varning varning

Medans jag stod i köket och gjorde mitt te nyss så började jag fundera på vilka som är ens riktiga nära. Jag tror aldrig man kommer kunna veta det. Vissa kankse. Men många man tror är ens riktiga vänner kan tillslut visa sig vara en av de man fruktar mest och när man väl har fått den känslan är det svårt att kunna ta tillbaka dem nära sitt hjärta. Nån som förstår vad jag menar? Jag är i den situationen nu. När jag inte vet vad jag ska tro och jag inte vet hur jag ska reagera. Det känns som man blivit sviken av någon på det sätt man trodde att den personen aldrig skulle kunna svika en på.  Sjukt jobbigt. Vet inte om jag ska vara ledsen eller arg.

Förlåt för det riktigt djupa och tråkiga inlägg. var tvungen att skriva av mig, höhö. Back to normal.

Just Chilling

Har chillat hela dagen med Nicholas. Efter det har jag tränat lite styrka på sats. Är ju egnetligen inte frisk men känner att jag måste träna och eftersom jag inte kör kontidion är det ju ingen fara. Nu är jag bara hemma och chillar och det ser väl ut som att min kväll kommer bestå av det. Chillning hemma. Nicholas kommer hit sen också och myser.

Tyvärr har Jag inte vart lika duktigt med pluggandet idag som igår, har egentligen inte pluggat alls idag.  Antar att jag måste sitta med allt imorgon då, blää. Jag får skylla mig själv. På kvällen blir det i alla fall kul med folk hos Johanna, något att se fram emot. Nu ska jag städa mitt rum, det ser ut som det vart en galen apa här inne.

solsidan

Godmorgon sötnosar. Vaknade precis. Blev ganska sent igår. Var hemma hos Philip med Ida, Issa, Philip, Danne och Alex, kollade på solsidan och speladekort haha. Har aldrig sett solsida förut men har hört att det är bra och dte var det men inte överdrivet roligt som jag trode att det skulle vara. Trodde typ det skulle vara lie roligt som "HJÄLP" och dom hära. Aja hur som helst så efter det drog jag hem till Sebbe där Nicholas och dom var för att jag glömt min nyckel igen! Hur klumpig får man va??? Tur var ju det att Nicholas har en nyckel hem hit. Sen gick vi hem till mig och sov men tror inte jag somande förrens klockan tre.




såja

Nu har jag pluggat klart engelskan och psykologin. Imorgon blir det svenska och musik. I musikarbetet ska jag skriva om Joshua Radin eller kanske min älskling Eminem så det lär bli kul.

Ikväll ska jag träffa Issa. Vi ska hem till Philip och hänga med lite folk typ, vad vet jag. Måste börja fixa mig nu så att jag hinner. Åh va skönt det känns att vara av med lite av plugget. Jag är en duktig flicka. :)

my day

Har vart på körskola imorse. Gick ganska bra men det är alltid så himla drygt att gå dit. Jag tycker det är urtrist att övningsköra fast måste erkänna att det börjer bli roligare nu när jag börjar köra på större vägar och så.

Efter övningskörandet mötte jag upp mina underbara vänner Maria och Johanna. Vi tog en fika och kikade i butiker. Sen fick jag skynda mig hem för att jag måste plugga. Har jättemycket plugg nu trotts att jag har lov. När jag kommer hem inser jag att jag är utelåst. Av nån dum anledning har jag lagt ut min nyckel ur väskan och ingen var förstås hemma. Som tur var så kom min granne precis hem som har extranyckel så jag kom in hyffsat snabbt ändå. Lagade en  nyttig lunch med stekt ägg och grönsaker, jag som hatar ägg har tvingat mig sjävl att börja äta det så att jag förhoppningsvis kommer tycka att det är gott en vacker dag. Fick i mig ägget och nu sitter jag här och ska plugga psykologi. Det är ju ändå gsnaka roligt! kramar


Myskväll med Johanna

Johanna gick precis hem. Blev bara hon och jag ikväll men vi har haft riktigt mysigt, skrattat en hel del som vi alltid gör hon och jag. Ska strax krypa ner i sängen och sova. Börjar bli riktigt trött trotts att vi druckit massa kaffe. Tur är väl bara det eftersom jag ska på kör skola imorgon rätt tidigt. Sov så sött!

Yoga time

Idag har jag vart på utvecklingssamtal och sen hängt med Danni. Nu ska jag snart åka och träna yoga och sen ikväll blir det filmmys med Johanna och Danni hemma hos mig.


söndag är en riktig mysdag

Godkväll. Var och tränade med Maria. Körde, mage, armar och ben. Kändes riktigt skönt med tanke på att jag inte tränat så mycket den här veckan som jag brukar och egentligen vill. Har ju blitivt så mycket med skivor och jobb så har inte hunnit med. Ikväll blir det myskväll. Har tagigt en skön dusch och satt på mig min rosa mysdress och nu funderar jag på att gå ner och köpa morötter och dipp på ica. Borde nog gå nu i sånna fall om jag ska hinna innan stägning. kramar

sommartid

Igårkväll var jag ju på bio med Nicholas, John och Erica. Vi såg I love you Philip Morris. Den var inte alls lika bra som jag förväntat mig, hade tortt att den skulle vara mer rolig.
Idag sov vi ändå till kockan två, eller tre egentligen eftersom man har ställt fram klockan en timma nu.

Ska strax gå och träna med Maria. Ikäll ska jag försöka hinna med att ´lägga upp lite mer bilder på bloggen. :) puss

god kväll

Nu börjar jag bli riktigt trött. Det måste det bli ändrig på för ikväll ska jag på bio med Nicholas, John och Erica.
Imorgon får ni fler bilder från gårdagen men jag bloggar förmodilgen mer sen. Ha en trevlig kväll <3 :)

SP07s skiva!!!!!!

Igår hade jag hur kul som helst. Jag älskar min klass och det kommer bli sjukt tråkigt att lämna den sen. Här kommer några bilder från igår. Fler har jag inte just nu men fler kommer. 


 

HP07s skiva del 2


studenten närmar sig

Hemma efter en dag i skolan. Nu börjar kvällen närma sig och snart är det dags. Jag är jättetaggad och tror att den här kvällen kommer bli grymt rolig. Fatta att vi snart tar studenten?! det är bara Det är bara 70 dagar kvar, helt otroligt!

här har ni en bild på min studentmössa :)


school

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Idag ska bli en av de roligaste dagarna i mitt liv. Ikväll har vi våran student skiva. puss och kram

Jag har världens bästan pojkvän och en klännig som är en dröm

Igår efter jag skrivit det där inlägget om min klänning "kriga för en klänning" så ringer Nicholas mig och har då åkt hela vägen till kungens kurva för att köpa min underbara studentklänning. Tro det eler ej men då visar det sig att butiksbiträdet jag hade pratat med och bett lägga undan den, hade lagt undan fel klänning! Förstår ni hur arg och ledsen jag blev! Klänningen hon lagt undan var inte ens lik? Hur jävla inkompitent får man bli?! Och som grädde på moset så får jag reda på allt det här typ klockan halv sex på kvällen. Som vilken tjej som helst förstår som älskar kläder så får man ju panki och blir villig att gör typ vad som helst i hela världen. Jag tar upp telefonen och ringe alla, verkligen alla butiker i hela Stockholms området, Uppsala och Gävle som fått in den här kollektionen. Verkligen ingen har kvar den!! Jag måste erkänna att jag blev så arg så att jag nästan grät. Nu fanns det ju ingenting mer att göra alls. Men jag hade fortfarande ett litet hopp kvar. Nämligen en klänning, dock fel storlek, men den i alla fall. En klänning låg undanlagd till idag, så när jag pratade med butiksbiträdet där så sa hon att jag kunde ringa in så fort de bara öppnade imorgon och hoppas på att ingen hade hunnit hämta ut den. Då skulle jag sen få sy in den, men det var ju mitt minsta problem just nu.

Några timmar senare så ringer Nicholas mig och säger att han är i Kista. Desperat som jag var ber jag honom gå till HM och titta efter min klänning ändå, även fast jag visste att den inte fanns kvar. Han gör det och hittar EN, en i storlek 40 och jag ska ha 34. Just nu spelade inte det någon roll för mig, det var ändå min klänning, jag kan ju alltid sy in den tänkte jag. Så jag ber honom köpa den och nu var jag lite lugnare och gladare i alla fall.

Några timmnar senare ändå kommer han hem till mig och vill ni veta en sak?! Nicholas hade med sig en storlek 34 och en storlek 36!!!!! Jag blev så glad att jag grät. Är han inte världens bästa pojkvän?! Då hade han stått och krigat på HM om att få en 34a eller 36a och tillslut lyckas få de undanlagda klänningarna. Vilken kille krigar så mycket för att hans flickvän ska få den studentklänning hon vill ha? Det finns inte många sånna killar, men jag har en! En pojkvän som gör allt för mig. En pojkvän som gör allt för att få se mig glad. Åker till kungens kurva för att köpa en klänning och när den inte fanns där gör han allt han kan för att fixa fram den någon annan stans, för min skull och det ända han säger är "älskling, det är så vi fuknar, vi ställer upp för varandra du och jag". Jag älskar den här killen. Inte just för att han fixar min studentklänning utan för att han är en underbar människa. En person som verkligen ställer upp för dom i hans närhet och en person som verkligen kan älska. En person som älskar mig och som jag älskar. Vi älskar varandra och det är det som får oss att klara motgångar tillsammans och han är min!

HP07s skiva



Fler bilder får ni sen

jaa

Jag har vart och tränat Step, idag var det james bond tema. Jag har pluggat internationell ekonomi och brun utan solat mig. Nu ska jag ladda upp bilder på bloggen :)


kriga för en klänning

Sitter här med te och macka och kollar Top Model. Idag blir det till att plugga och träna om jag hinner. Förhoppningsvis kommer jag få min Collectionen släpptes idag och klockan 10:00 öppnade butikerna och klockan 10:50 ringde jag till Kista galleria och skulle lägga undan en men då var alla slut. Jag fick panik eftersom jag gått och väntat på den här dagen så jag ringde 118118 och bad om att få alla nummer till alla H&M butiker i hela stockholm och alla förortsbutiker. Fick typ 50 sms och sen var det bara att börja, tillslut fick jag tag på en i KungensKurva som jag fick lägga undan till imorgon bitti. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som åker och köper den till mig eftertsom jag inte har tid. He is the best! <3


time to say good night

Nu ska jag lägga mig och kramas med min pojkvän. Sov så gott sötnosar! :)




biler kommer

Nu har jag fått massa bilder från Viktors 20 års fest. Men dom får ni se imorgon. puss och kram

att blogga på arbetstid

Sitter här fortfarande och jobbar. Nu vill jag bara hem och mysa ner mig i min säng och kolla på nån bra film. Men innan jag får åka hem måste jag förbi kicks och köpa brun utan sol. Låter säkert jätteskumt att jag kan sitta och blogga när jag jobbar men det jag gör är att hjälpa till och ordna när företaget har personalträffar och sånt. Då behövs jag bara ibland, när maten och allt ska fram och alla gäster kommer och går. Resten av tiden finns det inegnting att göra och då kan jag sitta här och blogga. :)

mycket

Den här veckan är verkligen fullsmockad för mig. I måndags var det skola, fixa naglar, skiva. I tisdags var det handelsskiva och jag var med på middagen. Idag (onsdag) skola och jobba. Torsdag köpa studentklänning och plugga, förhoppningsvis träna. Ferdag skola och Skivan med stort S, min klass skiva. Men helgen är utan planering och det känns väldigt skönt. Men jag måste erkänna att jag gillar att ha mycket planerat.

Just nu är jag på jobbet och har egentligen inte tid att sitta här och bloggish. Nu ska jag arbeta! woop woop

seegt

Trött efter gårdagens skiva på Nype. Väldigt tur att jobbintervjun jag skulle på imorse blev flyttad.
Togs endel bilder som kommer upp på boggen ikväll eller imorgon. Pecae!



andra skivan

To night is gonna be a good night. HP07s skiva på Nype. Middag och fest. Temat är färg och jag bär svart. Nu slår vi klackarna i taket. Kameran är med. :)


Last night

Jag hade så jävla kul igår! Var spiknykter. Det ända jag drack var två glas vatten.
Kvällen började hemma hos Ida med lite sköna brudar och fortsatte på Rose med ännu mer skönt folk. White night var temat, och vitt var det kan jag lova. Här och nu kan jag verklkigen konstatera att man kan ha kul utan alkohol, jag är ett levande bevis.

Det togs mycket bilder igår...


hej

Amanda är gulliiiiiiiii!!!! ska supa henne ner under bordet ikväll, YES!!!

/julia bear

skiva skiva skiva

Just nu är vi hemma hos Ida och förar. Ikväll kör vi! Första skivan! Tema: White! FUCKA UR 2010!!!!


BIlder right now!

 

ny vecka, nya tag.

Nu är det måndag igen! Är hemma nu två timmar på grund av håltimme. Efter skolan ska jag göra mina nails fina. Sedan är det dags för första skivan! Ska bli fett kul fast grejen är att jag inte har några kläder. Man ska vara vit klädd och jag har inget att ha på mig! Panic!!!!!

helgen

Lördagen var bra.. till en början. Var i stan på dagen och på kvällen hade Viktor 20 års fest. Det var skitkul och jättefint ordnat, men som det nästan alltid gör, så spårade det ut och saker gick sönder, folk bråkade, polisen kom, ambulansen kom, folk grät och det blev allmänt KAOS. Sjukt tråkigt tycker jag och sjukt synd om Viktor. Annars var kvällen as bra och jätterolig.

Söndagen, dagen då man bara chillar. Det var en väldigt lugn dag igår. En dag när man inte var lika glad som vanligt.


mot city

Nu drar jag in till stan och sen blir det sats. Upptaterar när jag kommer hem. Kanske med lite bilder? :) ha en fin dag!

en lördags morgon

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Idag ska jag in till stan och låsa upp min mobil. Den är låst till 3 för tillfället men jag har bytt till comviq så jag måste låsa upp den så den kan användas. Sen blir det träning och ikväll så ska Viktor firas! Känns som en rätt bra dag.

Nu ska jag gå upp och göra mer frukost, Nicco är lite sjuk så han ska bli överrsakad med frukost på sängen. mhihi

myspys

Se vad myspysigt vi har det med tända ljus och grönsaker med dipp :)


My day

Hej! Jag är ledsen att jag inte hann lägga upp något om vad jag äter under en dag, igår på bloggen. Men efter jag vart och tränat StepDAnce på SATS med Maria så somnade jag direkt till Troja när jag kom hem.

Idag har jag knappt varit hemma, eller jag kom precis hem lättere sagt. Skola mellan 08:30-11:15 och sen åkte jag direkt till min spngpedagog i Ropsten. Hade inte vart där på rätt så länge så jag var skitnervös. Men det gick hur bra som helst och det var superkul! Ska dit snart igen.

Sen skulle jag och Nicco egentligen gått ut och ätit och gått på bio men vi båda var för trötta så det blev en vanlig hemmakväll.


lat?

Så, nu har jag fått en tid bokad hos min frisör och så tänkte jag börja skriva en insändare som jag ska lämna in i svenskan nästa vecka. Men det är typ sjukt svårt? Jag vet inte vad jag ska skriva om, kanke SLtrafiken? och jag vet inte hur jag ska börja. Det här hör ihop med bloggnings arbetet jag har gjort. Men det är ju mycket lättare. Visst en insändare kanske inte är så svårt ändå, det kankse är jag som är lat? nu får jag ta mig i kragen och göra klart det här.


stress stress stress

Jag som nyss var jättelugn sitter här nu och stressar upp mig nu igen för allt jag måste göra. Ringa och boka tid på körskolan, frisör tid, Jobb, fixa biljetter till studentskivor, plugga (ofc) och träna. Bästa att jag sätter igång nu på en gång när jag inte har nått annat för mig. Jag börjar med frisör tiden..


bort med ångesten

Nu är jag hemma efter en ganska så skön skoldag. Nu är jag äntligen av med ett jobbigt svenska prov så ikväll så ska jag bara njuuta av att jag inte behöver ha ångest över det.

Fick kommentar av någon som ville att jag skulle skriva vad jag äter under en dag. Det kan jag absolut göra. Ikväll kommer det upp vad jag har ätit under dagen så om nån är intresserad så kan ni kika in då. Puss


nybakta scones med marmelad

Godmorgon Godmorgon! Idag har jag ingen skola. Har precis gått upp och ska snart dra med mig Nicholas på en promenad. Först blir det frukost. Jag är så sugen på nybakta scones med marmelad och ost och en stor kopp te. Men tyvärr det är alldeles för onytting för mig just nu. Som ni vet kör jag ju extra nyttigt nu fram till studenten, i hopp om att få kroppen i trimm. Lär väl inte hinna det nu på bara två månader men jag gör så gott jag kan. Kan i alla fall stolt säga att jag har ju trotts allt inte ätit nå godis och kakor och sånt sen dagen efter nyår.

Nu ska jag ladda upp lite videos som jag delar med mig av senare idag. Ha en fin dag!


god kväll

Sitter här hemma hos Nicholas i köket. Här sitter jag och Lisa och pratar bantning och chokladtårtor och Nicco och David kollar fotbollen.

Idag köpte jag ett par skitsexiga skor från Mango. Dom ska jag ha på min skiva och dom kommer va grymma i sommar!

PIPPI


skrattar lika mycket varje gång


kasst

Tjo brä bloggen. Jag har missat allt för många lektioner idag men mycket beror på att min natur lärare är en riktig skit. Ska ändå ner till skolan snart och gå på de sista lektionerna, lite duktig måste jag vara. kyss

just so you know

dagen har bestått av, skola, kista galleria, yoga. bloggar mer sen

mysa mys

Ligger är med minidatan, stressad fast jag har gott om tid. Ska till Sats och sen hem till pojkvännen. Extra mycket mys ikväll när vi inte träffats på ett tag. Puss


trädgård och rum mässan

Vilket underbart väder! Jag, mamma och pappa har vart och fikat och sedan vart på trädgård och rum mässan (tror jag den heter) jag vill ha sommar nu! Pappa kommer få damp på mig efter det här, nu kommer jag tjata om en Jacce i år och dar.


good morning

Godmorgon. Har nyss druckit en smoothie till frukost och nu ska jag fixa mig för jag ska på nån mässa. SKa åka snart så jag måste börja fixa mig nu. Ha det så bar sålänge :)

usch

VAD FAN HÄNDE? är detta ett stort stort skämt????????? Anna Bergendal?? asså nej. nu är jag inte stolt över att vara svensk

just nu

Nu ska jag hem till Maria på myskväll. Schlager, Morötter, och Ansiktsmasker. Puss och Hej

bedrock

jag bukar inte va så efter med låtar men nu är jag, med denna. men jag är inte så dålig att jag inte gillar den, för det gör jag, jag älskar den! BEDROCK, rock!


ibland

Ibland måste vi sluta att älta det förflutna, sluta planera framtiden, sluta försöka fundera ut exakt hur vi känner, sluta bestäma med våra tankar vad våra hjärtan ska känna, ibland måste vi bara acceptera att det som händer, händer... av en anledning.




katrin och bingo

Sitter och läser Katrin Zytomierskas blogg och jag blir helt varm. För det första gillar jag henne skarpt! Men för det andra tycker jag att hon och Bingo är så himla söta ihop. Jag tycker att dom är som gjorda för varandra. När jag ser dom vill jag också bli vuxen och skaffa barn. Love is in the air!!


hejhej

Det blev nästan ingen promenad. Jag och issa gick hem till mig och sen ner till donken för att hälsa på Maria men hon hade fullt upp, längre promenad blev det inte. Istället gick vi hem till mig igen och nu sitter vi här och pratar och har precis ätit lunch. 

lägger in en liten video från igår när Kalle hade tagigt sönder mina och issas öron.


igår

Sitter hemma hos Issa och har nyss ätit frukost, snart ska vi ta en promenad i solen.

Igår var vi här och så kom sonny och andre och lite fler folk. Några drack och vi hade bara trevligt, spelade kort och körde typ ordlekar, haha. Jag, Issa och Ida somade direkt när vi satt på en film klockan tre.

Ikväll ska jag träffa Maria. Vi ska ha "pyjamasparty", mysa, kolla melodifestivalen och göra ansiktsmasker. Bloggar mer senare. Puss

idiotiskt underbart


Mamma har köpt melodifestivals skivan. Jag är ingen melodifestivalperson, som följer vart enda program men det fins ju endel bra låtar. Här visas verkligen hur mycket min musiksmak varierar. Detta är två av mina absoluta favoriter i år.

drop in sallad och sen brudarna

Har vart och köpt drop in sallad nyss. Ikväll blir det till att hänga med brudarna. Aida, Danni, Issa och Ida. Vad som sker vänter att se, men det blir förmodligen naaajs. Jag upptaterar er :)

cholkadmask, kaffe och psykologi

Nu ska jag sätta igång med psykologi arbetet. Sitter här med en cholkadansiktsmask, supernajs, det måste ni prova finna att köpa på Kiks. Funderar på att göra mig en kopp kaffe så jag håller mig vaken igenom hela plugget, men först och främst ska jag gå och tvätta bort masken.


mycket tråkigt att göra

Efter skolan idag var jag kvar och gjorde klart lite saker jag ligger efter med och sen drog jag till SATS och tränade trotts att jag var skittrött. Har precis käkat mellis. Nu borde jag väll egentligen sätta igång och plugga, men ska jag vara så duktig? Måste ringa bilskolan också och boka in körlektioner. Bäst jag sätter igång med det samma! Puss


30 års Middag

Kom precis ur duschen och sitter här med en ansiktsmask nu. Ikväll ska jag på middag för att David fyller 30 år. Grattis! Jag har prov imorgon så ska försöka hinna plugga lite ikväll också. Nej nu måste masken bort. puss på dig

nu jävlar blir det andra bullar

Jag har precis varit och tränat med Maria på SATS. Hahah, jag tror vi pratat konstant om mat och träning i typ 2 timmar nu. Helt stört! Men nu har vi ändå bestämt oss för allvaret! Beach 10 närmar sig med stormsteg och jag kan inget annat än att få ångest. Nu blir det andra bullar. Nyttig mat och bra träning!! I och för sig har jag hållt mig borta från onyttigheter sen nyår men jag känner att jag börjar tappa greppet. Nya tag, Nu kör vi!

Vissa tycker säkert att det här låter hur larvligt som helst. Kankse låter lite överdrivet men om man varkligen vill att det ska visa några resultat till sommaren måste man ju faktsikt anstränga sig lite extra. Inte alla kanske men jag. Man får inte klaga om man inte försöker göra något åt det, right?


musik

God morgon. Nu ska jag traska till bussen. Har musik första lektionen, men vill knappt gå dit. Jag måste sjunga upp en låt för min musiklärare men jag hatar att sjunga inför folk. Men egentligen älskar jag det men jag har sånn scenskräck och är så rädd att alla ska tycka att jag är kass, varför jag nu ska bry mig om vad andra tycker? Aja nu måste jag gå. Ska ringa Aida på vägen till bussen och planera galenskaper. puss på skinkan

heheh

Såhär ser det ut när jag och Nicholas blir rastlösa en tisdags kväll, när vi kollar Scrubs!!

se och njut


pisk

Nu har jag och amända kollat fotboll, det bjöds på storspel från Arsenal som tog emot Porto hemma, allt jag har att säga är Nasri, vilken spelare, vilken speed, vilken teknik, vilket underbarn. Grattis Arsenal men men det är imorgon vi verkligen ser fram emot, då spelar en annan lirare av högsta kaliber, jag menar Cristiano Ronaldo, där har vi en speeeelare! Real Madrid - Lyon samt Milan - Man U, aj aj aj vilken onsdag att se fram emot.


Nu ska vi soooova GOD NATT puss och kram

amerikanska pannkakor

Idag har jag och Nicholas myst hela dagen. Spelat tvspel, kollat film och lagat mat. Vi fick ryck och började göra Amerikanska Pannkakor. Dom blev jättesöta och supergoda. Men ingen fara, jag åt bara nångra tuggor sen fick min lillebror ta över.


sjukling

Imorse när jag skulle till skolan så mådde jag jättedåligt så jag blev kvar i sängen. Vaknade vid ett och Nicholas hade försovit sig till jobbet, så nu står vi här i köket och lagar mat. Idag ska jag plugga, träna om jag orkar och mår bättre och kolla på james bond.

Juste Hollywood fruarna igår! Hahha dom är ju störda, but i still love Maria. OJ jag har inte tid att blogga. Puss

en bra kväll ju

Nu har jag vart på Yoga och nu ska jag och Nicco kolla SvenskaHollywoodFruar. Jag tvingar honom, fast bara för att dte är premiär . Men sen ska vi kolla Bond. Nu börjar det snart, bloggar sen puss

träna

Har precis vart på en skön powerwalk med Johannis. Nu ska mamma och jag på Yoga. Me love! Yoga har blivit en av mina absoluta favoritträningssätt just för att jag mår så jävla bra efteråt. Måste byta om nu puss

in school

Förlåt för ingen bra upptatering igår. Har haft fullt upp och inte hunnit sitta vid datan.
Nu är jag i skolan och har psykologi, mitt favoritämne. Förstår inte hur jag ska orka med skolan nu. Hade typ ångest igår för att lovet var slut. Usch, fy och blä. Men idag fick vi våra studentmössor!!! NU ÄR DET BARA 87 DAGAR KVVVVAR!!!!! Jag måste stå ut, jag kommer stå ut!

helloyou

Igår var det bara chill för min del och idag har jag myst hela dagen med Nicco. Om ett tag ska jag fixa mig och sånt sen bär det av hem till Issa. Vet inte vad vi ska göra men när alkohol är med i bilden då vet man inet vad som kan hända. pussipuss

tierd

Åh vad jag är trött! Jag borde egentligen åka till Sumpan och fixa en sak men jag pallar verkligen inte. Känner mig helt död. Vill bara hyra en bra film, fixa massa mys och bara mysa. Ändå vill jag ut för att vädret är så fint. Skulle vilja ta en promenad. Min bror har iofs hetsat om att jag ska gå med honom till Rimi, kanske ska göra det då så jag kommer ut lite? Då kan jag ju passa på att hyra en bra film till ikväll också, eller hur? smart så får det bli, sumpan blir det nån annan dag, jag pallant!!


kryssning

Sjukt dålig bloggning, jag vet! men jag har vart på kryssning och haft fullt upp. Kryssningen var helt ok. Jag gillar typ inte ens kryssningar längre, förstår inte grejen med dom. Jag gick lixom och lade mig klockan två första kvällen. Men dagen efter var det anorlunda, då blev det lite för mycket åt andra hållet istället. Hur som helst så har jag bara några random pics att bjuda på och några stördavideos finns det också. här har ni!


tagga

hello bloggen! Dunkar hög musik och jag tror det knappt själv men jag börjar fan bli lite taggad till imorgon, kryssningen. Det blir vad man gör det till, och jag göre till tagg!



godmorgon

God morgon solstrålar. Jag hade jättesvårt att vakna men nu är jag uppe. Ska snart åka och träna på SATS. Efter det ska jag träffa Danni. Bloggar mer sen :)

god natt

Nu måste jag ta och försöka sova. Ska upp i tid imorgon och åka och träna. Då måste jag va pigg så jag orkar ordentligt.


Glamourama

OK jag är fast i Glamourama träsket. Hade inte sett ett enda avsnitt innan ikväll och nu är jag fast. Jag vet själv att jag är en jävla sucker för sånna här ytliga program som Paradise Hotel och, aa nu Glamourama. Egantligen är det inte så jävla bra. Tycker det är lite wannabe The Hills och The City, liiite i alla fall. Nu är jag fast i skiten också. Hiss eller Diss? Jag Hissar!!!


antingen eller

Aldrig mer äta godis eller Bara äta godis? aldrig mer äta godis

Singel eller Relation? relation

Simnkad eller Osiminkad? sminkad

High heels eller Converses? high heels

Öl eller Sprit? sprit

Aldrig kär eller Olyckligt kär? Aldrig kär

Jhonny Depp eller Brad Pitt? Brad Pitt

Gröna äpplen eller Röda äpplen? Gröna äpplen

Golf eller Tennis? Svårt.. men jag måste säga Tennis

Piercingar eller Tatueringar?
Tatueringar

Skidsemester eller Solsemster? Solsemester

Godis eller Chips? Godis

Kyckligen eller Kött? Kyckling 

Morgon eller Kväll? Kväll

Träna eller Slappa? Träna

girlnight

Som jag hoppats så tog Yogan bort mina jobbiga tankar. Nu ska jag ta en varm och skön dusch och sen ett skönt fotbad innan Johannis kommer hit och myser med mig ikväll. Var ett tag sen det var en girlnight sensat känns behövligt och verkligen på tiden. Mysamys


mys

Sitter fortfarande kvar i min säg och myser. Nu är det simpsons. Ska ta en dusch och äta lunch innan jag ska träffa mina tjejer. Yoga klockan 18:15 och sen filmmys med Johanna ikväll. pussisnutt


jaa

Ligger och kollar på how i met your mother och funderar på vad jag ska göra med den här dagen. Jag ska i alla fall åka och träna. Kanske träffa Danni.  

RSS 2.0