nuså

urdålig bloggning! förtlåt förlåt förlåt men det har vart några dagar som har vart fullsmockade med roliga saker så har inte haft tid, kan berätta lite snabbt vad som hänt.

ja i fredags fyllde ju jag år och jag firades av mna söta vänner här hemma hos mig och sen blev det ju utgång. höll på att bli nekad på royal garden, hade mitt pass eftesom jag tapat blot mitt leg, och men ser knappt att det är jag på passet, men jag kom in och den kvällen tjänade jag faktiskt pengar på att va ute, fick nämligen 500 spänn ev nån dude som envisades med att en röding inte hade nån betydelse alls för honom. efterfest hos matthis med tbå vandrande chipspåsar och massa kinderägg.

lördag, chilla på dagen med pizza på il poste med johanna och på kvällen var det dags för utgång igen, the bridge. där var musiken bättre men folket var roligare på royal. på nattbussen hem sov jag och snadra som stockar tills vi vaknade till av att alex skriker att tjejer borde brännas och gabbe blir slagen av en teje som inte kunde prata riktigt.

i söndags så var släkte på mammas sida här och firade lilla mig. det var trevligt, kul att träffa ami. fick
 fina presenter och god smörgåstårta. på kvällen var jag helt slut.

igår var jag i skolan, sen var dte snabbt hem och seniväg in till stan där jag köpte skitsnygga skor! se var det match och aik (som gjort mål varje match nu den här säsongen) van ju såkart mot aporna. hur känns det att vara djurgårdare nu? inte så kul kan jag tänka mig haha


fredag
 




lördag


Kommentarer
Postat av: daniella

hahah jasså vare kinder äggs gubbar jag ramlade på hela tiden i fredag

2009-09-29 @ 19:15:52
Postat av: Amanda Wiberg

jaa hahaha

2009-09-29 @ 21:08:52
URL: http://blondmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0