fuck it

en sak som jag verkligen kan ha svårt för är att lita på folk. tyvärr har jag blivit sviken allt för många gånger av personer som stått mig väldigt nära och som jag älskat djupt och trott att jag kan lita på. därför har jag vädigt svårt för att lita på nån överhuvudtaget för att jag är så rädd för att bli sviken. det är skit jobbigt eleftersom man samtidigt skulle vilja lita på vissa fullt ut.


bilder och videos

tänkte börja med att ladda upp bilder, kika in senare ikväll (eller imorgon) om ni vill se bildrna från matidas fest, bilder från gävle och bilder från kryssningen. en och annan konstig video kankse ni blir bjudna på också. puss


shit

nu behöver jag blogga. har inte vart mycket alls de senaste dagarna men ni vet ju varför. känns osm jag har massor att göra, gå och fylla i min tatuering, lägga upp massa bilder på bloggen, plugga som en dåre, se till att bli brun, skaffa ny mobil, städa mitt rum, göra klart min garderob, kontakta min sångpedagog, tjäna ihop pengar på nått sätt, köpa nytt smink och massa massa mer. usch detta är inte kul.

hej

bloggen har inte blivtit upptaterad på ett tag och det är för att jag drog iväg till Gävle i lördgaskväll och från det har jag lite bilder, sen ska jag ju även lägga in bildrena från matildas 18 års fest.


pfft

sitter och funderar på hur resten av min dag ska få se ut, lugn or not? ikväll då? ska man köra utgång i uppsala? ska  man festa i väsby? eller ska man bara ha en riktigt chillkväll? good question!

jag måste ju plugga också, skit! 

hej

håller på att lägga in bilderna från igårkväll på datan och sen får ni se dom. nu ska jag ä¨ta frukost/lunch, sallad från drop in!


såhär kan det gå...

om man vaknar en lördasmorgon och internet inte fungerar


tagga

äh nu byter vi ut kings of leon-listan på spotify till party listan, ska man förbereda sig ska men väl tagga till? frisk som sjuk, NU KÖR VI

haha jag kan ju säga att den här låten får mig på partyhumör, elin, ida danni? hahahhaa


såhär kan det se ut...

om en sjukling sitter hemma en fredag och försöker ladda upp inför en partykväll. då lyssnar man på kings of leon och dricker te.


uteliggaren amanda wiberg

like I said så ringde telefonen dirket när jag skrivit inlägget så jag fick hetsa ner till centrum och alla som sett mig nu idag måste tro att jag tror att det är helloween idagoch att jag är utklädd till uteliggáre, för så siten var jag. aja vad ska man göra!?

stress

jag ska ner till centrum och köpa pressent, jag ska till skolan och hämta böcker (så jag kan plugga under lovet, suck!) och för att jag måste hämta en kjol av maria som jag ska ha ikväll. MEN jag får inte tag på en enda människa. Alltså vet jag inte när jag ska åka så sitter här och börjar bli lite stressad över att nån ska ringa när som och säga att jag måste komma på en gång och så kommer ´jag sitta här hemma och inte vara klar och inte kunna va där förren typ 45 min, alltså måste jag får tag på dom (vilket är omöjligt) nu!

degusmys


ikväll är det partyyyyy

Godmorgon, är hemma idag igen för att jag fotrfarande är jätteförkyld och hängig. Men har sovit mycket i natt och ska ta det så lugnt jag bara kan nu på dan så ska jag orka ikväll. Jag pratade med JOhanna igår och hon sa att hon (och jag vet att många fler) satsar på att sluta i diket ikväll. Därför så är det extra viktigt att jag kommer ikväll så jag kan ta hand om mina pluttar, jag ska ju inte dricka eftersom att jag vart/är sjuk och för att jag äter antibiotoka. Men jag kör alltid! nykter som full spelar ingen roll jag kan ha minst lika kul ändå. Så ikväll SPÅRAR VI!!!!!!!

en förändring

jag vill skaffa extensions och bli brunett.




GÅ IN OCH RÖSTA PÅ BILDEN

http://www.telenorjobbamobilt.se/titta/59 


alive


vill ha mitt låga hår

hittade en gammal bild, ibalnd undara jag varför jag klippte av det,
 jag saknar mitt långa hår...

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR


life goes on

själv hemma och är sick. sitter här och snorar och fryser och har inget kul för mig. underhåller mig själv med att ta konstiga webbcame bilder. hela morgonen har jag kollat på disney channel, american dragon, brandy och herr morris och nu är dte tarzan tror jag, hihi. nyser hela tiden, men har som tur var ingen feber, vad jag vet iaf? jag vet typ inte ens hur det känns att ha feber. har det nästan aldrig (peppar peppar). nu måste jag iaf se till att bli frisk till imorgon när Matilda har sin 18 års fest. Ser framemot det men då gäller det att va friks och kry också. snälla, gör mig frisk!?

ni som undar vafan jag sitter med päls (fejk såklart) på min inne, så var det en desperat lösning när min morgonrock var för kall och jag inte kunde hitta några mjukiskläder.


såhär ser jag tydligen ut som hund (klicka på bilderna)

nu ska jag gå och raka mustachen, sen blir det en liten promenad med maja och otis.


<3

försöker lägga up nån bild på morris men det funkar inte. jag undrar vart du är nu och hur du mår? jag tror du sitter där uppe i himmlen med morfar och ninerna och massa andra underbara. jag kan inte förstå att du inte är kvar här min lilla vovve. <3<3


älska fejk päls

Läste nyss i Tyras blogg om päls och hur dte går till i kina, jag ska säga er att jag nästan börjar gråta vad hemskt det är. Tänka att små söta oskyldiga djur plågas, desutom levande. Det är så hemskt så jag börjar gråta. Hur kan man göra så? bara för att folk ska följa trender och ha snygga kläder. Jag ska ju intye påstå att jag inte böär päls eller tycker att det är fult. MEN jag har bara fejk! jag har alltid vart en riktig djurvän. det kan se precis lika bra ut och det plågar inga djur. Visst, ha päls men ha fejk! Det är hemskt och äcklligt och det är billigare, bara bra saker med fejk. läs mer här på tyras bogg.

...

idag skulle jag bara behöva någon som kramade om mig och sa att allt blir bra. allt känns tugnt bara.

min morris

min älskade vovve. inte ska du bort från oss nu, dom sa att dina värden såg bra ut och nu ligger du där och kan inte andas.. du har funnits hos mig i över halva mitt liv och nu kommer du helt plötsligt vara borta. jag vill inte, du ska inte dö. nu har du somnat in och finns inte mer, eller jo,  du finns alltid i våra hjärtan och tankar, alltid! kommer alltid att minnas dig, glada, busiga och världenssnällaste hund. hälsa de andara där uppe nu. jag glömmer dig aldrig och jag älskar dig min vovve. vila i frid,.


helgen bilder


födelsedagsbarnet


jag är störd

haha det roliga är att maria och johan gör samma min utan att veta om det
johanna var bra fotograf

orka

hemma från skolan, känns som jag håller på att bli sjuk, helvete! dessutom måste jag plugga jävla organisation & ledarskap, har prov imorgon. måste lära in 3 kapitel shit, hur ska det gå? aja bara att börja, snart är det ju ´ändå lov.

köpte förresten jackan idag, men är osäker om jag kommet behålla.

time for .......

hej nu ska jag till skolan , skippade musiken imorse för att vi bara hade redovisningar men jag skulle inte redovisa. idag måste jag köpa en jacka, jag måste! men vart ska jag få pengarna ifrån? aja vi får se ska gå till bussen nu :) ha en bra dag


god natti

nu är jag trött och ska sova, bilderna från helgen kommer imorgn kyss

yoooooooooooooooooooooooooo

lyssna era trötta bloggläsare, nu smällar det tamesatana, CHAMPIONS LEAGUE PÅ HÖG NIVÅ ! detta kombineras med chips ( självklart med solrosolja ) till det dricker vi issssskallll fanta !!

vad tror vi ? JO vi tror på Olympiakos, Inter och Barcelona, Liverpool- men HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


/// tisdags info från  ER Amanda Wiberg oh nicco bakom micen !







ZLATAN NU GÅR VI TILL JOBBET BRODER JAKOB !!!


party!

falskt alarm nu är det fest igen, DJELIN IN THA HOOOOOUSSSE


PARTY?

vi har information och layout men egntligen skulle man kunna tro att det här var ett party. Elin dunkar musik och hon och jag sitter och sjunger. Marre luktar sprit och våldtar alla här inne, kommer få hundra blåmärken nu. Nu blev dte efterfest med medina- sagoland, nån som är på?

nej nu måste jag göra mappar. PUSS

svenska c

har svenska. ska skriva om drogmissbruk men vet inte om jag ska skriva om droger eller alkohol. ämnet drogmissbruk är ju så jävla brett. jag tror att det blir lättast att välja alkohol, men det känns inte så kul. sitter och försöker skriva min ämnesmotevering nu och det går väl sådär eftersom jag inte vet vad jag ska välja. haha nu måste jag jobba.

godnatt

jag är träött även om jag har sovit mycket på dan. men tur är väl det för nu är det dags att hoppa i säng. 2½ men klockan tolv så kommer väl råka hålla mig vaken till det. god natt


körkortskurs

vi har vart på körkortskurs nu hela kvällen, därför har jag ju inte vart hemma vi datan. det var skitdrygt men gick bra. nu ska  jag dricka te.bloggar sen. puss


hej

hej. har vart och fikat med mamma och pappa. det är söndag idag och söndagar är ju riktigta chilldagar.

igår var vi hemma hos maria först och förade lite, sen drog vi till lokaen som darja hade hyrt för ho n fyler ju cokså år. efter vi av där en stund drog alla vi in till stan men där delade vi på oss, några drog till grodan och några till royal. På royal var det ganska kul. kom hem vid typ 4 och somande dirr.



ikväll kör vi igen

jag och johanna var ju som sagt ute igår. blev kanske lite spårat, men det är så det ska va. hade iaf jättekul. idag har det bara vart lugnt hela dagen. har precis käkat en sallad från drop in och sitter här och chillar. ska snart börja fixa mig, eller iaf börja kolla vad jag kan ha på mig ikväll, för ikväll ska vi fira Maria som fyller år imorgon. först är vi hemma hos henne och förar sen efter tolv blire utgång. jag och johanna lovade maria igår att vi inte skulle va slitna idag. alltså är dte bara att sätta på ett leende på läpparna och köra igen. nej men det ska bli jättekul ikväll. ska sätta kameran på laddning nu så tar ajg massa kort ikväll som ni får se imorgon :)


hej

idag är en sånn dag när dte händer massa saker, och sånna dagar älskar jag.
skola först då, hade marknadsföring och uf. Uf är ju roligt, idag ringde jag runt till massa olika tillverkare för att kolla om sponsring, gick väl sådär. har även tränat idag, efter skoan. tränade på crosstraning, brukar orka en havltimma men idag körde jag en helt timme, är skit stolt haha. efter träningen var det bara hem och duscha och äta nått snabbt sen var det iväg på idol (genrep) var jättekul, speciellt med dte temat som är idag också. jag tyckte att resa, rabhi och erica var bäst. :)

nu har jag hunnit va hemma ett tag, fick potatisgratäng och grillatkött med rödvinsås till middag, mums!
johanna kommer till mig om ungärfär 45 min, då ska vi fixa och och föra lite sen ska vi på nån vip grej på the bridge ikväll. vad ska ni göra?

jag och johanna ikväll


EN GAMMAL GODING


barnvakt

nu har jag vart barnavt åt två sötnosar i fyra timmar. har gått superbra. verkligen jättesnälla, felix och lucas heter dom. forhoppningsvis blir dte fer gånger


två grymma


tyra banks show

jag kollar på tbs och fick höra att en svart kvinna som har tre söner bleker sig själv och sina tre barn, 4,6 och 10 år, asså hon bleker huden på dom för att hon inte vill att de ska va svarta. det är ju helt sjukt! vad är dte för fel på att vara svart? varför ska hon bleka sig själv och dina barn? det där är saker jag inte kan förstå. visst hon kanske inte tycker att det är snyggt att vara mörk, likadant som jag inte vill av blek och solar så kanske inte hon vill av mörk och ist bleker sig. men hennes barn? det är ju sjukt, hon har som rutin att bleka dom varje morgon innan skolan och en av sönerna bleker hon mer eftersom att han är mörkare. varför ska hon ändra hudfärgen på sina barn? ´nån som ser nått bra i det?

som en i programmet sa, som jag verkligen höll med om. en ska som är jätteviktigt för alla och som man borde lära sina barn när dom är små är att de ska tycka om dig själva och få en bra självkänskla. men hur ska det någonsin kunna få det om deras mamma, från när dom är små, försöker ändra på hur dom ser ut osv? jag blir skitsur, det är inte okej!


barnvakt

nu har jag pratat i telefon ett tag och det fick mig på bättre humör, fick prata av mig ilskan.  nu ska jag bara vara glad för ska över till mina grannar om några timmar och vara barnvakt för två små sötnosar.

irriterad

idag är jag irriterad. ibland känns det som vissa vänner kanske egentligen inte borde vara ens vänner?

godnatt

ska sova nu så jag orkar vara barnvakt åt två busungar imorgon. god natt
haha det kanske har märkts idag att jag vill utomlands. här gör jag, maria och oliva ett försök till att komma iväg med trampbåten i magaluf


pinsamt

hahahahahahahhaha, driver du?! kollade lite på slutet av fråga olle dokumentären nu. jag hann inte se så mycket men blandannat en gubbe som jobbade som att åka hem till folk och "showa" lite, det han gjorde va att ahn stod och runakde framför folk och sen fick dom som han showade för bestämma vart han skulle komma. det var ju väldigt vidrigt han va inte snygg heller tycker jag, en tjock gubbe, men visst det kankse finns nån som gillar det? jag tycker det varken var roligt eller sexigt., bara pinsamt! hur kan man villa ha dte som jobb?

hur som helst 500kr showen för den som är intresserad


a moment like this


har lite tråkigt


i <3 my tv

sitter i min mysiga säng med datan i knät och fjärrkontrollen til tv i handen. min tv blev fixad idag, har ju inte funkat på år och dar, men nu äntligen! nu har jag typ alla kanaler också (tom disney channle, haha jag älskar disney) tack pappa! men nu så kommer det nog inte bli mycket sömn för mig. sappade mig in på sverige-albanien, hade het glömt. men det ser ju ut att gå riktigt bra för sverige. 3-1! go sveriger gogo

.

life is what you make it, och jag har förstört det


OMAN


hejhå

hej boggen! var en kort dag i skolan. direkt när vi slutat så drog jag och ida till sats och tränade. sen hann jag bara hem och duscha innan jag skulle över till mina grannar eftersom jag ska vara barnvakt där imorgon. behövde allstså gå dit så jag fick veta lite allmäna saker som kan va bra. men nu är jag hemma igen. ligger här på min säng och bloggar och har inte den blekaste aning om vad jag ska göra resten av dagen. läsa bloggar och kolla på tv kanske?

godnatt

time to sleep. joshua blir bar att soman till, tycker du inte? ;)


boxning

förutom att träffa honom idag så har jag trränat med frida. vi skulle ha gått på dansen och coren men ist gick vi på boxningen i 90 min. OM det var jobbigt! skojar du eller?! frida sitter och skriver till mig på msn nu att hon inte ens orkar skriva på datan. hahha. jag själv har typ skakat i hela kroppen sen jag kom hem. så just nu ligger jag i sängen och vill bara sova.

nån mer än ajg som såg dh idag? bra som vanligt?


härlig känsla

sitter och kollar på videos från idag, det är nu jag verkligen börjar fatta. det är ju knäppt. jag har träffat honom,förlåt om jag tjajar, men det kommer jag nog göra ända tills jag berklieg har fått mig själv att föstå att dte faktriskt har hänt på riktigt. börjar nästan gråta, haha va larvigt! men ni skulle sätt mig igår när jag fick veta att jag vunnit tävlingen. då började jag gråta haha. så kan det gå när man får träffa en idol.  


jag fick träffa min älskling

dte är helt otroligt. jag har fått träffa joshua idag. jag tog ju med mig danni som sagt och sen var det ju några andra som också hade vunnit. rummet där vi träffade honom var jättelitet, men vi fick plats iaf. man fick ta kort och ställa frågor och prata lite och så, han berättade vad som insperarade honom till vissa låtar och det var verkligen gulligt och man kan verkliegn sätta sig in i situationen.  sen spelade han closer eftersom de flesta ville höra den, jag hade velat att han spelade everything'll be allright, men closer är ju också as bra. det var helt underbart när han sjöng, han var tom bättre i verkligheten, kan ni fatta! där stog jag typ en meter ifrån honom och bara lyssnade på lilla joshua (han var väldigt liten) it was like a drem! så vackert så man bara ville gråta. ingen slår hans röst! 

sen fick vi vata att han skule spela lite fer låtar och signara på bengans kl fem, jag och danni ville dit såklart! så efter träffen tog vi en fika på kofi och sen var det mer joshua. då fick vi autografer också. ite roligt var det när vi kom fram och han sa "hi agin! how are you" och bara log.


synd att jag ser så arg ut, dte var jag ju såklart inte!




sky, som han gjorde på ett anorlunda men bra sätt!

i'd rateher be whit you, en av mina favoritåtar


boooooooooring

fan va tråkigt det här är fast bara nån minut kvar.

svenska C

sitter på svenska c lektion, ska skriva om drogmissbruk men jag orkar verkligen inte leta information just nu. jag vet inte vart man kan börja ämnet är så brett. vad ska jag välja?

idag ska jag och danni åka och träffa joshua radin. fan va knäppt. jag kommer inte ha nått att säga. kommer känns jättepinsamt. men fyfan va kul. har fortfarande inte fattat det. har med kamera så lägger upp bilder sen. missa inte!

godmorgon

har precis gått upp och tagigty en dusch och nu när jag loggar in på fb så ser jag att alla har skrivit som händelse att det snöar. så jag var ju tvungen att kolla ut och tur att jag var för trött för att skrika. fan det här är inge kul, jag vill inte ha vinter.


natti bloggen

har kollat på hollywoodfruar. ska borsta tändferna och sen gå och lägga mig med min vecko revyn.

en trött och osminkad amanda



JOSHUA RADIN

det är helt fucking sjuuuuuukt! jag har vunnit en tävlig och ska få träffa underbara joshua radin imorgon, kan ni fatta eller? haha helt sjukt. jag får ta med en vän och då blir det ju danni ofc.

HHAHAHA JAG KAN INTE TRO DET!


skolan

hej bloggen! om jag är piggare idag? nej! vad tusan är problemet. om jag inte mår jättedåligt ikväll så ska jag iaf träna. men först ut, skolan! UF på morgonen och musik sista lektionen. ha en underbar dag

JAG ÄLSKAR DIG

ja, liiiiite för mycket fritid!

mygga, vinter?

okej det är en mygga i mitt rum och det är vinter? dör inte dom ut då? måste hitta den och smälla. vi hörs imorgon bloggen godnatt - igen!

ZzZz

nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen måste jag sova, så jag inte är helt trött inmogron också och så jag kan träna, förhoppningsvis med frida. puss och sov så gott

scotts kryssning

haha jag älskar fan scotts. blir skit taggad på att åka på deras kryssning den 18 november, tror jag att dte var? fan av najs. får man tag på billig kryssning så bangar jag inte. jag och danni har ju vart på magalufkryssningen då helegn innan (13-15) så bara man inte är helt pank så är det bara att köra.

det här är min favorit, inget stpooar oss nu. tusen bitar är en annan goding


påminner mycket om förra scottskryssning

scotts och te

nu sitter jag här och ska dricka mitt gröna te och lyssnar på scotts. jag är trött

mamma och jag har kollat på ensam mamma söker och gjort ansiktsmask. mysig kväll.¨

bilder veckan

onsdag, universitetet och stan

micke, mätt och nöjd

ida tjatade hela tiden om att jag hade läppstift runt munnen?

turistamanda


ida osminkad

elin vill fylla år nu

 fredag älvsjömässan, UF.

sen en fika med söta jossan

lördag, laga middag och kolla matchen hemma hos elin

ida var kock

elin var dj


danni var taggad

vi var riktiga fans men sverige sög


LOVE THE CITY

det enda jag har gjort sen jag skrev sist är att kolla på the city, åh det är så bra! man blir verkilgen påmind om varför man inte har pojkvän. jag hatar olivia. adam är så jävla het men ett svin, exakt en sånn kille jag skulle falla för (inte för att jag vill ah ett svin, men brukar råka bli så att man faller för bad boys. rätt idiotiskt)

blir inte mycket mer gjort idag än att sitta framför tv. efter middan är dte ju ensam mamma söker.

http://www.youtube.com/watch?v=DbiHJvHzCxc


ingen träning, bara fika

blev ingen träning, är alldees för trött. jag måste va påväg och bli sjuk eller någoting, hur fan kan jag vara trött när jag sovit elva och en halv timma i natt? aja pga dte ska jag bara ta dte lungt hea dagen nu. var ju och fikade, sen köpte jag ett par mjukisra och en morgonrock och ansiktismasker. så ikväl blir dte mys i min nya morgonrock med ansiktsmask och ensam mammma sköer!

fika och träna, bra kombination

´nu ska jag iväg och fika med mamma och pappa sen ska jag träna. hörs sen:)


godmorgon

bjuder på en trött och sliten, men glad amanda.


godmorgon

igår var det egentligen planertat party. men efter att jag, eiln, danni och ida hade lagat middag och kollat på matchen så somnade jag i soffan och klockan elva belsutade jag mig för att åka hem och sova. vilket jag också gjorde, somnade direkt, as skönt. tänker ladda upp lite bilder från i veckan idag eftersom jag bloggat så dåligt. så kika in senare så kan ni få se både filmer och bilder. puss


universitetet och stan

har vart på universitetet idag med klassen. forskardagarna. rätt boring. sen åt vi i stan några stycken och sen har vi kollat affärer. nu är jag äntligen hemma och jag är helt slut, känns som jag är sjuk. så ikväll ska jag inte träna bara vara hemma och ta det lugnt.

knas

ingenting verkar funka. det blir ingen film heller för nu ska jag sova. puss

jag vet du vill ha mig

äg fan försöker ladda upp bilder men det knasar. ska kolla om jag lyckas ladda upp någon film ist :) så länge får ni en skön låt.


studentmössa

juste, vi beställde ju studentmössa och så idag, det har jag glömmt att berätta. nu känns det verkligen! sisat året, fyfan va najs. men samtidligt läskigt vad ska man göra sen? haha jag kommer nog börja med att njuta.

hemma

nu är jag hemma och chillar. är as trött så ska nog sova snart. vad har ni för er?


trött

nu är jag hemma och chillar. är as trött så ska nog sova snart. vad har ni för er?


work it

dålig bloggning. men det är för att jag jobbar, är rätt kul faktiskt får fixa och dona och hälsa alla välkommna. min mammas företag har personalträff och det finns endel att fixa och det gör jag. har inte kommit så mycket folk än, därför har jag tid att sitta här och blogga, men snart ska jag börja fixa med maten och fikat och då blir det lite mer. bloggar om jag från nån lucka :)

miss it



jag och de söta johannorna i magaluf i början av sommaren


söndags

jag sa fler videoinlägg och dte sk ni få också

såja

nu ska jag smörja in mig och sen ska jag sova, eller iaf lägga mig i sängen och läsa tidningar.

sista låten på danspasset på sats, passra ju mig perfekt, jag som älskar sånn här musik. här!


desperate

har tränat satsdans och core. riktigt jobbigt! sen har jag kollat DH och det var ju riktigt bra, blev så lycklig nu när susan och mike gifte sig igen. sen är det ju kul att det kommit in en ny hemmafru i programmet, tycket dom var riktigt skumma. tror ni det va han nya killen som ströp susan dotter (har tappat namnet på henna nu)? jag tycket iaf att det var ett riktigt bra avsnitt.


i fredags påväg in till stan


ny hemmafru

sitter och sjunger här hemma, the fary, paraomre och miley curys. haha. ska snart ta nått litet och äta och sen ska jag träna. ska på dansen tror jag och sen ska jag och magda gå på coren. sen ska jag slappa framför tvn och kolla på våra älskade hemmafruar. antar att jag inte är den ända som kommer va bänkad farmför tv ikväll? kommer tydligen att vara en till hemmafru den här säsongen.


utomjordingar

hann inte blogga imorse.. hade skit brottom. 

efter skolan drog jag och ida till teds för att jag ´skulle kolla när jag kan komma och fylla i min tatuering och det blir om ungefär en vecka. och efter dte skulle ida till banken, där fick vi vänta i ungefär ett år. vi hann diskutera myucket saker, tillexempel hur utomjordingar ser ut (för dte måste ju finnas?), ida vill köpa en rosa med stor öron som helst är lurvig och vi hoppas på att det finns en planet med godsedjur som lever. det skulle va riktigt mysigt fast efter ett tag kom vi på att vi nog skulle bli rädda om det fanns det så vi ångra oss. efter att ah diskuterat det här i typ en kvart var det idas tur.

sen åkte jag hem och nu sitter jag här och äter ett äpple..

poerpoint

har ahft powerpointprov idag, krånglit men gick rätt bra. fast hann inte klart, håll  tummarna! 


godnatt

nu har jag borstat gaddarna och ska sova. hoppas alla haft en fin dag. här kommer en härlig fyllevideo på ida sen i fredags. om man ska skratta eller gråta avgör ni, jag tycker dte rä kul! haha


memories never die


amanda knows best

hot... eminem, behöver gentligen inte säga mer. ni som inte förstår varför, kan anintingen inte vad riktigt musik är eller har helt enkelt inte lyssnat ordentligt. eminem är så hot som det kan bli!!!!!

not.. att david backham och victoria ska skilljas, det måste va ett skämt! de är mitt favorit kändis par och jag blir alltid lika upprörd när jag hör rykten om att dom ska skilljas. dom är ju pekrfekta båda tvÅ! och det som gör mig ännu mer förbannad är att det ryktas att david och shakira hade love at first sight! jag gillar inte ens shakira, usch! nej detta är inte hot. om david ens ska ha någon annan än victoria så ska det va jag punkt slut.

najs från hm

föresten hämtade ju mitt paket frpn hm idag innan träningen. åh, det är så snyggt. tog dock inga bilder så jag kan visa frö nät jag kom hem så duschade jag direkt och sen var det mys med te och macka framför hollywood. ni kanske får se imorgon, fast egentligen vet ni ju hur de ser ut. like thi


lovely hollywoodfruar

tonight har jag tränat och kollat på hollywoodfruarna. var sista programmet idag så jag är lite depp, älksde ju dom, de gjorde iprincip mina måndagar men nu är det slut. jaja kan trösta mig med att desperate housewifes är tillbaka imorgon igen. men att jag fick höra att ingen av jon eller rasmus har gått vidare i idol fick mig på riktgt  dåligt humör, stämmer verkligen det?!


sats

ska snart byta om sen väntar sats. ska kanske gå på power stepen. sen ska jag även hämta ut mitt paket på ica, nu har äntligen skinnjackan och pälsvästen jag betällt kommit, visar ikväll :)


suck

min data krånglar så blir inte några bilder idag, får fixa det imorgon.


åh

åh jag blir ju helt kär när jag kollar på ensam mamma. jag vill också ha nån.

åh

åh jag blir ju helt kär när jag kollar på ensam mamma. jag vill också ha nån.

duscha och ensam mamma söker

så nu har jag laddat upp några bilder frågen dagen med ida i stan. nu ska jag duscha och sen är det älsklings programmet ensam mamma söker


en söndag i stan

stan med ida. var mysigt även fast det spöregnade och var kallt. jag köpte ett solpuder från chanel och en kavaj från zara och ida fick med sig en hel del. när vi  skulle käka lunch kunde vi inte komma på nått bra ställe med goda sallader så vi drog till väsby och käkade mixsallad på drop in, haha ;)

ska försöka få tag på bilder från helgen av hanni och så lovar ajg att lägg in dom så fort som möjligt. måste även påpeka att jag är in love, ida och jag var och provade uggs i alla dess sorter och jag har helt fastnat för två par, give me money så jag kan köpa dom, snälla!


stan med ida

vakna tidigt men det är bra för jag och ida ska till stan, kvart över tolv. ska ta en dusch nu och äta lite frukost. skriver innan jag åker. kysss


rummet eller mig, det är frågan

shit va seg jag blir av det här vädret och av att bara sitta i soffan och slöa. kanske bodre börja fixa lite i rummet nu? hinner jag det? ser att klockan hunnit bli ganska mycket, måste kanske börja fixa mig snart om jag ska hinna va klar till halv åtta? måste bara lyssna lite på the fray..


godis och hollywood

jag har vart i stinsen med mamma och pappa. köpte ett par mysiga tummvantar och lite simnk. nu ska jag sätta mig i soffa n en stund med mitt godis och kolla på svenska hollywoodfruar. ikväll är det party om jag förstått det hela. men skriver innan det. puss


hejdå

nu ska jag iväg med mamma och pappa. har kollat på wipeout och dte är ju helt sjukt, felix äe helt sjuk. love him!

hejdå

nu ska jag iväg med mamma och pappa. har kollat på wipeout och dte är ju helt sjukt, felix äe helt sjuk. love him!

vad ska man göra idag då?

fan, jag som ville göra nått idag. undra vad jag ska göra nu då? ska man kanske åka in till stan ändå? ska jag ta en promenad? ska jag fixa med mitt rum? jag vet inte, tror jag börjar med att göra lite isvatten och sätter mig framför tv. jag tror jag tar det som det kommer idag, no plans?!

hej


god morgon

igår blev dte ju utgång. var inget speciellt, kan bero på att jag var nykter. ida och jag avslutade kvällen på donken, som vanligt och sen fick vi trängas i en bil hem. kom hem rätt tidigt runt halv tre och somnade dirr.

jag och ida skulle egntligen in till stan idag men hon kunde inte så det kanske blir imorgon. däfrör har jga ingen som helst aning om vad ajg ska göra idag, kanske fxa min walk in chloset lite. får se.

lägger  in bilder från igår under dagen


vi avslutar förkröket med en varsin mening och hälsar er en fin kväll

Ida: nu var det dags igen då!

Hanna:är det nått fel på toan elloer?

Sandra: jobbigt vaaa? eller? ooooooja!

Danni: vad gör vi nu kör vi!!!!!!

Amanda: bonkers

HAHAH JAG OCH JOHANNA SKRATTAR IHJÄL OSS


promenad med johanna


haha jag och danni i maggan

haha har så jävla tråkigt så jag sitter och kollar på bilder på facebook och så kom alla bilder från när jag och danni var i magaluf och jag började tänka på en rolig sak.

vi var påväg till bomurang (nått engelskt ställe typ) för att kolla om vi hittade en kille som vi lärt känna. klockan var rätt mycket så dom hade börjat ta betalt för inträde. men jag och danni bara går förbi vakten och hon som stod i "kassan" och låssas som ingenting.

tjejen i kassan: HEY do you have a stamp?!
jag: YES :D (och visar skitglatt upp min grabbarnagrus stämpel)
tjejen i kassan: NO that is wrong!
jag: no but our friend is in there and he is very drunk so vi have to go in there!
  (fast vi inte hade nån aning om han av där inne)
vakten försöker typ att få in oss gratis och danni står och lurar på om on ska springa in

tjejen i kassan: NO you have to pay!
danni: NOW WE HATE BOMURANG!!!! :@


haha låter inte speciellt kul men ni skulle vart med då hade ni tyckt det, när jag trodde att min grabbarnagrus stämpel funkade överallt bara för att det är en stämpel och när danni helt plötsligt ryter till om att hon hatar bomurang.

en annan rolig sak var när jag och danni kom hem klockan 10 på morgonen och skulle hämta nyckeln i receptionen (vi lämnade alltid in den där frö att inte tappa bort den). vi kommer fram dit helt slitna och säger vårat rummsnummer, men det var fel. dom hade inte ens ett rumsnummer som var så. vi står där ett tag och förssöker komma på vad det var, efter den morgonen behövde vi aldrig mer säga nummret när vi kom, dom bara såg och la fram nyckeln, haha.

detta skulle också vart kul om ni va med, där och då

detta är bara en bråkdel av det saker som hände, finns dessutom värre saker men det tror jag inte att jag vågar berätta här på bloggen.

fredag

kom till skoaln men skulle tydligen inte va med på min lektion eftersom dom går igenom provet jag inte gjort. så nu sitter jag i biblioteket vid en data och hänger på facebook. jättekul! jag kunde lika gärna vart hemma och sovit. men men.

idag är det underbara fredag och jag slutar tidigt och ikväll ska vi va hemma hos mig först och sen blir det utgång. SPÅRA!


inlåst

idol och inlåst. brabra. det va ju säsongstart för inlåst, och jag älskar det. har länge velat jobba med att hjälpa sånnadär ugdomar när jag blir stor, asså inte jobba som fängelsevakt utan att hjälpa ungdomar som hamnat fel. detta har jag väl velat sen jag var liten och min faster och hennes sambo var fosterfamilj åt en kille. jag tyckte om honom jättemycekt kommer jag ihåg men förstod väl inte så jättemycket varför han bodde hos dom och inte hos sina föräldrar. men jag fick ju veta varför och jag ahr sen dess tyckt att det var jättebra och själv velat hjälpa någon.

jag såg ju bara alla hans bra sidor eftersom han inte visade de dåliga för mig och mina syskon (asså jag var väldigt liten) jag tror att det är därifrån ajg har förstått att alla är bra människor, men vissa hamnar fel och man klara inte alltid att komma tillbaka själv (speciellt inte i den åldern) därför tycker jag att det är grymt med folk som ställer upp på det sättet och det behövs ju, eller hur?


nu är det idol

 

min middag

det här är gott kan ni tänka, ja, men inte när man knappt ätit nått under dagen och det ändå kroppen skriker efter är ordentlig mat. sallad, kokta morötter, räkor och kräftor och vatten


hahah ge mig mat (riktigt mat)

nu ska jag laga min mat, eller rättare sagt lägga upp lite sallad och kräftstjärtar på en tallrik. jag pallar inte längre, haha. efter imorgon ska jag gå in i fas två egentligen men jag bangar den här gången. på lördag bilr det pizza!

kanel + keso

keso med kanel gick lite bättre, så nu bombar jag med kanel på mitt mellis när jag ska äta keso och brocilli. blä.

dyslexi, ja det har jag

nu var det bevisat helt och hållet, jag har dyslexi och detta förklarar ju allt.
man kan ju tycka att det är jobbigt och det är dte ju förstårs men nu när det verkligen finns på papper efter den här jobbiga och långa utredningen så kommer dte ju bli mycket lättare för mig att få dne hjälp jag behöver, jag behöver lixom inte hålla på att försöka bevisa med ord att jag faktiskt har det jobbigt och svårt i skolan (jobbigt i skolan är det ju för alla men en person med dyslexi måste anstränga sig mycket mycket mer för att lära sig något (jag måste 10 ggr så mycket) och en som har dyslexi blir även tröttare 8 ggr fortare än en som inte har det, iaf när man arbetar på det "vanliga"studiesättet, så som skolan är uppbyggd) nu finns det på papper skrivna av specielister frö dom som inte tror mig. men nu kommer jag att få den hjälp jag beöver och kommer inte göra endel saker på samma sätt som resten i min klass tillexempel prov och inlämningar. Vissa ser mig som lat, vilket har vart ganska jobbigt när många av mina kompisar inte förstår och verkar tycka att jag har det mycket bättre, det har jag inte jag bara jobbar på ett annat sätt än er. skillnade har vart att jag fått kämpa 10 gånger mer än alla andra i alla år jag gått i skolan och nu går jag ju faktiskt sista året, så alltså har jag kämpat 10 gånger mer än resten i 11 år. och förrens nu kommer jag ha lika lätt/svårt som er.

hur som helst, nu är det bara för mig att foukusera och göra mitt bästa, för jag ska klara trean, det är inte ens ett år kvar. och en sak till folk med dyslexi är egntligen överintelligenta, einstein och leonardo da vinci bla.

ipod

nej jag ångrade mig, jag tar nästa buss ist. jag kom på att min ipod inte är laddad och det måste den om jag ska klara av en skoldag.

godmorgon

sitter och dricker grönt te och om 5 minuter måste jag gå to the bus. va inne på tv4as hemsida och kollat vilka som gick vidare och visst det var ju ganska kul eftesom att två av mina favvosar gick vidare men jag inser nu att rasmus ligger ett snäpp närmare mitt hjärta än dom andra, så nu får jag (ellervi) hålla tummarna för att min älskling rasmus väljs ut av juryn. måste dra mig nu puss

RSS 2.0