SÖNDAG

Igår var vi hemma hos Johanna och åt och sånt ju, det var kul. Efter att vi vart där och ätit pizza, dansat och (några) röjt, skulle jag Danni och Aida till Häggvik, Sandras framor, som i fredags. Vi hade sånn himla tur att Dannis syrra åkte förbi busshållsplatsen när vi stod där och väntade på bussen. Så vi fick skjuts ända dit och var alltså där mycket tidigare än beräknat.
Trevligt var det, mycket mer taggade personer då mot fredags. Alla dansa och sjöng, haha. Nu har vi en blid på RRRs rumpa också, han och hans kompis berättade nämigen för mig i fredags om deras lilla tabbe i Amsterdam, haha. Dom var fulla som svin och bestämmde sig för att tatuera in caps lockrumpan, och det gjorde dom. Nu har jag bildbevis också och igår bestämdes det att det skulle upp här på bloggen, och det håller vi fast vid. Har dock bara bild på en av rumporna men det är i alla fall något!
I slutet av kvällen så började det lukta rostmackor i huset, anledningen- några killar bastade med kläder på sig, svettigt!
Sen gick det för långt och alla var tvugna att dra.
 
Vi beställde en stortaxi och skulle hem hem hem. Men i stället hamnade vi nere på Upplands Väsby ststion eftersom att taxichuffören var knäpp i huvudet. Han sa att man inte fick betala me kort att han var tvungen att ha kontanter, men det ska ju gå attbetala med kort ju! Det luktar svarta pengar här... En annan taxichufför kallades in och det ända våran knäppa lilla chaffis skrek var "DET FUNKAR INTE SÅ" ett av helgens roligaste citat, eftersom att vissa inte kunde aläppa det sen och det ända dom sa/skrek var just, det funkar inte så.. Det andra citatet var från fredag och var "Asså jag är inte din bebis", ska inte förklara ni fattar. Jag kan ju säga att detta kom från miss Danni, klockrenast

Tillslut tog jag, Danni, Aida och Meki en taxi hem och sov.

Idag har jag och Danni bara spelat Mario cart och chillat och ikväll ska vi till Kista och gå på Bio och kanske äta, Dumpa honom ska vi se, den verkar skitbra, bra skådisar, bland annat Jennifer Aniston och Scarlett Johansson

Detta blev ett långt inlägg bilder kommer i nästa. PUSS

Kommentarer
Postat av: daniella

hahahah alltså dom där citaten kommer jag aldrig glömma!

2009-03-15 @ 17:59:18
Postat av: Amanda Wiberg

Amanda Wiberg:haha nä det funkar inte så!

2009-03-16 @ 08:46:04
URL: http://blondmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0