jag vill bara...

Jag vill bara få igång internet hemma i lägenheten och sen ska jag blogga som aldrig förr. Kommer inom kort så det är bara att hålla utkik är på bloggen sötisar! :)

hEJ!!!

fAAAN VAD SOFT SITTER HOS FAMILJEN HERNANDWIBERG JUST NU I DIERAS NYA LÄGENHET.... jAG SÄGER BARA GILDÄÄÄÄMMMMMMMMMMMM.... TUNGT PÅ SVENSKA SPRÅKET GRATTIS TILL DEM OCH VI HAR HUR SOFT SOM HELST, ÖNSKAR DOM ALLL LYCKA I VÄRLDEN OCH DET VAR TREVLIGT ATT FÅ KOMMA ÖVER OCH TA EN GROGG OCH SNACKA LITE SKIT. MEN INTE MÅNGA SOM HAR EN KÅK PÅ C EN TRAL VÄGEN SOM PARET HERNANWIBERG.... :d  NICCO HAR TAPPAT BORT EN NYCKEL REDAN MEN INGEN ÄR FÖRVÅNAD DEN BÄVERN FÖRVÅNAR MIG INTE.... NICCO NICCOLITO SOM HAN KALLAS I ORTEN MEN I JAKAN ÄR HAN NICCOLAS. JAJA SKITSAMMA.....  UTÅNG PÅ GGG OCKSÅÅÅÅ!!!!  AMANDA STYRRRRRR....  JEBEN´TE MATRE PITCHA KURWATSIII.... TRI AMÉTSKA TE MOI FINNS ASSÅ... // TOTTE TOBEREZ /// DAVID TOTTTE  - TELEKIOSKEN NUMERA VILL DU HA LUR VI BJUDER PÅ FÖRSÄKRING INGA PROBLEM KOM TILL BENIM JAG FIXAR COMVIQ KOMPIS TILL TELENOR FAST PRIS MED VILKEN LUR DU VILL T.O.M PS 3 :d


FÖRSTA BLOGGINLÄGGET FRÅN LÄGENHETEN !!!!!! WIIIIE

fet lägenhet här asså kör bara msndyyyyyyyyyyyyyyy och niccolitoooooooooooooooooooooooooooo /AIDAHOE
AAAYYIIIDDIIII  LAAAANNNN, COOOK GITTI VART E JAG REEEEEEEEEE / MAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEE



God dag

Igår tränade jag första gången på länge. Så himla skönt, är ju fortfarande inte helt frisk så det blev yoga men jobbigt är det ändå, har riktigt träningsvärk idag. Efter yogapasset åkte jag, Nicholas och Chian upp till Gävle och skulle hämta några lådor med saker till lägenheten, men när vi kom upp var de borta, så jävla onödigt!!!!

Idag har jag jobbat mellan 07:00-16:00, kom nyss hem och ska börja packa mina saker snart. Känns lite sorgligt, fast jag har typ inte fattat vad som händer än.. undra hur det kommer bli..


åh

Söndag, en sån mysig dag. Jag och min baby och mina föräldrar var på IKEA och handlade lite till lägenheten. Köpte en skitskön säng och ett jättefint soffbord. Har hittat en snygg soffa på EM som vi ska köpa och så matbord och stolar kollar vi runt efter. Hittade ett par på IKEA men får se hur det blir. Det är så mysigt, på torsadg får vi nycklaran och i helgen börjar vi med flytten åh vad kul!!!


ÄLSKAR DIG NICHOLAS

Lördag

Ikväll har jag vart på filmkväll hemma hos Matilda med massa härliga tjejer. Såg dock inte lika härlig film, men men. Sedan jag kom hem nu har jag kollat på Kenza&Tyra show här på datorn. Verkligen bra, men jag kan inte sluta avundas deras liv. Sjuuuukt snygga, kända sköna bloggare och en egen show där de får göra så mycket kul, åh ibland kan jag önska att jag fick byta liv, eller drömma lite iaf (även fast jag älskar mitt liv och inte skulle byta det mot något)!!! Men jag undrar en sak.. varför filmar de varje avsnitt av "mardrömmen" här i Väsby? liiiiite härftigt måste jag erkänna, men varför? ja det kan jag ju fortsätta fundera på ikväll.. något bättre för mig har jag ju inte.

Farmor och Farfar var här idag också och hälsade på, vi åt god mat och jag fick en jättefin blomma i inflyttningspresent, första blomman till lägenheten, wohoo! Vi umgicks och åkte och kollade på lägenheten. Aa, snart är det inflyttning och imorgon ska vi till IKEA och kolla möbler. :-)


Jobbdags

Jag har vart och ätit sushi med mamma. Vi har kollat lite i inredningsaffärer och handlat mat. Nu ska jag knalla till jobbet snart. Blir bara jobb i 5 timmar idag, så det är skönt.

Trevlig förmiddag

Vart ute på en långprommis med Johanna den här morgonen med. Vi går en mil nu varje morgon. Det är väl duktigt. Är hemma nu och sitter här och övar lite sång. Var så längesen jag var hos Ceca (min sångpedagog) och sjöng nu, har inte haft tid i sommar men jag hoppas att jag kan komma igång nu i höst igen. Medans övar jag här hemma. Just nu håller jag på med, Give me a call med Pauline, den är jätterolig att sjunga tycker jag. 

Jobbar fyra till nio idag och efter jobbet ska jag träffa pojkvännen. Bloggar sen igen innan jobbet. PUSS

Det snurrar i min skalle

Ibland är saker svårt. Beslut. Det kan vara bland det svåraste. Det gäller att göra det som känns rätt. Vissa går efter vad huvudet säger. Andra följer sitt hjärta. Jag är en sån person som oftast följer mitt hjärta. Mitt huvud kan säga en sak och mitt hjärta en annan. Det är där beslutsångesten dyker upp men det slutar nästa alltid, om inte till och med alltid, att jag följer mitt hjärta. Som det här med flytten. Jag får höra så sjukt mycket olika åsikter från alla runt omkring. Jag vet att det kanske kan bli jobbigt med ekonomin. Jag vet att det inte kanske varar förevigt. Jag vet att det kankse kan hända att man ångrar sig. Jag vet att det kanske inte kommer fungera. MEN jag vet också att det kanske kan gå bra med ekonomin. Jag vet att det kanska kan vara förevigt. Jag vet att jag kanske inte alls ångrar mig. Jag vet att det kanske visst fungerar. Man kan inte vara säker på något så det är där det gäller att fattadet beslut som man tror på eller i alla fall vill tro på. För vill man så går det. Mitt hjärta har sagt att jag ska göra det här. Mitt huvud har sagt att det kan bli svårt. Jag väljer att följa mitt hjärta. Att ge detta en chans. För om det är något som både mitt huvud och hjärta vet så är det att jag älskar min pojkvän och jag är villig att satsa allt för oss. Så att flytta ihop med honom kommer förmodligen bli en av de bästa saker jag gjort.

Just nu

Har vart ut och promenerat med Johanna. En lång promenad, skönt! Nu ska jag ta en dusch och sedan äta lunch. Klockan fyra är det dags för jobb och tjäna lite caaaaaaash.


Jag kunde inte bry mig mindre


hej hopp

Mysig dag igår. Jag var hemma och umgicks lite med mamma på förmiddagen. Under eftermiddagen tog jag en fika med Helene, alltid lika kul att träffa henne och höra henne berätta om hennes, jag kankse inte ska säga galna liv, men händelserika. För er som inte förstår vem Helene är så var det ju hon som hjälpte migh jättemycket i skolan med min dyslexi. Vi har blivit jättebra vänner och umgås även nu privat, superkul tycker jag.
Kvällen tillberingades med Johanna & Maria. Fick en sån gullig födelsedagpresent av dom, de hade köpt en fin ram och satt in bilder på oss tillsammans och sen hade som köpt en jättefin korg från indiska där de hade plockat ihop jättemycket gulliga saker, som dsiktrasa, hjärt-skärbräda, toalettpapper med pussmunnar, fina doftljus och massa gulligt godis som det står söta skaer på, och allt var självklart rosa. SÅ himla sött!

Idag ska jag träffa Danni och ikväll kankse det blir IKEA med Nicholas och Lisa om vi hinner. Nu ska jag gå upp och äta frukost PUSS & KRAM

God morgon

SLitit och jobbat hela förra veckan utom onsdag. Jobbade igår också men idag är jag egntligen ledig. Har inte så mycket planerat föutom att jag ska fika med Helene på eftermiddagen. Kankse träffar mina änglar ikväll, hoppas.

Skulle så gärna vilja åka och träna men jag vågar inte för min himla hosta och snuva, är lite rädd att bli ännu mer sjuk och då kommer jag ju inte kunna träna på jättelänge, och andra sida känner jag mig jätte ofräsh som inte har tränat på hur länge som helst. Beslutsångest-punkt-com. Aja ska gå upp och göra någon nyttig frukost.

Ha en fin dag!

RSS 2.0