Valborg

Min lillebror är på sjukhuset ännu och har vart där över natten för att han ska opereras idag, lillen.. Jag får väl gå och köpa lite godis åt honom och nån film eller nått så han har något att göra ikväll.

Ikväll ska jag he till Tilda på middag, trevligt. Jag tycker att valborg i sig är så jävla överskattat. Men visst är det kul att umgås och grilla med tjejerna.

Nu ska jag gå och äta något och sen ska man väl ta itu med dagens fråga, vad ska man ha på sig ikväll?

PUSSPUSS

älskade lillamarcus

Nu är min lillalillebror påväg till sjukhuset i ambulansen. Dom ringde för ett tag sen från trampolingrejen som han går på och sa att han gjort illa sig och att ambulansen var påväg. Som tur var så var det bara armen men man kan ju tänka sig att vi blev oroliga innan vi visste. 

Stackarn, men han tyckte det bara typ var kul att få lustgas och morfin och grejer haha, knäppo! 


 


plugga, plugga, plugga..

Hejhopp! har vart en slapp skoldag igad, men ändå känner jag mig helt slut. Nu ska jag sätta mig och plugga som en galen pluggis och låtsas att jag älskar att plugga. Ska nog äta nått mellis samtidigt så att jag inte somnar. Ser nu på klockan att jag bara kommer hinna plugga en halvtimma innan jag ska ut på powerwalk med Clara. Men efter det blir det in igen till mina älskade företagsekonomi böcker, wooohoo.


Matdagbok??

Duktig nu igen. Har vartit och tränat idag i två timmar Gym, Dans och Core! Går väldigt bra med Godislöftet fast jag har lite svårt att veta allt det där med maten. Jag äter lätt för lite. Jag gillar inte att äta, men det går åt rätt håll iaf. Jag kanske ska börja skriva matdagbok. Ni vet, skriva upp allt jag äter under en dag. Då får jag ju bättre koll och kan lättare se vad jag akn göra bättre, tillexempel äta mer och nyttigare. Jag har försökt att skriva upp vad jag äter men det är fett svårt att komma ihåg det. Vet inte hur jag ska göra, skriva det i bloggen kanske? haha. Då skulle jag iaf komma ihåg det.

Kollade såklart på DH och det var bra som vanligt. Fick hem min Vecko Revyn idag så den ska jag läsa innan jag somnar först ska jag dricka upp mitt gröna te och borsta tänderna. Sweet Dreams, Love and Kisses!

Kommer jag någonsin nå drömkroppen

DONT DRINK AND DRIVE!

Igår var jag duktig tränade i två och en halv timma, kom hem och duschade, åt och pluggade föetagsekonomi sen gick jag och sov klockan tio ungefär.

Imorse hade vi engelska nationella. Svårt som fan tacker jag så är rent ut sagt sämst på engelska, men jag hoppas dte gick ganska bra ändå.

På eftermiddan var vi på föreläsning i aulan. Det handlade mest om rattfylleri vilket verkligen är hemskt! Jag blir typ helt förtvivlad när jag tänker på hur vanligt det egentligen är och på att det är så jävla farligt och dessutom onödigt. Fick se filmer om folk som hade kört rattfulla och vart med om olyckor och så var det en kvinna där som berättade om hennes dotter som blev ihjäl körd av en rattfull. Det var verkligen hemskt att höra och man inser ju att dte faktikst kan hända vem som helst, usch! Efter det var det en man som berättade lite om rattfylla och om att vara alkholist, vilket han var.

Den här föreläsningen påverkade iaf mig till att tänka att jag aldrig mer ska åka med någon som har druckit och när jag skaffar körkort, aldrig köra onykter. Det händer ju faktiskt väldigt ofta och det är fan sjukt tycker jag. Det är iaf något jag ska sträva efter, eller sträva och sträva, det handlar ju egentligen om ett enklet beslut och mitt beslut är att inte åka med någon som kör onykter.

Nu ska jag snart börja plugga lite har laddat upp med redbull så jag inte ska somna. Har prov igen på torsdag, wish me luck.

Titta på den här videon och ställ dig sjävl frågan, vad är egentligen grejen med att köra onykter när något sådant hemskt lätt kan hända och du förstör livet för dig själv och alla runt omkring, är det värt det egentligen?



Nu kör vi igen Carro!

Nu ska jag snart och träna med Carro, kul, eftersom att det var både längesen jag tränade och träffade henne. Kommer va mycket snack och mycket verkstad! ;)


Halloj

Igårkväll Grillade vi korv och rökte vattenpipa i norrviken på den mysiga lilla udden. En trevlig kväll. Sånna borde man ha oftare.

Idag har jag vart i skolan. Ikväll ska jag plugga tyska och träna. Hatar att plugga älskar att träna! Det var verkligen inte igår jag tränade, jag tror jag inte ha tränat på typ tre veckor, fy! Men jag har vart sjuk, bortrest och så har det vart lov. Det kankse till och med är 4 veckor sen jag tränade sist, usch! Ikväll ska jag tillbaka och sen här det fortsättning igen med minst fyra gånger  veckan!!!!!! Juste! godislöftet går as bra, jag trodde att jag skulle ha skitsvårt men det har jag inte haft, klart jag blir sugen ibland men jag kan hålla mig. Jag är sånn, om jag bestämmer mig för något så kan jag hålla fast vid det.

Utkast: Hej alla ...

Hej alla duvor. Det är lördag, klockan är strax över 12 och bsk tröjan sitter där den ska. Snart går bussen till Norrtälje för bortamatch mot FC Ösmo. Det går nästan att ta på stämningen och bärsen börjar sina. Johan plåtar och Andreas dricker öl, tjejerna gör mackor och H&M har dåligt utbud.

haha hittade detta inlägg i min blogg nu som, jag tror det var ludde och johan som skrev i lördagsnatt. PEACE

IDOL och Dennis 18 år

Hemma från en dag på IDOL. Som jag trodde gick jag ju inte vidare. Kommentaren va "Jättebra tack för att du sökte men tyvärr så går du inte vidare i år" ,ingenting att hänga i granen direkt tycker jag, hade vart roligare om dom sa vad som va dåligt så att jag kan träna på det.. men men.  :) Jag är inte besviken eller så eftersom jag inte gick dit för att bli "IDOL" (även fast det självklart hade vart skitkul att gå vidare). Det här är en kul grej att va med på framförallt för att man träffa så himla mycket männsikor. Vi lärde blandannat känna en tjej som hette Marie och hennes två killkompisar, som vi idag sotg/satt med medans vi vänta.

Igårkväll var vi hemma hos Dennis som fyllde 18 :) senare under kvällen var vi hemma hos johan och sen drog vi hem och sov. Skulle ju upp kl sju imorse lixom.

Snart kommer Danni, vet inte vad vi ska göra.






Mandis och Dannis

   
  
  

Happy Girl

Är fortfarande hemma hos Danni. Medans hon fixar sig så lyssnar vi på bla Exellence och Bubbles och drömmer oss tillbaka till gammla barnminnen, när man dansade inför hela skolan, på semesterresor och i sina rum. Bjuder på en av Bubbles låter, Happy Girl och önskaer er en najs lördagskväll. Vi ska ut men har inte bestämt vart än. Men imorgon ska jag ju upp till IDOL och därför tar jag det ganska lungt och tänkte ta hand om dom som partar loss ikväll istället, hehehehe. Som sagt ah en trevlig kväll.



my number 351

Hemma igen, eller hemma och hemma, jag är hos Danni. Som ni kankse märker så gick det fort.. detta berodde på att det vra så pass mycket folk där så att alla inte fick sjunga. Jag och Anton var två av dom men är inte alls ledsna för det, nästan tvärt om. Vi fick ist en lapp som gör att vi får komkma tillbaka imorgon och sjunga då, Då ska vi inte behöva köa längre heller.  Vi hade riktigt tur faktiskt. Det var bara 400 personer som fick en sånn lapp och mitt nummer är lixom 351.

IDOL

Hej tog en blogg paus i veckan. Snart kommer simon och Anton och hämtar mig så ska vi åka in till IDOL auditon, kul och spännande. Jag som var där förra året vet ju att det var ganska jobbigt att stå där i typ 9 timmar. Hoppas att det blir kortare tid idag.. Som sagt så åker jag ju inte dit för att jag tror att jag är nästa IDOL, kul skulle det ju ja va att gå vidare såklart men jag tycker att det är kul att veta va en "proffs"jury tycker om mig.

Nu är dom här och jag måste borsta mina tänder. Håll timmarna för mig! PUSS

danni skejtarn



körba!


tuggar i väsby

Har vart i skolan, centrum, fadderbyn, hemma hos danni (skälby), bollstanäs, sigma och nu är jag hemma(odenslunda), så ja jag har vart runt i i princip hela väsby, shit! och ikväll ska jag till fresta så ja..  nästan hela väsby.

KRAMIS


dålig fantasi

Ja.. haha jag vet inte vart jag ska börja. Idag har jag vart superduper trött sov bara fyra timmar inatt och det är på tok för lite för mig!

Efter skolan idag ( som endast bestod av två lektioner) drog jag och Danni till centan, hon köpte ett par skitsnygga jeansshorts på Gina och jag som är pank fick bara titta på allt fint som jag vill ha... så är det jämt, när jag väl har pengar hittar jag ingenting men när jag sedan är pank så går det hur bra som helst för alla affärer att få in massa snyggt, typsikt!

Jag och D åkte iaf hem till mig sen och gjorde pannkakor och pluggade lite företagsekonomi. Sen ikväll har vi vart på bio och sett Marly och jag. Den var bra och rolig men sorglig.. Hade hört att den skulle va barnslig men det hindrar ju inte mig från att se den, tvärt om! mihihi.. hur som helst var den bra men jag grät som en dåre!

Kom hem ungefär vid halv tio och fick höra att AIK-MALMÖ slutademed att bajsmalmö vann, det var ju tråkigt tyckte jag! längesen jag var på en match nu, kan ju inte säga att jag är speciellt insatt men det är kul att kolla på matcherna och så.

Imorgon är det redan fredag igen och då ska vi hem till Aspen. Kul kul!

Nu ska jag slänga mig  sängen och läsa en tidning, blir nog Topp Hälsa så kan jag bli ännu mer taggad på mitt godislöfte!

halloj

Hejhej, bloggade aldrig igår, sorry! Skolan har satt igång nu igen och det betyder också att mitt "godislöfte" har satt igång. Jag ska nämligen inte äte godis och sånt ända fram till Magaluf som jag ska till i början av sommarlovet. Lite snäll har jag vart mot mig själv iaf och tillåter mig själv att dricka läsk nån gång i veckan och äta popcorn. Glass får jag jag äta men bara en gång på två veckor. Onyttiig mat är också okej, men bara bland. Annars ska jag hålla mig borta från allt onyttigt. Jag är väldigt motiverad och vet att jag kommer kunna klara detta! Ofcours ska jag fortsätta träna på som jag gör just nu, alltså minst 4 gånger i veckan.

Igårkväll var jag med Frida och Danni, det var jättemysigt och vi kollade på DH såklart, dubbelavsnitt och allt, kan det bli bättre? 
Ikväll har jag vart hemma hos Aspen och kom just precis hem, där har folk partat faktiskt, lilllördag idag ju! Jag tog det dock rätt lugnt eftersom att jag börjar 08:20 imorgon och så är jag supermegaförkyld, inte kul. En sak som verkligen var roligt var att jag fick träffa Tommy som kommit ut nu, det var ju ett tag sen. 

Ska strax hoppa i min sköna säng och försöka sova bort den här dumma förkylningen, för nästa helg är det IDOL och då vill man ju inte gärna va sjuk. 

Dröm sött sötisar 

LADY GAGA IN YOUR FACE

tänkte säga god natt till bloggen med den här grymma låten,


BILDER FRÅN SONNY


Firre Fisk

Hej hej hallo. Sitter här hemma hos Danni och väntar på pommesfrits. Igår var vi hemma hos Sonny hela kvällen med folk. Det var kul. Det var ett jävla tjat omen stackars fisk som jag aldrig kommer igåg vad den heter, typ tantor? Det är tydligen några som köpt den och glömt den hemma hos Sonny så nu bor den i en jävla metallskål. Jag tycker fan synd om den, den kommer typ dö när som helst ju.

PUSS

här har ni den


    
Här har ni trenchcoaten, danni agerade som modell. Storleken är XS. Pris har jag inte bestämt mig för än så det återkommer jag med. Ni som är intresserade kan maila mig på [email protected].

efter många om och men

Hej hej, fan va förvirrad jag känner mig. Bild på trenchcoaten ska komma upp idag.

Igår var jag ju i Solna som sagt det var helt okej kul. Det slutade med att jag och Sandra skulle sova kvar där men när vi alla gått och lagt oss så kunde jag inte somna ju. Jag har jättesvårt att somna om jag blir störd, men det var inte det som var det värsta utan jag har typ världens och då menar jag världens hosta och det är allra väsrt när jag ligger ner, jag kände att ingen kunde sova på grund av mig så efter många om och men så slutade det med att jag tog taxi hem kl 5 på morgonen. Kändes skönt att komma hem och sova.

Idag måste jag träffa Danni och ta en bild på trenchcoaten.

Ha en bra dag.

LÖRDAG

Har legat och stekt på baksidan i den varma solen och ska hoppa in i duschen nu, sen göra ansiktsmask, fixa naglaran, välja kläder, sminka mig och äta middag - sen är jag redo för en natt fylld med party.

Vi ska först hem till Sandra på förkrök sen ska vi vidare på fest i Solna. Ni som också ska ut ikväll läs mina partyrules.

Jag har märkt att det är några som är intresserade av trenchcoaten jag vill sälja. Det är ju jättekul och jag kommer lägga in bild på den imorgon och skriva lite mer om storlek och pris och sånt shit.

Ha en underbar kväll allihopa!


BILDER, hudutställningen


lilla Mini, visst blir man helt käär!
 
Här ser ni mig och Mini, mig och Ella och Mig och Mojje. Jag ser dock ut som ett missfoster på alla bilder men det bjuder jag på..

Hundutställning

Igår skrev jag inte på hela lååååååååånga dagen. Detta berodde på att jag fick gå upp tidigt åka till KISTA på hundutställning och efter det skynda mig hem och hetsa ivägt till Johanna på middag. Sen när jag kom hem inatt så funkade inte mitt internet heller.

Som jag precis berättade så var jag på hundutställning. Var där med min moster och massa kompisar till henne. Jag åkte förstås dit för att titta på alla Chihuahuaor, åh jag vill ha en! Dom är så jävla söta! Myste lite med Mini och Ella två söta Chihuahuaor som är Evas kompis. Träffade massa söta hundar. Bilder kommer sen. Mojje som är Sivs hund gick det jättebra för, han vanna över alla hundar i sina ras och kom sedan grupptrea. Det var hans andra tävling så det var ju skitbra! Mojje är också skitsöt och han är brorsa med Evas hund Benny. Det kändes som att alla hundar där var släkt med alla värsta släktträffen ju!

Efter utställningen skjutsade Siv och Eva hem mig så att jga kunde springa in och hämta kläder och sånt, sen skjutsade dom mig till Johanna. Där lagade jag, Johanna, Matilda och Korpen mat. Kött klyftpotatis, sallad och beasås. Vi satt och pratade minnen i timmar och fick oss många glada skratt. Senare under kvällen kom det lite fler folk hem till Johanna.

Innan hemgång vart det en sväng förbi donken, där vi fick köpa småyougurts för 10 kr, ooouf! Seeeeeeeen efter en lång dag väntade sängen där hemma på lilla mig.

usch

ibland förstår jag inte hur folk tänker, eller om dom ens tänker eller om dom bara vill såra.. vissa är jävligt bra på det i alla fall och jag har just fått bevisat att det verkligen är svårt att lita på folk. att man tror att man känner folk och vet hur dom är..

jag har alltid haft svårt för att lita på folk och jag tycker inte att det är lätt. visst folk blir säkert besvikna på mig ibland också.

det jag egentligen vill säga är att jag hatar när folk helt plötsligt visar sig vara nån annan, jag klara mg helst utan sånna..

GLAD PÅSK


Det här är mina söta kusiner som jag ofta pratar om, Matilda, Majken och Märta. Glad Påsk!

suck and blow

Igår var vi hemma hos Matthis lite folk och hade det trevligt. Suck and blow var nog det mest nämnda namnet under hela kvällen. När klockand närmade sig halv fem kom Idas mamma och hämtade Ida, mig och Aida. Jag och Aida åkte hem till mig och jag somnade ganska så arg och rriterad vid ungefär klockan fem.

Klockan åtta  imorse väckte pappa mig för att vi skulle tll sjukhuset, göra nå halsprov eller så för att kolla om vi har typ halsfluss eller nått eftersom att pappa och andreas har det typ. Efter det åkte jag, mamma, pappa och marcus till Sollentuna centrum och åt frukost på Baldres. Kom hem igen vid klockan tio och då veckte jag Aida, hon och frukost och sen drog hon till stallet som vanligt. Jag somnade nästan på en gång och vaknar se av att Danni ringer och säger att klockan är halv fyra, då flög jag upp ur sängen och sen dess har jag ätit lite, städat mitt rum och tvättat.

Nu sitter jag här och väntar på bättre tider typ. Fan va seg jag känner mig.. vad händer ikväll? det vet jag inte än, får se vart viden tar mig. PUSS

Bilder från igår hemma hos Matthis. bilderna  bilr större om du trycker på dom...

         

nån som vill köpa en trenchcoat från vila?

Nu är jag hemma och har varit det ett tag. Jag har hunnit ätit middag och spelat gitarrhero och pratat i telefon. Från Kistacentrum fick mamma och jag med oss endel saker, en varsin kappa, jag köpte ett par ljusa tigerjeans, en varsin sjal, lite andra kläder och sånt och såklart min underbara väska.

Om nån vill köpa en beige trenchcoat så har jag en snygg från VILA som jag köpte för några månader sen som jag aldrig har använt, den är skitsnygg men grejen är den att jag är för kort för att ha den, viklet jag är för väldigt många plagg, den sitter inge snyggt på mig. Jag har som sagt aldrig använt den men har haft den för länge för att kunna byta den.

Ska börja kolla ut vad jag kan ha på mig kväll, har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ikväll men någonting blir det väl, KRAMIS

IDOL

Goddag! idag var jag uppe tidigt. Skulle ju till Ceca och sjunga, åååh va kul det är, sjunga är fan det bästa i livet!
Idag bestämmde vi vilken låt jag ska sjunga på idol, haha ja, jag ska söka, men absolut inte för att jag tror att jag är nästa idol. Jag gör det för att jag tycker det är en kul grej, man blir lixom bedömd av en riktig jury, och som alla vet är ju idol juryn väldigt ärlig och rak så det är kul att få höra vad dom tycker. Jag sökte ju förra året med och det var kul, fick dock köa i 9 timmar och det spöregnade och haglade, men en upplevelse va det. Sist jag sökte gick jag ju inte vidare men juryn sa att jag har "det" men att det inte räckte till att gå vidare så jag skulle öva lite och komma tillbaka nästa år, det tyckte ju jag va jättekul att höra eftersom det lixom inte bara va ett nej och hejdå. Så nu är jag tillbaka och taggad, haha får se om bedömningen blir bättre eller sämre i år.

Igårkväll blev det ingen bio, istället var jag med Aida och Fredrik och chillade hemma bara. Sen drog vi till statiol och köpte mys, morötter och dip blev det för mig. Fredrik drog hem och jag och Aida hem till mig och kollade på Sunes Jul.

Nu är jag på mamma och pappas jobb och väntar på mamiii, när hon slutar ska vi gå och köpa min efterlängtade väska, ni vet den där DKNYväskan som jga snackade om förut. Mihihi nu ska den bli min min min.
 
hejdå!

lång promenad och glass

viklet väder det har vart idag! jag har vart ute och gått här i Väsby med Johanna och så har vi vart på donken och ätit glass, det får man när det är fint väder!

Ikväll kanske det blir bio, jag vet inte riktigt verkade ine gå nån bra film men får se. Blir väl ändå hyffsat lugnt eftersom man måste upp tidigt imorgon och åka in till stan.

Nu är jag jättetrött efter den långa powerwalken så jag ska bara chilla, kanske blir det lite gitarr hero med brosan, ska fråga honom i varje fall ;) PUSS

Shopping

Halloj, igår var jag och Daniella först på stinsen och sen i cemtrum och shoppde. Jag köpte två tröjor, en vit med blåa ränder och en beige med svarta knappar(som jag inte får fram nån bild på), ett par jeans shorts och en sminkväska. Danni köpte strumpbyxor, hårnålar och curryketchup, haha.

När jag kommit hem och jag hade ätit middag så tog jag och Clara en promenad som vat efterlängtad, fck veta masaa skvaller som sagt. När jag kom hem väntade Aida och v gick och köpte glass på RIMI och sen drog vi hem till BästisAdde och kollade film, kommer inte på nu vad den hette men den var jättebra! Typ romantisk komedi, sånt gillar jag!

Kom hem vid typ halv två och då gick vi och la oss Aida och jag.

Idag har jag inga stora planer på vad jag ska göra, förhoppningsvis blir det bio ikväll, blir nog ganska lugnt ändå för jag ska upp tidigt imorgon för att jag ska till min sångpedagog kl 11 i ropsten.

PUSS

fucka ur 09

haha som sagt igår så var jag och Danni hemma hos Matthis med några. När Danni åkte hem så drog vi till Statiol där någa fick för sig att fuck ur. Efter det här drog jag hem och jag vette fan vart dom här tog vägen och hittade på då, vill inte ens veta!

 

Sov Gott

Åh va jag är trött, har ju chillat hela dagen men nu på kvällen har jag vart ute/hemma hos matthis med folk. Det började väldigt segt ikväll vilket antagligen berodde på att man är så seg och trött från igår, men den här kvällen var bestämmd sen innan och då kunde man ju inte bara dissa.

Det slutade iaf bra, eller bra och bra vet jag inte men kul! Vi drar några till Stariol och såklart har Robin (med en väldigt fin make up) och Matthis sina jävla hjälmar på huvudet och springer runt i bara kallingar ..  Bild på Robin like a transa kommer up sen och så ska jag även försöka bli meddlem på youtube så att jag kan lägga in roliga videoklipp här i bloggen. Men frågan är hur? alla användarnamn är ju upptagna, det får bli nått random som typ ogräs?

Nu ska jag hoppa i säng bilder från helgen kommer förhoppningsvis upp imorgon, God natt sötisar.





fan va segt

Fett slitet idag.
Kvällen började hemma hos Sonny och fortsatte hemma hos Kalle i Rotebro. Tyckte det var kul att umgås med lite andra folk (dom i rotan), helt annan musiksmak och helt andra människor, sånt gillar vi, variation!  

Idag är det slitet. men ikväll ska vi köra?! haha vi får väl se.
Nu ska jag och danni äta pommes med curryketchup. PUSS


TAGGA

jätteskönt i stan, förutom att både mina och Magdas fötter är mörbultade nu. Jag fick med mig ett par svarta tygskor och ett jättesött halsband med en pappegojja på hem och magda köpte ett par solbrillor med en häst på ;)

Nu är det bara att tagga för ikväll ere fest. Ska först hem till Sonny tror jag på förkrök och sen ska vi vidare till en fest i Rotebro.

Om det är fler som ska ut och partaja ikväll så föreslår jag att ni läser mina partylagar innan.

Ha en trevlig kväll, PUSS


iiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Clara var precis förbi och lämnade lite kläder och OM hon hade news, hon och jag skulle egnetligen tagigt en promenad men jag ska till stan så jag kan inte. Men vi bestämmde att vi ska ta en promenad imorgon och då blir det mer detaljer, men fan jag kan inte vänta, motherfucker!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIH vill vet nu!!!!!!!!


nej nu ska jag inte till Stan.

Stockholm i mitt hjärta YAAAAAAAAO

Clara jag hatar dig jag kommer inte kunna tänka på nått annat nu!!!!

Vackert väder

Jättetrevlig kväll hade vi igår. Vi lagade mat, potatisgratäng, ryggbiff och bea och till efterrätt blev det gino. Sen spelade vi Gitarrhero och tittade på tv, bara chillination alltså.

Idag är ytterligere en dag med bra väder så vad ska man göra idag? Jag ska träffa Magda och Fredrik och sen ikväll ska jag ut med Danni, Sandra, Hanna och Erica.

har inget vettigt att skriva så jag skriver senare. Ha en underbar dag :D

vilket väder!

vädret är ju helt underbart här hemma.

idga var jag nere i skolan en snabbis för vi skulle prata lite om resan vi tjejer ska åka på i sommar. Efter det har jag suttit i solen, och kollat på när bland annat Matthis och Marre spelat fotboll och sen hookade jag upp med Magdalena i centrum. Hon köpte en klänning och jag tre nagellack, ett läppstift och en ögonskuggspensel och så har vi ätit mjukglass som jga vart sugen på i typ två veckor nu.

Klockan åtta ska jag tillbaka ner till centrum, för att möta upp Marre, Matthis och Danni. För ikväll ska vi va här hemma hos mig och laga mat och så, får se om vi drar ut sen kankse. 

Skriver mer sen. PUSS

Hemma

Hej hej. kom hem igår, tog ju som sagt bussen hem några dagar innan dom andra. så nu är jag hemma och ska klara mig helt själv, får väl se hur det kommer gå. haha.

igår var en låååång dag. gick upp klockan nio och åkte lite skidor, sen var jag på spa och fick pedikyr och efter det väntade en 9 timmars lång bussresa hem till älskade stockholm.

Kan ju tala om för er att åka buss i nio timmar helt själv inte är min grej, jag har ju väldigt svårt att sitta still och blir väldigt lätt rastlös men jag klarade det iaf. Fast det var drygt som fan.

jag har tänkt på en sak, om man utgår från att åka från stockholm och åker uppåt som tillexempel till ramundberget som jag gjorde nu då så känns det nästan som man reser bakåt i tiden. Om man kollar på omgivningen, alla hus och allt när man åker så ser allt mer och mer gammalt ut. Saker och byggnadre ser ut att vara från förr i tiden, det är ganska coolt, känns som man reser bakåt i tiden ju längre upp man kommer. Tänk på det nästa gång ni åker upp till fjällen tillexempel.

haha fan va jag är knäpp, ofta man sitter och tänker sådär...

ett gott skratt förlänger livet

mitt huvud orkade inte mycket idag. åkte bara lite och fikade och sen drog jag in till stugan och chillade. gick ner och åt lunch med familjem på rudolf sen har jag inte gjort mycket mer. Middag åt vi på en pizzeria som vi har ätit på förut när vi vart här upp i ramundberget.

Imorgon tar jag bussen hem till Stockholm, är typ ändå sjuk så jag orkar inte åka mer haha men har haft det riktigt kul och mysigt här uppe i fjällen med familjen. Mamma, jag och pappa har suttit inne och spelat spel nu på kvällen medans Marcus och Andreas har vart ute och åkt skidor eftersom dom har natt öppet me liften och vissa backar. Jag har iaf skkrattat så jag gråtit nu när vi spelat, haha fråga mig inte varför men vi har kul. Sen är det även en sak som jag älskar med mina syskon, att vi har samma humor. Vi har suttit inne och skrattat åt en tant på tv nu på kvällen som har alzheimers, ABSOLUT INTE för att hon har en sjukdom för det är ju bara sorligt, utan för att hon va så himla skön och rolig, jag kan ju faktsikt berätta att tanten skrattade mycket åt sig själv med. Jag skrattar nästan jämt med mina syskon, nästan, ibland bråkar vi men jag älskar dom ändå, syskonkärlek kallas det väl??

aja shit vad jag babblar, fyfan asså haha.!

Nu ska jag titta lite på Björn Gustavsson och skratta ännu mer, åh älskade Björn! haha.

SOLSKEN IDAG

fyfan vad jag har ont i huvudet idag. ska ut i backen snart för idag skiner iaf solen och jag ser fram emot en varm choklad och en fet bulle efter några åk. får se om jag orkar åka hela dagen på grund av min huvudvärk.

PUSS

RSS 2.0