första dagen

Min första dag på ESPRIT var så jäkla kul! Jag känner mig redan som hemma. Ska iväg på morgonmöte där nu och senare idag ska jag jobba mellan 16:00-22:15.

Ha en bra dag!

ESPRIT

Idag ska jag vara min första dag på ESPRIT i kista. Ska bli så jäkla kul och jag hoppas att det ska gå bra.

Lucia är dte ju idag också. Hoppas man får se något litet fint luciatåg då och få lite extar julstämmning. Nu måste jag äta min frukost - havregrynsgröt och sen ska jag åka och jobba.  Ha en fin dag!

Hejhopp

Igår julpysslade jag, mamma och Lisa (Nisholas mamma) hemma hos min familj och min brorsa och hans flickvän var också med. Det var hur mysigt som helst. Vi gjorde julkort, blomsterarragemang och julgodis. Vi satt i frelra timmar och fick sånn himla julstämning.

På kvällen åkte jag hem till Danni där det var avskeds"fest" för henne för att hon flyttar till sälen på onsdag och ska bo där tills i vår. Jättetråkigt att hon flyttar men jag är smatidigt så glad för hennes skull. Man får ju åka upp och hälsa på henne där istället och jag tror att det kommer vara en riktig rolig upplevelse för henne. Efter att ha vart hemma hos henne drog vi till KC och partade och sen däckade Frida och jag hemma hos mig vid fyra.

Idag har jag och Frida degat hemma i min soffa hela dagen. Vi har ätit pizza och kollat på IDOL finalen och chillat galet. Nu har jag nyss tagigt en dusch och ikväll blir det ännu mer chill. Imorgon ät första dagen på ESPRIT, neeervööööööst! Hoppas det går bra.

Oj hade nästan glömt att det är tredjeadvent, nu blir det till att tända tredje ljuset och digga julmusik.
Kram


Pyssel




Trevlig kväll

Tränat, hängt med Danni i kista och fikat är det jag gjort idag. Nu på kvällskvisten blir det bara lungt hemma med god middag och filmmys tillsammans med sambon, höhö. MEN först väntar alla disk... bläää! Ni som ska ut ikväll, ta det lugnt!! Pussis


Mysiga kväll

Hej alla hjärtegull! Jag har nyss kommit innanför dörren och är alldeles proppmätt. Har vart nere på fabben och hängt med Danni, Sandra, Erica och Hanna (var så kul att träffa dom igen, var så längesen). Nicholas bjöd mig på jättegod middag, han var inte där men han bjöd på den. En oxfilépasta, som jag nästan mår illa av nu när jag tänker på den. Så mätt är jag,usch!

Har jobbat, träffat mamma och tränat med Maria idag också. Om jag sa något om att vara trött igår så är det inegnting mot idag. Ska bli så skönt att ha en lång ledig helg nu innan nya jobbet sätter igång. Känns som jag borde ladda batterierna tills dess. Sanrt kommer Nicholas hem, då ska jag pussa honom godnatt och sen blir det sängen och jag. 

Sov så gott 

Sommaren 2009, Jag, Sandra, Hanna och Danni Norskfylla i sommarnatten. Sakna väldiiiiigt mycket!!

Hej bloggi

Hej hej! Hur mår ni ikväll? Här hemma är det finfint, har precis ätit middag med Nisholas efter att ha varit och tränat med Maria. Idag  har jag jobbat sen halv sju imorse och efter jobbet åkte jag och mamma till Stinsen och köpte massa julpyssel för på lördag ska det julpysslas för fulla muggar. Har vart så sjukt trött idag så ska strax hoppa i säng. Jag och min älskling var och såg på bio igårkväll inne i stan, så vi kom hem ganska sent. Vi såg the next three days, drama/thriller, bra men ganska seg fast sjukt spännande ändå.
Imorgon ska jag upp lika tidigt som imorse, med andra ord klockan halv sex. Puh jag måste gå och lägga mig nu. Puss och God natt /Mandy


Gran Canaria

Tänkte ta och lägga upp lite bilder från kanarieöarna när jag var där nu för inte sålängesen med familjen. Enjoy!


Donkenfest!!

Godmorgon säger jag idag, kl två på dagen. Är ledig idag vilket är skönt eftersom vi hade fest med donken igår. Skitkul var det! Först var vi i en festlokal inne i gammla stan och vid klockan ett drog några av oss vidare till Viktoria. Jag hade riktigt kul och dansade exakt hela kvällen. Även om jag är hur glad som helst för mitt nya jobb så kommer jag sakna mina fina jobberkompisar på donken.


Nytt jobb!!

Juste jag tror inte jag berättat men jag har fått ett hytt jobb!!!!! Har bara några få dagar kvar på mcdonals och sedan börjar jag på Esprit i Kista centrum. Ska bli så himla roligt. Den 13 är min första dag. Längtar!!


Nicholas helg

No upptatering under helgen tyvärr man det har vart fullt. i fredags firade vi min kära pojkvän med vännerna. Vi var hemma hos oss och förkrökade innan vi drog ut på krogen. Det var hälften lyckadkväll och hälften misslyckad. Haha.

I lördags låg jag och Nicholas bara i soffan hela dagen, åt godis och kollade på film. Lägennheten såg ut som ett bombnedslag men vi var för trötta för att ens bry oss.

Igår däremot. Nicholsa födelsedag, 5 december. Det var en lyckad dag, riktigt lyckad om jag får säga vad jag tycker. Jag gick upp tidigaer än födelsedagsbarnet och gjorde frukost på sängen och så sjöng jag för honom, såklart. Till frukost fick han, sin favvo, bacon och ägg och vitabönor. En riktigt engelskfrukost. Och i födelsedagspresent fick han PlayStation 3 och Fifa11, han blev jättegald. Efter en lyckad morgon fick jag städa hela lägenhetan själv när nichoals åkte iväg med sin mamma, kände mig som askungen eftersom vi inte har någon mopp än så länge och jag fick ligga på glvet och skura bort alla fläckar, men dte är okej, det var ju hans födelsedag, han slipper skitgörat. På eftermiddagen kom släkten och firade. Vi bjöd på kakor, glögg och tårta. När alla senare hade gått gick vi och köpte mat på tiger och till coop för att köpa chips och dipp och cola. Sen var vi hemma här och mös och kollade film. Som jag sa en riktigt lyckad dag.

PUSS på er

Fredags med vännerna





Igår (söndags) morrse, nicholas frukost. Gjorde äggen som hjärtan med pepparkaksformar.

Världens bästa


På eftermiddagen med släkten och paketöppning.

Mys på kvällen

Min dag idag

Jag borde sova för längesen. Jag börjar jobba klockan halv sju imorgon bitti och måste gå upp halv sex. Usch!

Idag träffade jag Johanna i centrum en snabbis och sen åkte jag till stan med Frida. Vi åt luch, kollade i butiker, kollade julskyltniongen på NK. Kändes så konstigt, hon och jag hinner ju inte träffas så ofta, och sist vi satt och fikade berättade jag för henne att jag kankse skulle flytta hemifrån och ihop med Nicco, och idag när vi var i stan handlade jag skar hem hit och vi pratade om det som om det inte vore nå konstigt. Känns bara sjukt att tiden går så fort. Inte kyunde jag tro för ett år sedan att jag skulle ha flyttat hem ifrån och vara sambo idag. Helt sjukt, men väldigt underbart. Livet överraskar en hela tiden och det man ska påminna sig om då är att man aldrig ska ta något förgivet. Det är så svårt att komma ihåg dte bara. Jag glömmer det hela tiden. Men när man blir påminnd om det blir man så tacksam, för allt man har. Det är synd att man inte alltid kommer ihåg det. Allt ska alltid vara så stress och hets så man glömmer bort allt det vikiga och fina man har. Det ända man tänker på är all stress och vad man inte har. Mitt nyårs löte ska vara att påminna mig sjäv och komma ihåg att vara tacksam för det jag har. 

Oj nu kom jag in på ett helt annat spår här märkte jag. Men efter stan åkte jag hem till mamma och pappa och bakade kladdkakor och chokladbollar till imorgon, haha. Tänkte bjuda Nicholas och hans vänner på dte imorgon när vi ska fira honom, lite som en husmor. haha 

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Puss och Kram och God Natt 

Sovmorgon

Oj jag har sådan träningsvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hela min kropp är helt ömm. Mamma och jag var och tränade i tisfags, skönt då men oskönt nu.

Igår jobbade jag 06:30 - 15:30 och efter det var jag barnvakt hela kvällen. Iadg är jag helt ledig så jag ska strx gå och träffa Johanna i centrum, sen blir det stan med Frida. Måste hitta något snyggt att ha på mig imorgon (vi ska fira Nicholas som fyller år på söndag) och såklart fixa det sista med hans present.

Nu ska jag jag skutta upp ur sängen, sätta påp julmusik och laga frukost. puss

RSS 2.0