GOD KVÄLL


Har haft en trevlig kväll med familjen. Mami och jag har kollat på ensam mamma söker (på tv3 play för att vi missade i söndags) ett av mina favoritprogram. Nu ska jag bara ta det lungt och sova snart, ska försöka komma utt i bra tid imorgon och gå promenad med Johanna och sen även träffa Sabine innan jobbet klockan tre. Mamma och pappa de lyckoostarna åket till Hasseludden imorgon med jobbet på spa och mys. Jag vill också!
Ska läsa lite bloggar och sen krypa ner i sängen och kolla tv. PUSS & GOD NATT


En vanlig torsdags kväll

Hej alla goa och glada! Jag började jobba en timme tidigare imorse, alltså klockan nio men jag fick sluta en timme tidigre med :-) Nu är jag hemma och väntar på middag, snart så kommer jag få laga min middag själv varje kväll (eller Nicholas kan få laga den, han är duktig) så jag får njuta nu av att få det serverat på bordet de sista två veckorna. Kan inte fatta att det är så kort tid kvar. Om exakt två veckor flyttar vi in, det är helt sinnessjukt. Lilla jag ska flytta hemifrån! aja.. Igår var iaf en jättemysig eftermiddag/kväll med mina bästaisr Maria och Johanna. Vi fikade och shoppade i Kista centrum och efter det så kollade vi på bio, I rymden finns inga känslor, bra faktiskt, jätterolig, och vilken bra skådis hon Ica-tjejen är! Värd att se, absolut!

Alla verkar tycka att jag ska byta typsnitt på min text, men jag gillar den här. Men ser ni verkligen ingenting??


right now

Ska åka till Kista om två timmar. Nu ska jag stoppa något i magen och sen ska jag städa och göra mig iordning. ♥


Bilder som betyder


Den här bilden är på mig och min ängel Maria på studenten, hon är en av de personer som betyder mest i mitt liv.

Här är en bild från en av de finsate dagarna i mitt liv. Min kärlek Nicholas ordnade den mest romantiska kväll, allt var perfekt.

Såhär roligt som jag har med dig är svårt att överträffa. Den här kvällen var en av de sjukaste, mest roliga och fantastiska kväll jag vart med om. Slutar aldrig att skratta när jag tänker på den.

USA & New York med min pojkvän, bara det säger ju allt. Två av de bästa veckorna i mitt liv och ingen kan förstå hur mycket jag älskar dig.

Jag och mina bästisar på Studenten. Ni är guld värada.

Lyckansdag - Studenten. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv, och bilden visar hur sjukt kul vi har det.

Onsdga 29/9

God morgon säger jag som nyss kom upp ur sängen. Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag träffa mina änglar Maria och Johanna. Vi ska gå på bio och äta, supermys.

Hade så sjukt svårt att somna igår på grund utav min jäkla hosta!! Låg och pratade i telefon med Nicholas ända till klockna två, men kunde inte somna förrens fyra för att jag hostar så mycket att jag inte kan andas. SÅ äckligt!! jag som trodde att jag engtligen skulle kunna bli frisk så jag kan börja träna den här veckan, men icke sa nicke, blir nog utan träning i en vecka till. Tusan! Jag vill ju gå ner de här USAkilona innan jag åker utomlsnds den 2 november. Promanader får det bli istället! PUSS

Maria Montazami

Om det är någon som alltid får mig på bra humör är Maria Montazami. Härligare människa får man leta efter. Efter hollywood fruar så började jag läsa hennes trevliga blogg, och om jag vill ha lite mysig måbra känsla i kroppen går jag bara in där och kikar på hennes fina bilder. Maria I adore you!



Army Chic

Ett litet collage jag satte ihop idag, när jag inte hade roligare för mig.

work

Knalla till jobbet för slit i nio hela timmar, vi hörs ha dte bra!!! PUSS

hjälp

Okej, som ni ser håller jag på att mixtra lite med texten här i bloggen, men jag behöver ärliga raka kommentarer på vad som är bäst, den här texten eller den jag hade innan? Jag blir lite orolig över att man inte ser så bra vad det står med denna text???? Tacksam för kommenterer!!!


Volang Dröm


Goden morgen

Godmorgon mina solstrålar! Det är iskallt i mitt rum eftersom att jag råkade sova med fönstret lite på glänt, så här liggar jag ihopkurad under täcket och knappar på min lilla laptop. Idag är det tisadg. Ska jobba mellan 16 och 01, wohoo!!! Har ingenaning om vad jag ska göra innan dess. Lite vettiga saker kanske som att ringa lite viktigta samtal och så, sånt som jag annars bara skjuter upp. Förresten så fick jag hem lite fina kläder igår som jag beställt från H&M, enligt mig perfekta att ha i höst/vinter. Vill ni se???


Linnet som är på bilder har jag inte i  vitt utan i grå/grön. Har en jättefin blus till som jag väntar på att få hem men den får ni se då. PUSS

De senaste dagarna

längesen jag upptaterade nu. men detta har hänt. bröllop och nittonårsdag! Var på ett sånt vacker bröllop i fredags och inte vilket som helt utan min fasters, bara den närmaste släkten och jag grät för att det var så fint (känslosam som jag är).  I lördags var det min lilla dag, jag fyllde 19 och det blev en fin dag. Jag åkte med mamma och Lisa (nicholas mamma) till uppsala och shoppade lite och kollade sedan på Nicholas match. På kvällen var vi lite folk hemma hos mig (tack så jättemycket för alla fina presenter mina älsklingar) innan vi drog vidare in till stan och festade vidare på Lobby. Igår var en chill dag med pojkvännen och vi åt middag med Marre på fabben. Idag - jobb, heeeela dagen.


Här kommer lite fina bilde från lördag:

älska

att älska är att ge frihet
att älska är att förlåta
att älska är att förstå


bästa

NU ska jag åka ner och möta min älskling nicholas i ska skriva konrakt på VÅR lägenhet som vi flyttar in i den 15 oktober :D:D:D:D:D

god natt

God kväll alla sköna! Jag har just kommit hem från jobbet, slitit sen tre. Är jättetrött och glad. Trött från allt jobba och glad för att jag och Nicholas ska skriva kontrakt på VÅR lägenhet på onsdag. Det går bra nu :)

Den här veckan blir rolig. Konraktskrivning och sedan bio med johanna och maria på onsadg. Bröllop på Fredag. Min födelsedag på Lördag.

PUSS

Mobilbloggar

Sitter i kista galleria och dricker kaffe med mig själv. Har gjort lite ärenden och lunchat med mamma och pappa. Skulle inte ha tagit på mig de här klackarna idag, hade glömt hur sjukt ont jag får i fötterna av dom. Har lite fler saker att fixa sen ska jag dra mig hemåt. Ikväll blir det nog bio med nicholas, mysigt! :)

onsdag

Idag är jag ledig från jobbet, skönt! JAg ska iväg nu och fixa lite ärenden och sen ska jag möta upp mami för lunch. När min pojke slutar jobbet ska jag möta upp honom, undra vad vi ska göra? vi har faktiskt 10 månader idag, hihihihihi
Nu ska jag dricka upp mitt coffee och sen skutta till bussen, åh jag önskar jag hade körkort!!!

Ha en underbar dag allihopa


jobbjobbjobb

jag bara jobbar och jobbar, men det ger cahs och det behövs. nu i oktober ska jag göra klart lite saker med soklan, sen blir det till att resa bort med familjen första veckan i november och sen blir dte heltids anställning i november. KOmmer behövas nu när jag och min äskling blir sambos, hihihi. Låter så stort med sambos, men dte blir vi :-)

snurriga jag

Det har vart en mysig helg. Fredagen tillbringades hemma hos pojkvännens morbror med fördelsedagsfirande och i lördags så var jag och Nicholas på kräftskiva i Älvsjö med riktigt roliga männsikor. Trevligt väder och jag gillar att kräftskivorna höll i sig ända in i september för min del i år.

Är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Tog nån riktigt stark hostmedecin mot mig hemska hosta så jag är helt snurrig. Tog mig ungefär  20 minuter för mig att skriva det här inlägget. JO förresten!! Ensam mamma söker bösrajde ju idag, ett av mina favoritprogram måste jag erkänna! Sleepi thigtii

visning i nya lägenheterna vid centrum

Nu ska jag ska jag ner och möta pojkvännen på ststion, vi ska på visning. Vem vet, vi kanske flyttar ihop??

Fika på djurgården i höst solen

Idag har jag varit med Frida hela dagen. (Fast var på Vilunda och pratade med syo under förmiddagen också, så glad att jag slipper den där skiten nu) Frida och jag fikade på strandbryggan på djurgården i det mysiga höstvädret, jag åt en god räksmörgås och så draxk vi kaffe, vi pratade i timmar. Mysig och behövlig fika. Nu på kvällen har vi tränat musklerna på sats, eller rättare sagt försökt träna bort vårt fett.

Har inte hunnit blogga så mycket sen jag kom hem som ni säkert har märkt. Men nu ska det bli ändring! PUSS och god natti

hemma

Nu är jag hemma igen från en så otroligt underbar resa! Har träffat fantastiska människor och bara levt livet med världens mest underara människa, Nicholas. Ni ska få se bilder senare. PUSS

RSS 2.0