igår

Igår var det kaos som kanske de flesta som läser min blogg vet om. Någon hjärtlös människa hade gått och sagt till Nicco att jag vart otogen mot honom inne på fabben (vilket jag absolut inte har vart). Nicco blev skitsur på mig, drog och vägrade prata med mig. Jag var jätteledsen och visste inte vad jag skulle göra. Jag har tur som har mina underbara vänner.

Idag är det löst. Jag har inte vart otrogen och det vet alla om. Jag älskar Nicholas och han är den enda för mig. Finns ingenting i världen som skulle göra att jag skulle vara otrogen och såra honom. Vi älskar varandra och ingen ska få förstöra det.


right nooooow

Nu har jag fixat mig precis. Ska gå hem till Nicco och sen ska vi till Kista och shoppa lite. Puss

good morning

Klockan ringde aldrig imorse så jag hann inte gå på mitt Shape pass. I stället blev jag väckt av mysiga Nicco och nu ligger jag och läser min Vecko Revyn som han hade köpt till mig igår.

Idag är det fredag. Blir nog ganska lugnt ikväll med tanke på att det blir utgång imorgon. Jag ska hinna träna idag också, men när får vi se sedan. Nu ska jag pallra mig upp ur sängen. Hej då


me like


en låt - sjukt mycket minnen

MGMT - KIDS, denna låt påminner mig sjukt mycket om sommaren 2009. Kvällarna hos Sandras farmor, festerna i sollentuna och alla de underbara personerna jag umgick med då.


DAVID GUETTA FT. KELLY ROWLAND - WHEN LOVE TAKES OVER, låten från mig bara att tänka på en enda sak, Magaluf med världens bästa Danni. Spontan sista minuten resa till ett så jävla flippat magaluf. Viminns inte allt men vi glömmer ingenting.



JOSHUA RADIN - I'D RATHER BE WHIT YOU, MARIT LARSEN - IF A SONG COULD GET ME YOU, JENNIFER HUDSON - SPOOTLIGHT, SNOOK - BEJBI, alla de här fyra låtarna påminner mig om våren 2009. En helt underbar tid och allt roligt jag gjorde och alla personer jag lärde känna. Ingenting är sig likt efter år 2009, mitt liv är anorlunda, jag är anorlunda, 2009, ett helt underbart år.



fler bilder från ufdagarna


partysugen

Jag vill festa! Jag är jättepartysugen! Sitter och lyssnar på massa tagg låtar nu när jag pluggar så kanske inte är så konstigt. Men på lördag kör vi tjejer. Jag har vart duktigt och hållt mig ett tag nu och bara tagigt det lugnt och myst. Fast i helgen ska vi köra på fabben. Då firar vi 100dagar till sudenten!! Temat är sex drugs and rock n' roll. Cant wait!!


låten just nu


plugga = blogga

Nu sak jag sätta mig och plugga, i det här fallet blogga. Ska blogga om träning. Blir såklart snäppet seriösare än vad jag bloggar här. Lite bättre svenska och lite allvarligare. Puss


hejhopp

Blev varken bio eller solna igår. I stället åkte jag oh tränade shape med Maria.

Imorse hade jag ställt klockan och drog och tränade Satscorepuls med Maris och mamma. Efter passet åtkte jag och mamma till ica och handlade. Köpte massa mat och så åkte jag hem och duschade, lagade mat och väckte pojkvännen. Så nu ska vi äta natchotallrik och spela tvspel.

skriver om nån timma igen


så sant

Sitter och läser bloggar och så kom jag till ett inlägg i Kenzas blogg där någon hade frågat om hon inte är rädd att folk ska försöka förstöra mellan henne och hennes pojkvän nu när folk vet vem han är.

Hon svarade såhär.

"Det finns tyvärr patetiska människor som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra. Vad jag inte förstår är hur man kan vilja förstöra för någon som är LYCKLIG? Hur kan man vilja förstöra något så vackert som kärlek? Hur jävla ond rakt igenom är man inte då?"

Jag kan inegenting annat än att hålla med. Detta är något jag fundeart på så sjukt många gånger, trotts det har ag aldrig kommit på ett bra svar på folk som beter sig så.

övningsköra

Jag har lockat håret i brist på att ha bättre saker för mig. Idag har jag haft körskola igen. Det gick bra fick börja köra på större vägar nu. Det är då det börjar bi kul ju, övade lite på att växla and stuffs like that.

Nu väntar jag på Nicco. Vi ska åka till Solna för att han ska köpa en klocka. Jag är sugen på att gå på bio ikväll eller göra nått mysigt. Får se hur det blir. puss och nyp i sjärten


fler bilder

tänkte lägga in lite fler bilder i bloggen från de tre ufdagarna.


euw

Var sämst på TV. Har kollat på bygglov, det kan vara bra. Jag gillar ju inredning och sånt. Men efter det nu är det bara skit. När jag ska hem så ska jag träffa pojkvännen. Vi ska bara mysa och jag ska äta. Jag har inte ätit mat på 2 hela dagar. Kanske låter lite men asså mat. Jag har inte ätit någon riktigt mat alls. 6 mackor är det ända som har hamnat i min mage, kankse nån frukt också men inngenting annat. Nu spry jag på allt som har med mackor att göra, jag som annars äääälskar det. Nu vill jag ha riktigt mat, typ kycklig, pommesfrits och beasås. En varm och skön säng också. Och såklart världens finaste kille!


mygga? vintern?

Bloggning är en sysselsättning när barnen sover sött. Jag är barnvakt och dom är så söta. Nu sover båda två. Vi har lagt pussel, kollat på Mamma Mu, lekt med bilbana, spelat spel och jagat en mygga. OFTA det ens finns myggor nu? men jag har bildbevis. Detta visar jag bild på när jag kommer hem, lovar. Men fortfarande tycker jag att det är helt muppigt att det finns myggor nu när istiden kommit tillbaka och alla människor snart kommer bo i iglos och jaga renar.

Aja hur som helst. Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa tidningar och kolla på tv tills jag ska gå hem. Puss och Kram

UFmässan

Urusel bloggning det sanaste två dagarna. Men detta beror på att vi haft fullt upp med UFmässan. Vi bakat och sålt.

Från bakning. FLER BILDER KOMMER!


bakning

Nu går det bättre. Vi börjar närma oss målet!


kråk cup cakes

Det här är tråkigt och idag är det sjukt krångligt. Jag vill bara slänga alla mufins till kråkorna. Kråkorna behöver ju ändå mat nu när fjällen har kommit till Stockholm. Bajs cupcakes. Inte får man smaka heller. Jag bantar ju. Om jag var en kråka hade jag kunnat äta muffins och inte tänkt på att bli tjock. Jag har i alla fall aldrig sett en tjock kråka. Go kråkorna!

baka

Idag ska vi baka! Vi har mässa imorgon och på tisdag. 100 cupcakes. Kommer ta heeela dagen. Ska fota lite så ni får se blider sen. Nu måste vi sätta igång. puss puss

hej hej

Igår var det jättetrevligt. Vi åt mat, kollade ishockey, sjöng kareoke, pratade i timmar och lyssnade på massa olika musik.
Idag när vi skulle åka hem var det kaos. Pendeltågen var försenade som fan så vi fick stå där på centralen och frysa ihjäl. När vi kom hem hade pappa köpt en massage bänk så min mysiga pojkvän gav mig en låååång massage innan vi tog en varm dusch.

Nu sitter jag här och ska fixa mig det sista inna jag ska till Magdalena, som fyller år, på tjejmiddag. Grattis Gumman! puss och kram


mycket att göra

Hej sokstrålar! Jag har precis kommit hem men hinner bara in och vända. Har vart i kulturhuset med skolan och lyssnat på föredrag om facket typ. Sen har jag och brudarna fikat och ätit lunch på Konditiriet. Men nu precis innan jag kom hem var jag på arbetsintervju på Lidel. Det gick väl sådär. Jag var skitnervös.

Nu ska jag åka till Solna, sen möta upp Nicco och då ska vi till Peter på Middag. Hetsig men fun fredag!


myyyys

Nicholas är här och vi har myst hela kvällen. Har inte träffat honom på några dagar så nu är det extra mys. Vi har precis gjort en mumsig fruktsallad och ska ladda hem Johan Falk. Puss och God natti.



trött

Nu är jag entligen hemma efter en lång dag. Jag har haft två prov. Dom gick väl helt okej. Nu ska jag bara chilla ikväll. Hur skönt som helst.


i skolan

Är i skolan. Sitter och lyssnar på några tanter som berättar hur man skriver ett bra CV. Jag läser bloggar i stället. Har hittat några nya favoriter som jag inte brukar läsa. Det är kul. Börjar tröttna lite på de vanliga jag läser.

Ska vidare till aulan nu och sen har jag prov. Marknadsföring. Wish me luck.


blond eller brunett?????

Shit! Jag sitter och kollar på gammla bilder, då jag är bolnd. På nått sätt vill jag bli det igen men nått säger mig att jag vill vara brunett. Hur fan ska jag göra? Snart är det dags för mig att gå till frisören igen och då måste jag ju veta hur jag vill ha det. Ska jag fortsätta ha den färgen jag har nu? ska jag gå tillbaka till mitt blonda? Eller jag jag bli någonting mitt emellan? Jag har verkligen beslutsånget! Jag har tjatat på alla jag umgås med typ tusen gånger om vad dom tycker, men jag får aldrig något bra svar. Så nu en gång för alla, hur ska jag göra? Jag behöver verkligen er hjälp för jag kan inte bestämma mig hur jag vill göra.
 
blond eller brunett?


jag vill fly

Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga, plugga. Min kväll ser grymt tråkig ut med andra ord men jag måste prenta in marknadsförningen. Imorgon har jag prov.

Jag vill åka bort ett tag, till typ fjällen eller utomlands. Bara chilla och ha det galet najs.

ser ganska skönt ut va?


utelåst

Hej solstrålar! När jag skulle hem efter skolan hade jag glömt min nyckel. Inegn var hemma och jag fick sitta ute och vänta i nästan en timma innan min mamma kunda komma med nyckel. När jag tillslut kom in i huset och kunde ta mina träningskläder åkte jag till SATS och tränade. Nu har jag ganska nyligen kommit hem och ska hoppa in i duschen. Ikväll måste jag plugga plugga plugga, åååååh va kul!! Jag är så trött.


good morning

Godmorgon bloggen. Jag somnade mitt i filmen igår. Var så himla trött. Nu har jag nyss vaknat ska gå upp och fixa mig för skolan. Har bara två lekioner idag så jag slutar klockan 11:00. Sen ska jag och Maria träna. Jag har träningsväääärk. Idag ska jag även åka runt och lämna ut fler CVn. Nu ska jag väll kunna hitta någonting tycker man? Jag behöver det verkligen!


fruktis

Maria och jag har vart och tränat på sats i två timmar. Nu sitter jag här med min fruktsallad. Funderar på att kolla lite på Sommaren med Göran innan jag somnar. Ja det ska jag! Kommer på mig själv nu att jag sitter och kollar på fotboll på 6an och är helt inne i spelet (okej, jag vet inte vilka lagen är men ändå att jag fastnar?) Hade det vart förut hade jag bytt kanal på en gång om jag märkte att det var fotboll. Vad händer med mig?... Nicco?

Aja nu ska jag kolla på Sommaren med Göran i stället. Kyss

min fruktsallad


in the school

I skolan. Nu har jag haft provet och det gick sådär. Eftersom jag har den lärare jag har så kommer jag väl antagligen få ig, men det tycker inte jag, G i alla fall.

Idag slutar jag mega sent. Slutar klockan halv fem och då ska jag på möte här i skola medrektorna och så. Nej jag är snäll, jag ska bara på möte angående min dyslexi. Sen hinner jag hem en snabbis sen ska jag träna med Maria. Vi ska gymma och dansa. Nu ska jag blogga. Jag har ju det som uppgift i svenskan. Very nice.


jag är redo

Yoga var behövligt. Väldigt skönt nu när jag är sjukt stressad som ni vet. När jag kommer ut från passet ser det ut som jag sovit i en vecka, och så känns det faktiskt. Hur skönt som helst.
Jag har köpt Red Bull och ska göra en fruktsallad. Sen bodre jag vara fit for fight till pluggningen. Jag har tur som har SmartaNicco.. ehm....
Neee jag skoja, han är tydligen bra på det här. vi får väl se.

snart ruttnar frukten. puss på pannan


pink nails

Sitter och målar naglarna. Dom blir rosa. Om ungefär en halvtimma kommer Frida och hämtar mig. Då ska vi på Yoga. Har jag tur kan jag tänka lite bättre efter jag tränat. Då förhoppningsvis kanske jag kan få nått av naturen in i hjärnan. (det var ett jävla tjat om det där provet) Ska nog gå bra med rätt inställning?

Nu måste jag byta om. Love

pluggat?

Svar nej! Jag är så hopplös! Såklart hittar jag roligare saker att göra än att plugga, som tillexempel det här. Fashion Studio på HM. Har suttit och satt ihop olika outfits i stället för att va duktig och plugga. jag har ingen koncentration. Ikväll ska Nicco hjälpa mig, tills dess måste jag skaffa redbull!


pff

har kanppt fått nått gjort i stället fixar jag med naglarna och tänker på annat. jag hatar att plugga. jag kan inte plugga, speciellt inte själv. men jag måste. har läst lite om örat och ska jag sätte igång med teh rest. peace

jag ska bli uppfinnare

Jag gick hem från skolan för att naturprovet ger mig huvudvärk. Jag mååååste plugga. Hur fan ska jag få in allt? Känns helt hopplöst. Ska göra en kopp kaffe och sen sätta mig och mata in allting.

Jag har bestämt vad jag ska bli. Jag ska bli uppfinnare och uppfinna ett chip man sätter in i hjärnan där allt man måste kunna finns. Då skulle man slippa skolan och alla skulle va lyckliga.

lovely

Igår firade jag alla hjärtans dag med min älskling. Han hade ordnat hur fint som helst med middag och allt. Det är konstaterat att jag har världens bästa pojkvän och att jag är världens lyckligaste flickvän.

Från och med nu är alla hjärtans dag en dag som jag verkligen gillar. Tack älskling.


Alla hjärtans dag

Idag är det den dagen på året som man ska sprida lite extra kärlek. Det här är en dag som jag förut aldrig riktigt tyckt om. Fråga mig inte varför. Jag är ju ändå ganska kärleksfull. Men i år är det anorlunda, antagligen för att jag har min älskling och man verkligen kan passa på att mysa lite extra. Jag vet inte vad vi ska göra faktsikt, det ända jag vet är att han sagt att jag ska komma hem till honom hungrig klockan sex. Får se vad kvällen har att bjuda på. Jag är nyfiken.

Mycket kärlek / Amanda


min kärlek

myskväll

Har nyss ätit en sallad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag nog till Nicholas. Blir en lugn kväll ikväll. Fotboll eller Mellodifestivalen? Blir nog så att Nicco kollar fotboll och jag och Lisa melodifestivalen. Jag har i alla fall köpt morötter och dip. Nu fryser jag rejält, duschen väntar. Pussigull



plugga natur

Kommer inte iväg till SATS idag som planerat, i stället funderar jag på att träna lite hemma, något jag aldrig brukar göra. Innan jag i sånna fall gör det ska jag ta och pluagga natur. Månste få in organ, örat, ögat, nervsystem, sklettet, droger och mer i huvet tills på tisdag. Just nu känns det rätt hopplöst men det ända jag kan göra är att ändra inställning. Så nu ska jag sätte igång, wish me luck! kyssar


Nej jag har inte blivit en babbebrud

Jag får ofta kommentarer i bloggen om att jag har blivit en babbebrud eller frågor om jag inte kan svenska osv. Anledningen har vart att jag blivit brunett och att jag ibland skriver shobrä, abo, walla osv, men hallaå kom igen?! Inse ironin i det hela. Bara för att jag skriver så ibland och för att jag har färgat håret betyder inte det att jag har gått och blivit en "babbebrud". Menar inte att det är nått fel med att vara det men det är absolut inegnenting jag vart,är, eller kommer bli för det är inte jag.  

När jag skriver i min blogg är det väldigt sällan jag skriver på ett seriöst sett. Jag tycker att det är sjukt tråkigt att läsa/skriva helt seriöst. Därför kan det väl hända att jag ibland använder "babbeord", inte för att jag gått och ändrat personligthet och blivit en babbe. Om ni tror det har ni missuppfattat allt totalt.

vill påpeka igen att jag inte alls har nått emot dom som använder sånna ord osv, vill bara få de personer som kommenterar och frågar mig varför/om jag har blivit det. nu har ni som undart fått ett ordentligt svar tack och hej!

Farsan

Igår kväll var vi ju på prämiären av Farsan. Helt sjukt rolig film. Fem av fem tosters, lätt!!! Enda minuset var att dom som skulle adoptera ett barn inte var så bra såkdisar. Annars har jag inegnting att klaga på. Aziz var så jävla skön! Jag skrattade i princip hela filmen. 

Inte okej att missa filmen. Ni måste se den!




nu så

Super Mario på Wii. Har klarat bossarnas boss. Im a geek.


friday night

shobrä nu drar jag på prämiären av Farsan med min pojkvän och Tottiiish och Mariiiish. ha en trevlig fredagkväll :)


abooooo


plans

Nu är planerna så att det blir bio kolckan nio inne i stan med Maria, Totte och Nicholas.
Innan ska jag försöka hinna plugga lite natur och städa mitt rum, ser ut som min garderob har spytt ut alla mina kläder. Undra vad jag ska prioritera? Jag blir galen när det är stökigt men samtidigt sjukt stressad av att veta att jag inte kan ett shit av provet på tisdag, suck..

personlig almanacka

Fick inte så mycket gjort med pluggandet. I stället pratade vi om allt möjligt och kollade på roliga secner i Sommaren med Göran. Följde med Johanna på några ärenden och nu när jag kom hem låg min almanacka i brelådan.
Det finns en hemsida på internet där man kan designa sin egna almanacka och beställa hem. Detta har jag gjort eftersom jag måste börja hålla mer ordning på vad jag har att göra, framförallt allt kring skolan. Jag tycker det är så tråkigt med dom här man köper i butikerna, jag hittar nått som jag stör mig på med alla, antingen är den snygg och dålig eller ful och bra. Jag vill ha en snygg och bra så jag beställde min.



sörpla nudlar

Sitter och sörplar nudlar med Johanna. Vi ska plugga naturkunskap för vi har STORT prov på tisdag.

Nu på morgonen har jag vart och tränat med mamma och Maria, shape.

Ikväll blir det förhoppningsvis bio med Maria, Totte och Nicco. Vi ska gå på Farsan prämiären.

puss

min lilla dag

Igår myste jag hemma ist för att träna. Jag kollade på Sommaren med Göran och myste med Nicco.

Imorse skulle jag med honom på rättegång men medans han var på den käkade jag lunch med David i stället. Vi åt på Lilla Rött som ligger vid Sollentuna Centrum. En skit fräsch och bra restaurag, med grymt bra service. Det borde ni prova. När vi ätit och Nicco och Sebbe kommit tillbaka hängde jag lite med Johanna och Sebbe.
Jag och Johanna åkte till Kista och hittade lite fina saker. Nu får jag inte köpa nått mer den här månaden, men så brukar det låta. Jag hade lovat mig själv att intre köpa någonting nu i frebruari men det lyckades jag ju inte hålla. Ååååååh jag behöver ett jobb, geee mig!

Har precis åkt runt och lämnat ut CV här och var. Ska fortsätta med det på onsdag sen är det bara att hoppas.

Nu ska jag snart ner och träna med Maria. Step bilr det. Det rligaste på hela SATS. puss på rumpan


chillination

Det blir ingen träning för mig idag. Jag orkar verkligen inte. Jag är helt slut. I stället har jag fixat mina naglar lite och ska ta en varm dusch nu. Är det nått bra på TV ikväll?

rita cupcakes

Idag var vi i skolan och hade projektdag. Vi jobbade med vårt UF företag och målade cupcakes till våran monter som vi kommer ha på mässan, var rätt chill men ändå jobbigt. Alla satt tillslut och klagade på att de hade så ont i sina händer och tillslut pallade vi inte mer. Då drog jag, Maria och Johanna till Drop In och käkade sallad, eller jag åt och dom hjälpte till. Sen åkte vi in till city och nu har jag nyss kommit hem.

Nu blir det middag och sen träning, ska gå på Shape. puss


HAHAHHA

Den här bilden gav mig ett gott skratt.

jackie ferm

sitter och läser jackies blogg här och nu, den är så jävla bra. just för att den inte är helt perfekt och för att hon vågar visa att hon inte är det. om man vågar visa att man inte är det, för det är ingen, om man vågar bjuda på sig själv och sina brister och inte bara tänker på vad alla andra ska tycka om en, då tycker jag att man är så nära perfekt man kan bil.

information & layout

Nu sitter vi på lektion igen. Jag, Maria och Johanna har vart på Coop och köpt äpplen och redbull, för att ha ork till provet sen nästa lektion. Vi ska ju ha Filosofiprov.

Ikväll ska jag träna om jag hinner sen ska jag bara mysa med min pojkvän. Bilr förmodligen lite mer bloggning, så kika in senare :)

kul i skolan

Halllååå. Har Svenska C och det är riktigt kul, vi har fått en skrivuppgift och jag får blogga. Kommer inte att blogga i den här bloggen såklart och mitt bloggande blir ju lite mer seriöst. Jag ska blogga om träning. Inte värsta elitträningen men bara om min träning under en vecka. Detta kan bli kul, och lätt. Har redan skrivit mitt första inlägg om Yogan jag var på igår.

Nu ska jag boka kryssning med tjejerna som vi ska åka på den 3e. Puss


Filosofi och Yoga

Efter att ha vart i skolan hela dagen och lyssnat på Thomas Bodström i aulan så åkte jag och Johanna hem till mig och pluggade filosofi. Vi var jätteduktiga och nu är jag nästan helt inlärd om Empirismen och Rationalismen och allt sånt där. Filosofi är ju ganska djupt och krångligt men jävligt kul på nått konstigt sätt.

Anyway.. nu ska jag byta om till träningskläder och så ska jag åka till Sats och träna Yoga med Johanna Nordqvist. Var längesen jag var på Yoga, men ska bli ändring på det, det är ju faktiskt sjukt bra träning. Puss


söndags morgon

jag är vaken och nicco sover, men jag funderar på att väcka honom nu. börjar bli långtråkigt.
idag ät det söndag, fan va helgerna går fort. jag vill ha lov och slippa skolan. fast heslt av allt vill jag bara gå ut nu. men det är inte speciellt långt kvar.

aja nu tänkte jag städa mitt rum lite sen ska jag nog väcka honom. wish me luck. ;)

dagens

dagens humör: glad
dagens frisyr : utsläppt
dagens tv: ingen alls hittills
dagens grattis : till mig som äntlige hittede niccos nycklar
dagens smink : inget just nu
dagens klädsel : rosa volanglinne och jeans
dagens roliga händelse : hur jag hittade nycklarna
dagens vill ha : ett jobb
dagens tråkigaste : snön
dagens dricka : multi
dagens mat : macka
dagens skratt : med johanna
dagens irritationsobjekt : snön
dagens saknad: sommaren

ignition


middag med johanna

Ska hoppa in i duschen snart sen kommer min fina vän Johanna hit, vi ska äta middag tillsammans ikväll. Blir inget exklusivt men jävligt gott, drop in sallad på drop in. Sen ska jag bara mysa med min baby ikväll. Puss


igår lkväll/natt

det var trevligt igår, vi åt god mat och darck lite (för mycket) alkohol. vi spelade spel och pratade tahiboxning och glömde helt bort morötterna och dippen. var iaf som sagt trevligt men det blev inte någar bilder tyvärr. förutom dom här... hahahhaa..



hej

Danni och Frida drog nyss och jag håller på och ska fixa mig och ska snart åka till Nicco.

Känns skitbra att Danni är hemma nul. VI har pratat myckeeet.

Ikväll ska jag, Maria, Nicco och Totte käka middag och ha det trevligt hemma hos Nicco. Jag skriver mer sen.  :)

hejdå

nu ska jag skynda mig till bussen. har UF och sen ska jag skriva ett prov sen är min dag slut. kommer typ sluta 11:15 som varje fredag, skönt tycker jag.  efter skolan ska jag hänga med danni, vi ska prata prata och prata.

så vi gör det

nu har jag och maria vart och tränat. va sjukt kul. nu ska jag plugga lite och sen kommer Nicco. puss på er

PAX

har nyss utmanat min borsa och hans kompis i gitar hero. nu ska jag ta nått litet att äta innan jag och Maria ska på Dans Step på SATS. Det är så jävla kul.

Jag och Johanna åkte hem till mig efter skolan, skulle ha gått en lång powerwalk men det blev snöstorm så ist blev det mackor och girltalk.

som jag sa kommer Danni hem idag, jag har hur mycket som helst att berätta (så danni om du ser det här inlägget innan vi hunnit prata i telefon, så har jag paxat dig, för mig själv, hela eftermiddan imorgon efter skolan).

hej så länge



Helt Sjukt Heidi

jag kan inte låta bli att bli imponerad, samtidigt som jag tycker att detta kanske har gått lite i överdrift. men som hon säger själv så blir det ju ett beroende, men att ta alla dessa risker? kan inte ens fatta att det här är samma Heidi Montag. Finns det ens nån likhet kvar?


hej

Hann aldrig blogga mer igår. Fick skitbrottom. Gick och mötte Nicco vid infra och sen hann jag bara hem och duscha och hämta mina grejer innan jag hetsade iväg hem till honom.

inatt kommer danni hem, har saknat henne grovt mycket. allt är mycket lättere när hon är hemma. puss


hej bloggen

Imorse skippade jag de två första lektionerna för att jag sov så dåligt i natt. Efter skolan drog jag och tränade på SATS och nu sitter jag här hemma hos Maria och bloggar. Gick hit efter jag tränat och vi har haft girl talk. Nu disskuterar vi proteinpulver och sånt shit med Totte och Marcus, haha hett ämne att disskutera.

Blev precis erbjuden mat här så så blir det. Sen ska jag röra mig hemmåt och sen ska jag nog till Nicco. Bloggar mer sen. puss och kram


god natt

nu ska jag lägga mig och sova, somna till melissa horn.


ååååååååååh

varför? ibland känner jag mig som en riktig idiot.

PARADISE HOTEL FINALEN

det var ju en liten överraskning att Patrik också vann. Jag tyckte dom var värdiga vinnare jämfört med kristoffer och erika, men jag har ju alltid tycket att jackie ska vinna.

Var ett bra sista program och jag tycker det var sjukt gulligt att dom valde att dela på pengarna. Fråga är hur jag själv hade gjort, om jag hade vart ett sånt starkt par som dom var så hade jag nog gjort samma, men om jag hade vart ett par som kristoffer och erika, då hade jag tagigt pengarna själv.

bra vinnare iaf enligt mig, punkt slut.



SÅHÄR KÄNNER KAG MIG IDAG, FETT JOBBIGT


say walla

imorse tog jag och johanna en promenad till skolan för att jag sov hos Nicco. var en lång dag, 8-17 med bara jobbiga lektioner. jag och johanna var duktiga och gick hem också. hade tänkt träna ikväll men ingen orkar träna idag och jag vill inte dansa själv. ska nog ist ligga hemma och vänta på PH finalen. Jag missade igår också så har spelat in och kommer vara bänkad mellan 21-23 ikväll alltså.


jagjustnu

ligger och blåser jenka bubblor i min säng. lyssnar på melissa horn. saknar danni. ska snart träna. ikväll är det paradise hotel. hej på dig hejhejhejhej

wait a minute...

... det är PARADISE HOTEL idag!!!!


bilskolan 2

jag känner mig back on track efter helgen.

var och körde idag på bilskolan. gick bra men jag hatar kopplingen, OM jag ska ha automat när jag tagigt körkort!!! får ju förfan kramp när jag ska sitta och krypköra. men Marie tycker att jag är duktigt faktiskt. jag lär mig fast. Idag fick jag damp på en kärring som störde mig fett mycket när jag skulle backa ut från en skittrång parkering. hon var fett jobbig och hetsade som fan, viftade med händerna att jag skulle flytta på mig och skrek som en galning. hur fan kan man göra så när hon ser att jag övningskör och speciellt när hon själv parkerat längst in på en parkering full med övningskörningbilar. aja stör tant!



min helg kortfattat

har inte velat blogga på hela helgen.

fredag var flopp! slutade med att jag och nicco slogs mot två babbegägn.

lördag var bara chillmode, film och grönsaker med dipp med nicco.

söndag, mer chillmode. åt på tiger med nicco och spelade super mario.

idag har jag vart i skolan. var en rätt lugn dag med mycket snack om fredagen och efter skolan nu har jag varit på körskolan.

RSS 2.0