to night is gonna be a good night

hej bloggen. idag har jag vart och fixat mina naglar i solna och vart på ikea. nu är jag hemma och ska börja göra mig i ordning. ska ner och käka middag med tjejerna på drop in och sen ikväll blir de förmodligen party. ha en treblig kväll :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur blir du motiverad till att träna så mycket som du gör? Jag försöker själv komma igång med tränandet med jag orkar aldrig palla mig dig. Så har du något tips?:)

2010-01-05 @ 18:19:12
Postat av: Amanda Wiberg

För det första tycker jag att det är väldigt kul att träna allmänt men oftast tycker jag att det brukar handla om att bara komma igång och bästämma sig. Att man bestämmer sig för att jag SKA träna tre gånger i veckan, så att det verkligen blir av. Sen när du har kommit in i det burukar det, för mig, bli som en självklarhet. Annars kan det ju vara mer motiverande att träna med en kompis, då kan man peppa varandra. Att gå på olika pass kan också vara en bra grej. Jag gillar det för att jag vet att man verkligen tränar "rätt" då. Ha bra musik för mig är ett måste, det ska vara kul att träna! Försök alltså hitta något som du tycker är roligt, då blir det mer än bara träning.

2010-01-05 @ 18:32:12
URL: http://blondmee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej tack så mycket! nu blir det beach 2010 haha ;D

2010-01-06 @ 16:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0