hej

Igår var det midsommar. Hela veckan har vart hard work. men nu är jag ledig en vecka :-) Vi käkade och partade hos Nicholas igår massa folk och drog senare till Cassey. 

Imorgon ska jag till Paris. Verry nice! Söndag till onsdag. Shoppa och njuta av fina staden!

hejhej

Hej hej. Förlåt för dålig upptatering. Jag jobbar hela tiden och min lediga tid har jag ingen lust att spenderar framför datorn. Jag har hur mycket bilder som helst som ska upp på bloggen så fort jag  får tid. Det kommer :)


morning (skrevs imorse)

Godmorgon alla sötnosar! Hade en lugn, mysig kväll med min älskling igår. Var så sjukt trött så somande redan vid tolv tror jag. Idag ska jag, mamma, pappa och Lisa åka och kolla på Nicholas fotbollsmatch. Fler planer för idag har jag inte. Så himla skönt. Jag uppskattar verkligen de dagarna när jag inte har en aning om vad jag ska göra nu när jag jobbar så mycket. Förut när jag inte jobbade så älskade jag att ha mina dagar helt fullsmockade med saker att göra. Jag är så som person. Jag älskar att knappt ha en lugn sstund, att gå från det ena till det andra. Men inte nu. Nu älskar jag de dagar när jag inte har något inplanerat. Fast okej, jag kommer allid vara den Amanda som gilar att ha mycket omkring mig och att saker händer.

Spontan är jag också och det är så kul. Jag kommer aldrig glömma två av mina roligaste resor. Två helt spontana resor. Till Malmö med Emma och Johanna och Magaluf med Danni.

Kramisar




Det Kungliga Bröllopet

Har kollat på det kungliga bröllopet nu hela eftermiddagen och kvällen. Från början hade jag inte tänkt titta alls. Sen fick jag för mig att titta för att få se alla fina klänningar. Sen blev jag fast. Jag älskar det! Kan inte säga annat än att Victoria och Daniel är helt underbara. Så himla fina tillsamman. De ser så kära ut och jag tycker de passar varandra perfekt. Det där är äkta kärlek! Kronprinsessan gifter sig med en vanlig enkel man från Ockelbo. Man känner kärleken och jag ska erkänna att det var vissa stunder som verkligen gav mig några tårar. Bröllopet var hur fint som helst. Så vackert! Jag blir helt kär när jag ser allt det här. Jättefint ordnat och jag tycker att det var så bra att Björn Skifs och Agnes Karlsson sjöng, låten var jättefin. Sen Victorias tal till folket gjorde mig riktigt rörd.

Jag känner mig som en gammal mormor som sitter hemma och snyftar till detta bröllop. Jag som får början hade tänkt att bojkotta hela den här dagen för att jag tyckte att det hade gått i så stor överdrift med allt runt om kring bröllopet. Det är ju det ända Sverige har pratat om. Allt handlar om det. Nu förstår jag varför. Jag tar tillbaka allt jag sagt om att bojkotta detta. Jag älskade det och jag kan knappt vänta tills den dagen jag gifter mig!


Oflyt

Hej hej. Igår jobbade jag 06-15 och sedan träffade jag Nicholas. På kvällen umgicks jag med Maria och Johanna. Vi var hemma hos mig och snackade massa skit och åt chips. När vi till slut blev riktigt rastlösa drog vi hem ´till Sebbe och träffade Nicholas och lite folk.

Jag och Nicholas kom hem till mig typ 4 imorse och jag somnade inte förresn halv 5, och vill ni veta när jag skulle upp? Hlav 7!!!! Jag som aldrig brukar försova mig försov mig en timme. Jag skulle nämligen till min frisör och fixa mitt hår men eftersom jag försov mig och kom 20 minuter försent så hann hon inte göra det. Så det blev en tur för mig fram och tillbaka till karlaplan imorse för ingen nytta! När jag kom hem somande jag direkt och har aovit fram tills nu.

Så har min dag sett ut hittills...

Idag vet jag inte vad jag ska göra, hade tid hos min sångpedagog men har blivit sjukt hes så kan inte sjunga! Det var ju typiskt. Ingenting funkar engligt min planering idag.

Skvaller från staterna

Har vart med Clara hela dagen. Hur kul som helst att träffa henne igen. Shit va den bruden har vart med om! Vi har pratat USA och Sverige. Skvaller om boyfriends, vänner, mode, och snusk. Visste ni att de är jättestränga med att man inte får sova över hos sin pojkvän/flickvän?! Man får knappt nån ensam tid med varandra, helt stört!

Ikväll ska jag träna. Fler planer för kvällen har jag inte just nu. Får se vadsom dyker upp :-) Puss på er!

Igår

Hej bloggen. Igår åkte jag och Nicholas in till staden väldigt tidigt för att fixa hans amerikanska pass på amerikanska ambasaden, det tog tid, men tur att han är amerikansk medborgare annars hade det tagigt en hel dag. Fick lite panik när vi var där. Jag tycker nämligen att det är jättejobbigt att prata engelska med dom som är väldigt duktiga på det eftersom jag själv blir så nervös och tappar bort alla ord. Så jag undrar hur det ska gå för mig att träffa hela hans stora amerikanska familj när vi åker dit, tänk om de tycker att jag är jätteotrevlig för att jag inte kan prata så mycket? MÅSTE träna engelska. Min vän Clara som bott i USA ett år nu har kommit hem nu och jags ka faktsikt träffa henne idag, kanske jag kan träna egngelska med henne? Maybe baby!

Efter ambassaden drog vi och käkade lunch på en mysig uteservering och kollade i butiker.

På kvällen igår åkte jag vattenscooter och sedan mös jag med my boyfriend.


God dag

Igår kväll mös jag med Sabine och Aida. Vi sjöng singstar och kollade film. Today har jag jobbat hela dagen. Sen har jag bara tränat. Jag kom precis hem till Nicholas och nu ska jag bara chilla. Puss och Godnatt

God kväll

Ikväll är jag med Aida och Sabine och myser. Vi ska kolla film och snacka skit.

På dagen idag har jag bara vart med NIcholas och tränat. Vad gör ni ikväll?


Uptate

Sedan studenten har det vart fullt upp. Därför har det blivit lite knackigt med upptateringr här i blogge. Bilder från studenten fick ni ju i alla fall se igår. Bättre sent än aldrig.

I oonsdags bjöd jag Johanna och Maria på bio. Vi såg Dear John, så så bra. Grät i genom nästan hela filmen.
Torsdag, tränade, lunchade med mami, letade hotel i new york och jobbade på kvällen och efter det hängde jag med nicholas och mitt favvo par Maria och Totte.
Fredag jobbade jag och så blev det utgång på kvällen med Emma, Johanna och våra Malmö grabbar plus några fler. Det var hur kul som helst, vi startade på fridays och avslutade på Grodan, riktigt lyckade kväll (bilder kommer idag). Jobbig var att jag jobbade hela lördagen men jag fick i alla fall mysa med min underbara pojkvän på kvällen.

Igår! Bara chill heeela dagen. Jag och Nicholas rörde oss knappt från mitt rum förutom när vi drog och tränade.

Nu har jag nyss vaknat, och nu ska väcka Nicholas med 100 pussar.


Studenten i mitt hjärta


God dag

Hej! Gick upp tidigt för mitt hårs skull. Nu är jag hemma hos Nicholas och senare ska jag träffa girlsen och vi ska ha picknick, spela kubb och mysa innan Danni, Issa, Carolina och Ida åker iväg till Kos. Lyllosar!! Imorgon drar dom och jag vill också. Men jag är tvungren att spara mina pengar till New York, Paris och Gotland. Det är ju lite lyx det med :-)

Ett Litet Taste Av Studenten


God kväll bloggen

Nu är jag hemma. Träffade my sweet girls at donken för att dom var där och käkade. Nu är jag hemma igen och borde egentligen hoppa i sängen eftersom jag måste upp tidigt och åka in till stan för att fixa mitt hår som inte hållt så bra som det borde. Men jag vill lägga upp bildre från studenten ju. SKa jag? eller ska jag sova? Några kan jag ju bjuda på i alla fall. :-)

hej hopp gummisnopp

Hej hej. Jobbade all day long yesterday. Mös massor hos Nicholas på kvällen och idag har jag vart hos min naprapat, träffat tjejerna och jobbat. Kom nyligen hem från work och nu ska jag skutta ner till mc donken och möta upp lite trevligt folk. När jag kommer hem kan jag lägga upp bilder från STUDENTEN.


God morgon sötisar

God morgon! Igår kväll var vi hemme hos Jocke. Det var hur trevligt som helst. Jag stannade dock inte så länge för att jag ska jobba idag. Drog och mötte upp Nicholas, köpte godis och gick hem och kollade film. Nu är jag uppe och ska till jobbet som sagt. Måste äta frukost nu men vi hörs senare med bilder :)

Dagen efter Studenten

Gårdagen var helt underbar. Bra väder, härligt folk, och skönt patymode. Har jättemycket fina bilder som jag ska lägga upp sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har legat i sängen hela dagen idag med Nicholas och ätit kakor och kollat Sex And The City.

Min Bakis Mat


Nicholas Bakis Mat


SEX AND THE CITY 2

Hallå hallå. Kom på nu när jag stod i min garderob att jag inte skrivit något om Sex And The City filmen ju!! Knäppa jag. De flesta jag har hört prata om den säger att dom är besvikna, jag fattar inte varför. Jag tyckde den va grymt bra. Kanske inte lika bra som ettan men den satte ju ribban väldigt högt om jag får säga det själv. Jag är i varje fall inte besviken. Folk som är det kanske hade för höga föväntningar? Fast jag hade ju också höga förväntningar i och för sig men jag tycker ju allt med Sex And The City är bra, daa? Jag tyckte filmen var rolig och jag älskar att man verkligen kan känna igen sig i vissa av situationerna. 5 av 5!

Nu på eftermiddan har jag hängt med Maria. Vi har färgat ögonbrynen så de ska va fina till imorgon. Nu börjar jag bli riktigt nervös. Shit kan inte fatta att jag går ut skolan imorgon!! Detta har man väntat på så länge och plötsligt är dagen här. Känns som det var igår men gick i 7an och räknade ner åren.. shit!

Ska snart ner till ceterum och köpa dte sista inför imorgon. Sen drar jag och solar med Maria och efter det ska jag handla med mami. En fullspäckad kväll. Det gillar vi. PUSS


Stackars Kissie

Shit tycker inte ni att Kissie börjar gå liiiiiite för långt? Okej, hon vill få uppmärksamhet hit och dit. När hon gjorde det genom att provocera, sorgligt, men nu när hon lägger upp nakenbilder på sig själv?! sjukt sorligt. Hur långt ska hon gå egentligen. Hon har alltid vart smaklös men nu nörjar hon bli riktigt jävla pinsamt!

aja inte min ensak egentligen men skämms hon inte?


Pissed

Solen håller sig inte framme, så jävla typiskt. Jag och Maria var nere i skolan och lämnade tillbaka böcker. Först tänkte jag vara hemma och steka i stället och lämna tillbaka böckerna nästa vecka men jag tänkte att solen ändå skulle va kvar till senare idag, men så blev ju inte fallet. Onice! Och som grädde på moset så är jag redan pissed. Vissa personer gör mig så himla irriterad, ååååh!

Borde inte va på sånt här humör dagen innan studenten, måste ändra på det. Kommer säkert bli bättre när jag träffar Maria senare. Hon kan få mig på bättre humör!

Torsdag

Good morning sunshines! Jag hade en plan i natt. Att vara vaken heeela natten så att jag ska va jättetrött ikväll och somna tidigt. Ska ju faktiskt gå upp fem imorgonbitti. Men tror ni jag lyckades? Svar NEJ. Jag somande typ vid ett och vaknade nu. Frågan är kommer jag vara trött tidigt ikväll? Tror faktiskt inte det..

Solen skiner vilket är lovely. Jag har satt på mig bikinin och ska lägga mig där ute nu innan allt måste börja fixas inför imorgon.



Yesterday

Ojojoj va dålig man kan vara på att upptatera sin blogg. Men jag har något att skylla på. Mitt internet. Det har nämligen inte funkat på hela veckan. Men nu är det back on track and so am I.

Igår fixade jag miy nails studentfina och på kvällen var jag med lite folk på ängen i Sigma och spelade brännboll och mös i solen.


Goden morgen

Godmorgon alla morgon pigga! Jag, Issa och Sabine har nyss vaknat. Eller aa jag har vart vaken ett tag.  Igår kväll efter farbror åkte vi hem till Issa och kollade Sex And The City innan vi somnade som små barn. Snart ska jag gå till skolan, typ lämna in böcker och så. Senare idag ska jag fixa naglarna, det ska bli skönt var ett atg sendan och jag gillar inte att va utan manikyr. Jag känner mig som en kille då. Hur som helst måste sminka klart mig nu. Men vi hörs senare, pussen!

RSS 2.0