Framme i Miami

Så nu har vi lyckats ställa om dygnet. Det gick bra eftersom vi var framme här i Miami typ klockan sex-sju på kvällen deras tid men i vårt huvud var de 6 timmar mer. Idag är det fint väder och supervarmt. Igår när vi kom hit regande dte men var ändå sjukt sjukt varmt. Vi visste inte hur man fick igång ACn så vi höll på att smälta. Det var utan att överdriva typ 35 grader i lägenheten. Men vi fick hjälp av en väktere i huset där vi bor så det gick bra tillsalut. Det är sjukt fint här. Vi bor på The Yatch Club och från våran balkong (där vi nu sitter och äter frukost har vi utsikt överstora fina båtar.

PRECIS JUST NU: Jag sitter på balkongen och såg precis skitfeta leopardfärgade rockor som simmade nere i hamnen, skoja inte att dom var stora, blev helt till mig och sprang (verkligen sprang) in till nicholas och skrek att han skulle komma och kolla.!! Jag brukar ju bli glad när jag ser en aborre i sverige lixom, men här värsta fiskarna shit asssååååå!

Här är lite bilder.


I taxin


HEJHOPP

En kväll senare än sagt kom bilderna upp. Men bättre sent än aldrig, som man brukar säga!

Den här vackra onsdagen började med körlketion 07:50 imorse innan jobbet. Var och virrade i Märsta.
Efter jobbet idag tog jag mig motvilligt till SATS. Hade ingen ork. Men blev bätter efter jag tryckt i mig en banan.

Har tänkt att jag ska börja lägga upp lite videos här på blööggen min också. INTE videobloggar på mig själv utan videos som jag filmar lite när och då. Mer på dom runt om kring mig än på mig själv kankse, jag vet inte riktigt hur dte blir, men kul iaf. SKa prova nu på en gång, har en video från i helgen i taxin, testvideo!!!!!!!

PUSS


Soliga förmiddag

Alla bilder till inlägget innan har inte kommit upp. Jag ska fixa det ikväll tänkte jag.

Nu står jag på jobbet. Kundflödet har inte kommit igång än så jag passar på att skriva ett inlägg. Känns ganska tröttsamt att stå inne i en butik en hel dag nu när det är så fruktansvärt fint väder ute. Det till och med luktar sommar. Men jag har ju faktiskt vart ledig nu sen förra onsdagen så... jag gissar at jag blivit lite för bekväm i ledigheten.

Idag efter jobbet ska jag åka och prata med några kvinnor om en eventsak. Jag hoppas på att jag ska hinna sola också innan det blir försent. Ska väll pallra mig iväg till SATS också och bränna lite. Tror det är Body Pump som gäller ikväll. Ska boka mig nu.

Ska dricka mitt kaffe nu och så. Ha en trevlig dag så länge!♥

Ta ikapp nu!

Låt er inte missa vad som hänt de senaste dagran bara för att upptateringen vart usel. Jag ska berätta och visa för er vad som hänt. 

Torsdagen var lugn, med mys med min ängel Maria.

Fredagen var inte alls lugn. Gick upp tidigt och åkte in till stan och fixade naglarna. Efter det lunchade jag med mig själv på donken innan jag drog på provfilmning för en reklamfilm. Efter det blev det blev det spontanfärgning av mitt hår men nartuligtvis hos Elisabet som vanligt (hon hade precis fått en avbokning så jag passade på). Det blev lite olika slingor, ingen stor skillnad men jag ville ha lite mer liv i det. Sen raka vägen hem och göra mig iordning för att fira fina Clara. Hos henne bjöds det på god mat och superfin tårta by Emmi. Ett par timmar senare raka vägen hem till Maada som också fyllde år och skulle firas. Hänga hos honom och få massa myggbett gjorde vi innan vi drog vidare till stan och krogen. Där splittrades nästan alla och jag (nicholas) hade flyt på black jack.



I lördags var det lugnt och myspysis. Jag och NIcholas hade filmkväll med Totte och Maria. Vi hade köpt gottis till ett helt fotbollslag, men vi klarade av nästan allt själva. Det var Godis, glass, blåbärspaj, milkshake, lökringar, kakor, muffins, coca cola, choklad. Jaa typ det!

En härlig bild på härliga människor

Söndagsmys blev det också. På dagen var jag på IKEA och kollade liten möbler och så. Mot kvällen blev det middag och bio med Josefine och Hammad. Vi såg Baksmällan 2, skitrolig. Jag älskar Stu när han får sina panikattacker, jag skrattar ihjäl mig. Vi stötte ihop med Gabbe och Vanessa och efter filmen blev det parbowligng. Ta mig på orden det var par mot par. Nicholas och jag kom två och jag gjorde fajtiskt två strikes, wohoo.

Och idag då... jo jag har chillat galet här hemma, målat ett bord och solat. Ätit jordgubbar med glass för att fira att det är Sveriges Nationaldag. Sen kände jag mig även tvungen att dra iväg till SATS och bränna lite fläsk efter alla de här tjockisdagarna så det gjorde jag. Ligger i min säng nu och ska sova. Imorgon är det jobb jobb jobb.


Dagarna som gått

Dåååååligt upptaterat, jag veeeeet! Har haft riktigt mycket kul de senaste dagarna. Bland roligaste den här veckan var när jag och min baby åkte till Kista och åt middag och shoppade massa kläder till honom. Det var so much fun för vi hittade så mycket fint! Sen åkte vi hem och fixade iordning med alla hans kläder. "Jag vill att du ska göra som i din garderob, i färgordning och så" sa han så det gjorde jag/vi. Det blev finfint.

Det var fram och tillbaka om vi skulle dra in på Vilundas slutskiva men efter många om och men så blev vi ändå kvar hemma, åt maraboukakor, drack rödvin och kollade pirates of the caribbean.






Bilderna från förra helgen


Tack!

Jag skulle inte ljuga en sekund om jag säger att Kenza och Tyra har gjort min dag idag. Jag har kollat på deras bloopers från Kenza och Tyra show. Asså jag dör av garv, så sjuuukt roliga. http://kenzas.se/2011/06/01/favoritbloopers/




God morgon

Vill börja med att säga grattis till alla som tar studenten idag. Shit, kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan jag tog studenten. Tiden går så sjukt fort. Åh, nu fick jag plötsligt lusat att gå på Vilundas slutskiva ikväll, synd att jag inte köpt någon biljett, vet ni om det fortfrande går att köpa?


Står på jobbet och idag hoppas jag på att få sälja mycket, vi får se.. Lär väll inte vara så mycket folk idag när det är så många som tar studenten.


Från vår lyckligadag!
 

RSS 2.0