchen i huvudet. till och börja med sitter jag och äter min sushi och danni vill smaka, men tvekar jättelänge, tillslut provar hon och stoppar in en hel rulle i munnen, ja och som ni förstår innan var hon nära på att spy. hon sitter och håller för näsan och tuggar som en galning, medans ida sitter och äter eller försöker äta mina rester, hon bara tappade allt med pinnarna och fick tillslut använda en gaffel. medans jag satt och tittade på och skrattade som en galning.

kort och gott

känns som dagen har vart super lång. först var jag i skolan, sen var det hem en stund och chilla lite innan jag skulle ner till centrum igen och möta elin och danni för att vi skulle till karlberg och lämna flakpengar. sen drog vi till kista och tuggade i centrum, haha, nej men tittade i nya butikerna och jag köpte en tröja, fast jag inte skulle köpa nått, bara kolla. men men sen var det raka vägen hem, äta lite middag och sen ut på en långpromenad med johanna haha som ni vet hur den gick om ni läst inlägget innan. efter det kämpandet så har jag bara vart hemma, duschat och försökt göra mig lite fin. nu ligger jag här i sängen och kollar på scrubs, låter ganske bra.


teeny weeny string bikini


jag och johanna var ute och gick i ungefär en och en halv timma. vår vanliga runda runt väsby. eftersom vi alltid går förbi där maria bor så fick vi en jättebra (läs jättedålig) idé att gå förbi och hämta ingridienser hos henne eftersom vi ska baka cupcakes imorgon at my place. det vi inte tänkte på var att det skulle bli jävligt tugnt, och inte nog med de där två kassarna fulla med mjöl, socker och allt-tugnt-man-har-när-man-bakar så hade jag mina gångstavar (som johanna skämms så mycket över). detta slutar med att vi går runt väsby med en varsin stav och varis tung påse. inte nog med det.  vi hade även vägarna förbi ida, där vi också skulle hämta ingridienser och kartonger (inte små) som vi kan leverera cupcaken i. alltså vandrade vi runt i vsäby med tre tunga påsar, och stora kartonger. efter ett tag kom vi på att vi även gick runt och sjöng på teeny weeny string bikini, den där med günther, åh you toutch my tralala... hahah ja ni kan ju tänka er hur det borde ha sett ut, hahahahaha.


här har ni

ser sjukt mörkt ut på bilder därför jag inte har velat lägga ut några, färgen blir skit kosdig på bild men men, det är brunare och inte lika mörkt bi verkligheten. just so you know!

kör

nu är jag hemma från skolan, har hunnit plocka ur diskmaskinen och ätit lite av min goda müsli. ska snart ta bussen ner tll centrum och möta upp Danni och Elin. Vi ska åka och läman pengarna för flaket och sen ska vi till Kista Centrum och kolla lite. Dom har ju byggt ut massa nu så ska kika på vad det är för nya butiker :) ikväll ska jag förmodligen träna.

imrogn är det fredag, så jävla skönt! har längtat till den här hlegen. imorgon på dagen ska jag johanna och danni baka cupcakes. på kvällen ska jag bara va hemma och ta det lugnt. men på lördag då smäller det! fest på fabben och då ska vi spåååra!

tänkte lägga upp en bild på mitt hår nu men ångra mig, när man tar kort på det ser det verkligen svart ut, det är väldigt mörkbrunt än så länge tills efter några tvättar, men på bild ser det verkligen svart ut, KATASTROF!

skolan

nu ska jag till skolan på dyslexi engelska, jag vågar inte visa mig med mitt nya hår. hahahaha. puss

sats here i come

nu ska jag snart åka och träna på sats och sen se till att bli lite brun och hem och kolla på paradise hotel, måste komma ihåg att spela in idag. sen blir det sova, är en dag imorgon också. fast kommer nog skriva lite mer sen så kika in :)

brunt

okej, nu är jag brunett. hahaha fyfan

hahahah wow

hahahahha titta vad jag hittade, haha vad gör vi? dansar? nä...

on the becah

sitter och lyssnar på on the beach och kollar på magalufbilder. fyfan vad jag vill dit, bort får sverige!

tyvärr gick det inte att lägga upp nån bild eftersom det krånglar som vanligt.


i skolan

sitter i skolan och har musik egentligen.. men eftersom att min grupp aldrig är här så är det svårt att göra arbetet!! aja blir kort dag idag, sen frisören. ikväll får ni se hur det blev, blond eller brunett?! puss

min dag

skola, fixa naglarna, träna, chilla. min dag.


i skolan

Sitter i skolan på information och layout. Vi ska göra en annons för UF företagarnas julmarknad här på Vilunda den 14/12 mellan 13-17, kom och köp cupcakes av oss! :D Slutar om en kvart och då ska jag, Maria och Ida åka och fixa naglarna i Solna. Ikväll blir det plugg, har svenska prov på torsdag, och förhoppningsvis träning, om jag hinner. hur ser din eftermiddag ut? :)

RSS 2.0