Här ska firas

Valborg började firas i Uppsala stad och kommer avslutas i Stockholm stad. Nu ska jag hem till Matilda där vi ska grilla ikväll. Sen blir det utgång. Bye Bye

Uppsala

Hemma lite snabbt nu innan jag ska iväg igen. Uppsala var nice. Satt i parken, drack och rökte vattenpipa. Mysigt värre. Bilder från dagen kommer här..


Trevlig Valborg

Nu ska jag ner till skolan och fixa lite saker innan jag och brudarna tar tåget till Uppsala. Hoppas på varmt och fint väder, ser ut som så. Kameran är laddad och klar och jag ska ta massor av kort. Jag kör nyktert idag igen, så jag tar hand om mina girls som satsar på att sluta i diket ikväll, haha. Kärlek från er Amanda


me want


mysamys

Har laddat upp fler Rockbilder nu medans jag ätit min tråkiga men fantasifulla middag, rostbiff, oststavar, körsbärstomater och skivad banan. Haha nyttigt och ganksa gott. Konstig blandning.

Nu väntar en ansiktsmask och sen bilr det mys framför TVn. Ikväll är jag trött. Inte så konstigt kankse efter en efermiddag/kväll med stressigt jobb.

Imorgon blir det Uppsala med tjejerna för att fira in Maj månad. Håll tummrna för fint väder hela dagen!!




Mer Rock bilder



Tiden räcker inte till

Bloggen blir verkligen lidande nu. Har så mycket omkring mig hela tiden så jag får aldrig en stund till att sätta mig och blogga tyvärr. Jättetrist tycker jag! Jag la ju upp lite bilder från rock skivan här på bloggen med det var långt ifrån alla. Jag har några till jag tänkte lägga upp så om ni är sugna på att se lite rockiga bilder kan ni kika in senare ikväll :-)

Nu ska jag försöka äta någon middag (inte ens det har jag tid med nu när jag jobbar) har precis kommit hem från jobbet och har bara hunnit tagigt en snabb dusch. Nu blir det chillination hela kvällen lång. Write soon. Puss



Mer Rock bilder

Här får ni några fler bilder som ni kan underhålla er med medans jag går i skolan. Puss


Vill inte

Hej. Sitter här i skolan frustrerad över att jag kommer vara tvungen att jobba idag. Jag vill inte, jag kan inte, men jag måste. Fan fan fan. Aja ska vara glad att jag ens har ett jobb men sånna här gånger är det inte kul (säger jag och låter som jag jobbat på donken i 20 år).. Jaja. Körlektion har jag idag också, det har jag inet heller någon lust med man jag måste ju om jag nån gång ska kunna ta körkort.

Slut på klagandet jag får göra det bästa av situationen. Men hur? Le och låtsas att jag älskar livet? Men det gör jag ju?! Aja just like the läge motherf*cker.


Girl night

Har vartit och tränat under kvällen och nu så sitter jag, Sabine och Issa i mitt rum och har kollat Fula Betty och DH och gjort ansiktsmask och nu sitter vi bara här och myser.

Imrgon har jag skola, körlektion och sen jobb. Men jag hoppas på att jag skulle kunna byta bort mitt jobbpass imorgon.

Nu ska jag umgås med tjejerna. Puss

iväg

Det kommer fler bilder från Rock skivan!!

Nu ska jag till banken sen ska jag möta upp min man en stund. Vilket vackert väder det är idag!!!!  

Rock Skivan

En heeelt Rockig kväll. Jag hade faktiskt riktigt kul! Bra musik och roligt folk. Rock n' Roll Slice skivan var nice!!

ROCK SKIVAN HÄR KOMMER VI


hejhej hemskt mycket hej

Hej, som jag sa så premiär grillade vi i helgen. Det blev hur gott som helst. Vi var där, grillade, rökte vattenpipa och dom drack lite. Senare åkt jag och Nicholas in till stan och mötte upp Farre och Steff. Vi satte oss på en liten pubb och pratde, drack lite drinkar och hade det jättetrevligt.
Igår jobbade jag bara, fick börja lära mig kassan och det är ju skitstressigt, haha. Antar att jag kommer in i det så somåning om.

Idag har jag vart i skolan och nu är jag och AidaSlaida hemma hos mig och fixar oss lite, för ikväll ska vi på Rockskiva på Pilot. Kameran är med och jag kör nyktert, Duktig Amanda!!!


Im so sorry

Förlåt för urdålig bloggning den här veckan. Det beror bland annat på att jag började jobba på Mc Donalds i torsdags. Igår blev det ingen bloggning för att jag hade nationelltprov, hängde med Issa, tränade, åt middag med Nicholas och Liza på Statione och myste. Somnade tidigt för att jag var tvungen upp till jobb imorse, 10:00 - 15:00. Nu har jag jobbat hela dagen och tränat och kom precis hem till Nicholas för att jag, David, Liza och Nicholas ska premiärgrilla.

Bloggar sen I prommies!! Kramisar

hejhej

Hej Hopp. Idag har jag haft naturprov. Har några lektioner till sen körskola. Efter det blir det premiär jobb på Donken. Hahah hjääälp!

jaha

Sho bloggen. idag har jag pluggat, träffar nicholas, pluggat och snart ska jag träffa nicholas igen. Puss Pus


God kväll

Jag och Danni kollar Christine och pratar om hur otrevlig Danni är. Jag är trött och ska snart tvinga henne att sova. Imorgon måste jag vara pigg. Puss Puss

Ge Mig


Solsken

Idag har jag hängt med Danni. Vi har spelat tvspel. Har nyss vart på avstämningsmöte på skolan och sen shoppat en vårjacka med mami. Nu är jag hemma, ikväll ska jag plugga och träffa Danni igen. Det blir tjejmys hos mig!<3


Här är min nya fina vårjacka

God morgon

God morgon. Ingen skola idag, eller bara om man vill typ. Jag väljer att jobba hemma. Därför tog jag sovmorgon, åh va skönt. Nu ska jag gå upp och dricka kaffe. Puss och Kram

Gör min dag

Hej på er coolingar! Jag är så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna. Har vart en jobbig dag som gett mig enorm huvudvärk. Nu är jag i alla fall precis klar med dagens plugg och ikväll kommer min kära boyfriend hit och tar hand om mig. Ikväll ska jag inte missa svenska hollywoodfruar som jag gjort de tre senaste måndagarna. Ett av mina älsklingsprogram. Me love Maria Montazami, hon gör mig glad!


morrning

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är nervös! Har knappt sovit något. Jag ska bege mig till skolan snart. Ska gå upp och äta frukost och sånt nu. Blir plugg för hela slanten idag. Ska försöka hinna gå på Yogan ikväll. Men mycket plugga blir det kan jag lova, usch jag orkar inte. Vädret kommer hålla mitt humör uppe under dagen. Fint väder gör allting alltid lite lättare. Snart är det sommar. Pappa började ta fram vattenscotrarna igår, nu märker man att den närmar sig. Ge mig sol och bad och dagar i skärgården!





söndagsmys

Nicholas är här. Vi har duschat och bastat och medans lyssnat på massa Michael Jackson. Nu ligger vi i sängen och äter fruktsallad och kollar Entourage. Myspys Söndag.


Helgen som gått

Hej bloggen. En hel helg har gått och jag har inte bloggat alls. Helgen har bestått av mys med Aida, drama, vistelse i Gävle, födelsedags firande med släkten, fotbollsmatcher och kaffe i solen. Vart en skön helg som har gått alldeles för fort. Skulle vilja ha mer lediga dagar innan jag måste tillbaka till skolan. Jag mår nästan illa över att tänka på allt plugg i veckan. Blir minst lika mycket natur plugg som förra veckan och dessutom nationella. Men om 7 veckor tar vi studenten. * tänk positivt *


Dricka öl i solen

Blev ingen fika i stan efter sången. I stället mötte jag upp Nicholas, Farre och Alex i centrum och hängde med dom ett tag när dom drack öl i solen. Nu är jag hemma och väntar på mat, är hur hungrig som helst. Planerna för kvällen är fortfarande oklara. Imorgon ska jag till Gävle så det gör inegnting om det blir ganska lugnt ikväll. Jag återkommer med mer info. ;-)


Friday

Hej Hej. Idag fick jag sovmorgon till klockan halv tio. Verkligen skönt. Hade världens nightmare. Usch. Ni vet hur det känns när känslan från drömmen sitter kvar under dagen? Så känns det för mig idag, not fun!

Klockan två ska jag vara i Ropsten hos min sångpedagog och sjunga. Åh va kul!! Var ganska längesen sist så ska bli jätteroligt. Förhoppningsvis försvinner min jobbiga känsla då? Kanske möter jag upp Nicholas efter sånglektionen inne i stan när han slutar jobba. Skulle vilja sätta mig på en mysig uteservering och bjuda honom på en fika. Får se hur det blir. Puss och kram ses på stan.

min dag

Idag har jag skrivit naturprov, hängt med Issa, färgat ögonbrynen, tränat, mått jätte dålig och typ svimmat och nu liggar jag hemma hos Nicholas. Han är snäll och tar hand om mig nu när jag mår dåligt så nu ska jag äta äppelklyftorna och jordgubbarna som han har fixat till mig. Puss

morning

Godmorgon alla fina! Nu ska jag bege mig till skolan. Idag har jag det där j*ävla naturprovet som jag tjatat om hela veckan. Ska bli skönt att få det gjort. Nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag åka. Ha en jättebra dag, för det ska jag! Puss

tierd

Kvällen har bestått av både träning och pluggning. Nu är jag trött både fysiskt och psykist. Ska äntligen få krypa ner under täcket och krama på min pojke. Natti


Plugga i solen

Nu har jag hunnit vara och köra bil. Det gick inte så bra idag som det brukar, så det var jättetråkigt, haha. När jag kom hem satte jag mig i solen på altanen och pluggade. Man får göra det bästa man kan av situationen när man har så mycket plugg. Ikväll ska jag plugga ännu mer och så ska jag träna. Nu ska jag klikca hem två fina saker från H&M. Lycko faktorn stiger. 

körskolan

Hej allihopa. Har vart hemma ett tag och hunnit stoppa i mig lite käk och sitter nu här med en kopp kaffe. Nu ska jag plugga lite natur innan jag ska ner till körskolan och ha körlektion. wish me luck! puss.

 

Snark

Sitter här i biblioteket och läser bloggar i stället för att skriva ett skolarbete, not good! Melissa Horn i öronen och jag blir bara tröttare. Nu får jag lov att byta till nån piggare musik innan jag somnar på tangentbordet. Ska  gå och kolla om min brudar slutat sina lektioner. Vi hörs sen, Puss på dig!


Miniskoldag

Hej på er denna fina dag! Om jag hade svårt att komma upp imosre? eeeeh JA! ojoj va jobbigt det vart. Speciellt när Nicholas hade sovmorgon.. Men jag kom upp och kom iväg till skolan. Idag har jag en miniskoldag. Har bara musik (som är just nu) och svenska. Det innebär att jag slutar redan klockan 11. Skönt då kanske man hinner steka lite i solen idag då, inte helt fel! ;-)

NATTI PATTI

Nu ska jag gå och lägga mig och kramas med min fina pojkvän. Puss & God Natt!

Tisdags kväll

En låååång dag! Skolan höll mig kvar ända till halv fem. Då drog jag och Maria till SATS och tränade. Efter träningen var det raka vägen hem för att plugga natur, gaaash vad mycket det är att plugga, men det går bra.

Imorgon har jag kortare skoladag men ändå nästan ännu mer plugg. Har körlektion imorgon också. Puss


Planerar ett bankrån

Har lektion. Information och Layout. Jag och Maria sitter och planerar ett baknrån. Synd att man är så fattig att man inte ens har råd med ett par Jeans Shorts för 249 kr. Det är synd om mig.

Come tooooo mama!!!

Innan jag somnar

Nu ska jag lägga mig och läsa bloggar innan jag ska sova. Ligger just nu och kollar Scrubs i väntan på How I met your mother eller ska man kanske somna till 2½ men ikväll? Bra fråga. Får se om jag somnar eller om ni hinner få lite mer att läsa ikväll. Hur som helst så ska jag hålla tummarna för Issa hela natten, she has a big day tomorrow. Puss


Yoga och Plugg

Hej! Har vart på Yoga och sen pluggat massa natur. Nu sitter jag här med en skön ansiktsmask och funderar på att ta ett fotbad. Är det något bra på TV ikväll? Ja juste, tusan! Jag missade ju Svenska Hollywood fruar nu igen. Attans! Annars så är det ju 2 ½ men, som vanligt. Det är ju bra :)

Back on Track

Har suttit och pluggat natur ett tag nu, känner mig riktigt duktig. Ska på yoga om ungefär en timma. Det känns som att det var år och dar sen jag tränade sist. Ska bli skönt att komma igång nu igen. Det är väll det ända sköna med att vara tillbaka till vardagen igen. Att komma in i rutinerna. Känns som man kommit av sig rejält nu när man haft påsklov i två veckor. Inte för att jag skulle tacka nej till lite mer ledigt.. snarare tvärtom!




Våren

Åh vilket underbart väder! Rena rama våren! Jag och Aida har suttit ute i slonen och pratat hur länge som helst. Det här har jag längtat efter, varma vårdagar gör allt lite lättare!!

Söndag kväll



Nu ska jag blogga, guuuuud va kul !! hmmm vad händer just nu? Min underbara flickvän är på uppevåningen och lagar mat till mig, jag ligger i sängen och kollar på 50 first date med Adam Sandler på 3an, heeeelt OK movie, 3 av 5 toasters. vad mer, jooo juste mitt odds - Mallorca, Samdoria och Marseille, ser väl helt okej ut.


Aja heipa, <33333 Amanda









söndag är en riktig mysdag

Hej alla fina. Jag har abolsut inte gjort någonting idag. Jag har bara ätit frukost i solen på Nicholas balkong och tagigt det super lugnt. Men nu på kvällen har jag pluggat natur. Jätteduktig har jag vart. Ska nog fortsätta lite till nu och sen blir det myskväll. Kanske ska passa på och göra lite ansiktsmask och sånt nu innan skolan börjar imorgon, det skulle va skönt. :-)

Fotbollskväll

Ikväll blev jag bjuden på middag. Var hur trevligt som helst och jättegod mat.

Just nu tittar vi fotboll, jag, Nicholas, Marre och Liza (jag måste nog ta tillbaka det jag skrev i tisdags, om att jag börjar bli intresserad av fotboll, Jag är inte ett dugg intresserad). Nu är det slut och Barcelona vann med 2 - 0. Vet inte om jag ska vara glad eller inte, jag menar Zlatan hör ju till Barcelona och han är ju svensk, men vissa lär ju vilja mörda mig om jag inte hejjar på snyggingen Ronaldo????! haha, jag gillar Messi (stavar han så?) aja jag ska inte utala mig, jag vet ju typ inte ens vad en offside är.

Nu ska jag ta reda på vad vi ska göra resten av kvällen. Sova eller inte det är frågan? :-)


Igår

Hej! Kvällen igår var riktigt lyckad. Hade hur kul som helt och var spiknykter kvällen igenom. Den började med att vi åt middag på Tiger, jag, Issa, StoraDanni, Ida, Sabine och LillaDanni. Efter god thaimat drog vi till Fabben, där förkröket började. Det fortsatte sen hemma hos Jonte och jag och Sabine avslutade hela kvällen på Grodan. Var längesen jag var ute på krogen så det var väldigt kul. Efter det mötte vi upp Nicholas och hans grabbar och han och jag åkte hem och sov klockan sex.

Ikväll ska jag på middag hemma hos pojkvännen, sen ska jag ut med tjejerna igen. Nu måste jag hoppa in i duschen. Puss på er!!

Tyvärr blev det inte så mycket bilder igår, men så fort jag fått tag på de få så lägs dom upp.

I am so happy

Mitt liv är helt underbart. Jag har min familj och vi gör allt för varandra. Jag har mina otroligt fina vänner som är dom finaste man kan få. Jag har min underbara pojkvän som älskar mig och som jag älskar otroligt mycket. Jag har möjligheten att göra det jag vill av mitt liv, och det ska jag, men samtidigt känns det som att jag redan har allt jag någonsin kommer behöva. Tack för att ni finns.


Extensions

Hemma från frisören. Ingen skillnad alls eftersom vi inte fick klippa något på längden nu när jag ska göra extensions. Det ända hon gjorde var att tunna ut lite. Men nu är tiden bokad för extensions. Den 31 maj blir det av och ooooj vad jag måste spara pengar. Det är helt sjukt.

Nu ska jag bara fixa mig sen ska vi ut och fira Issa. Kvällen börjar med mysig middag på Tiger, mums. Sen bär det av mit sollentuna på förkrök och sen får vi se vart kvällen tar oss. Jag kör nyktert ikväll men har inte tänkt att ta det lugnt för det. Jag ska parta med brudarna (och kanske ta hand om dom). Ska se till att vi har åtminstonde en kamera med oss så bilder lär komma upp imorgon. Puss och ha en fin kväll.

Mot Karlaplan

Nu åker jag in till stan för att fixa håret hos Elisabeth. Eller fixa och fixa, jag ska faktiskt bara klippa mig för ovanlighetensskull. Annars burkar jag alltid färga håret men inte idag.

Ikväll ska vi gå ut och äta och fira Issa. Kramar

Super Mario och Tom & Jerry

Nu har jag nattat Felix och Lucas. Jag och Lucas har byggt pussel, ätit melon och kollat på Tommy & Tärry (som han säger), Felix och jag har spelat Super Mario på Wii. Nu borde jag väl egentligen sätta mig och plugga och skriva min uppsats om Joshua Radin. Har ju ändå inget bättre för mig medans jag väntar på att föräldrarna ska komma hem. Frågar är bara, har jag energi till det? Knappast är svaret!

Barnvakt

Nu ska jag gå över till grannarna och vara barnvakt till Felix och Lucas. Få se vad vi hittar på idag? När barnen sover sen ska jag i alla fall passa på att plugga, så jag tar med mig datorn. Hörs sen! :-)

Grattis Issa

Ställde klockan imosre och gick upp alldeles för tidigt för körskola fast jag egnetligen bara ville ligga kvar och krama på Nicco. Missade bussen. Kom 5 minuter försent och när jag kom fram var hon inte där. Stod och väntade i en kavrt. Gick till stationen. Missade bussen. Gick till centrum. Missade bussen. Åkte hem och nu sitter jag här.

Idag fyller min kära vän Issa år! Grattis gumman.


PINSAMT

Jag sitter och kikar igenom lite bloggar och kommer in på Karin Zytomierskas blogg. Hittar ett inlägg där hon skrivit lite vad hon tycker om Linda Bengtzing och Velvets nya låt Victorious. Jag håller verkigen med henne, videon är ju huuur pinsam som helst?! Skoja inte ni måste se den. Jag skäms verkligen, shiiit va pinsamt haha. Annars har jag aboslut inget emot dom. Men det här var inte okej!!!! Helt smaklöst.



Arbetsintervju & Anställd

Äntligen har jag ett jobb!!! Hahah på Donken. Var på anställningintervjun idag på Donken i fysingen (igår var det i Väsby)och fick jobbet direkt. Så nu börjar jag jobba där. :D

Efter intervjuvn så drog jag och Danni till centrum. Kollade runt lite och hälsade på Issa på The body Shop.

Är hemma igen nu och har precis duschat. Nu ska jag äta middag och göra matlåda till Issa sen ska jag ner och möta upp henne. Vi ska dra och kolla när min boyfriend spelar fotbollsmatch. Nu har jag lite brådis. Puss puss


Underbara

Här får ni en låt att somna till ikväll. Det är en av mina absoluta favoritlåtar med personen med den mest underbara röst, Joshua Radin.

Myskväll med min bästavän

Danni drog precis. Vi har skrattat och pratat, big time. Var ganska längesen vi umgicks bara hon och jag så det var mys.

Imorgon ska jag på en till anställningsintervjuv. Ska även träffa Johanna och Danni.

Här har ni en video som är från kvällen innan julafton när jag och Danni splade bingolotto på uppesitarkväll och Ida var med och tippsade.


Fotboll

Jag har kollat på Inter - Moskva. Vad är det här? Jag börjar typ bli intresserad nu efter alla dessa år. I alla fall när jag vte vilket lag jag ska hejja på.

Daniella är påväg hit. Vi ska ha myskväll, kolla film och praaaataa, mycket. Puss så länge.


Arbetsintervju & New York

Hej å hå. Imorse var jag på arbetsintervju på donken. Det kändes faktikst bra fast jag var nervös, hehe. Gick hem och väckte Nicholas och nu har vi myst hela dagen och kollat lite på flygstolar till New York. Har vi flyt så kommer vi åka dit i sommar i två veckor och just nu ser det väldigt ljust ut. Iiiih tänk att få åka dit, its like a dream come true.

Nu ska jag göra lunch och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Planerna är i alla fall att träffa Danni. Puss och Kram

Bio Med Nicholas

Ikväll har jag och min pojkvän vart på bio. Vi såg From Paris Whit Love. Riktigt bra actionfilm! Kom nyss hem. Imorgon ska jag på Arbetsintervju på Donken. Hoppas ni håller tummarna för mig. Jag är faktikst lite nervös. Sov dags, God natt!


























chillination

Hej. Förlåt att jag inte upptaterade igår men det var en jobbig dag.
Idag har jag bara tagigt det sjukt lugnt och ikväll ska jag och Nicholas på bio. Har inte bestämt vad än, nått förslag? Puss

Fuck off

Ikväll blir det drag med mina sköna brudar Issa och Sabine. Vi ska dit ni inte ska och vi ska ha sjukt kul. Peace Love and Understanding


eenie meenie


in my head right now

Borde egnetligen plugga men jag är alldeles för lat. Jag hittar inte ens pappret med beskrivning på vad jag ska göra. Har ingenaning om vart jag lagt det. En jättebra anledning till att slippa undan, tänker min ena hjärnhalav. Det är bara jag som blir lidande om jag inte gör det, tänker min andra hjärnhalva. Men åh vart är papperjäveln?! Måste hitta det NUNUNU!!

god morgon

Godmorgon solstrålar! Vilket väder! Danni ringde precis och väckte mig, skönt att kunna prata av sig sina aggrissioner haha. Nu är jag på strålade humör och nu ska jag upp och duscha och äta. Sen får vi se vad den här fina dagen har att bjuda på. Puss & Kram och Glad Påsk


hej blogg

Är hemma just nu. Mamma och Pappa har gäster så vi har ätit middag och så. Frågan är nu om det blir lugnt ikväll eller om det händer något????


Fler bilder från SP07s studentskiva



fler kommer...

Hos Johanna

Igår kväll var vi hemma hos Johanna lite folk. Det var trevligt men gick hem ganska tidigt ändå. Var hur trött som hels och så har jag typ feber.

Idag är det fredag men det är tydligen som en söndag?

Bilder från igår.

 

Hejhå

Blev väckt av Nicholas idag av ovanlighetens skull. Mysigt. Jag gick upp och han gick och la sig eftersom han hade jobbat. Tog en promenad med Johanna till centrum och köpte soltabletter. Nu ska jag ta en dusch och sen åka hem till Johanna. Vi ska äta drop in sallad till middag. Puss


RSS 2.0