hej bloggen

nu är jag tillbaka i "vilda"väsby.. har haft en mysig dag, först hemma hos farmor och farfar där vi åt lunch, farmors goda kötbullar, soladde gjorde jag också och bara umgicks med farmor min bästis som vi brikar säga och min älskade farfar. Sen åkte vi hem till mina kusiner. Där var det lite mer livat, små är dom ju och såklart supersöta! Det blev mycket lek med vatten och så åt vi jordgubbstårta som min farmor hade gjort. Jag åt ju dock inte eftersom jag har som mål att hålla mig borta från sånt där fram till Magaluf, men en och annan jordgubbe och hallon åt jag :)

Vädret är ju underbart så jag känner för att hooka upp med nån av mina trevliga vänner och gå på en mysig kvällspromenad, låter inte det härligt?

just so you know

texten är simpel men oj va sann. danni?!

hejhej

I fredags så hade ju mina söta vänner Johanna och Matilda 18 års fest, lokalfest. Det var riktigt kul´, tack för en lyckad kväll brudar. Kul var det verkligen att träffa mina gamla tjejer från jensen. Riktigt kul, hoppas alla anadra på feste också tyckete att det var kul med atanke på hur vi blir tillsammans, haha jag älskar er tjejer!

Igår var jag med Aida, Johanna och Danni på dagen. Vi var hemma hos mig och solade och badade eftersom att vädret var grymt. På kvällen igår var vi först hemma hos Linda, lite tjejer, "crew"et haha. Sen drog vi hem till Gaevert och var där, många drog dock väldigt fort därifrån men jag hade ändå kul. Sov sen hos Danni. Bilder kommer.. 

nu sitter jag här ibilen med en latte i handen, datan i knät och eminem i öronen. Är på väg till Gävle nu, vi ska dit  nu över dagen jag, mamma, pappa och Marcus och hälsa på släkten. Kul tycker jag, jag träffar ju inte dom ofta.

Idag är det ju morsdag.. jag har inte hunnit köpt nått till min mamma än, till största del för att jag är helt pank. Jag brukar iofs bara ge ett kort till mina föreldrar på mors och fars dag där jag skriver något sött. Om jag nte ger henne nått idag får jag göra det imorgon ;)

Nicole med stort N

En annan tjej som jag diggar är såklart modedrottningen Nicole Richie! Visst är hon galet snygg!!!!!!?

våga va som dolly

måste bara säga att dollyblond äger, vad än alla säger! Hon är så jävla skön. Satt och kollade på massa videobloggar hon gjort, visst är hon lite crazy, men det gillar vi ju visst? det borde finns fler sånna tjejer tycker jag, våga säga vad man tycker och va sig själv, det här med vde(vacker dagen efter) är ju grymt, även om det inte alltid är något jag följer. jag måste erkänna att jag skulle vlija va lite mer som hon..   http://dollyblond.se

festlig film


this way

And I know it's easy to say
But it's harder to feel
This way.

hemskt

Snart ska jag gå från datan, plugga och sen kolla sex and the city, så jävla najs.

Det är nog inte nån som missat det hemska som hänt hät i väsby idag.. En 16 årig tjej blev allvarligt knivhuggen och har först till sjukhus. Det är sjukt tycker jag, och hemskt. Jag blir alltid så illa till mods när sånn här hemska saker händer, har jättesvårt att släppa det och tänker på henne och hennes familj och vänner och bekanta. Hoppas verkligen att hon blir bra,  kan kanppt skriva om det börjar nästan gråta.. Det är sjukt, helt sjukt hur kan en människa göra något sånt här mot en annan männsika?. :(

vill ha vill ha vill ha



Blev helt kär i dom här skorna när jag såg dom. Skönheterna kommer från Gucci och kostar en förmögenhet antar jag, vågar inte ens kolla priset..  Hittade dom när jag höll på att leta runt efter Guccitapeter till mn nya walk in closet, även dom lär ju kosta en hel del så får se hur det blir med den saken.. suck jag vill va rik!!!!

Om nån behöver hjälp med raggningen så finns Marre till hjälp..

Marre och en av hans bra (läs dåliga) raggningsrepliker... ehm

Bosco säger:

har din läpsyl o den behåller jag ba så du vet

amanda wiberg, säger:

NEEEEEJ

amanda wiberg, säger:

det gör du inte

amanda wiberg, säger:

ska ha det imorgon!!!!!

Bosco säger:

haha kom på världens sämsta raggningsreplik...

amanda wiberg, säger:

haha

amanda wiberg, säger:

säg

Bosco säger:

ska du ha din läpsyl så får du ta det via mina läppar

amanda wiberg, säger:

hhaah du e så dålig marre!!!


Goddagens

Har pluggat och sovit lite sen jag kom hem från skolan. Idag åkte jag och Danni ner tidigare för att plugga lite företagsekonomi med vår lärare. Sen har vi haft webbdesign.
Börjar få ont i halsen så typiskt! jag som hade tänkt börja träna idag igen, men så blir det inte, vågar inte riskera att bli sämre. Längtar till på onsdag, då ska jag fixa mitt hår hos min frisör. Har ju egentligen page men nu är det så långt så det inte syns, ser inte klokt ut. Det ska bli bra att komma dit på onsdag.

Ska fortsätta plugga lite nu.

helgen




första dagen på helgen, alltså onsdag, var vi först hemma lite folk hos Danni och typ chllde/partade lite. Sen drog jag, Danni och Aida hem till Rasmus i Sollentuna. Kom hem typ vid 4 och då hängde vi med Micke och Fredrik och käkade chips och morötter.


 


På torsdagen, var det vackert väder. Jag och Danni hängde me lite grabbar i vattenskidklubben, åkte båt och Clabbe åkte efter, väldigt mysigt och nu vill jag ha sommar ännu mer så jag kan lära mig åka ju. På kvällen va jag, Danni och Aida först hemma och chillade sen drog vi hem till Bullen som hade folk där. Vann överlägset över Oke på tre i rad flera gånger, han suger och jag är bäst!




I fredags fyllde min älskade lillebror Andresa 16 år så vi firade honom käkade middag hela familjen då han hade valt allt. På dagen var jag och shoppade och fikade med mamma och pappa och sen var jag i centrum med Danni och BästisAdde. På kvällen var vi hos Rasmus igen. Då var det mer drag, mer vill jag inte säga.


På lördagen tog jag det jättelugnt. Jag var med BästisAdde och hans kompisar hela dan och chillade hemma hos honom. Orkar egntligen inte skriva nått om den här dagen allt är bara heeeeelt ointressant. Jag chillade bara helt enkelt.

Idag har jag chillat ännu mer här hemma sen kom Clabbe och Fredrik och hämtade mig så åkte vi och köpte glass och sen åkte vi hem till Phille där lite fler folk var. Kollade lite på film och sen drig jag och Clabbe och kööpte popcorna som vi rent ut sagt krigade för. Philip hade ingen micro så vi fick gå hem till NIsse och låna hans sen fick vi skynda hem tll Philip i regnet.


...

Saknar känslan av att han nån som är min, känslan av att veta att det finns nån som bryr sig om mig, känskan av att älska någon av hela sitt hjärta, känslan av att bara vilja vara med honom och ingen annan, känslan av pirret i magen när han tittar på mig så som bara han gör, känslan av att veta att han vet allt om mig och jag allt om honom, känslan av kärlek, jag saknar känslan av kärlek som inte ens går att beskriva...

efter en lång helg

Efter en lååånghelg har man hunnit med mycket. lägger ut bilder sen. Idag ska jag nog försöka plugga lite ar fe prov på tisdag. Gäller att hålla ut nu, inte långt kvar till sommarlov och magaluf, bara 16 dagar kvar nu.

MAGALUUUUUUUUF



Magaluf om 19 fucking dagar tjejer!

God natt

´Sov gott. vi är hemma hos Danni, jag Aída, Micke, Fredrik och Danni. Dom kollar film men jag och Danni ska nog gå och sova nu. pusspusspusspuss


Ont i magen och mår illa, men är glad ändå..

Nu kommer snart Aida till mig så ska vi hem till Danni. Det kommer lite folk dit ikväll men det blir nog mest chill. Har inte så mycket att säga. Jag mår jätte illa och har ju gjort det lite till och från dne senaste tiden nu vilket är skit jobbigt, och så får jag ju ont i magen titt som tätt, ni har säkert hört mig klaga om det. Men det bra är att jag nog har kommit fram till vad dte är, nämligen magkatarr (stavas dte så?) Hade det förut för ungefär ett år sen, men då fick jag medecin för det så dte blev bra. Så nu ska mamma fixa ny medecin till mig imorgon så ska det njog bli bra. Det jobbiga är att jag får skitont i magen när jag äter och så mår jag typ illa som en jävla babian, så jag inte kan äta. Detta har vart ett ganska stort problem för mig förut .Nu vill jag ju iofs gå ner i vikt, men inte på det här sättet kanske, haha. Men det blir nog bra, bara jag får min medecin snart så. :)

Snart kommer Fredrik och hämtar oss s¨å nu måste jag fixa det sista, puss

blir typ kär


fuknar den inte så tryck här http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.997528

Drogmissbruk, skilsmässa och bäste vännen och rapkollegan DeShaun "Proof" Holtons död - Eminem har några tunga år bakom sig. Det var länge osäkert om han alls skulle återvända till musiken, annat än som producent, men på sant hip hop-manér är det nu dags för storstilad comeback. Nya plattan heter Relapse och är delvis producerad av Dr. Dre , och inför skivsläppet fick Nyhetsmorgons Ronny Svensson en exklusiv intervju med Eminem i USA

jaja

Idag har vi bara lyssant på redovisningar som treorna gjort. Lite långtråkigt att sitta och lyssan i flera timmar, men det mesta var ändå väldigt intressant så ska inte klaga för mycket :) Måste bara säga att jag tyckte alla va så himmla duktiga också. När det blir min tur att stå och redovisa framför massa folk kommer jag typ dö. Kommer säkert va skitnervös eftersom jag hatar att redovisa.  jaja. Nu har vi iaf långhelg, sitter och lyssnar på mn älskade Eminem - så jävla bra!
Ikväll vill jag hitta på nått men jag vet inte riktigt hur dte blir får helt enkelt se, hoppas på nått fun.
Sitter och målar min naglar svarta. Lite rockigt men ändå sjukt snyggt.

bilder fån ikväll








Fast and Furious 4 - kan vara en av de bästa filmer jag sett

Har nyss kommit hem. Jag, Micke, Fredrik&Danni var på bio, Fast and Furious, kan ¨vart en av de bästa filmer jag sett, skitgrym va den. Har typ inte sett filmerna innan men nu är en sak säker iaf, jag ska se dom så fort det bara går! Synd att jag inte vågar ladda ner filmer längre..

Innan var vi hemma hos Philip som jag sa, skitfin lägenhet måste jag säga, grillade hamburgare på nya grillen gjorde vi och sen blev det bråttom till bion, och jag var livrädd för att Micke körde som en dåre.

Ska snart sova, imorgon börjar vi 11 och ska bara chilla typ. Kolla på treornas redovisningar typ, eller nått sånt. Sen här det "lov" ledig i fyra dagar iaf. puss


bio

Halloj, ska börja att be om ursäkt för allt depp igår, men man kan inte alltid vara på topp.

Provet idag gick ju inte så bra. Nästa vecka har vi ett nytt så då bilre nya tag, ska försöka plugga lite bättre den här gången. Men det är lite svårt när man inte kan plugga själv

Ska fixa mig nu sen ska jag och Danni hem till Fille (eller stavas han med ph?, äh!) han och Fredrik har tydligen köpt en grill idag så dom ska grilla hamburgare. Sen ska vi på bio några stycken, i Kista. Skulle ju behövt tränat idag eftersom jag inte gjorde det igår (får typ ånget haha) men jag får träna imorgon istället och sen så mycket jag kan resten av veckan..

Justefan missar ju DH idag ingen, fitta!!! aja.

Nu måste jag skynda, harebrahej!

Mammi

måste bara säga att jag älskar min mamma otroligt mycket, finns nog ingen finare människa än henne. vet inte om hon läser det här men om du gör så vet du mammi, puss på dig!! / Mandy som hon brukar kalla mig


Tack Danni!

Danni och jag har pluggat, badat jarre och tittat på Tv. Hon har fått mig på bättre humör. Frågan är om jag kommer kunnna somna ikväll bara, har ju druckit tre red bull för att jag skulle ha ork till plugget och inte somna. Red bull e fan min räddning nu för tiden. Händer ofta att man går till Coop och köper på rasten för att palla. Hahah fan va dåligt det låter, så illa är det ju inte. Det är mest gott fast ska väl erkänna att jag inte är ett fan av skolan heller så att redbull hjälper en lite från att inte somna på lektionerna...hihi.

Några mysiga bilder från jaccen. Ser dock inte så bra, men bättre än ingenting.. klicka på bilden för att se dom större
  


depp

Är inte på topp idag, har massa plugg och mår inte bra. Därför ska jag till Danni om ett tag, hon kan hjälpa mig med både känslor och plugg.

varför e det såhär? - danni är nog den ända som förstår känslan

har bara en sak att säga och det är- VAD FAN ÄR GREJEN!

festlig film





hollywooddieten

juste fan den här dieten jag ska skria om, skriver om den imorgon, idag har jag så mycket äckligt plugg så jag kommer inte hinna. puss


jaja

har inte mycket att skriva, utaom att vädret inte alls är lika bra som i helgen - that sucks! Att veckan ska börja dåligt. Eller nej jagska inte tänka så nu, vädret blir säkert bättre. Orkar inte skriva, har ändå inge vettigt att säga.  Heipa!


Hittade den här bilden på min data, aspen och jag på myris födelsedag.

Cause you can't handle me..


söndag

Tjohooo! Igår var vi ju hos Sandra igen, nice. Har inte så mycket att säga. Slutade med mycket folk och det var ju trevligt och så. Filmer och Videos ska ni få. 
 
Idag har jag chillat, solat och snackat me Danni om en resa vi har tänkt nu att vi ska göra i vinter till Thailand. Vi har börjar kolla lite hotell och så och tänkte vi gå ner till resebyrån nu i veckan och kolla lite mer. Låter väl nice? ;D

Ikväll blire väl ännu mer chill, får se.

Fredag,














Erica kör hårt
Lördag,

Aida, lånade mormors klänning.













Halloj

Vädret är ju så bra som det bara kan bli. Jätteskönt! Har bara vart hemma och chillat och solat hela dagen. Lite färg har man väl fått som tur är.

Igår var vi ju hos Sandra, lite spårat blev det väl men ändå kul. Var först hemma hos Snadra på förkrök sen drog vi vidare till Tommy som hade 18 års fest. Efter det drog vi tillbaka till Sandra.

Ikväll ska vi nog vara där igen, trevligt och ikväll ska Aida me också. KorvDanni är fortfarande inte på topp för att vara med vilket är skitsynd, blir frisk nu muppunge!!!  Vi gjorde ju iaf en video tll henne igår... och här kommer den, heh



TAGGA

Ska snart tll Sandra. Ikväll blire party. Härligt, härligt. Tänker på dig ikväll Danni ;) haha nej va elakt. det gör dig nog ändå bara gott att ligga hemma och chilla en kväll babe!

Glöm inte Party Rulsen!

...som jag önskar att jag alltid kunde leva efter.


Bli aldrig för full
Det låter så enkelt. Det är så svårt. Det har ju hänt att jag brutit mot denna lag, men straffet är hårt. För få saker är mer pinsamt och patetiskt än en tjej som är för full.

Skicka enbert sms till nära tjejkompisar och familjemedlemmar efter midnatt
Sätt ett mentalt alkolås på mobilen. Intala dig själv att du absolut inte ska höra av dig till den där Kalle, eller vad han nu kan heta,  hur samrt det än kan verka när klockan närmar sig tre, för att "bara fråga om han är ute". Och ännu värre - ring inga samtal!

Drick inte sprit efter midnatt
Det låter så himla klokt när man säger dte såhär. Samtidigt verkar det alltid som en lika brilljant idé att ta en drink till när jag står där och känner mig "helt nykter" klockan två. Dagen därpå inser jag dock vilken dålig inverkan det hade på mitt huvud.

Festa i godavännerslag och håll kolla på varandra
Jag har alltid roligast när jag festar med mina tjejer som jag vet att jag alltid kan lita på om något oförutsett skulle hända. Det gäller även att ställa upp för kompisarna, om hon behöver spy en stund, så är det bara att se glad ut och haka på!

Såla inte utan ta en taxi hem
Jag vet det kostar, men du kommet i alla fall hem säkert.

Ta ine fram den tunga sminkväskan efter midnatt
Ta inte ens med den ut. Det blir inte lika snyggt som det kanske ser ut i spegeln just då när ögonen ser dubbelt. Än finns det kankse hopp om att även jag kan lära mig att leva efter denna regel.

lovelovelove

Ami <3

Har nyss pratat i telefon med Ami, min älskade gammel moster. Egntligen är hon min mammas gammel moster så för mig blir hon ju gammel gammel mostet. Jag ringer henn lite då och då och pratar, vi träffas tyvärr inte så ofta eftersom hon bor långt härifrån. Hon är 94 år men dte kan man verkligen inte tro. Hon är väldigt pigg för att vara 94 därför det är så kul att prata och umgås med henne. Vi bestämmde att jag skulle komma och hälsa på nu på sommarlovet och vara hos henne några dagar. Mycket kul!

Nu ska jag snart gå ut och gå promenad med fredrik och darius. Ha en bra dag.
                                           
Ami i turkost, jag i rosa och margareta i hatt. Min konfermation 2006

Trötter

Halloj, var hemma idag med från skolan, igår mådde jag så illa så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, det var sjukt. Längesen jag mått så dåligt. Men efter att ha sovit 12½ timme inatt så mår jag bra igen. Det är knäppt. Jah brukar aldrig behöva sova mycket men nu den här veckan har jag behövt sova jättemycket och har typ sovit runt 12 timmar varje natt den här veckan nu.

torsdag

Nu ska jag springa in och äta pankakor, muums. Sen ska jag åka och träna klockan sju.

Hollywoodmetoden, gå ner 4 kilo på en vecka och ät som kändisarna!

Idag var jag inte i skolan som jag pratade om igår. Ist har jag chillat här hemma och var nere en sväng i centrum för att köpa en klänning men som vissa kanske redan har märkt så funkar inte swedbank, gjorde inte det igår heller, så imorgon får vi hoppas på bättre. Kanske lika bra egentligen så att man inte gör av med alla pengar, eller nej det suger! haha. Var duktig och gick ner till centrum faktiskt, och så gick jag hem igen. Power walk blev det. Mycket bra eftersom ja inte hade tänkt träna idag heller.

När jag kom hem fick jag en liten bok/häfte av min mamma som man typ fick med i tidningen Topp Hälsa, en kom-i-bikiniform-ultrasnabbt bok. Kul tycker såklart jag som satsar på att trimma till min kropp nu till sommaren. Hittade faktikst en metod som kallas Jetsetmetoden även klallad Hollywoodmetoden som jag skulle vilja prova. 

Tre punkter står det:
Gå ner 4 kilo på en vecka!
Ät som kändisrana
Kalciumboosta
 

Funkar för dom som: lever i en hektsik tllvarao, gillar att tävla, tål mjölk och kan följa ett strikt matschema för att gå ner i vikt.
Tid: Tre dagar med fas 1. Därefter fas 2 tills du nått din målvikt. Efter det övergår du till fas 3.
Viktminskning: Individuell, men räkna med cirka 4 kg kilo första veckan. Det är vätska som försvinner först sen går det långsammarfe - ränka med ungeför ett halvet till ett kilo i veckan. 
I korthet: Få kalorier och mycket kalcium ätr dietens främsta succéfaktorer. Jetsetdieten innehåller mycket magert protein, omega 3 och grönsaker. 

Har ännu inte bestämmt mig för när jag ska börja, blir ju lite knas nu när jag ska åka till Magaluf om mindre än en månad. men jag fundrear på att köra fram tll dess och om jag gillare så kör jag seriöst när jag kommer hem, kanske kan behövas en diet då, haha. Kul iaf och nån gång kanske man får chansen att få drömmkroppen.  Skriver mer om dieten när jag börjar med den isf. 

Puss.


 


hellooo my friends

Hej är hemma bara. Ska fixa mig och sen ska jag iväg en stund. Idag tränade jag efter skolan, blev gymmet idag. Annars brukar jag ju alltid gå på dansen och coren på tisdagar, men idag blev det inte så. hihi.

Har varit sjukt trött de senaste dagarna, vet inte vad det är.. hm!

Imorgon vet jag inte om jag pallar gå till skolan, bara onödiga lektioner som man inte gör något på om man inte har lust. Jaja ska gittaaaa, vi höres!

festliga filmer


Hemma hos Röösen, väääääldigt seriöst ;)


Hos Nisse, när vi Gräver guld i usaaaaaa, haha


Skolavslutningen i 9an. hahah Hos Sandras farmor, my dream is to flyyyyyyyyy!

Mattenationella

hejhej. sitter hemma hos Danni och chillar vi har inte lektion förens halv tre. Hade matte natiomellt prov u på mogrgonen, vilket rent ut sagt var SKIT SVÅRT!

Har ingenaning om vad vi ska göra nu, usch va segt. Skrever mer sen, puss!

Här är en gamal bild på mig som jag hittade på Dannis data. Är5 från magdas tjejmiddag när hon fyllde 15, hahah

ABO

Jobb jobb jobb, fy! har vart här på jobbet sen ett. Har dock inte jobbat mycket alls idag, jag orkar inte fy haha. Ist har jag hänget med Natalie (receptionisten) hon har lärt mig lite grejer som kommer va bra att veta i sommar när jag ska sommarjobba här och då alltså ha hennes jobb när hon har semester. Tråkigt att inte ha henne här då men men. Pengar får jag ju iaf, och bra betalt är det.


Las ketchup


USCH :'(

Mitt namn är Chris, jag är 3 år
Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?

Jag önskar jag vore bättre,
jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor
fortfarande ville ha mig.

Jag kan inte göra något rätt,
jag kan inte alls prata.

Annars är jag inlåst,
hela dagen.

När jag vaknar är jag ensam,
huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.

När min mor kommer hem
försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
smäll i kväll.

Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.

Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.

Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.

Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.

Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobbet.

Han slår mig
och skriker på mig.

Jag kan smita till slut,
och springer mot dörren.

Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta.

Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.

Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,
och min far fortsätter kalla mig fula namn.

Jag skriker 'Förlåt'
men det är försent.

Hans ansikte förvrids till
okänslighet.

Värken. Smärtan.
Igen och igen.

Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.

När han äntligen slutar
och går mot dörren
ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.

Jag heter Chris.
Jag är 3 år.

I natt mördade min far mig.

Du kan hjälpa...

Läser du det här och inte skickar det vidare
ber jag för din själ.

För annars måste du vara en
hjärtlös människa som inte
blir berörd av denna dikt.

Och om du blir berörd,
så gör något..

Därför ber jag dig, skicka den vidare
OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL!!

Eminem is the shit, i love him!


YO

Igår var en najs dag. Var hemma och chillade ett tag och sen kom Sonny och Andre förbi. Vi åkte hem till Sonny och chillade vidare där och sen kom Danni. Efter vi fixat oss och sådär drog vi och käkade och sen vid halv tio drog jag, Danni, Aida, Hanna, Sandra och Friad till Kärrdal på fest. Trevligt var det där och mycket folk..

Tog nattbussen hem vid tre som typ va 70 timmar försenad, då åkte vi till Statiol och käkade och sen åkte vi fyrhjuling hem och somnade sen vid halv sex..

Idag vaknade vi vid ett och då hade Aida redan dragigt, jag, Danni, Sonny och Andre och några felr drog och käkade pizza igen och senhar vi bara vart hemma hos Sonny hela dagen. Har nyss kommit hem nu och ikväll ska vi grilla, mums. Får se vad som händer sen ska typ träffa Danni och Aida och sen får vi se..

Puss på er alla sötnosar.

Dagsen igår, i bilder...



Målade Sonnys naglar, sexy!











Kvällen i Kärrdal























...

And I don't know
How to be fine when I'm not
Cause I don't know
How to make the feeling stop

Vi chillar

God dag. Igår var jag och Danni och Aida och käkade middag på Tiger. Sen var vi hemma hos mig och chillade och röktevattenpipa och Fredrik, Micke och Andre var förbi en stund. Vid halv två tiden i natt fick jag och AIda för oss att städa hela baracken. Duktiga var vi och nu är det jättefint här. Igår var jag även duktig och jobbade (fast ble inte så mycket jobb, slutade med att jag gick och shoppade i Kistacentrum) sen tränade jag också, så idag känner jag mig som en gammal gumma med ryggproblem, jag har så jävla mycket träningsvärk så det är sjukt!

Idag funderar jag ´på att åka ner till Meddo och sola eftesrom att solen inte vill bestämma sig för om den ska va framme eller inte. Sen blåser det kankse lite för mycket för att lägga sig på en solstol och steka idag?
Ikväll snackas det om att åka till en park och chilla, får väl se hur det blir med det med tanke på vädret, men mysigt låter det ju iaf, visst?!

Nu ska jag fixa mig lite och sen får vi se vad som händer, hör av mig senare. kisses.


Bilden från Oman 2008.

Old school

Haha sitter och tittar på gamla blder på min data.

Haha jag och Emmi 1999. Hot, är det ända jag akn säga om den här, hahahahaha. Emmi och jag älskade att sminka oss kommer jag ihåg vi gjorde dte jämt.


Clara och Jag, hahahah vet inte året men gamal är den iaf. hahah


Jag och Jossan, i åttan. Hahahah inte klokt.


Jag och Magad, looong time ago. hahahha


Jag och Myris för lite mer än ett år sedan :)

softination

idag har vart en skön dag, fast jag var trött som fan imorse. Sov hos Danni igår, vi gick promanad och badade i hennes Jacce, myyys.

Idag har jag gått i skolan och tränat, sen har jag bara tagigt det lugnt, gjort ansiktsmask och myst. Ska fixa naglarna snart och sen är det väl dax att sova. Hoppas ni haft en bra dag och sorry för dålig upptatering.
Jag i jaccen, fråga mig inte vad jag tittar på, en liten fiska kanske? mihihi

OJOJ

ojojojoj Andreas sitter och skriker i rummet bervid. Jag blir ju fan rädd, ni ska höra hur det låter, helt jävla galen är han. Skriker "Orka vafan kan han inte dör för"  hora är ju också ett ord jag får höra ganska många gånger om dagen. Jag tror att han spelar cs, antagligen annars börjar jag faktsikt bli orolig på riktigt... detta är inte klokt.

Hur jävla kul kan det vara egentligen? Har provat några gånger, iofs har det slutat med att jag också sitter och skriker (fast inte på samma sätt) jag skriker för att jag blir rädd och stressad, man vill ju inte förlora lixom?


WALLA

Hemma nu. Ska äta lite mellis och chilla. Måste typ plugga men jag pallar inte. Vill träna, men det är nog bra med en vilodag idag. Kankse blir en promenad lite senare. Har inte så mycket att berätta. Skriver mer sen.


Basses dålda sångtalanger

Basse (min lillebrors kompis) var inte speciellt nykter och bjöd på en show i fredagskväll, när jag och Danni satt hemma och tråkade.

jag blir tokig

Jag blir knäpp på det här, vad är problemet. Kommer jag aldrig kunna komma över det. Jag orker inte känna såhär, och samtidigt veta att det är so gone. Jag vill men jag vill inte. Jag vet inte vad jag ska göra innan tårarna börjar rinna. Detta är sjukt, kommer jag någonsin kunna släppa detta och leva utan dessa tankar. Kanske beror det på att det var allra första riktiga, jag vet inte men antaglige. Det känns så rätt men ändå så fel. Vad är det som händer, saknar jag ?


Det finns för många.. nu ska jag lägga av


Några till


Bitterfittan

Har jobbat och tränat nu ikväll. SatsPowerStep, fyfan va äckligt jobbigt! Sen resten av kvällen har jag bara vart hemma och chillat, tittat på TV, Färjan, Spårlöst och Ballar av stål. Haha jag älskar ballar av stål, så jävla sköna. Har vart trött som en jävla lama idag men ändå tycker jag att jag varit duktg och orkat med mycket bra saker. Idag fick jag även lite mer jobb som jag ska jobba i sommar, även detta på Placera Personal, men det är bra, får bra betalt och så är det ganska kul.

Nu är det ju bara typ 5-4 v kavar tills vi tjejer åker till Magaluf, fett najs! Så nu gäller det att jobba ihop pengar. Är faktiskt riktigt taggad på att följa med Danni och dom till Agia Napa så måste se om det går att fixa.

Titta på Bitterfittan och få dg ett skratt
 

hard work work

Sitter på placera personal och jobbar. Ringer runt till olika företag och gör en marknadsföring ångående behov inom personalförsörjning. Det går väl ganska bra. Men man blir lätt uttråkad och irriterad, fast samtidigt är det kul. Ser att regnet öser ner där ute, fan tänkte jag, som har vart så glad att vädret vart fint i helgen. Jaja, haha nu skiner solen ser jag hoppas att molnen försvinner och att graderna stiger en aning.

Ikväll ska jag träna SatsPowerStep, vet inte hur det ska gå eftersom jag har sånn jävla träningsvärk i hela magen och ryggen efter att jag och Hanna körde loss igår i gymmet.

Nu är det back to business. Ciao

2 maj 2009

 

Helloo

En trött Amanda har precis ätit middag och funderar på vad hon ska göra ikväll. Kanske blir det chill framför tv och så blir det nog lite skönhetsmys med ansiktsmask, måla naglarna och sova tidigt. Känns som något man skulle behöva efter en långhelg som denna. Dock har jag vart/är jag väldigt duktig och håller mig borta från alkohol, godis och chips den här helgen vilket jag har gjort nu de senaste veckorna.Ikväll känns som en sånn kväll som man bara vill va hemma och mysa med familjen, kolla på en bra film och bara mysa, det röstar jag på så nu ska jag nog gå och kolla med dom om dom känner för det. kisses and hugs ♥


Trött på allt

Jag har tänkt väldigt mycket. Jag bilr så trött på att allt alltid ska vara en kamp om vem som är bäst, duktgast, vackrast eller smartast. Som tillexempel alla rykten, varför? Det ända jag tänker är varför.. Varför lägger folk ner sin tid och energi på att prata om andras liv när dom inte egentligen vet ett skit? Varför bryr sig folk om skaer som egentligen är oviktiga för dom själva? Varför ska folk såra varandra? Varför ska folk svika varandra? Varför ska folk förstöra för varandra? jaa.. ni ser det tar aldrig slut och heller finns det inga bra svar. Jag kan bara tro att det är för att personen/personerna som snackar, att dom själva inte har nått bättre för sig eller att dom helt enkelt är helt ointressanta. men att dom då hittar på saker om folk dom inte känner eller knappt vet nått om för att få uppmärksamhet, det har jag väldigt svårt för att förstå.. Sen kan jag verkligen tro att de här som snackar och sprider rykten att de själva mår så jävla dåligt över något, att de egentligen skämms över sig själva eller något de har gjort och för att inte verka så dåliga själva eller riskera att folk ska snacak om dom så började dom snacka om någon annan, klanka ner, hitta på saker och sedan sprida dom vidare  för att skydda sig själva. Detta är fegt och man tjänar ingenting till på att snacka och hitta på saker om andra, visst det kanske funkar för studen, folk kanske tror dig och börjar tycka illa om den där "lilla fittungen" men tillslut kommer alla inse att det bara är skitsnack, och då kommer det va dig ingen tycker om, för då är du den där fittan som bara snackar skit, som ingen kan lita på och som folk kommer ta avstånd ifrån. Tänk på det, vad tjänar du egentligen på att snackaskit om nån annan? Visst du känner dig säkert bättre själv men vafan, vad är grejen? Köp en självkänsla bok eller nått.

God natt / God morgon

Nu är jag hemma från en kväll som har vart lite här och där. Odenslunda, Smedby och Rotebro. Ska hoppa i säng nu, för imorgon/idag ska jag och Hanna ner till SATS och va duktiga, och Hanna du vet att du inte kommer undan, jag släpar ner dig om det är så.. haha.

God Natt sötnosar.


DAGENS LÅT, vädret är uderbart och det är låten också


tre är bättre än ingenting, valborg




YOYO

Igår var det chill. alltså ingenting att skriva om igår.

Idag vaknade jag och Danni hemma hos mig vid 11 och drog då till centrum med hennes syster. Sen kan man ju säga att vi har åkt runt överallt men tillslut kom vi hem till mig iaf, käkade korv med bröd och låg sen och stekte på min baksida fast det har typ inte gett nått resultat, synd! 

Dom drog precis och nu ska jag duscha och börja fixa mig för ikväll ska jag, Danni, Sandra och Hanna hem till Hanna och laga mat . Vi ska typ mötas upp klockan fem för att dra och köpa mat så nu måste jag börja fixa mig.

Juste på valborg var jag ju på middag hos Matilda sen drog jag, Danni och Hanna till Vaxholm på fest.

Ha en trevlig kväll

RSS 2.0